Mithrantir Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Κρίμα...φεύγει ο Ψαράς κι ορισμένοι που τον είχαν στα ώπα ώπα όταν έσκασε μύτη, τρέχουν τώρα να κρυφτούν γιατί δεν τους προέκυψε όσο Ευρωπαίος αναμένανε κι εκτέθηκαν τα παιδιά από τους διθυράμβους που ξεστόμιζαν για τη χάρη του. Ξυπνάνε λοιπόν φαντάσματα για να την πούνε στους άλλους που υποστήριζαν από την αρχή πως ο Σολιντάκης είναι ανυπόληπτος ευρωπαϊκά και δεν είναι αυτό που υποτίθεται πως αναζητούσαμε. Φάνηκε πως η ανάγκη τους να διώξουν το Βάτραχιτς και να ικανοποιήσουν τα θέλω και τα κόμπλεξ τους (ως συνήθως), υπερτερούσε του ενδιαφέροντός τους για το τι μέλλει γεννέσθαι. Μπορούν λοιπόν άπαντες σκεπτόμενοι κατά αυτόν τον τρόπο, να τον τρίψουν στην κασίδα τους. Εγώ προσωπικά όταν ήρθε ο Σόλιντ ήμουν χαρούμενος με την επιλογή του. Και παρόλο που εν τέλει τα αποτελέσματα δείχνουν οτι ο Ολυμπιακός έκανε τις χειρότερες εμφανίσεις του τα δυο αυτά χρόνια, οι αγώνες δεν λένε το ίδιο. Τα λάθη που έχει κάνει τα γνωρίζουμε. Το μεγαλύτερο κατ' εμε είναι οτι τους παίκτες ποτέ δεν τους έκανε να παίξουν γι' αυτόν, δεν τους κέρδισε δηλαδή. Μπορεί ο Μπάγεβιτς να είναι όντως ένας από τους καλύτερους προπονητές που πέρασαν από την Ελλάδα, αλλά τα ελλατωματά του τα είχε (ένα από αυτά είναι οτί δεν υπήρχε μέση λύση για έναν ποδοσφαιριστή ή τον μισούσε ή τον αγαπούσε ολοκληρωτικά). Και ιδίως όσον αφορά την Ευρωπαϊκή αναζήτηση του Ολυμπιακού. Ο Σόλιντ καλώς ή κακώς ναι μεν είχε άσχημα αποτελέσματα αλλά εκτός έδρας η ομάδα ήταν κλάσεις ανώτερη απ' όσο ήταν με το Μπάγεβιτς σε όποια χρονιά και να πάρεις. Τα εντός έδρας είναι ένα μυστήριο που μάλλον έχει να κάνει με την ρίζα του όλου προβλήματος του Ολυμπιακού. Τους παίκτες. Γιατί εν τέλει όποιος προπονητής και να έρθει αυτή τη στιγμή, αν δε μπορεί να κάνει μαγικά και να δώσει το νερό της νιότης στο Τζόρτζεβιτς και στο Ριβάλντο και οχι μόνο, μια τρύπα στο νερό θα κάνει και αυτός. Αν κάποιος νομίζει οτι με την επιστροφή του Μπάγεβιτς και τους ίδιους παίκτες μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα, πιστεύω οτι δε βλέπουμε την ίδια ομάδα ή ζούμε σε παράλληλες πραγματικότητες. Αν θέλεις επίσης μπορώ να το τραβήξω και να πω οτι κακώς δεν είχαμε το Σόλιντ όταν αυτοί οι παίκτες ήταν στα ντουζένια τους, γιατί θα είχαμε καλύτερες τύχες απ' οτι τότε. Αλλά αυτό είναι απλά μια εικασία βέβαια. Το πρόβλημα ήταν και παραμένει οι παίκτες, για πολλούς έχει έρθει η ώρα της αποχώρησης απο τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και για κάποιους άλλους από τον Ολυμπιακό. Έχουμε μέσο όρο ηλικίας σαν ομάδα 30 ή πάνω από αυτό. Όταν μιλάμε για ανανέωση αυτό πρέπει να διορθωθεί πρώτα. Όχι ο προπονητής, όχι το τεχνικό επιτελείο, όχι η καθαριστρια ούτε ο μασέρ. Το πρόβλημα του Ολυμπιακού δεν είναι το 4-3-3 ή το 4-4-2 ή το 3-5-2 ή το 5-4-1 ή όποιο άλλο σύστημα επιλέγει ο προπονητής. Με όποια συν ή πλην στο κάθε σύστημα. Από τη στιγμή που σε ένα άθλημα που απαιτείται από τον αθλητή να τρέξει απίστευτες αποστάσεις στο διάστημα μιας εβδομάδας (CL, Super League, Κύπελλο) ή πρέπει να κάνεις επιτυχημένο rotation όπως έκανε ο Φερερ ή πρέπει οι παίκτες κλειδιά που παίζουν στη πλειονότητα των παιχνιδιών σου να αντέχουν αυτό το ρυθμό. Δε βλέπω τους παίκτες κλειδιά του Ολυμπιακού να αντέχουν (εκτός Στολτίδη που πραγματικά για μένα είναι το κορυφαίο αμυντικό χαφ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα).
adi32 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 απολυτα σωστος εισαι φιλε το θεμα ειναι ποσα θα βαλει ο προεδρος και τι θα φερει αν μου φερει ολη τη Barcelona οπως ειναι, φυσικο ειναι να παει καλα ακομα και με τον αλεφαντο
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δε νομίζω ότι υποστηρίζει κανείς πως όποιος και να έρθει στον Ολυμπιακό, με τα ηλικιακά και γενικότερα δεδομένα που υπάρχουν, η ομάδα θα αρχίσει να πετάει. Θεωρώ ότι προπονητής που φεύγει με τον τρόπο που έφυγε ο Μπάγεβιτς είναι καμμένο χαρτί. Δηλαδή, και δέκα χρόνια νεότερος να ήταν και ο "καλυτεροτερότατος" και δεν ξέρω εγώ τι, στον Ολυμπιακό με το διαμορφωμένο κλίμα δε θα μπορούσε να προσφέρει. Από την άλλη, νομιμοποιείται, θεωρώ, ο κάθε καλόπιστος να ρωτά τι καλύτερο πέτυχαν οι "μεσσίες" που ακολούθησαν τον Μπάγεβιτς χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εύχεται να επιστρέψει ο συγκεκριμένος. Προσωπικά, η λογική του "μεσσία" δε με έπεισε ποτέ, γι' αυτό και όταν διάβαζα κάτι πηχυαίους τίτλους για "Ψυχρούς Μάγους" κτλ. (σε συνδυασμό με το ότι ο συγκεκριμένος μάγος ήταν παντελώς άγνωστος πριν μας τον πλασάρουν για σωτήρα) ήμουν πάρα πολύ επιφυλακτικός. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση βάζει τα λεφτά και επομένως έχει το δικαίωμα να επιλέγει. Όμως... Δε γίνεται η διοίκηση να μη θέλει κριτική. Αν δε θέλει κριτική (όπως είπε ο γνωστός "παράγοντας" πρέπει ο κόσμος να φωνάζει μόνο "Ολυμπιακός") τότε να μη θέλει κανενός είδους κριτική, θετική και αρνητική. Και ας καταλάβουν κάποιοι ότι η αγάπη για μια ομάδα (οποιαδήποτε ομάδα) δε μετατρέπει νομοτελειακά τους φίλους της σε ανεγκέφαλα στρατιωτάκια. Κοινώς, του καλάρεσε του παράγοντα το γλύψιμο για το "όραμα" της διοίκησης, αλλά δεν του αρέσει το κράξιμο; Και τότε, γιατί άφηνε μερίδα οπαδών να απαιτούν την απομάκρυνση άλλου προπονητή; Μήπως γιατί εκεί δεν είχε εκτεθεί προσωπικά όσον αφορά την αξία του;
Arxon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σου φιλε και συμπολεμιστη Αρχοντα. Νομιζω οτι θα συμφωνησεις κι εσυ πως η καλυτερη λυση για τον παγκο του Ολυμπιακου ειναι και παλι ο Αλεφαντος. Τωρα πλεον ο Δουρος δεν ειναι διαιτητης Α' κατηγοριας και ο δρομος ειναι ανοιχτος για τον τιτλο. Μπορει επιτελους να βγει και στο τηλεφωνο... ελα ρε φιλε χρονια πολλα. Για μενα το εχω πει και το ξαναλεω οτι στην Ελλαδα ο Αλεφαντος ειναι αρκετος για τον Ολυμπιακο. Απο γνωσεις εχει πολλες αλλα δεν μπορει να τις μεταφερει σωστα. Αν οντως εφυγε και ο Δουρος ευκαιρια ειναι να αναλαβει μαζι με τον Sir Takis.
Arxon Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 τελικα η διοικηση θα βγαλει καμια ανακοινωση ή περιμένει να βγει ο Σολιντ αλλα Μπαγεβιτς και να παραιτηθει...?Μονο που ο Μπλοκμαν το παιζει κινεζος και δεν προκειται να παραιτηθει. Ε ρε γελια που θα πεσουν
greekboy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Σημερα διαβασα οτι πηρε τηλεφωνο τον Λουβαρη και του ειπε:<<Εμαθα οτι φευγω(απο εφημεριδες,τηλεοραση κτλ..) και του λεει ο Λουβαρης:<<Ο προεδρος δεν μου εχει πει τιποτα>> δηλαδη τον δουλευουν ψιλο γαζι!! α και το αλλο με Κλαζνιτσ το ακουσατε??πως σας φενετε?κατα την γνωμη μου δυσκολο να ερθει... επισης ακουστηκε ενας 24οχρονος απο το εκουαδορ που λεγετε καστιγιο και οτι ηδη του εχουμε κανει προταση
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μόλις χθες τον πέτυχα στο Evolution να παίζει με την εθνική του Εκουαδόρ! Έπαιζε ανασταλτικός μέσος (δεν ξέρω όμως τι σχέση έχει η απεικόνιση του στο παιχνίδι με την πραγματικότητα).
Arxon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 τον φερανε στην Ελλαδα για να του πουνε αντιο. Δεν του το λεγανε πριν φυγει για Νορβηγια μην ταξιδευει τσαμπα ο ανθρωπος?χεχε Περα της πλακας πρεπει να τελειωσει γρηγορα αυτη η υποθεση γιατι και οι παικτες αντι να ασχοληθουν με τις προπονησεις ασχολουνται με ποιον προπονητη θα τις κανουν...
tornado21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Εγω ενα πράγμα δεν καταλαβαινω ρε παιδιά,μιλάμε για Κλαζνιτσ και για διάφορους άλλους,εφοσον για Ελλάδα ειμαστε ΟΚ γιατί πρέπει να κάνουμε τωρα μετεγγραφες αφού Ο Λεμο δεν πρόκειτε να μείνει μετα το καλοκαίρι(Λεμε τωρα).Κατι δεν μου αρεσει.Και κάτι τελευταιο πολύ γλυκοκοταει τον Ολυμπιακο αυτος ο Γκέκας,δεν πιστευω να μας φορεσουν αυτο το παλτο
blueviper Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Πότε ακριβώς τον γλυκοκοίταξε, γιατί τις προάλλες που τον πέτυχα σε συνέντευξη, ανέφερε πως δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Ελλάδα προς το παρόν, χωρίς να αποκλείει και τίποτα στο μέλλον. Δήλωσε πάντως ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την έξοδό του στα ξένα και δεν του λείπει και τίποτα από τα πάτρια. Εντάξει δεν είναι και τίποτα δεσμευτικό, αλλά μου κάνει εντύπωση που άξαφνα προέκυψε τέτοιο ζήτημα.
tornado21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Το ειχα διαβασει στο ΦΩΣ ότι αν θα γύριζε πισω θα γύριζε μονο στον Ολυμπιακό κ κάτι τέτοια.Δεν είπε βεβαια τπτ ότι θα γυρισει και καλά οπως το είπες ότι δεν ενδιαφερεται αλλά όλο δηλώσεις τον βλέπω στις εφημεριδες
punky Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Ναι, έχει δίκιο ο tornado. Πολύ πρόσφατα έκανε δηλώσεις-κωλοτούμπα. Από κει που δεν θα έπαιζε ποτέ στον Ολυμπιακό, τώρα φέρεται να δήλωσε πως για Ολυμπιακό ή ΑΕΚ, θα γυρνούσε Ελλάδα. Αν φυσικά δεν είχε πρόταση από τη Μπάγιερν Μονάχου.
adi32 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Ο Τροντ Σόλιντ αποτελεί παρελθόν και επίσημα από τον Ολυμπιακό. Ο Νορβηγός τεχνικός συναντήθηκε το μεσημέρι με τον Γιώργο Λούβαρη και ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ του μετέφερε το... αναμενόμενο. Ότι, δηλαδή, θα αποχωρήσει από το λιμάνι. Μπορεί, αρχικά, να υπήρχε μια διαφωνία στο ύψος της αποζημίωσης, αλλά τελικά το... μοιραίο έγινε. Αμέσως μετά ακολούθησε η ανακοίνωση των Πειραιωτών: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Τροντ Σόλιντ και τους βοηθούς του και τους εύχεται κάθε επιτυχία».
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.