N1ghtW0lf Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 παντως φανταζεστε να ειχαν ερθει ολοι αυτοι??Φανταστειτε ομαδα τωρα Νικοπολιδης Σιμουνιτς Πολγκα με παγκιτη το Ζουαν Ρ.Καρλος Τοροσιδης Ντουντου Ζε Ρομπερτο Ριμπο με παγκιτη το Ρικελμε Ζουνινιο Κωσταντινου Σαβιολα με παγκιτη το λαβ Θρυλος in da houz εκτος ομως απο ομαδα ονειρο για ελληνικη πραγματικοτητα, θα πρεπει να αναλογιστεις το γεγονος ομως, πως θα ειχες 8 ξενες φιρμες, 3 ελληνες, και κανεναν πιτσιρικα για το μελλον της ομαδας... πιο σοβαρο ειναι να αρχισει να γινεται μια αναπτυξη των υποδομων των ακαδημιων του Ολυμπιακου, μπας και βρεθει κανα καλο ταλεντο. Καλο για τον Ολυμπιακο θα ηταν και για το ελληνικο ποδοσφαιρο.
revil Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 αυτο που θα πω ισως ειναι μαλακια αλλα ρε φιλε ας ειχα αυτη την ομαδα και ειλικρινα σου μιλαω δε θα σκεφτομουν καθολου τι θα ηταν καλο για το ελληνικο ποδοσφαιρο.
antreaslam Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 προσωπικά φίλε nightwolf,στον παναθηναικό,δε θα είχα πρόβλημα να έχω αυτήν την 11αδα,κ στον πάγκο μου 2-3 πιτσιρικάδες,κ του χρόνου,που πχ ο ρομπερτο καρλος θα σερνόταν,να έβρισκα τον καινούργιο καρλος,στα 32 του δηλαδή!!! εντιτ:συμφωνώ με τον ρέβιλ!
N1ghtW0lf Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 οκ, και εγω συμφωνω οτι δεν 8α με πειραζε να ειχα μια τετοια εντεκαδα... απλα σκεφτειτε το εξης, το να εχεις μια τετοια εντεκαδα, δεν σημαινει οτι θα εχεις εγγυημενα αποτελεσματα και επιτυχιες. και δεστε ολα τα χρονια τωρα τι γινοταν, η αναπτυξη των υποδομων στο ελληνικο πρωταθλημα ηταν για τα μπαζα, οι αξιολογοι ελληνες παικτες που βγηκαν ειναι ελαχιστοι. ενω παικτες αξιας ηρθαν πολυ, ελαχιστοι ομως εδειξαν την αξια τους, μιας και ηρθαν απλα για τουρισμο.
omnislash Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Ελα ένα quiz στα γρήγορα. Που δουλεύει ο Φιλιππίδης; Για όσυς ονειρεύονται για παιχταράδες ένα θα τους πω.Ριβάλντο δε θα ξαναρθει ποτέ.Ηταν μια περίπτωση που χτυπήσαμε διάνα.ο κόσμος δλδ που απίτησε από τον πρόεδρο να τον εφέρει και ευνοήσαν οι συγκυρίες. δε θα ρθει γιατί σαν φτωχή χώρα που μαστε δεν έχουμε τα φράγκα να τον πληρώσουμε.Δε θα ρθει θα του λένε οι παλιοί εμείς δίνουμε το ρυθμό και θα χει το λεμόνι να του δίνει οδηγίες και 3ον ούτε Ελληνες θα μένουν γιατί τα λεφτά είναι λίγα.Θα χουμε πρωτάθλημα όπως στη Δανία γι αυτό να το χωνέψετε μερικοί και μην παραμυθιάζεστε με συνθήματα του τύπου αν πάρει ο πλασιές τη μπάλα θα τα πάει καλύτερα από το σωφέρ κλπ.
revil Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ομνισλας συμφωνουμε!!!!!!! κοιτα για ριμπο δεν ξερω.μπορει ας πουμε να ερθει καποιος αναλογος ριμπο αλλα να μην εχει τον επαγγελματισμο του και να μας γραψει στα φρυδια του. αλλα σιγουρα μικροι σε ηλικια γνωστοι παιχτες δεν ερχονται με τπτ
genius_13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Ναι...ολοκληρος Ζουνινιο δεν θα βρει ομαδα και θα παει:Α τι ωραια ειναι εκει στην Ελλαδα με τον φιλο μου τον Ριβαλντο.Εχω και καλες αναμνήσεις..Μ αγαπαει και πολυ εξεδρα..Ερχομαι και τζαμπα.. :roll:
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Ελα ένα quiz στα γρήγορα. Που δουλεύει ο Φιλιππίδης; [/QUΟΤΕ] Δεν ξέρω...Πρόεδρος της Ζούμπερ Κλί(γ)κας, μήπως; Όχι; Μεσάζοντας σε αγορές αεροσκαφών, άρτι ανανήψας από ανίατη νόσο; Ούτε; Ξεκοκαλίζει τα κέρδη του από το "στοίχημα"; Μπα, Να το πάρει το ποτάμι... Για όσυς ονειρεύονται για παιχταράδες ένα θα τους πω.Ριβάλντο δε θα ξαναρθει ποτέ.Ηταν μια περίπτωση που χτυπήσαμε διάνα.ο κόσμος δλδ που απίτησε από τον πρόεδρο να τον εφέρει και ευνοήσαν οι συγκυρίες. Τα έκανες, ως συνήθως, αχταρμά. Ριβάλντο όχι μόνο θα ξαναέρθει, αλλά τον βλέπω και σύντομα. Λέγοντας Ριβάλντο, εννοώ παίκτη στα βαριά τριανταφεύγα του, κάποτε καλό έως πολύ καλό και τώρα να ξύνει τον πάτο. Καρεμπέ, ας πούμε, Ζε Ρομπέρτο, Ρομπέρτο Κάρλος για να πούμε ονοματάκια που ήρθαν παλιά και παίζουν να έρθουν και τώρα. δε θα ρθει γιατί σαν φτωχή χώρα που μαστε δεν έχουμε τα φράγκα να τον πληρώσουμε. Τώρα, τι σχέση έχει το ότι είμαστε "φτωχή χώρα" με την ικανότητα 2-3 παραγόντων, που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό και μασουλάνε φιλέτα του Ελληνικού δημοσίου, να πληρώσουν 1-2 παχυλά συμβόλαια οσονούπω σχολασμένων, αυτό μόνο εσύ μπορείς να μας το εξηγήσεις. Να μου έλεγες για ανύπαρκτα γήπεδα, για χουλιγκάνια, για διαιτητές με όραση Μαγκού, για πτωτική τροχιά του ήδη τραγικού πρωταθλήματος, να το καταλάβω. Αλλά επειδή δεν έχουμε φράγκα, ως "χώρα"; Τι αναλύσεις είναι αυτές; Επειδή δεν είχε φράγκα ο Τζίγκερ δεν ήρθε ο Σαβιόλα, ή επειδή πίστευε ότι δεν ήταν ώρα του να θαφτεί σε ένα πρωτάθλημα του ανδρικού μορίου; Σε τρία χρονάκια, peut etre. Δε θα ρθει θα του λένε οι παλιοί εμείς δίνουμε το ρυθμό και θα χει το λεμόνι να του δίνει οδηγίες Οι παλαίουρες, παντού και πάντα πουλάνε μαγκιά. Εξαρτάται πόσο "όνομα" και πόσο "τελειωμένος" είναι ο ξένος από το πόσο θα τους περάσει. Δηλαδή, είπε ο Γεωργάτος στο Ριβάλντο "εγώ δίνω το ρυθμό"; Και δε μου λες, σε ποιον γεννητικό του αδένα τον έγραψε ο Ριβάλντο, στον αριστερό ή στον δεξιό; Τώρα, ότι ο Λεμονής είναι μαυρομάτης, συμφωνούμε. Αλλά και πάλι, γενικεύεις και το επίπεδο των προπονητών δεν είναι βασική τροχοπέδη. Δηλαδή, ο Ανελκά πήγε στη Bolton επειδή όνειρό του ήταν να τον προπονήσει ο Τζολ; Να το πω αλλιώς: από τον Παθιακάκη, καλύτερος προπονητής είναι ο Μακλάρεν; Η μήπως θες να μας πεις ότι πριν του δώσουν την Εθνική Αγγλίας (και την κάνει σαν τα μούτρα του) ήξερε κανείς εκτός Μίντλεσμπρο ποιος είναι ο Μακλάρεν; και 3ον ούτε Ελληνες θα μένουν γιατί τα λεφτά είναι λίγα.Θα χουμε πρωτάθλημα όπως στη Δανία γι αυτό να το χωνέψετε μερικοί και μην παραμυθιάζεστε με συνθήματα του τύπου αν πάρει ο πλασιές τη μπάλα θα τα πάει καλύτερα από το σωφέρ κλπ. Κρίνοντας από το ποιους Έλληνες έχουμε και σε ποιες ομάδες θα μπορούσαν να παίζουν...Στις "μεγάλες" ομάδες τους βρίσκεις ήδη με το σταγονόμετρο. Σε κάτι "μικρές" τύπου Ιωνικού, ούτε με το μικροσκόπιο. Σε ποια πραγματικότητα αναφέρεσαι; Κλείνοντας, το ότι δεν παραμυθιαζόμαστε με τις μυθικές μεταγραφές που υπόσχονται οι νταβάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει να κάνει με τη δήθεν αδυναμία τους να πληρώσουν γερά, αλλά με την απροθυμία τους να πληρώσουν γερά για κάτι που αποδεδειγμένα το καβαντζώνουν φτηνά.
N1ghtW0lf Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 μονο χαιρετουρες προβλεπω! στο θεμα μας, ο παθιακακης (ας αναπαυεται ο ανθρωπος) ηταν απο τους καλυτερους ελληνες προπονητες της εποχης του τοτε, μαζι με τον κυραστα (ας αναπαυεται και αυτος)... ο μακλαρεν προς το παρων, εμενα ως προπονητης δεν μου γεμιζει το ματι... οσο για παικτες τυπου ριβαλντο, παγκοσμιας κλασης δηλαδη, εγω πιστευω θα ξαναρθουν, απλα αμφιβαλλω αν θα εχουν την ποδοσφαιρικη αξια του ριβαλντο, αλλα θα ερθουν και αλλοι...το θεμα ειναι θα προσφερουν ή θα ερθουν για τουρισμο?
1980 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 ειναι ημερα πληρωμης? και πανω στο θεμα μας ειπαμε οτι ναι θα ξαναφερετε παιχτες αξιας του ριβαλντο στα τελειωματα τους αλλα δεν νομιζω κανενας να ειναι οσο επαγγελματιας οσο ο ριβαλντο που ξεπληρωσε τα λεφτα που το εδωσε ο κροκους μεχρι και το τελευταιο ευρω , κατα την προσωπικη μου αποψη. κοινως θα ειναι τουριστες με ολη την ενοια της λεξεως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.