Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι ο Αναστόπουλος, με τον ΠΑΣ να παλεύει εντός έδρας την οκτάδα στο κύπελλο και να έχει βάσιμες ελπίδες για άνοδο στην Α' Εθνική θα μπει στη διαδικασία να ζεστάνει επί 6 μήνες τον πάγκο για τον όποιο "μεσσία" έρθει το καλοκαίρι.

Και στο παρελθόν είχε ακουστεί το όνομά του για τον Ολυμπιακό και γράφηκε ότι ζητούσε κλειστό συμβόλαιο, χρόνο για να φτιάξει την ομάδα όπως εκείνος νομίζει κτλ.

Επίσης, ο Αναστόπουλος έχει την κακή (εντός ή εκτός εισαγωγικών) συνήθεια να τα λέει χύμα και τσουβαλάτα. Δεν έχει, κοντολογίς, προφίλ "Ευρωπαίου" και, μη γελιόμαστε, εκεί κρίνεται το παιχνίδι για τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Στην Ελλάδα, βολεύεται άνετα η κατάσταση.

Υ.Γ. Αληθεύει ότι γύρω στο 70' του αγώνα Χαϊδάρι-Ολυμπιακός ο Στολτίδης σήκωσε ψηλά τα χέρια και ζητούσε από την υπόλοιπη μεσαία γραμμή να γυρίσει να μαρκάρει;

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δε νομίζω ότι ο Αναστόπουλος, με τον ΠΑΣ να παλεύει εντός έδρας την οκτάδα στο κύπελλο και να έχει βάσιμες ελπίδες για άνοδο στην Α' Εθνική θα μπει στη διαδικασία να ζεστάνει επί 6 μήνες τον πάγκο για τον όποιο "μεσσία" έρθει το καλοκαίρι.

Και στο παρελθόν είχε ακουστεί το όνομά του για τον Ολυμπιακό και γράφηκε ότι ζητούσε κλειστό συμβόλαιο, χρόνο για να φτιάξει την ομάδα όπως εκείνος νομίζει κτλ.

Δεν διαφωνώ. Κι εγώ το έχω αυτό στο μυαλό μου ως ενδεχόμενο. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει και "δεδικασμένο". Από την άλλη μπορεί και να αναθεώρησε. Γιατί αν το καλοσκεφτείς ρε συ Snoob, πόσοι έλληνες προπονητές θα (ξανα)κλώτσαγαν την ευκαιρία να τελειώσουν τη χρονιά νταμπλούχοι; Τι θα τους έδινε μεγαλύτερο κύρος για το επαγγελματικό τους μέλλον, τελικά; Η άνοδος του ΠΑΣ, ή το νταμπλ;

Και ακριβώς επειδή είναι λίγο "τσοπάνης" και λέει ότι του έρχεται στο μυαλό, φαντάζομαι ότι δεν είναι και το καλύτερο να έχει τον Κούγια πάνω από το κεφάλι του.

Τώρα βέβαια όλα αυτά είναι ικασίες, έτσι;

Δεν ξέρω καν αν παίζει το όνομά του. Ή αν θα φύγει ο Σόλιντ. Ή οτιδήποτε.

Και βρίσκω βάσιμα όσα λες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι ο Αναστόπουλος θα προτιμήσει να ανεβάσει μία ομάδα στην Α' Εθνική, παρά να παίξει τον υπηρεσιακό, "γκαραντί" νταμπλούχο.

Γιατί, πολλά μπορεί να καταλογίσει κανείς στον Αναστόπουλο, όμως βλάκας δεν είναι και ξέρει ότι στον Ολυμπιακό δεν έχει μέλλον.

Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ έναν προπονητή που πέρασε από τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια και μετά να συνέχισε σε μεγαλύτερη (σε όνομα, ιστορία, μεγέθη) ομάδα από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός θάβει, δεν αναδεικνύει προπονητές, είτε λόγω πολυποίκιλων αγκυλώσεων που ταλανίζουν την ομάδα, είτε γιατί αυτοί που προσλαμβάνονται είναι εξαρχής φρούτα.

Αλήθεια, ποια ομάδα προπονεί ο Μπιγκόν; Πόσοι σφάζονται στην ποδιά του Λεμονή; Τι προτάσεις έχει ο Μαντζουράκης; Ο θεϊκός Αλέφας, στο BBC είναι τηλεσχολιαστής;

Τίποτε δεν αποκλείεται, βεβαίως, αλλά θα το θεωρήσω έκπληξη πρώτου μεγέθους αν ο Ολυμπιακός καταρχάς προτείνει τη θέση στον Αναστόπουλο (ο Κόκκαλής δε νομίζω να έχει ξεχάσει τη χιλόπιτα) και σε δεύτερη φάση αν την αποδεχτεί ο "Μουστάκιας".

Δημοσ.

Όλα αυτά τα γράφω ώστε να τυλιχτούν στη λήθη αν δεν επαληθευτούν.

Ή να σας τα τρίψω στη μούρη, στο απίθανο ενδεχόμενο που επαληθευτούν, για να το παίξω έξυπνος, διορατικός και καλύτερος από σας.

Και βέβαια ξαναλέω ότι είναι πολύ βάσιμα αυτά που λες. Ειδικά η χυλόπιτα.

Διαφωνώ μόνο και μόνο, γιατί μου αρέσει να πατάω τα κουμπια, από παιδί. Μέχρι και στο ασανσέρ, θα σε σπρώξω για να το πατήσω εγώ.

Δημοσ.

Mιάς και μιλάμε για νέους έλληνες παίχτες, μπορεί να μου πεί κάποιος γιατί ο ολυμπιακός τα τελευταία 30 χρόνια δεν έχει βγάλει κανέναν παίχτη απο τις ακαδημίες? Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Τόσο χάλια λειτουργούν?

Δημοσ.

Φίλε cromb θα σου πω εγώ ένα λόγο γιατι δεν βγαζουν.Έχω ένα ξαδελφακι που είναι πιτσιρικας 16 χρονων και ξέρεις αρκετα καλή μπάλα.Σε πληροφορώ ότι για να παίξει στον Ολυμπιακό πρέπει να χει τον Κοκκαλη μπάρμπα.Αν ξέρεις μεσα στις ακαδημίες ποιοι παίζουν, ο γνωστος του γνωστου και ο Κ.Ταδε που ηταν παλαίμαχος και έχει ένα ανηψι που κ καλα ξέρει μπάλα,ακομα και εκει το βίσμα παίζει.Αν δεν αλλάξει αυτη η νοοτροπία ούτε κ πρόκειτε να βγαλει κ κανένα ταλέντο

• Super Moderators
Δημοσ.

Για τις ακαδημίες δεν ξέρω, αλλά αυτά που γράφει ο tornado21 δε με εκπλήσσουν στο ελάχιστο.

Ακαδημίες σημαίνει μακροπρόθεσμο σχέδιο, σημαίνει δικτύωση, πρόγραμμα. Εδώ βλέπουμε μεταγραφές με τον νυν προπονητή μετέωρο και τον επόμενο άγνωστο.

Θυμήθηκα κάτι, διαβάζοντας τους υποψήφιους για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή. Στην Αγγλία, ο Φέργκιουσον και ο Μουρίνιο (δύο από τους υποψήφιους) έχουν τον τίτλο του "manager" και φυσικά όχι του "coach". Εξ ου και Championship Manager (στο οποίο βλέπω ότι αρκετοί έχουν εντρυφήσει) και ουχί Championship Coach.

Που σημαίνει, ότι έχουν τη συνολική διαχείριση της ομάδας (σκάουτινγκ, μεταγραφές, προώθηση παικτών από τις β' ομάδες, μοίρασμα νεαρών σε ομάδες για το "αγροτικό" τους κτλ) και όχι απλά το εβδομαδιαίο κουμαντάρισμα της ομάδας.

Αυτά θέλουν πρόγραμμα. Εδώ, διαβάζω τον "ρεπόρτερ του Ολυμπιακού" κ.Γαβαλά που υποστηρίζει ότι ο Κωστούλας, επειδή ήταν πάντα καλό παιδί και δε δημιούργησε πρόβλημα ποτέ, ούτε τώρα που τον στέλνουν Ξάνθη για χάρη του Τοροσίδη, θα "πρέπει να βρει ανοιχτή πόρτα στον Ολυμπιακό όταν κρεμάσει τα παπούτσια του". Γιατί, μεγάλε; Επειδή είναι καλό παιδί; Εύγε του που είναι σωστός επαγγελματίας (για να μην πω ότι έχει συναίσθηση των δυνατοτήτων του), αλλά για να πιάσεις πόστο σε μια μεγάλη ομάδα πρέπει να είσαι κάτι περισσότερο από "δηλωμένο μέλος της μεγάλης οικογένειας" κτλ., κτλ. Να έχεις ικανότητες, να είσαι κάτι ξεχωριστό και όχι απλά, "καλό παιδί".

Αυτά πληρώνει ο Ολυμπιακός στις ακαδημίες με Καραπιάλη και σία.

Δημοσ.

Ρε παιδια, τι γραφουν στο sportfm, τελευταια φορα καθεται ο Σολιντ στο παγκο; Τι ξερουν που δε ξερουμε; Θα πληρωσει ο θειος το εκατομμυριο;

Δημοσ.

δεν πειραζει καλυτερα ετσι...αλλα εμενα αλλο με προβληματιζει...αφου φευγει ο Σολιντ θα παρουμε καινουργιο προπονητη(λογικα!)...γιατι κανουμε αυτες τις μεταγραφες χωρις την εγκριση του καινουργιου προπονητη??π.χ.ερχετε ο Λουξεμπουργκο και του λενε πριν μια βδομαδα πηραμε τον Τοροσιδη,ε του Λουξεμπουργκο μπορει να μην του αρεσει ο Τοροσιδης...και η μεταγραφη να βγηκε σκαρτη(στον οικονομικο τομεα)...

Δημοσ.

Η Ξάνθη νίκησε στην Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο με 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπάρκογλου στο 37'. Ο Λεμονής μετά τον αγώνα μάζεψε τους παίκτες στο κέντρο του γηπέδου και τους αποχαιρέτησε. Φήμες τον θέλουν να αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό.

http://www.sport24.gr/html/ent/047/ent.156047.asp

• Super Moderators
Δημοσ.

Ήμαρτον...

Αμετανόητος είσαι, Σωκράτη.

υ.γ. βέβαια, credit και respect και όλα τα συναφή στον punky που προέβλεψε "Ολυμπιακόφρονα" Έλληνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...