Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το "δε συμφωνω με αυτο που λες αλλα θα πεθανω για να καταφερεις να το λες" το εχεις υποψιν σου?

Ουτε εγω συμφωνω με το φιλο αλλα δεν εχουμε χουντα,ενας σωστος ολυμπιακος αφηνει τους αλλους να λενε οτι πιστευουν και νιωθουν και δε τους επιβαλει την αποψη του.Σωστα??

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ας μου θυμήσει κάποιος με ποια "επίσημη" δικαιολογία έδιωξε ο Ολυμπιακός τον Μπάγεβιτς, ποιοι τον διαδέχτηκαν και τι αποτελέσματα είχαν εκεί όπου ο Μπάγεβιτς εμφάνιζε έλλειμα.

Υ.Γ. Αν υποψιαστώ ότι η ανακοίνωση του νέου προπονητή αργεί για να μην υπάρξουν εντάσεις σε συγκεκριμένο, επόμενο παιχνίδι...

Υ.Γ.2 Η καλύτερη δήλωση του Σόλιντ: "Μπορεί ο Λεμονής να πάει στον Παναθηναϊκό". Γι' αυτή, και μόνο, αξίζει να φύγει με δύο ντάμπλ σε δύο χρόνια και 7 βαθμούς από 12 αγώνες στο CL.

Δημοσ.
Και ξεχνάει πως έπεφτε ο Βόκολος κάτω και τι είχε πει ο Αναστασιάδης στη συνέντεξη τύπου.Α και πως δυο πρόεδροι προτίμησαν να ρίξουν τις ομάδες τους στη β παρά να χάσουν οι τριφυλλοφόροι το πρωτάθλημα.

Φαντάζομαι ότι, κατά την άποψή σου, αυτά πρέπει να λέει ένας "σωστός" ολυμπιακός...Σκέψου να μην παίρνατε και συνέχεια το πρωτάθλημα τι θα υποστήριζες...

Ένα θα σου πω: Ξύπνα και δες λίγο πιο πέρα από τη μύτη σου...

Δημοσ.

--------------------------------ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)------------------------------

χρονια πολλα παιδια.

Δημοσ.
Μολις εκλεισα 4 εισιτηρια για το final four του μπασκετ. 75 ευρω τα φτηνα που περιλαμβανουν και τους 4 αγώνες. Συμφέρουσα τιμη.

http://www.euroleague.net/downloads/finalfour/f4tickets_english.htm

No offense, αλλά αν τα πήρες για να δεις τον Ολυμπιακό, μήπως βιάστηκες λίγο;

Δημοσ.

Λες να μην βρω να τα πουλησω? Γιατι εγω εχω μια αμυδρη εντυπωση οτι ακομα και μαυρη αγορα να θελησω να κανω, θα βγαλω λεφτα για να περασω τις καλοκαιρινες μου διακοπες :P. Τωρα που το σκεφτομαι λες να κανω μαυρη αγορα στους βαζελους να τους εκμεταλευτω κιολας? :D

Δημοσ.

omnislash, έχουμε μαζευτεί εδώ κάποια άτομα που εδώ και κάποιο καιρό προσπαθούμ ενα κάνουμε πολιτισμένο διάλογο. Αν συνεχίσεις με αυτόν τον τρόπο, έχω την εντύπωση ότι δε θα είσαι ευπρόδεκτος ούτε από αυτούς που υποστηρίζουν την ίδια ομάδα με εσένα.

Δημοσ.

Κρίμα...φεύγει ο Ψαράς κι ορισμένοι που τον είχαν στα ώπα ώπα όταν έσκασε μύτη, τρέχουν τώρα να κρυφτούν γιατί δεν τους προέκυψε όσο Ευρωπαίος αναμένανε κι εκτέθηκαν τα παιδιά από τους διθυράμβους που ξεστόμιζαν για τη χάρη του.

Ξυπνάνε λοιπόν φαντάσματα για να την πούνε στους άλλους που υποστήριζαν από την αρχή πως ο Σολιντάκης είναι ανυπόληπτος ευρωπαϊκά και δεν είναι αυτό που υποτίθεται πως αναζητούσαμε. Φάνηκε πως η ανάγκη τους να διώξουν το Βάτραχιτς και να ικανοποιήσουν τα θέλω και τα κόμπλεξ τους (ως συνήθως), υπερτερούσε του ενδιαφέροντός τους για το τι μέλλει γεννέσθαι. Μπορούν λοιπόν άπαντες σκεπτόμενοι κατά αυτόν τον τρόπο, να τον τρίψουν στην κασίδα τους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ να διατηρηθεί χαλαρό και ήπιο κλίμα. Είναι λυπηρό να αναγκάζομαι να σβήνω 'εμπρηστικά' μηνύματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...