KaizerSoze Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 , δεν πανε να παρουν με τα μισα λεφτα τον ΠΑΙΧΤΑΡΟΠΑΙΧΤΑΡΑ τον τεοντοσιτσ?? Τον ιδιο Τεοντοσιτς που χτες το βραδυ ειπε στους Ελληνες δημοσιογραφους "του χρονου θα με βλεπετε" και του λενε "Στην Ελλαδα?" και λεει "Οχι γενικα στην Ελλαδα, στον Παναθηναικο"?
anthony_88 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 3 ποντους εβαλε ο Τεοντοσιτς, αλλα οπως και να το κανουμε φαινεται οτι εχει ΤΟ μελλον...
vlachaquito Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Τον ιδιο Τεοντοσιτς που χτες το βραδυ ειπε στους Ελληνες δημοσιογραφους "του χρονου θα με βλεπετε" και του λενε "Στην Ελλαδα?" και λεει "Οχι γενικα στην Ελλαδα, στον Παναθηναικο"? Lol plaka kaneis eipe tetoio pragma?? Exoume kana link?? A re giannakopouloi pragmatika tous xairomai oxi giati einai trella vazeloi, oxi mono giati ponane thn omada, alla giati oso kai na tous koroideyoun kseroun polla kantaria basket...
FilipposMD Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ε καλά, δε νομίζω ότι τον είδαν οι Γιαννακόπουλοι και τον πήραν. Απλώς έχουν μάθει να ακούνε τον Ομπράντοβιτς, που αποδεδειγμένα ξέρει καντάρια μπάσκετ. Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα το μάθουν κι οι Αγγελόπουλοι, αφού δώσουν κάμποσα μύρια, όπως οι Γιαννακόπουλοι στις αρχές του '90.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Lol plaka kaneis eipe tetoio pragma?? Exoume kana link??A re giannakopouloi pragmatika tous xairomai oxi giati einai trella vazeloi, oxi mono giati ponane thn omada, alla giati oso kai na tous koroideyoun kseroun polla kantaria basket... http://www.goalday.gr/article.asp?catid=11832&subid=2&pubid=563905 Δηλαδή τη σεζόν 2000-01 που ο Ολυμπιακός με 9 πόντους αποκλείστηκε και ο παο με 8 συνέχισε δεν ήταν θέμα κωλοφαρδίας από την άποψη των βολικών αποτελεσμάτων στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου? Όταν παίζεις ταμπούρι,ο αντίπαλος σε έχει κλείσει ασφυκτικά και σε σφυροκοπάει και με μία επίθεση κερδίζεις 1-0 δεν έχεις την τύχη με το μέρος σου? Πρόσεξε δεν λέω οτι μόνο με την τύχη παίρνεις τα αποτελέσματα.Φυσικά μετράει και η ικανότητα.Αλλά σε αυτά τα παιχνίδια που ο βαθμός δυσκολίας είναι τεράστιος αν δεν την έχεις δεν κάνεις τίποτα. Μιλάς για τη χρονιά που ο Παναθηναϊκός είχε όμιλο με Λα Κορούνια, Αμβούργο και Γιουβέντους ενώ ο Ολυμπιακός είχε Βαλέντσια, Λιόν και Χέρενφεϊν; Που περάσαμε από πιο δύσκολο όμιλο; Που χάσαμε το Χ στο Τορίνο στο τελευταίο 10λεπτο; Που ρίξαμε 3 στη Γιουβέντους και στο τέλος αλλάζαμε πασούλες; Μιλάς για την ίδια χρονιά που όλοι έκαναν πουτάνα την Χέρενφεϊν, την ομάδα με τις καρδούλες αλλά εσείς πήγατε και χάσατε; Όταν σε όμιλο με ομάδα που την νικούν όλοι, εσύ πας και χάνεις, δεν είναι λογικό να είσαι όχι ο άτυχος αλλά ο μαλάκας της υπόθεσης; η τυχη δεν ευνοει τους δυνατους αλλα τους κωλοφαρδους δεν κανει διακρισεις Βολεύει όταν θεωρείς τον εαυτό σου όχι ανίκανο αλλά άτυχο. Θεωρω οτι οσο προχωραει και αποκταει ολο και περισσοτερα χρονια ζωης το Coulou ολο και δυσκολευει.. Το χασμα μεταξυ των μεγαλων ομαδων και των μικρων μεγαλωνει, και πλεον χρειαζεται μεγαλη τυχη στην κληρωση μια ελληνικη ομαδα αλλα και ταυτοχρονα να πετυχαινει τους αντιπαλους της στην οχι καλυτερη κατασταση τους. Δυστυχως πιστευω οτι ενω ολοι εξελισσονται το ελληνικο ποδοσφαιρο παραμενει σταθερο. Και αυτο φαινεται ξεκαθαρα απο τα αποτελεσματα των ελληνικων ομαδων τα τελευταια χρονια στην Ευρωπη και ειδικα στου Coulou.. Σαφώς και έχει ανέβει το επίπεδο των ξένων ομάδων. Αλλά έχει πέσει και των ελληνικών.
omnislash Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ενας υποψήφιος βουλευτής σήμερα είπε τι να κάναμε να μη χαρίζαμε τα χρέη στον Ολυμπιακό?Βάζελος γνωστός το καθικάκι έριξε το φαρμάκι.Που ναι η διοικηση να τον μηνύσει
KWSN_Men Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Σε ευχαριστούμε που μας το λες, δεν το είχαμε ακούσει. Του έκανες και διαφήμιση. Αχαχαχαχα!!!
omnislash Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Σε ευχαριστούμε που μας το λες, δεν το είχαμε ακούσει. Του έκανες και διαφήμιση. Αφού δεν είπα όνομα Σαφώς και έχει ανέβει το επίπεδο των ξένων ομάδων. Αλλά έχει πέσει και των ελληνικών. Οχι απλά είμαστε σε μεταβατική περίοδο με στέρευση ταλέντων.Ο ΠΑΟ πήγε με Ελληνες πορείες στην Ευρώπη δν νομίζω να βοήθησε ο Σοουζα.Αλλα όλοι οι αυτοί ξεκίνησαν από την εθνική νέων όπως και οι Νίνηδες,Δημούτσοι κλπ.Αν μπολιαστούν κατάλληλα μπορεί σε μερικά χρόνια να ξαναδούμε πορείες.Γιατί πλεον το ότι είμαστε άμπαλοι δεν ισχύει νομίζω ειδικά στους νέους
adi32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Βολεύει όταν θεωρείς τον εαυτό σου όχι ανίκανο αλλά άτυχο. αυτο ειναι σωστο πολλες φορες οπως και το να θεωρεις τον εαυτο σου δυνατο ενω εισαι απλα κωλοφαρδος αλλα ισως πρεπει να αναλυσουμε σε αλλο θεμα τον παραγοντα τυχη στον αθλητισμο και τις κληρωσεις (αλλα εκει θα μου πεις παιζει και ο παραγοντας ζεστο κρυο μπαλακι)....
KWSN_Men Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατί ως γνωστόν, ο Ολυμπιακός είναι μια ζωή άτυχος στις κληρώσεις στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός τυχερός. Είναι τρομερό τι μπορεί να βάζει μέσα στο μυαλό του ένας άνθρωπος για να μην παραδεχεί κάτι. Κατά τα άλλα, εκτός από γενικότητες, λίγο το αγνοήσαμε το θεματάκι ε;
1980 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ενας υποψήφιος βουλευτής σήμερα είπε τι να κάναμε να μη χαρίζαμε τα χρέη στον Ολυμπιακό?Βάζελος γνωστός το καθικάκι έριξε το φαρμάκι.Που ναι η διοικηση να τον μηνύσει ε πες ποιος ειναι να τον ψηφισουμε. καλα ενταξει αν ειστε ακομα σε φαση σαν ατομα που μιλατε για τυχη και ατυχια, απλα δεν υπαρχουν αυτοι παραγοντες. υπαρχει μονο ικανοτητα και ανικανοτητα. τελος. δεν μιλαω συγκεκριμενα για την μπαλα σε ολους τους τομεις.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 αυτο ειναι σωστο πολλες φορες οπως και το να θεωρεις τον εαυτο σου δυνατο ενω εισαι απλα κωλοφαρδος αλλα ισως πρεπει να αναλυσουμε σε αλλο θεμα τον παραγοντα τυχη στον αθλητισμο και τις κληρωσεις (αλλα εκει θα μου πεις παιζει και ο παραγοντας ζεστο κρυο μπαλακι).... Kατι συμπτωσεις ρε αδελφε...οταν ειχα καλη ομαδουλα ημουν κωλοφαρδος, τωρα που σερνομαι τσουπ, τελειωσε η κωλοφαρδια. Ειδες συμπτωσεις?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 απλα δεν υπαρχουν αυτοι παραγοντες. υπαρχει μονο ικανοτητα και ανικανοτητα. τελος. δεν μιλαω συγκεκριμενα για την μπαλα σε ολους τους τομεις. Ε, δεν είναι ακριβώς έτσι. Όταν άπλωνε χέρι ο Ροβέρτος και σταματούσε τη μπάλα πάνω στη γραμμή σαν τερματοφύλακας και ο διαιτητής φορούσε άσπρα-μοβ γυαλιά, αυτό τι ήταν, ικανότητα ή ανικανότητα; Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω ότι για τις κάκιστες επιδόσεις του Ολυμπιακού στους εκτός έδρας αγώνες φταίει το σύστημα, το κατεστημένο, ο ανάδρομος Ερμής ή η Φούλη Δημητρίου. Απλά, και η τύχη είναι μέσα στο κάθε παιχνίδι αλλά και στις κληρώσεις. Ας πούμε, τι να σου κάνει μια ομάδα που κληρωνόταν με Μπάρτσα πρώτη στον όμιλο και Τσέλσι δεύτερη;
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.goalday.gr/article.asp?catid=11832&subid=2&pubid=563905 Μιλάς για τη χρονιά που ο Παναθηναϊκός είχε όμιλο με Λα Κορούνια, Αμβούργο και Γιουβέντους ενώ ο Ολυμπιακός είχε Βαλέντσια, Λιόν και Χέρενφεϊν; Που περάσαμε από πιο δύσκολο όμιλο; Που χάσαμε το Χ στο Τορίνο στο τελευταίο 10λεπτο; Που ρίξαμε 3 στη Γιουβέντους και στο τέλος αλλάζαμε πασούλες; Μιλάς για την ίδια χρονιά που όλοι έκαναν πουτάνα την Χέρενφεϊν, την ομάδα με τις καρδούλες αλλά εσείς πήγατε και χάσατε; Όταν σε όμιλο με ομάδα που την νικούν όλοι, εσύ πας και χάνεις, δεν είναι λογικό να είσαι όχι ο άτυχος αλλά ο μαλάκας της υπόθεσης; Ωραία μας τα λές.Μιλαώ για τη χρονιά που το Αμβούργο γλίτωσε τον υποβιβασμό στη Β Γερμανίας λίγες αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος καταλαμβάνοντας τη 13η θέση.Την ίδια χρονιά μετά το Τσου-Λου έπαιξε ουέφα και αποκλειστηκε από τη Ρόμα περίπατο με 1-0 και 3-0. Μιλαώ για τη Γιουβέντους που σε εκείνο τον όμιλο έκανε όλη και όλη μια νίκη με εσάς.Για τη Γιουβέντους που δεν έχει να επιδείξει ποτέ χειρότερη παρουσία στην ευρώπη.Για θύμισέ μου ποιοί και πόσοι παίκτες είχαν αποβληθεί στον αγώνα γιουβέντους-αμβούργο και δεν έπαιξαν στον αγώνα με εσάς? Μιλαώ για τη χρονιά που η Βαλένθια έφτασε τέλικό και το έχασε στα πέναλτι και η Λυών στον επόμενο γύρο αποκλείστηκε στην ισοβαθμία από την πρόκριση στους 8.Όσο μαλάκας είμαι που είμαι που δεν νίκησα τη Χέρενφεν άλλο τόσο αδικημένος και άτυχος είμαι που δεν μέτρησε κανονικότατο γκολ του Ζιοβάνι στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λυών. Όταν στα 10 χρόνια παρουσίας στο Τσου-Λου δεν με έχουν ευνοήσει τα αποτελέσματα του ομίλου 1 φορά,όταν έχω αποκλειστεί 2 φορές στην ισοβαθμία,όταν έχω χάσει την πρόκριση στους 4 με αυτό τον τρόπο,εκτός από την ανικανότητα,ε μια δόση γκαντεμιάς την έχω. Αντίθετα όταν εσύ παίζεις προημιτελικό Τσου-Λου με τη Λέγκια τη στιγμή που υπάρχουν μέσα γιούβε,ρεάλ,άγιαξ,ντόρτμουντ,όταν αντιμετωπίζεις τη γιουβέντους και το αμβούργο στη χειρότερη φάση τους,όταν συστηματικά σου έρχοντε βολικά τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων του ομίλου,ε εκτός από ικανότητα έχεις και τύχη ρε αδερφέ.
antreaslam Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ας πούμε, τι να σου κάνει μια ομάδα που κληρωνόταν με Μπάρτσα πρώτη στον όμιλο και Τσέλσι δεύτερη; Φυσικά και είναι κ η τύχη, αλλά αρκετές φορές την τύχη σου την ορίζεις κ εσύ! Δεν είναι μακριά η εποχή που ο παναθηναικός πήγαινε τελευταία αγωνιστική στην ισπανία για τουρισμό, έχοντας περάσει σίγουρα, και έβαζε αναπληρωματικούς, ή περνούσε από γιούβε κ αμβούργο, κλπ κλπ! Σίγουρα δεν είχε ποτέ κλήρωση τσέλσι-μπάρτσα, αλλά ούτε ο οσφπ είχε! Αντίθετα, ο οσφπ είχε και κληρώσει λουκούμια, τις οποίες και δεν εκμεταλλεύτηκε. Γενικότερα,σε ιδιαίτερα ακραίες περιπτώσεις δε μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα,αλλά μετά από 10 χρόνια,νομίζω ότι μπορούμε πια να αποκλείσουμε τον παράγοντα τύχη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.