KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Εγώ δεν πήρα πέναλντι στη Ξάνθη ,στον Εργοτέλη με τον Ηρακλή ενώ συ με τον Ηρακλή κέρδισες με γκολ 10 μέτρα οφσαιντ.Α και πέτσινο πέναλντι με Ξάνθη μην τα ξεχνάμε.μονευ μονευ η διαφροά εσού και εμού πρέπει να ταν 12 βαθμοί.για να μη μιλήσω για τους άλλους που ακομα ακυρώνουν γκολ στην Καλαμαριά To πέναλτυ του ΑΝατολάκη γαργάρα? Α,και παρεπιπτοντως Με τη Ξάνθη βουτιά 2 βαθμοί με τον Ηρακλή οφσαίντ 2 βαθμοί χθες με την Καλαμαριά 2 βαθμοί Κωνσταντίνου οφσαιντ (έβγαινε μόνος του) άλλοι 2(ίσως έτρωγες και άλλο ) βαθμοί.Ξεχνλάς ότι επι τρεις αγωνιστικές έπαιρνες νίκες με πέναλντι; Για να σου απαντησω Με την Ξανθη ανυπαρκτο οφσαιντ Παπαδοπουλου' date='με Ηρακλη 3 τουλαχιστον ανυπαρκτα οφσαιντ,τα 2 του Σαλπι,με Καλαμαρια κιτρινη και φαουλ στην κοντρα σε Παπ μετατρεπεται σε επιθετικο φαουλ,με εσας ανυπαρκτο οφσαιντ Ρομερο στο Β ημιχρονο,χαριστηκε σε Τζορτζεβιτς για διαμαρτυρια τουλαχιστον 2 φορες.Απο τα 3 πεναλτυ αμφισβητουμενο μονο με Ξανθη,τα αλλα 2 πεντακαθαρα,αμα μας κανουν 7 πεναλτυ σε ενα αγωνα εγω θελω και τα 7,τι σημαινει ειναι πολλα,ας προσεχαν... Με ΟΦΗ 3 οφφσαιντ 2 βαθμοι,με Ιωνικο το φαουλ του Ξενιδη δεν εγινε ποτε,αμα δεν το τρωγαμε δεν χαναμε,3 βαθμοι κτλ. Στα αληθεια θελεις να το παμε φαση-φαση?Απο δικαιολογιες βρισκουμε και οι 2 ενα σωρο[/quote'] για να ακολουθησει το πανηγυρι των τρελων.Και μαλιστα ειχα πει μονο τα υπερ μου. Που να έλεγα για κόκκινες στο Χαριλαου, για το ανυπαρκτο φαουλ στο 1-0 με την ΑΕΚ, για το φαουλ του Ριβαλντο στο 1-1 στον ΟΦΗ, για το στημενο με το Αιγαλεω, για τα φιλικα με την Καλαμαρια και την Λαρισα και αλλα τετοια ομρφα. Αμα γουσταρω τωρα σε βγαζω για Β' Εθνικη και γω εχω ειμαι στο +6 με τετοιες παπαριες. Επειδη λοιπον εγω ΑΛΛΑΞΑ ΧΡΟΝΟ και δεν θα λεμε τα ιδια, ας το αφησουμε εδώ, έχεις και σχολειο αυριο, αντε για νανι ΥΓ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ το ποστ δεν απεθυνεται σε οπαδους του ολυμπιακου με IQ διψήφιο.Καταλαβαινετε τι και πόσα πιστευω απο αυτα...
SCidER Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 ΥΓ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ το ποστ δεν απεθυνεται σε οπαδους του ολυμπιακου με IQ διψήφιο.Καταλαβαινετε τι και πόσα πιστευω απο αυτα... ε ναι προφανως το post απευθυνεται σε οπαδους αντιπαλων στρατοπεδων με IQ μονοψηφιο....:twisted:
antreaslam Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 KWSN_Men κ KaizerSoze ... Συγχαρητήρια που καταφέρνετε ΑΚΟΜΑ να απαντάτε σε τέτοιυς τύπους!!
littlelouievegos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Ναι τώρα η διαιτησία μας φταιει.Αντε ρε παιδια ξεκολλάτε με αυτο.Αυτα τα λένε οι βάζελοι για να παρηγοριούνται και θα τα λέμε και εμεις τωρα. Συμφωνω και επαυξανω. Το χω πει χιλιαδες φορες αυτα δεν ειναι δικαιολογιες για εμας τους Ολυμπιακους.. Ματια και IQ δοξα τω θεω εχουμε και κρινουμε τα λαμογια και τους δηθεν εξυγειαντες του Ελληνικου ποδοσφαιρου,που ωρυονται οταν αδικουνται και αποσιωπουν οταν ευνοουνται..Αλλα δεν θα θα τους κανουμε το χατηρι να πεσουμε και στο επιπεδο τους να κανουμε τα ιδια..Αυτα ειναι δικαιολογιες για τους πιτσιρικαδες, τους κολλημενους και αρρωστους και τις φυλλαδες.
Arxon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 λοιπον παιδια,θεμα δεν ειχανε θεμα βρηκανε οι φυλλαδες.... "Τα νεα 16χρονα ταλεντα" καλα δεν εχουνε βαρεθει τοσα χρονια...???Τωρα που ξαναρχιζει το πρωταθλημα θα ασχολουνται με σφαγη των ομαδων απο διαιτησια και το πως θα παραπλανησουν τον κοσμο με το τι ομαδαρες εχει ο καθενας...
LL_NEO Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ΥΓ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ το ποστ δεν απεθυνεται σε οπαδους του ολυμπιακου με IQ διψήφιο.Καταλαβαινετε τι και πόσα πιστευω απο αυτα... Άρα το παραδέχεσαι. Μόνος σου τα λες μόνος σου τα ακούς. Σορρυ guys αλλά ήταν εκπλήκτική πάσα στρωμένη και ο τερματοφύλακας είχε πάει προς νερού του
tornado21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Εδω λένε πως η Τσελσι "βλέπει" Νινι.Να'ναι καλά οι άνθρωποι μου έφτιαξαν το κέφι
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Ναι, όπως έβλεπε και Καστίγιο.
andrip Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ρε παιδιά, κάτι έχουμε χάσει εδώ!!! Τι πάει να πει η Τσέλσι βλέπει νίνη; Μη τρελαίνεστε! Ο πελε αντερσον έχει δουλειά να κοιτάει ότι κινείται στην Ελλάδα αυτή είναι η δουλειά του! Τώρα παίζει ο Νίνης ε αυτόν κοιταει. Κάποιος αντίστοιχος άντερσον είναι στη βουλγαρία και βλέπει τον Κολοφτσένκο, κάποιος είναι στη Μάλτα και βλέπει τον Κλαζίνι κάποιος στη Γεωργία και βλέπει των Μουνόφσκι και κάποιος είναι στη Ρουμανία και βλέπει των Πουτσέσκου! Σιγά τα ΩΑ!!! Τη μία βλέπαν καστίγιο, την άλλη βλέπαν φερναντεζ και την άλλη βλέπαν Παπασταθόπουλο!!!!! ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ/ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ
Speed Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Του χρόνου θα πάρουμε το Champions League με τον Αλβανό Μαραντόνα , τον Λευκορώσσο Πελέ και τον Κύπριο Μπεκενμπάουερ.... Να δούμε τί άλλο θα γράψουν οι κωλοφυλλάδες...
tornado21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Ακριβως αυτο που λέτε παιδια.Γελαω με τις βλακίες των εφημερίδων.Προσωπικά εχω να αγοράσω 1 χρόνο εφημερίδα.Στην δουλεία αγοραζουν κπ και βλέπω καμια φορα.Δεν χαλαλίζω πλεον ουτε το 1 ευρουλάκι μου
Critter Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μονο αυτο? Εδω ρε παιδια βγηκε και επαιξε ο νινης και ξαφνικα ολες οι φυλλαδες του ολυμπιακου και του παο εχουν θεματα του στυλ : O Γκογκιτς προτεινε τον Α να αναιβει απο τις ακαδημιες στο αντρικο, επισης πολυ καλος και ο ταδε που καλοαρεσει στο Λεμονή. Ο Μουνιοθ σκεφτεται να ανεβασει αλλους 3 στην αντρικη. Και παει λεγοντας. Στο τελος δεν θα γινει τπτ απο αυτα και ολα θα ειναι οπως πριν? Αλλα και να γινουν?Τι να μας πουνε οι μλκες οταν η Arsenal κατεβαινει σε ντερμπυ με 8 παιχτες κατω των 22 ετων?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Και τι μπάλα παίζει, κατεβαίνοντας στο γήπεδο με τέτοια σύνθεση (3-6)...
punky Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Θα γίνουμε φίλαθλοι-παιδεραστές στο τέλος. Σε αυτή τη χώρα, άμα ανακαλύψουμε κάτι, του σκίζουμε τα ράμματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.