nikoskon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Εγώ είμαι ευτυχισμένος πάντως που έφυγε η γάγγραινα από τον Ολυμπιακό... Έχουν μείνει κάποια κατάλοιπα αλλά οκ... υπομονή... Επίσης βλέπω ο κ. Σωκράτης να παίρνει την άγουσα σιγά σιγά και είναι κάτι το οποίο με ανησυχεί... Ο καιρός θα δείξει...
johnyboy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Επιμένω είναι θέμα νοοτροπίας.Τον Μουνιόθ (που δεν είναι Λεμονής)τον μπινελίκωσε ο Μάντζιος (ποιός ο Μάντζιος!!!) και ο Παπαδόπουλος.Τον Φερέρ τον μπινελίκωσε ο Τσιρίλο.Αν ο άλλος είναι τσογλάνι και έχει αντιεππαγγελματική συμπεριφορά θα γράφει στα παπάρια του και το Λεμονή και το Μουρίνιο.Αν είναι σωστός θα κάνει αυτό που του λένε ακόμα και αν διαφωνεί μαζί τους. Πάνω σε αυτό δεν είναι μόνο θέμα νοοτροπίας αλλά και κατά πόσο ο προπονητής έχει την προσωπικότητα να τον κάνει ότι θέλει.ΠΧ ρακαρντ vs ετό.Με την μεταγραφή του Ανρί θα πάρει πόδι αλλά και να μείνει θα πάρει δώρο ξεσκονόπανο και καροτσάκι νερών.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δηλαδή εσύ είσαι ικανοποιημένος με το Λεμονή σαν προπονητή; Φυσικα και δεν είμαι.Δεν μπορώ όμως και να τον καταδικάσω σε αποτυχία ή να πω οτι δεν θα εκτελούν τις εντολές του πριν δω τη δουλειά του.Σου θυμίζω οτι εσύ με Ρότσα πήγες 4 του Τσου Λου. Α wait a sec. Και εγώ γκρίνιαζα, όσο δεν έβλεπα κάτι. Τώρα όμως δεν έχω λόγο να γκρινιάζω, όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά. Πίστευε και μη ερεύνα και στον Κόκκαλη; Δηλαδή τι περίμενες?Από την πρώτη εβδομάδα των μεταγραφών να σου φέρει 6 ενδεκαδάτους??Είχαμε αρχές Ιουνίου και είχαν όλοι απογοητευτεί και κράζανε ασύστολα.Αν τελείωναν οι μετεγραφές και δεν έιχαμε κάνει τίποτα και εγώ θα έκραζα,αλλά θα είχα λόγο.Δεν θα το έκανα έτσι για να το κάνω ή για να πάω με το ρεύμα.
Freakster Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δηλαδή τι περίμενες? Nα δω σχεδιασμό... Όχι ρωτάω όλους τους απίστευτους Σαβιόλα κ.τ.λ. και τρώω χυλοπιτα stuff. Τώρα βλέπω σχεδιασμό.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Nα δω σχεδιασμό... Όχι ρωτάω όλους τους απίστευτους Σαβιόλα κ.τ.λ. και τρώω χυλοπιτα stuff. Τώρα βλέπω σχεδιασμό. Ιλια Ιβιτς.
punky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τον Λεμονή (αν και τον συμπαθώ λόγω του περάσματός του), την πειθαρχία στην ομάδα δεν την επιβάλει ο προπονητής μόνος του. Την επιβάλει η διοίκηση, όταν δεν "κάθεται" στα καπρίτσια της κάθε πριμαντόνας. Γιατί και ο Μουρίνιο που αναφέρατε (ως μεγάλη προπονητική αξία προφανώς), σαν προσωπικότητα είναι γραφικός. Έχει κάνει άπειρες γκάφες και δηλώσεις λες και είναι ο τρελός του χωριού.
DukeM Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Ο Ετό θα μείνει στη Μπάρτσα και θα παίξει και μπαλάρα με τον Ανρί. Οσο για τον προπονητή, παιδιά οι περισσότεροι προπονητές είναι τρελαμένοι. Διαβάστε αυτοβιογραφίες παικτών ή διάφορα περιστατικά. Λίγοι είναι αυτοί που εμπνέουν τον σεβασμό στους παίκτες τους. Οι περισσότεροι έχουν τυπικές σχέσεις. Αλλά αν ο παίκτης είναι κωλόπαιδο δεν καταλαβαίνει από προπονητή και τότε πρέπει να βάλει χέρι η διοίηκηση, γιατί είναι περιουσιακό της στοιχείο και είναι η μόνο που μπορεί να τον έχει σήκω-κάτσε. Το θέμα με τον Λεμονή είναι ότι δεν έχει τις γνώσεις για να στρώσει μια νέα ομάδα (όπως θα είμαστε φέτος) και να τις επιβάλλει ένα δικό του στυλ παιχνιδιού που να είναι αποδοτικό. Οσο για τον Σωκράτη...πουθενά δεν πάει. Αν δεν πεθάνει δεν την αφήνει την ΠΑΕ
vlachaquito Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Παντως ο γκαλετι ειναι τεραστια μεταγραφη. Παικταρας σε φοβερη ηλικια, εν ενεργεια εθνικη αργεντινης και βασικος τα τελευταια χρονια στην ατλετικο.. Παντως μην βιαστειτε να πειτε οτι ηταν συμπαικτης του Ασκάρατε, γιατι ο τελευταιος επαιζε στην...ατλετικο β....
revil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 ρε μαγκες... λετε??? Απο την "απολυση" του ριμπο και μετα εβλεπα τον κοκ σχεδον σα τον χειροτερο εχθρο μου(μην αρχισετε να μου τη λετε, απλα ετσι ενιωθα) Βλεπω ομως οτι ο ανθρωπος προσπαθει να επανορθωσει και να φερει καλους παιχτες στο λιμανι. Διαβαζω οτι ο Γκαλλετι ειναι εν ενεργεια παιχτης της εθνικης αργεντινης. Ε στα λιγα χρονια που βλεπω μπαλα δε θυμαμαι να εχουμε ξαναπαρει παιχτη με τετοιες περγαμηνες. Διαβαζω για το μορφεο. Επειδη εχω προσωπικη αποψη για αυτον πρεπει να σας πω οτι ισως(ισως λεω) ειναι πιο χρησιμος απο το ριμπο στον ολυμπιακο. Για μπραβο,παβον,μεχια δε θα πω τπτ αυτοι ακουγονται απο τοτε που βλεπω μπαλα. Γενικα, μου δινεται η εντυπωση οτι το παλευουμε για να φτιαξουμε σοβαρη ομαδα (η προηγουμενη ηταν για τα μπαζα και πηρε το πρωταθλημα αερα, α ρε ελλαδαρα με τα ωραια σου) Βεβαια εδω τιθεται το θεμα κατα ποσο μπορει ο σερ. Αν θελετε τη γνωμη μου, αυτη ειναι οτι δε μπορει και αυτο θα φανει στο τσουλου. Το πρωταθλημα τοσα χρονια οι παιχτες το παιρνανε, ε προσθεστε ακομα ενα. Στο τσουλου ομως που ο παιχτης εχει να αντιμετωπισει συνηθως καλυτερους παιχτες απο αυτον εκει χρειαζεται τη συμβουλη-καθοδηγηση του προπονητη του. Και εκει πιστευω οτι θα αποτυχει ο(κατα ταλλα συμπαθεστατος) σερ.
Gabriel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Προτάθηκε και ο Ντραγκουτίνοβιτς,αν θυμάστε ήταν να έρθει πρίν από 2 χρόνια,τον ήθελε ο Σόλιντ. Αριστερό μπάκ θα πάρουμε?Αν είναι να τη βγάζουμε με Ντομί και Πάντο από κεί,φέξε μου και γλύστρησε.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Για αριστερο μπακ πανε για τον Πλαθεντε και αμα δεν κατσει εναλλακτικη τον Ντραγκουτινοβιτς...αμα κλεισει και τον Κολοτσινι ο Ιβιτς πρεπει να του κανουμε αγαλμα εξω απο το Καραισκακη!
adi32 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Αν συνεχισουμε ετσι φαινεται καποιο φως Ο Παππας πηγε αεκ τελικα φιλοτιμος αλλα λιγος
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Αν συνεχισουμε ετσι φαινεται καποιο φως Ο Παππας πηγε αεκ τελικα φιλοτιμος αλλα λιγος Εν αντιθέσει με τον "πολύ" Μπόρχα. Συμφωνώ, πάντως, δεν έδειξε κάτι σπουδαίο. Στην Καλαμαριά είχε κάνει ορισμένα καλά παιχνίδια.
adi32 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 καλα ο Μπορχα ειναι αλλο κεφαλαιο δεν μπορει να ξεπερασει το Jet Lag παντα πιστευα πως δεν υπηρχε πιο χασογκολης απο τους Διντσικο, Οκκα αυτος εχει σπασει καθε ρεκορ Ο Γιάγια στα μπλαουγκράνα http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=52881 Ολοκληρη Μπαρτσολονα και πηρε τετοιο αληταρα? αισχος αισχος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.