AGGELOS1974 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 ο γαυρος χτες επαιξε φοβερη μπαλλα..ας παραδειγματιστει και ο βαρδινογιαννης και ας φτιαξει 1 τετοια ομαδα και οχι να χανουμε απο τον αστερα τριπολης που φετος ανεβηκε στην α εθνικη..
littlelouievegos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Ε καλα τωρα για τον χαρακτηρα αρκετων ΑΕΚτσηδων σε τετοιες καταστασεις μην αναφερθουμε.. Οπου φυσαει ο ανεμος, την μια ετσι την αλλη γιουβετσι..Πολλα παραδειγματα.. Παρα πολλα.. Μεχρι και ο γερος Ριβαλντο που περιγελουσαν αναστηθηκε φετος και εγινε νεος και θεος.. P. S : Αυτο το λεω γιατι αρεσκεστε στο να θεωρειται τους οπαδους του Ολυμπιακου οτι τα γυριζουν ενω ειστε μανουλες σε αυτα..
sno0py Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Mε ολα αυτα χαιρομαι πραγματικα που εμεινα φιλαθλος νιωθω πολυ τυχερος...
KWSN_Men Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Οι Ολυμπιακοί κάνετε κωλοτούμπες σαν αυτές που κάναμε στο δημοτικό. Οι ΑΕΚτζήδες έχουν μια άλλη χάρη, κάνουν και εναέριες άμα λάχει...
Harkon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 μωρέ ας παίζαμε κ εμείς οι βάζελοι όπως ο γάβρος και ας κάναμε σαν τα νήπια. προσωπικά ζήλεψα χθες την μπάλα κ το τσαγανό του γάβρου (και ας χάρηκα που έχασε γιατί είναι ο μισητός αντίπαλος και γιατί είμαι και Ρεαλ). το να μειώνουμε την Ρεαλ είναι άδικο, 1η στην Ισπανία ως τώρα, αήττητη στο Τσουλου ως τώρα καμία σχέση με το -ωλοχανίο της τελευταίας 3ετίας (όπως και καμία σχέση με την εποχή που είχε Μοριέντες, Μακελελέ που ήταν άπιαστη) μπράβο στον γάβρο για την μπάλα του, λυπάμαι που στη όχθη μας ούτε που θα ίδρωσαν χθες, λυπάμαι που τον παίκτη Γκαλέττι απ τη στιγμή που υπήρξε η πιθανότητα να έρθει Ελλάδα, δεν μαχηθήκαμε να τον πάρουμε. τέτοια όρεξη για μπάλα και πάθος για νίκη, από ποδοσφαιριστή με καλό όνομα που έρχεται Ελλάδα δεν έχω ξαναδει.
littlelouievegos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Οι Ολυμπιακοί κάνετε κωλοτούμπες σαν αυτές που κάναμε στο δημοτικό. Οι ΑΕΚτζήδες έχουν μια άλλη χάρη, κάνουν και εναέριες άμα λάχει... Και εσεις εχετε PhD from the LA MOYO University
1980 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Και εσεις εχετε PhD from the LA MOYO University που ειναι αυτο ρα?
FilipposMD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά, χαλαρώστε λίγο, αμέσως έτοιμοι να αρπαχτείτε. Διαβάστε λίγο προσεκτικά τι λέω. Έγραψα ότι μόνο οι πολύ καμμένοι χαίρονται να χάνει ελληνική ομάδα ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Και καλή μπάλα παίζουν σπανίως οι ελληνικές ομάδες. Καλή μπάλα λέγοντας, εννοώ και μερικές από τις λεγόμενες "ηρωικές" εμφανίσεις. Παραδείγματα είναι Μπαρτσελόνα-ΠΑΟ το 3-1, το περσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Άντερλεχτ (νομίζω) που το πάλευε ως το τέλος, το Άγιαξ-ΠΑΟ 0-1, το χθεσινό ματς. Για τέτοια ματς, εγώ θεωρώ ότι ένα μεγάλο μέρος του κόσμου, στην πορεία του ματς, ταυτίζεται με την ελληνική ομάδα. Όταν ο ΟΣΦΠ κι ο ΠΑΟ τρώνε 5άρες κτλ επειδή δεν βλέπονται, είναι άλλο θέμα. Επίσης, 1000 ή 5000 άτομα που βγαίνουν στο Πασαλιμάνι ή 10 που βγαίνουν στο ραδιόφωνο δεν είναι απαραίτητο ότι χαρακτηρίζουν την πλειονότητα του κόσμου. Επίσης, αν και τα έχω πει 100 φορές εδώ μέσα, θα τα ξαναπώ άλλη μία. Το ότι κάποιοι από σας την βρίσκετε κάπως με τον αθλητισμό και τις ομάδες, δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι τη βρίσκουν με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Το ότι χαίρομαι με το γκολ του Βαζέχα ή το ότι ήμουν στο ΠΑΟ-Γιουβέντους 3-1 και χειροκροτούσα τα τακουνάκια του Λυμπερόπουλου, ενώ είμαι Ολυμπιακός, δε με κάνει άσχετο από ποδόσφαιρο, ούτε φλώρο, ούτε υποκριτή ή οτιδήποτε άλλο που γράφετε. Απλώς βάζω το παιχνίδι πάνω από την ομάδα που συμπαθώ. Αν δεν συμφωνείτε ή δεν το καταλαβαίνετε, οκ, αλλά δεχτείτε ότι υπάρχει και είναι ειλικρινές. littlelouievegos, είναι άλλο να γουστάρεις μπάλα και άλλο να γουστάρεις μια ομάδα. Τελείως άλλο. Αν γουστάρεις μπάλα και χάσεις εντός έδρας 5-4 σε μια ματσάρα, γυρίζεις σπίτι ευτυχής, αν γουστάρεις την ομάδα, γυρίζεις δυστυχής. 1980, μην αρπάζεσαι πάλι. Στο έχω ξαναπεί, όταν λέω ότι κάποιοι είναι πολύ καμμένοι, για τον τάδε λόγο, δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά. Κι αν πχ εσύ είσαι καμμένος, δε με ενδιαφέρει καθόλου, γιατί δεν σε ξέρω και δε θα μπω στον κόπο να σε χαρακτηρίσω, γιατί το πιο πιθανό είναι ότι θα κάνω λάθος. Εδώ μιλάμε (ή θα προτιμούσα τέλος πάντων να μιλάμε) γενικά. Αν βγει κάποιος και πει κάτι με το οποίο διαφωνώ, θα απαντήσω στην άποψή του και όχι στο ίδιο το άτομο, γιατί οι προσωπικές διαμάχες σε ένα φόρουμ, εκτός του ότι δε με διασκεδάζουν, πιστεύω ότι είναι και εντελώς ανούσιες και συχνά βασισμένες σε λάθος εντυπώσεις. Αυτά.
punky Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Ε, ναι, νομίζω ότι αδίκως του την πέσατε του Φίλιππα. Είναι από τα πιο σοβαρά και straightforward παιδιά εδώ μέσα. (Γλύφουμε λίγο γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστείς ένα γιατρό). Φίλιππε, η κόντρα είναι κόντρα πάντως. Εδώ ρε συ στο αλήστου μνήμης παιχνίδι του γάβρου με τη Γιουβέντους, ήρθε από το άλλο δωμάτιο ο πατέρας μου (ένας άνθρωπος πράος σαν αρνί και χαμηλών τόνων) για να μου κάνει κωλοδάχτυλα στο 1-0. Όταν ο Κόντε έκανε το 1-1, έκανε 3 ώρες να βγει από το δωμάτιό του.
FilipposMD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 punky, καλά το πας το γλείψιμο, θα σου την κάνω τσάμπα την δαχτυλική Μα δε λέω, η κόντρα και η πλάκα να υπάρχουν. Αν κάτσω να δω το αποψινό ματς του ΠΑΟ με έναν φίλο μου παναθηναϊκό, θα του λέω βλακείες κι εκείνος σ'εμένα. Αν έρθουμε στο κέφι, μπορεί να κάνουμε και κανένα κωλοδάχτυλο! Αλλά αν αρχίσει να παίζει ωραία μπάλα, έχει 5 δοκάρια και δεν του δώσουν και 2 πέναλντι, στο γκολ που θα βάλει στο 90, θα πανηγυρίσουμε παρέα.
littlelouievegos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 @1980: LA ειναι ρα.. Αλλα εχει και πολλα παραρτηματα αν τον κοσμο.. @FilipposMD: Φιλιππε για αυτο εκανα διαχωρισμο αναμεσα στην αναγνωριση και στην χαρα.. Αναγνωριση κανει ο καθε σοφρων ανθρωπος, αλλα το να χαιρομαι κιολας με συγχωρεις αλλα δεν το χωραει ο νους μου φιλαρακι..Δεν ειναι δυνατον να χαιρομαι για αυτον που με χωριζουν τοσα και που ειναι ο αιωνιος αντιπαλος μου..Και φυσικα μπορω να δεχτω οτι ενας οπαδος της Λαρισας του Ηρακλη του Πανιωνιου θα χαρει με τις Ελληνικες ομαδες.. Αλλα με τπτ δεν μπορω να διανοηθω ενας οπαδος του Ολυμπιακου να χαιρεται και να χοροπηδαει με τις επιτυχιες του Παναθηναικου και το αντιθετο ΚΑΙ να ειναι και πορωμενος με την μπαλα..Αν εισαι ετσι μαγκια σου ρε φιλαρακι αλλα σιγουρα ΕΣΥ δεν αποτελεις την πλειοψηφια οχι εγω..Τωρα για τους πανηγυρισμους καποιων νομιζω οτι απαντησα τι τους θεωρω.. Φίλιππε, η κόντρα είναι κόντρα πάντως. Εδώ ρε συ στο αλήστου μνήμης παιχνίδι του γάβρου με τη Γιουβέντους, ήρθε από το άλλο δωμάτιο ο πατέρας μου (ένας άνθρωπος πράος σαν αρνί και χαμηλών τόνων) για να μου κάνει κωλοδάχτυλα στο 1-0. Όταν ο Κόντε έκανε το 1-1, έκανε 3 ώρες να βγει από το δωμάτιό του. Χαχαχαχ.. Αυτα ειναι, ενδοοικογενειακες κοντρες.. Για αυτο ειναι ωραια η μπαλα και τοσο εντονα τα συναισθηματα που δημιουργει ρε.. Και για αυτο ακριβως τον λογο δεν μπορω να με φανταστω ποτε να χαιρομαι για την επιτυχια του αιωνιου αντιπαλου..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Καλά ρε μάγκες τι κάθεστε και αναλύετε τα αυτονόητα.Όποιος ασχολείτε με τον αθλητισμό και η έννοια Ολυμπιακός,παναθηναικός σημαίνουν κάτι για αυτόν εννοείτε οτι δεν θα πανηγυρίσει τη νίκη του αντιπάλου του. Και επειδή όλοι θα πούν για την ελληνική καφρίλα όταν πριν μερικούς μήνες πήγε η αεκ να παίξει στη Σεβίλλη την υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο οπαδοί της Μπέτις. Όταν ο βάζελος έπαιζε το 71 με την Έβερτον στο Λονδίνο είχαν πάει στο ξενοδοχείο της αποστολής οπαδοί της Λίβερπουλ για να τους ευχηθούνε καλή. τύχη. Πέρυσι στη Ρώμη είχανε σκάσει Λατσιάλι και εύχονταν να κερδίσει ο Ολυμπιακός τη μισητή Ρόμα. Τα παραδείγματα είναι άπειρα,τι να λέμε τώρα?Και επειδή κάποιος μίλησε για καλλιέργεια μίσους,φυσικά και υπάρχει μίσος,αλλά στα πλαίσια του αθλητισμού και μόνο,αθλητικό μίσος,όπως υπάρχει πολιτικό μίσος,αρχιερατικό μίσος,δικηγορικό μίσος κλπ. Κανείς οπαδός της Μπάρτσα δεν θα χαρεί για επιτυχία της Ρεάλ,κανείς οπαδός της Σέλτικ για επιτυχία της Ρείντζερς,κανείς οπαδός της Μπόκα για επιτυχία της Ρίβερ και κανείς γαύρος για επιτυχία του βάζελου. Όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει δεν αχολείτε με τον αθλητισμό.
FilipposMD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Άρρωστε, με το συμπάθειο, αλλά ελπίζω να μην το πιστεύεις αυτό που ισχυρίζεσαι. Μπορεί να ισχύει για πολλούς αυτό που λες, κυρίως γι' αυτούς που συχνάζουν στα ελληνικά γήπεδα, αλλά σίγουρα όχι για όλους. Επιτέλους, οι κάποιοι φωνακλάδες ή δραστήριοι που κάνουν περισσότερο αισθητή την παρουσία τους δεν είναι απαραιτήτως αντιπροσωπευτικό δείγμα του συνόλου. Ούτε στην Ελλάδα, ούτε σε άλλες χώρες.
vlachaquito Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Καταπληκτικη μπαλλα ο γαβρος χθες.. Πραγματικα πολεμησε με τα θηρια και στο τελος δεν τα καταφερε.. Καταρχην η ομαδα αρχιζει και βρισκει αυτοματισμους, ειδικα εκανε κατι αντεπιδεθεσεις στο δευτερο ημι που θυμιζουν αγγλικες ομαδες..3-4 πασεσ και ευκαιρια για γκολ. Ακομα και αμυντικα το προσπαθησε..μεγαλη γαγγρενα ο ρομπινιο απο τα αριστερα, αλλα εκτος οτι ειναι τρελλος παικτουρας το παιδι ειχε μπει και τρελλαμενος γιατι τον ειχαν λιωσει στο βρυσιμο πριν τον αγωνα. Οσο για τον διαιτητη απαραδεκτος..η κοκκινη σωστη, στο πεναλτυ επαφη δεν υπηρχε.. Και μετα το πεναλτυ στο χερι που δεν εδωσε στον γαβρο (μην ξεχνατε οτι η μπαλλα πηγαινει με την μεσολαβηση δευτερου παικτη αρα δεν ηταν τοσο κοντα για ακουσιο) και τα κορυφαια επαναλαμβανωμενα σφυριγματα στο τελος με το που ακουμπουσε την μπαλλα παικτης του γαβρου για να ξαναγυρισει η πιεση στα καρε του νικο. Για μενα ολα τα λεφτα ειναι το μπερναμπεου που φωναζε ρυθμικα το ονομα του ικερ στο τελος και το οτι οι μη ολυμπιακες εφημεριδες δεν χλευαστηκαν (μου φαινετε μονο το ντερμπυ ειναι σε 1 γωνια κατι) την ηττα με 4-2, που αλλες φορες θα ειχαν πρωτοσελιδα... Το θεμα ειναι να μεινουν χαμηλα οι παικτες γιατι εχει ακομα πολυ δρομο...και ειναι αδικο να χαθουν τετοιες εμφανισεις.. Υ.Γ. Προς παναθηναικους. θα ερθει κανεις ρωμη στισ 13/12 για το παιχνιδι με ρομα??
1980 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 θελετε να πουμε για την γουρουνοκεφαλη στον φιγκο μηπως? η για τις φωτοβολιδες στο αντωνακη στο καμπ νου ? παντου γινονται αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.