tornado21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδια πείτε μου ότι είναι πρωταπριλια και μου κάνουν πλάκα.http://www.sport24.gr/html/ent/052/ent.156052.asp
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Τα ιδια Λεμονακη μου τα ιδια Λεμονη μου... ρε μας δουλευουνε ολοι ψιλο γαζι η ετσι μου μυριζει?!?!
Freakster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Κοιτα αν θυμαμαι καλα, δεν ειχαμε παιξει ασχημη μπαλα με Λεμονη.. Και ειχε οραμα να οργανωσει τον ολυμπιακο, πραγματα που δεν ηξερα και διαβασα στη sportday (ελπιζω να μην τα μεταφερω λαθος) οτι ηθελε τεχνικο διευθυντη, πολλους σκαουτερ, τελειες ακαδημιες.. Ωραια πραγματακια.. Αλλα τουλαχιστον οσο αφορα την Ευρωπη ειναι απειρος.. Οχι οτι αυτο ειναι οπωσδηποτε ανασταλτικος παραγοντας (δες Ντεσαμπ, Μονακο, Τελικο CL) . Ειδωμεν! Αν και δε πιστευω να τον φερουν τελικα, γιατι υποτιθεται ο Σολιντ φευγει γιατι διχασε τον κοσμο, το ξαναζεσταμενο φαι τι θα κανει;
tornado21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Ακριβως φίλε μου.Μιλαμε για ξαναζεσταμενο φαί.΄Δηλαδη δεν μας έκανε ο Λεμονης πριν χρόνια και μας κάνει τώρα.Η ουσία είναι να πάμε παρακάτω σε Ευρώπη και αν είναι τπ θεμα μόνο το πρωταθλημα τοτε ας κρατήσουμε και τον Σόλιντ, καλος κακός πέρσυ νταμπλ και φέτος ...πάλι..Ο Λεμονής δεν κάνει για Ευρώπη.Και όταν ξεσηκωθηκαμε λόγο αυτού περιμεναμε να έρθει κάτι καλύτερο και όχι κατι ξαναζεσταμενο.(ΑΝ έρθει τελικα)
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Έλα μωρέ, πως κάνετε έτσι; Τι Λίπι, τι Λεμονής; (μουαχαχα... εμ, με συγχωρείτε, μου ξέφυγε)
blueviper Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δε με ενδιαφέρει και τόσο τι θα έρθει τη δεδομένη στιγμή, αρκεί να υπηρετήσει μια λογική μετάβασης σε κάτι πραγματικά αξιόλογο και καταξιωμένο έμπρακτα και στο μεταξύ ο επόμενος προπονητής μπει στη διαδικασία παρακολούθησης του υλικού και μελλοντικού σχεδιασμού. Ο Σωκρατάκος βέβαια είναι της αρχής "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού", οπότε με ανησυχεί εν μέρει...ελπίζω να άλλαξε νοοτροπία, αν και τίποτα σχετικό δε φαίνεται ακόμα.
Arxon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 για να καταλαβω και εγω..τωρα ειναι καλο για την ομαδα αν φυγει ο Σολιντ και ερθει ο Λεμονης???
Critter Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Εγω παντως προτειμω οποιονδηποτε εκτος απο τον Σολιντ. Ακομα και τον Αλεφαντο ή τον Μπιγκον, μα το Θεο! Οσον αφορα τον Λεμονή συγκεκριμενα, τουλαχιστον με τον ανθρωπο αυτο η Ευρωπη μας σεβοτανε για την εδρα μας...Δεν μας ξεφτυλιζε ακομα και η Ροζενμποργκ. Παντως μην περιμενει κανεις να φυγει το καλοκαιρι...Ειδικα αν παρει το Νταμπλ, ξεχαστε το.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ο Λεμονής είχε μία ομάδα κατά 4 με 5 χρόνια νεώτερη... ...δεν το πιστεύω, μόλις υπερασπίστηκα το Σόλιντ. Ωιμένα! Ο Λεμονής στον Ολυμπιακό ( ο Κωφίδης στην Ξάνθη, αυτόν τον Κωστίκο ποιος θα τον πάρει;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ο Κωστίκος έχει ομάδα. Νομίζω πως ο Μαντζουράκης είναι που δεν έχει. Πιθανώς να τον φέρουν στη Λάρισα, τώρα που συζητιέται πως θα παραιτηθεί ο Δώνης (δυστυχώς).
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Πού πήγε ο Κωστίκος; Προχτες τον σχόλασε ο πρόεδρας από το Λεβαδειακό... Ο Μαντζουράκης δεν είχε πρόταση από την εθνική Τιμπουκτού; Μισή κακή χρονιά, και πάει ο προπονητής στην Ελλάδα. Πρώτα φταίει ο προπονητής. Μετά, τα παλτά οι παίκτες. Μετά, η κακή μας μοίρα. Μετά, ο ανάδρομος Ερμής.
adi32 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ετσι ειναι η Ελλαδα για ολα φταει ο προπονητης η ευκολη λυση για τις διοικησεις
Critter Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ο Λεμονής είχε μία ομάδα κατά 4 με 5 χρόνια νεώτερη... ...δεν το πιστεύω, μόλις υπερασπίστηκα το Σόλιντ. Ωιμένα! Και ο Σολιντ εχει πιο νεους παιχτες απο αυτους που χρησιμοποιει. Ας βαλει Φακινο, Μενδρινο, Παπα, Νε...,εχει επισης ταραλιδη, ντ'ακολ δανεικο και χοβνανισιαν....αλλα τον αφηνουν οι κλίκες?Ασε που στην Ελλαδα πρεπει να πας 30 για να θεωρεισαι ταλεντο. Ο Παπασταθοπουλος ας πουμε την χαλασε την ΑΕΚ ε? Ο Φακινος ειναι παιχταρας.
punky Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Πολύ ωραία κίνηση του Σωκράτη. Πρώτα γράφουμε ότι θα πάρουμε τον Λουξεμπούργκο. Για πάρτη σου υπέροχε λαέ του Θρύλου, τινάζω την μπάνκα στον αέρα. Αλλά επειδή τα έχει με άλλη αυτό τον καιρό (δεν το ξέραμε την ώρα που τον φλερτάραμε, ήταν σκοτεινά και δεν είδαμε τη βέρα), και αφού μας ζήτησες να διώξουμε τον ψαρά, τι να κάνουμε; Σου φέρνουμε ένα καλό ερυθρόλευκο παιδί που το έχουμε εύκαιρο. Τα περί του υψηλού κόστους σπασίματος του συμβολαίου (θα πιθανολογήσω πάλι), ήταν πάντα παπαριές. Φαντάζομαι υπάρχουν πολλοί τρόποι για μια εταιρεία και έναν βρυκόλακα σαν τον Σωκράτη, για να "πείσουν" τον κάθε Σόλιντ να αρκεστεί σε ένα τριχωτό σετάκι αδένων και να πάει σπίτι του. Άλλωστε, μπορούμε πάντα να δώσουμε μικρότερο μισθό στον κάθε Τάκη από τον εγνωσμένο, και να hedgeάρουμε την όποια ζημιά. Έτσι, δεν πιστώνεται καθόλου ο ψαράς το πιθανό νταμπλ. Αλλά φυσικά χρεώνεται την ευρωπαϊκή αποτυχία μιας και μας κορόϊδεψε όλους και δεν κατάφερε την υπέρβαση. Άλλωστε ρε παιδί μου δεν υπάρχει και πίεση. Ο βάζελος, οικογενειακό διπλό να παίξει στην Παιανία, είναι ικανός να καταφέρει να χάσουν και οι δύο του ομάδες ταυτόχρονα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Πού πήγε ο Κωστίκος; Προχτες τον σχόλασε ο πρόεδρας από το Λεβαδειακό... Ο Μαντζουράκης δεν είχε πρόταση από την εθνική Τιμπουκτού; Ωχ! Χαμπάρι δεν είχα πάρει! Μα καλά, τον διώξανε ενώ τα πηγαίνει καλά η ομάδα; Δεν το περίμενα, γι' αυτό και δε μου πέρασε καν από το μυαλό ότι μπορεί να έχει απολυθεί. Για Ματζουράκη δε θυμάμαι να έχω ακούσει κάτι τέτοιο. edit: πάντως πλάκα πλάκα, αν η ομάδα ήθελε να κάνει πράγματι ουσιαστική ανανέωση, για μένα θα έπρεπε να πάρει ή τον Κωστίκο ή τον Κωφίδη και να τους αφήσει να λειτουργήσουν όπως θέλουν. Βέβαια επειδή όλοι ξέρουμε ότι το τελευταίο δεν πρόκειται να γίνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.