Critter Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Πως το βλεπετε το ντερμπι την Κυριακη? Εγω διπλο ξερο...Δεν συγκρινονατι οι δυο ομαδες,ειδικα αυτη τη στιγμη... Κατι απο Ριζουπολη μου θυμιζει αυτη η σιγουρια...Αχχχ αναμνησεις .
1980 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Κατι απο Ριζουπολη μου θυμιζει αυτη η σιγουρια...Αχχχ αναμνησεις . ναι νταμαρια , πετρες , φωτοβολιδες , σκισμενες φυσουνες προπυλακισμοι και αλητεια. κατα τα αλλα εγινε και ενας αγωνας.
omnislash Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 ναι νταμαρια , πετρες , φωτοβολιδες , σκισμενες φυσουνες προπυλακισμοι και αλητεια. κατα τα αλλα εγινε και ενας αγωνας. Επειδή ήμουνα μέσα δεν έιδα κανένα παιχτη του ΠΑΟ χτυπημένο ούτε από πέτρες ούτε από νταμαρια.Τώρα ναι πετάχτηκαν καπνογόνα και φωνάζαμε συνθήματα όταν έφτασε η αποστολή σας.
1980 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Επειδή ήμουνα μέσα δεν έιδα κανένα παιχτη του ΠΑΟ χτυπημένο ούτε από πέτρες ούτε από νταμαρια.Τώρα ναι πετάχτηκαν καπνογόνα και φωνάζαμε συνθήματα όταν έφτασε η αποστολή σας. α τα νταμαρια γινανε αορατα και η φυσουνα δεν σκιστηκε. τεσπα επιλεκτικη μνημη. τρομοκρατια με ολη την ενοια της λεξεως. και αν καποιοι γινανε καφροι στο ο.α.κ.α στο μπασκετ ειναι γιατι βρισκουν την ευκαιρια να σας το ανταποδωσουν. απο τυχη και απο τις ασπιδες των μπατσων δεν τραυματιστικαν οι παιχτες. και δεν αμφεβαλα καθολου οτι θα ησουν μεσα. οι πιο ξεφτιλες τις υποθεσης ηταν ο αντωνακης και ο μιχαλακης που μετα απο αυτη την αλητεια που υπεστησαν ηρθαν σε εσας και το παιζουν και γαβροι. ξεφτιλα και ελειψη αξιοπρεπειας με ολη την ενοια της λεξης αξιοπρεπεια.
Critter Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Καλα, αφου δεν σου αρεσε το παραδειγμα της ριζουπολης, θα χρησιμοποιησω αυτο της λεωφορου μιας και τοτε την ιδια σιγουρια ειχατε .
1980 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Καλα, αφου δεν σου αρεσε το παραδειγμα της ριζουπολης, θα χρησιμοποιησω αυτο της λεωφορου μιας και τοτε την ιδια σιγουρια ειχατε . για θυμισε μου? αν λες το 1-4 εκει οκ παω πασο μας ξεφτιλησατε σε αγωνιστικα πλαισια. αυτο δεκτο.
Freakster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 και αν καποιοι γινανε καφροι στο ο.α.κ.α στο μπασκετ ειναι γιατι βρισκουν την ευκαιρια να σας το ανταποδωσουν. Ελα τωρα, σοβαρος λογος.:-? Καφροι γενηθηκαν, καφροι θα πεθανουν, ολοι αυτοι.
Mika Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Ναι κοίτα υπαρχουν τίτλοι σε αθλήματα που παίζετε μόνο εσείς. Οταν λες μονο εμεις φανταζομαι εννοεις οτι δεν συμμετεχει ο οσφπ. Δεν το ξερα οτι πρεπει να αισθανομαι ασχημα για τιτλους σε αθληματα που ο οσφπ ειναι ανυπαρκτος
vlachaquito Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 τελικα μειωθηκε στην μια αγωνιστικη η ποινη του καστιγιο...αναμενομενο...δεν ειδα την φαση και δεν μπορω να εκφερω γνωμη..αληθεια τι εγινε???
N1ghtW0lf Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 @Nightwolf : εχεις προσεξει με τι συχνοτητα τα πεταει ο KWSN? μπραβο σου βρηκες 8 παραθεσεις μου ολες κιολες που τολμησα να ειρωνευτω... μονο εγω εδω μεσα κανενας αλλος.. τα μισα ποστ του αλλουνου ειναι ειρωνιες.. αντε μπραβο ρε μεσα στην πρωτοτυπια εισαι....ρε μηπως και εισαι original? χαχαχα @αntreaslam : καλωστον τον ντεντεκτιβ..ποιοι ειναι οι σοβαροι ολυμπιακοι? αυτοι που συμφωνουν με οτι λες? αστο γιαυριο καλα ειμαστε και ετσι.. @cmelegos: ολα τα μωρα στην πιστα... yeahhhh αφησα ολοκληρο το quote και οχι μονο αυτα που ηθελες να πεις σε εμενα, για να σου δειξω, ποσες φορες την λες εσυ σε αλλους και ποσες ειρωνευεσαι. Να κανω καταμετρηση τα δικα σου ολα τα ποστς και του KWSN δεν νομιζω να υπαρχει λογος...εσυ χρησιμοποιεις και επιθετικους χαρακτηρισμους σε μια απλη συζητηση...
omnislash Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Οταν λες μονο εμεις φανταζομαι εννοεις οτι δεν συμμετεχει ο οσφπ. Δεν το ξερα οτι πρεπει να αισθανομαι ασχημα για τιτλους σε αθληματα που ο οσφπ ειναι ανυπαρκτος Eτσι γουστάρω να λες ΟΣΦΠ γιατί δεν μπορείς να πεις Θρύλος και Ολυμπιακός γιατί είστε μικροί σαν ομαδα βαζελάκια.Και επειδή δε γουστα΄ρω να συγχρωτίζομαι με φοβικούς και μικρόψυχους ανθρώπους σε βάζω στην ignore μου τελικα μειωθηκε στην μια αγωνιστικη η ποινη του καστιγιο...αναμενομενο...δεν ειδα την φαση και δεν μπορω να εκφερω γνωμη..αληθεια τι εγινε??? Θετικό αυτό.Αντε αν παίξει και ο Ρίμπο .... nightwolf εδώ θα μιλάμε όπως θέλουμε .Φαντάσου πόσο Αεκακι είσαι που αντί να γράφεις στο ποστ του 44 γράφεις σε εμάς.Εμεις θα μιλάμε όπως θέλουμε για την ομαδα μας και θα απαντάμε σε όποιον θέλουμε.Αν δε γουσταρεις μη γράφεις
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Εμεις θα μιλάμε όπως θέλουμε για την ομαδα μας και θα απαντάμε σε όποιον θέλουμε.Αν δε γουσταρεις μη γράφεις Έεεεεεεετσι. Πλέρια δημοκρατία.
konnak Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 3 αγωνιστικες ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος στο 62ο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για την πρόθεσή του να χτυπήσει τον Ραγκουέλ. Ίσως ο μικρός πλήρωσε λάθη του παρελθόντος, αν κι ο Παπασταμάτης έκρινε αυστηρά τη φάση.ο καρακακης που εσπασε το ποδι του Μπορχα μονο μια κιτρινουλα μπραβο ωραια δικαιοσυνη α ναι απο τις κωλοτουμπες ητανε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!πανε να σας εξασφαλισουν τη δευτερη θεση φαινεται οπως και προπερσι που σφαξανε το αεκακι στο μεταξυ σας αλλα καλα τους κανουν αφου κι αυτοι σας υποστηριζουν και για ολα τους φταει ο ολυμπιακος η ποινη ειναι εφεσιμη, αν ηταν 1/2 δεν θα ηταν..την τεταρτη θα του την κανουν μια και θα παιξει κανονικα... ελεος. θα κανετε εφεση και θα παιξει τα κλασικα. θελεις να σου θυμιζω τι ειχε γινει πριν κατι χρονια με ενα δολοφονικο τακλιν του ζε ελιας με μια ωραια εφεση για να παιξει με τον βαζελο. ζητω το αλζχαιμερ. πολυ ευελικτο σε βρισκω. τουλαχιστον υπερασπισου αυτο που ειπες. [ΣΤΑ_ΛΕΓΑ_MODE_ON] Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε [/ΣΤΑ_ΛΕΓΑ_MODE_OFF]
1980 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 τελικα μειωθηκε στην μια αγωνιστικη η ποινη του καστιγιο...αναμενομενο...δεν ειδα την φαση και δεν μπορω να εκφερω γνωμη..αληθεια τι εγινε??? οχι δεν θα μειωνοταν !!!!!!!!!!!!!!! να η κρατικη ομαδα του παο εδρασε παλι για να παιχτει καλυτερη μπαλα. γυρναμε σε εποχες ζε ελιας σιγα σιγα με τα κουτουλιδια. περιμενω να δω τι δικαιολογια θα σκεφτει το μυαλο σας για να υποστηριξετε τον μικροκοσμο σας παλι.
konnak Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Ε θα πουν ότι έτσι ήταν σωστό, ότι με μία αγωνιστική έπρεπε να τιμωρηθεί εξ' αρχής, κτλ κτλ. Απλά, θέλω να δω κάποιον να επικαλείται την πρωτόδικη τιμωρία 3 αγωνιστικών στον Καστίγιο σε συζήτηση περί διαιτησίας... Είναι προφανές ότι έγινε για τα μάτια του κόσμου, και για να δημιουργήσει εντυπώσεις αδικίας για τον γαύρο. Έστω και αν είχε ισχύ μόνο για δυο μέρες . Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δεν πειράζει, γέλιο είχε που κλαιγόταν για λίγο ο, κατά τα άλλα υπεράνω σε θέματα διαιτησίας, adi32. EDIT: Α, κατά φωνή, όπως τα είχαμε προβλέψει. Εγώ πάντως σου έλεγα, κάτσε να είναι τελεσίδικη, και μετά έλα να μας κλαφτείς για τη μαφία που δεν θέλει τον Ολυμπιακό - ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.