Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Όπως έχω γράψει και παλιότερα, δουλειά με προπονητές-οπαδούς δε γίνεται. Πάντως, από το να γυρίσει ο θεϊκός Αλέφας (που λέει ο λόγος, δεν πιστεύω ότι μπορεί να επαναληφθεί αυτή η κατάντια) χίλιες φορές να ακούω το Λεμονή να μου δικαιολογείται ότι το γήπεδο είχε μουχρίτσα και το χορτάρι δάκο. Σε κάθε περίπτωση και με εξαίρεση την περίπτωση να κάνει πραγματικά καλή πορεία στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός (το πρωτάθλημα δε σώζει πλέον κανένα, ειδικά με εμφανίσεις όπως αυτή απέναντι στον Άρη), ο Λεμονής πρέπει να αντικατασταθεί από έναν προπονητή κύρους. Καλός, χρυσός ο Λεμονής, έτη φωτός μπροστά, με όραμα, αλλά τελικά δίνει την εντύπωση ότι είναι λίγος. Θα μου πείτε, ποιος να έρθει; Από τον "εγνωσμένης αξίας" Σόλιντ, καλύτερος δεν είναι ο Λεμονής; Δεν ξέρω. Αν, όμως, φέρνεις παίκτες από τη Ρεάλ, δαπανάς εκατομμύρια για μεταγραφές, δε γίνεται να τους προπονεί ο πρώην τεχνικός του Λεβαδειακού και της Ξάνθης. Δηλαδή, Ευρωπαϊκές εμπειρίες στην καμπούρα του Ολυμπιακού θα αποκτήσει ο Λεμονής;
adi32 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Σωκράτης Κόκκαλης: Κάποτε η Ελλάδα θα πρέπει να αναδείξει έναν Έλληνα προπονητή που θα διαπρέψει και διεθνώς (15/01/2007 14:48)Λογια μεγαλων ανδρων o Σολιντ ηταν πολυ καλυτερος αλλα δεν ειχε παιχτες με το γιωργατο επαιζε και τον μπαρμπα γιωργο και αστερι τον Μπορχα επιτελους να ερθει εν λευκω καποιος καλος προπονητης οχι αλλα πειραματα
Aρρωστος 7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 o Σολιντ ηταν πολυ καλυτερος αλλα δεν ειχε παιχτες με το γιωργατο επαιζε και τον μπαρμπα γιωργο και αστερι τον Μπορχα επιτελους να ερθει εν λευκω καποιος καλος προπονητης οχι αλλα πειραματα Είχε και Ριβάλντο,Καστίγιο,Κωνσταντίνου,Τζόρτζεβιτς,Τουρέ,Σέζαρ,Στολτίδη,Νικοπολίδη,Ζεβλάκοφ.Ο Γκεό δεν έπαιζε σχεδόν ποτέ και ο Μπόρχα ακόμα πιο ποτέ. Ο Σόλιντ πήρε τα 2 πρωταθλήματρα τόσο άνετα εκμεταλλευόμενος την ανυπαρξία της αεκ και του βάζελου,δεν είχε φτιάξει καμιά υπερομάδα.Για αυτό και συνέχισε την καριέρα του σε μικρομεσαία ομάδα και πρωτάθλημα.
adi32 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 ναι αλλα ο Τζολε ηταν ενα χωμα και μισο ο κωσταντινου τραυματιας 7 μηνες και ο Τουρε επαιξε 10 παιχνιδια και ο Στολτιδης ετρεχε και δεν εφτανε μονος του η ομαδα επαιζε με κατι Μαριτσς ρεζιτς Οκκα Παντο .... Υπερομαδα για να φτιαξεις πρεπει να εχεις υλικο και να σου παιρνουν και κανα παιχτη που θελεις Μπαλιτσα ειδαμε παντως σε αρκετα παιχνιδια
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Σας ριχνουνε το τυρακι οι βαζελοι και οι λοιποι αντιΟλυμπιακοι και αμεσως τσιμπατε. Αντε παμε παλι για τον Ψολιντ...κανενας νοσταλγος του Βατραχου; Στο μπασκετ ή μπασκετακι για καποιους χθες μετεδωσε το CNN οτι συμφωνα με δικες του πηγες ο Ουεμπερ ειναι πολυ κοντα στο να αποδεχτει τη προταση που του καναμε! Για να δουμε αν θα επιβεβαιωθουν αυτες οι φημες!
konnak Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μπάσκετ ή μπασκετάκι; Και μόνο στην περίπτωση να έρθει ο Γουέμπερ άρχισαν οι ενδοιασμοί, ε;
Critter Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Στο μπασκετ ή μπασκετακι για καποιους χθες μετεδωσε το CNN οτι συμφωνα με δικες του πηγες ο Ουεμπερ ειναι πολυ κοντα στο να αποδεχτει τη προταση που του καναμε! Για να δουμε αν θα επιβεβαιωθουν αυτες οι φημες! Αν δεν το γραψει το sportdog, εγω δεν το πιστευω!
KWSN_Men Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Να περιμένεις να το γράψει ο Κογκαλίδης. Τότε θα είσαι σίγουρος.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 ναι αλλα ο Τζολε ηταν ενα χωμα και μισο ο κωσταντινου τραυματιας 7 μηνες και ο Τουρε επαιξε 10 παιχνιδια και ο Στολτιδης ετρεχε και δεν εφτανε μονος τουη ομαδα επαιζε με κατι Μαριτσς ρεζιτς Οκκα Παντο .... Υπερομαδα για να φτιαξεις πρεπει να εχεις υλικο και να σου παιρνουν και κανα παιχτη που θελεις Μπαλιτσα ειδαμε παντως σε αρκετα παιχνιδια Μπαλίτσα είδαμε σε ελάχιστα παιχνίδια,άντε να ήτανε 6-7,σε εκείνο τον 1,5 χρόνο του Σόλιντ. Εκείνο το αποκρουστικό θέαμα της περσινής περιόδου με τις γιόμες για το κεφάλι του Κωσταντίνου το ξέχασες κιόλας?Και μην ξεχνάς οτι η ομάδα στην Ευρώπη έκανε αρνητικά ρεκόρ πόντων και έχασε και την έδρα. Δεν είναι δυνατόν ρε παιδιά να γίνεται το ίδιο πράγμα κάθε φορά.Όταν έχουμε έναν προπονητή να τον κράζουνε και τα τσιμέντα και κανά χρόνο μετά την απόλυσή του να τον θυμόμαστε με νοσταλγία.Τώρα θυμηθήκανε το Σόλιντ,επί Σόλιντ θυμόντουσαν το Μπάγεβιτς και επί Μπάγεβιτς άλλοι αναζητούσαν την πόρωση του Αλέφαντου και άλλοι το 3-5-2 του Κάτανετς.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Είναι γεγονός ότι η χρονική απόσταση δημιουργεί μια τάση ωραιοποίησης. Το Μπιγκόν, βέβαια, δεν έχω ακούσει να το νοσταλγεί κανείς. Τι να σου κάνει και το παρελθόν, κάποια πράγματα δε σώζονται που να περάσουν αιώνες. Το θέμα είναι πως για να κάνεις ομάδα χρειάζεσαι κουμανταδόρο και στον πάγκο με πλάνο σε βάθος χρόνου. Εκτός κι αν έχεις τίποτε Μέσι, Ανρί, οπότε τους πετάς το τόπι και αφήνεις το πράγμα να κυλήσει μόνο του. Κάποια στιγμή, πρέπει να γίνει και μια επένδυση στο θέμα του προπονητή. Βέβαια, ο προπονητής έχει και απαιτήσεις για διαρκείς επενδύσεις, παίκτες, βελτιώσεις υλικού κτλ... Λυπάμαι που το λέω, αλλά όταν ακούω για χορτάρια, ατυχίες και λοιπές αναλύσεις της πλάκας, όταν βλέπω ταμπουρώματα από το 60' και ανάλογες ομορφιές, όχι μία, αλλά επαναλαμβανόμενες φορές, αναπόφευκτα αρχίζω να έχω αμφιβολίες για τη σοβαρότητα του ανθρώπου.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Είναι γεγονός ότι η χρονική απόσταση δημιουργεί μια τάση ωραιοποίησης. Το Μπιγκόν, βέβαια, δεν έχω ακούσει να το νοσταλγεί κανείς. Τι να σου κάνει και το παρελθόν, κάποια πράγματα δε σώζονται που να περάσουν αιώνες. Το θέμα είναι πως για να κάνεις ομάδα χρειάζεσαι κουμανταδόρο και στον πάγκο με πλάνο σε βάθος χρόνου. Εκτός κι αν έχεις τίποτε Μέσι, Ανρί, οπότε τους πετάς το τόπι και αφήνεις το πράγμα να κυλήσει μόνο του. Κάποια στιγμή, πρέπει να γίνει και μια επένδυση στο θέμα του προπονητή. Βέβαια, ο προπονητής έχει και απαιτήσεις για διαρκείς επενδύσεις, παίκτες, βελτιώσεις υλικού κτλ... Λυπάμαι που το λέω, αλλά όταν ακούω για χορτάρια, ατυχίες και λοιπές αναλύσεις της πλάκας, όταν βλέπω ταμπουρώματα από το 60' και ανάλογες ομορφιές, όχι μία, αλλά επαναλαμβανόμενες φορές, αναπόφευκτα αρχίζω να έχω αμφιβολίες για τη σοβαρότητα του ανθρώπου. Ωραία όλα αυτά περί μακροχρόνιας οργάνωσης,επενδύσεων κλπ. Αλλά η μόνη ελληνική ομάδα που έχει κάνει κάτι τέτοιο ήταν ο οφη με το Γκέραρντ.Που και εκεί δεν υπήρχε η πίεση κάθε χρονιά να παίρνουνε τίτλο και τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Από εκεί και πέρα το χάος....
skimnos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Εγώ πάντως την Τετάρτη βλέπω ένα ωραιότατο διπλό και τον Λεμονή να γράφεται στην ιστορία ως ο ΠΡΩΤΟΣ προπονητής που οδήγησε τον Ολυμπιακό σε εκτός έδρας νίκη στο ΤσουΛου!!!:-D:mrgreen::mrgreen:
dark_banishing Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Εγώ πάντως την Τετάρτη βλέπω ένα ωραιότατο διπλό και τον Λεμονή να γράφεται στην ιστορία ως ο ΠΡΩΤΟΣ προπονητής που οδήγησε τον Ολυμπιακό σε εκτός έδρας νίκη στο ΤσουΛου!!!:-D:mrgreen::mrgreen: χαχα προβλέπω να καταγράφεται στην ιστορία ξεπερνώντας την 7αρα με την γιουβέντους
1980 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 χαχα προβλέπω να καταγράφεται στην ιστορία ξεπερνώντας την 7αρα με την γιουβέντους κατσε μην γινει καμια στραβη γιατι παιζουνε με παρα πολους αναπληρωματικους οχι τιποτα αλλο θα μας χαλασει την βραδια στην καφετερια.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 κατσε μην γινει καμια στραβη γιατι παιζουνε με παρα πολους αναπληρωματικους οχι τιποτα αλλο θα μας χαλασει την βραδια στην καφετερια. Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη έχει το προσωνύμιο Lazaros F.C. με τόσους νεκρούς που έχει αναστήσει όλα αυτά τα χρόνια.Οπότε μην ανησυχείς.Τα σκυλιά θα τα ακούσεις να γαυγίζουν αρκετές φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.