adi32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 καλα τους περναγε σαν να ηταν πανω σε μηχανακι
greekboy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια για το ποδοσφαιρο πως βλεπετε την περιπτωση Λουξεμπουργκο??εγω φοβερη...Βραζιλιανος προπονητης,Βραζιλιανος τεχνικος διευθηντης(Ριβλαντο[αν μπει]) και αποτελεσμα??μια βραζιλιανικη ομαδα!!!!μ'αρεσει πολυ αυτη η ιδεα!!θα ερθουν και νεα ταλεντα απο βραζιλια
revil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Για μενα το ιδανικο θα ειναι καρεμπε τεχνικος διευθυντης(τον σεβονται ολοι στην Ευρωπη)Λουξεμπουργο προπονητης και ριβαλντο σκαουτερ(Φανταζεστε τι λαβρακια μπορει να βρει και ποσο ευκολα να τα πεισει να ερθουν ελλαδα?) Αλλα χαλαρα στην τελικη δε θα γινει τπτ
greekboy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Για μενα το ιδανικο θα ειναι καρεμπε τεχνικος διευθυντης(τον σεβονται ολοι στην Ευρωπη)Λουξεμπουργο προπονητης και ριβαλντο σκαουτερ(Φανταζεστε τι λαβρακια μπορει να βρει και ποσο ευκολα να τα πεισει να ερθουν ελλαδα?)Αλλα χαλαρα στην τελικη δε θα γινει τπτ οντως αυτο που ειπες ακομα καλυτερο...απλα δεν ξερω γιατι αλλα αντιθεση με εσενα νομιζω οτι αυτη τη φορα θα γινει κατι!Διαβασα οτι ο Σολιντ ισως φυγει και τωρα τον Ιανουαριο...λετε?? :confused: εγω προσωπικα γουσταρω πολυ να φυγει απο τωρα να ερθει τωρα Λουξεμπουργκο που μεχρι το επομενο CL θα εχει μαθει την ομαδα
tornado21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Aντε ρε παιδια από το στόμα σας ....και στου Κόκκαλη το αυτι
vlachaquito Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Για μενα το ιδανικο θα ειναι καρεμπε τεχνικος διευθυντης(τον σεβονται ολοι στην Ευρωπη)Λουξεμπουργο προπονητης και ριβαλντο σκαουτερ(Φανταζεστε τι λαβρακια μπορει να βρει και ποσο ευκολα να τα πεισει να ερθουν ελλαδα?) Kαι ο εργοτελης champions league..... Παντως πιστευω καλυτερο το διδυμο Λουξεμπουργο προπονητης και ριβαλντο τεχνικος διευθυντης. Βραζιλιανικο διδυμο και του ριβαλντο το ονομα μετραει πολυ περισσοτερο, ο καρεμπε εχει αποχωρησει καποια χρονια...
KWSN_Men Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια για το ποδοσφαιρο πως βλεπετε την περιπτωση Λουξεμπουργκο??εγω φοβερη...Βραζιλιανος προπονητης,Βραζιλιανος τεχνικος διευθηντης(Ριβλαντο[αν μπει]) και αποτελεσμα??μια βραζιλιανικη ομαδα!!!!μ'αρεσει πολυ αυτη η ιδεα!!θα ερθουν και νεα ταλεντα απο βραζιλια Εγώ πάντως ακόμα θυμάμαι στο Μπερναμπέου 80.000 κόσμο να κουνάει λευκά μαντίλια στον Λουξεμπούργκο.
cmelegos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Όπως και να έχει όμως καλός προπονητής είναι. Αλλά δεν ξέρω πως κάποιοι στην Ελλάδα ορίζουν τον καλό προπονητή. Ένας προπονητής θέλει χρόνο για να δουλέψει, να οργανώσει να δομήσει μία ομάδα!Υπάρχει πρόσφορο κλίμα για να δεχτεί τέτοιο προπονητή στον Ολυμπιακό;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Τη δεδομένη στιγμή, που είναι φανερό πως η ομάδα έχει γεράσει και αρκετοί, άλλοι εκούσια και άλλοι ακούσια, θα πάρουν το δρόμο της τιμημένης σύνταξης και του βαθυστόχαστου σχολιασμού στα κανάλια (εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μίχος) νομίζω ότι είναι η ιδανική στιγμή να δοθεί η ευκαιρία σε έναν προπονητή που έχει ένα ειδικό βάρος να δουλέψει από την αρχή σχεδόν την ομάδα. Ευνοϊκές είναι και οι ευρύτερες συγκυρίες όσον αφορά την κάλυψη των οπαδικών εμμονών (αιώνιοι πρωταθλητές κτλ) με την έννοια ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε γενικότερη μεταβατική φάση και ο ΠΑΟ σε παρατεταμένη κάμψη. Οπότε, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού δε χρειάζεται να κάνει αήττητο πρωτάθλημα για να διατηρήσει τα σκήπτρα. Υπάρχει ένα σχετικό περιθώριο πειραματισμών και (ψιλό)απωλειών σε βαθμούς. Ο Λουξεμπούργκο έκανε το σφάλμα να πάει στο τσίρκουλο τη Ρεάλ. Εκεί χρειαζόταν ο δικτάτορας Φάμπιο να τους βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και το σκάνδαλο με τα στημένα στην Ιταλία (για τα οποία ο Φάμπιο δεν είχε ιδέα, βεβαίως-βεβαίως) ώστε να αγοράσει η Ρεάλ κοψοχρονιά την αμυντική γραμμή της Γιούβε και να ισιώσει λίγο η κατάσταση στα μετόπισθεν.
punky Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Να πω κι εγώ την αιρετική μου μαλακία; Δεν χρειάζεται να έρθει και κανένας Λουξεμπούργκο ή Μουρίνιο άμα πάρεις πχ τον Αναστόπουλο και του πεις "παληκάρι μου σου εγγυώμαι ότι αν σου κουνηθεί ο Ζάχοβιτς θα του κόψω τον κώλο". Και το τηρήσεις. Σαφώς και υπάρχουν καλοί και κακοί προπονητές. Δεν λέω να πάρεις τον οποιοδήποτε. Αλλά άμα καρπαζώνε ο Αμπράμοβιτς τον Μουρίνιο επειδή δεν τον χωνεύει ο Σεφτσένκο, με τι μούτρα θα επιβληθεί στους υπόλοιπους;
Gabriel Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δε μου γεμίζει το μάτι ο Λουξεμπούργκο,προσωπικά είμαι κατά στο να έρθει.Πιό καλός μάνατζερ παρά προπονητής... Θα προτιμούσα να βγάλουμε τη χρονιά με το Σόλίντ και να κυνηγήσουμε έναν αξιοπρεπή ελπιδοφόρο προπονητή που χτίζει ομάδες από την αρχή. Δεν υπάρχουν κάν περιπτώσεις βραζιλιάνου προπονητή με επιτυχία στην ευρώπη δυστυχώς. Και ναί η περίπτωση που του κουνάνε το μαντήλι στο μπερναμπέου,χαρακτηριστική...
Str Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 το πιο σωστο ειναι κατα τη γνωμη μου να παρετε τωρα προπονητη και να τον παρετε τωρα για να χτισει την ομαδα το καλοκαιρι γιατι αν ερθει ΜΑΖΙ με τις καλοκαιρινες μεταγραφες θα σημαινει πως δεν εχει βαλει το χερακι του και την αποψη του στο στησιμο της ομαδας σας...
Arxon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 ας ερθει οποιος ειναι να ερθει. Αρκει να κανει κουμαντο ο προπονητης. Καθε φορα τα ιδια γινονται. Στον Ολυμπιακο αυτο ειναι μονιμο προβλημα. Παιρνει αποφασεις οχι ο προπονητης αλλα ο κοσμος και ολοι οι υπολοιποι. Διαβαστε για Τοροσιδη ενα ωραιο αρθρακι. http://www.sport24.gr/html/ent/765/ent.155765.asp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.