Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωπω αν εμπαινε ποτε ενας ξενος και εβλεπε τις συζητησεις που γινονται για την διαιτησια σε ενα φορουμ ή το πως ασχολειται ο ελληνικος τυπος με αυτην θα γελαγε με την ψυχη του..

Α ρε Ελλαδαρα με τα ωραια σου..

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί δεν υπογράφει ρε γμτ, να τελειώνουμε; Αντε να παίρνουν οι άλλοι σειρα.

Χριστοδουλοπουλος ή Παπαδοπουλος; (και οι δυο λολ)

• Super Moderators
Δημοσ.

Όποιος θέλει, κάνει ένα πέρασμα από τα fora του BBC για να απολαύσει Άγγλους, Αυστραλούς, Ινδούς και ό,τι τραβάει η ψυχούλα του να μπινελικώνονται σχετικά με τη διαιτησία του Στιβ Μπάκνορ στο τελευταίο Τέστ μεταξύ Αυστραλίας και Ινδίας.

Και μιλάμε για κρίκετ...

Αυτά, για όσους νομίζουν ότι μόνο εμείς εις την ημεδαπήν μπανανία γνωρίζουμε το σπορ και οι υπεράνω εις τας Ευρώπας γελούν με τα καμώματά μας, ωσάν να μην έχουν άλλη δουλειά.

Δημοσ.

Aυτο το πραγμα με την διαιτησια συμβαινει ΜΟΝΟ στην Ελλαδα σε τετοιο βαθμο ειτε το θελουμε ειτε οχι. Και ασε εμας τους απλους φιλαθλους αλλα ο τυπος πως δικαιολογειται; Κανεις δεν προσπαθει να υποβαθμισει την Ελλαδαρα, γιατι και να θελουμε η ιστορια της δεν υποβαθμιζεται ετσι ευκολα. Ανετα ομως υποβαθμιζω τους μακακες που ζουνε σε αυτη και εχουν τετοιου ειδους νοοτροπια.

Και οχι οτι αλλαζει κατι με το θεμα, αλλα το κρικετ σε εθνικο επιπεδο για αυτες τις χωρες ειναι μεγαλο σπορ.

Δημοσ.

Μια χαρα στην ΑΓγλια θυμαμαι λεγανε για τους διαιτητες, κατι κοκορομαχιες Σερ Αλεξ, Μουρινιο, Βενγκερ ολα τα λεφτα αλλα η διαφορα ειναι αλλου

Στο οτι "Πες οτι θες αλλα κανε κατι και συ". Δλδ οκ, εχω δικιο 11 χρονια να γκρινιαζω για διατησια. Αλλα τι εκανα?Τιποτα. Ας εφτιαχνα ομαδαρα και μετα αν με εσφαζε η διαιτησια ας γκρινιαζα.

Και βασικα στο νησι μπορουν και τα ξεχωριζουν. Δλδ δεν λενε "Δεν με παει η διαιτησια, τα παραταω". Δεν με παει η διαιτησια αλλα συνεχιζω ασχετα απο αυτο. Δεν τα παραταω αφου εχω την καβατζα οτι και να μην πετυχω θα τα ριξω στην διαιτησια

Δημοσ.
Συμφωνώ μαζί σου. Σιγά τα ωά και το λέω σοβαρά.

Αλλά όχι από σένα ρε Βυσινούλι που ακόμα κλαις για το αν ο Λουτσιάνο έπρεπε να ξεκινήσει εκεί στην κομπίνα με το φάουλ, όχι από σένα. Αφού ακόμα κλαις για εκείνη τη φάση μην μιλάς εδώ και μου το παίζεις και άνετος με τα αγγλικά σου.

Έλα ρε, μην το κάνεις αυτό. Μη συγκρίνεις και μη μου λες ότι δεν έχω δικαίωμα να μιλάω για την πιο ολοφάνερη φάση των τελευταίων 50 χρόνων. Έλεος πια. Δηλαδή το επόμενο στάδιο είναι να πιάσει κάποιος τη μπάλα και να τη βάλει στο γκολ σαν παίκτης του ράγκμπι και ο διαιτητής να παριστάνει ότι κοιτούσε αλλού.

Φυσικά δεν κλαίω για το αν έπρεπε να ξεκινήσει για την κομπίνα με το φάουλ. Δεν υπάρχει καμία κομπίνα και δε συζητάω για το αν. Ηλίθιοι δεν είμαστε. Είναι ένα φανερό λάθος που το είδε όλη η Ελλάδα, κανείς δε συζήτησε για κομπίνες και "αν". Το μόνο που μας καίει είναι τι παριστάνουν ο διαιτητής και ο επόπτης. Ότι κοιτούσαν αλλού;

Και ρωταω λοιπον, ειχατε κανει τετοια επανασταση με τους ΑΕΚτσηδες για παραδειγμα στο ματσ με τη Λαρισα στο ΟΑΚΑ που τους χαρισε πιο κραυγαλεα 2 βαθμους?

Έλα, και με σας όταν παίξαμε μας ακύρωσαν κανονικό γκολ σαν offside (παρά τη γενικά καλή παρουσία της διαιτησίας σ' εκείνο το παιχνίδι). Και τουλάχιστον μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Κασναφέρης βγήκε και είπε δεν μπορώ να καταλάβω τι παθαίνω με τη Λάρισα. Είναι η τρίτη φορά που σφυράω λάθος. Δεν βγήκε να πει με έβρισε ο Πηλαδάκης (που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην Ιαπωνία). Ε, αυτά σου γεννάνε κάποιες υποψίες (αν και δεν είμαι πεισμένος για παράγκες και τέτοια, πιστεύω περισσότερο στην ηλιθιότητα ΚΑΠΟΙΩΝ διαιτητών).

Δηλάδη 2 φασεις υπερ και η μια κατα σε εναν αγωνα ενος ολοκληρου γυρου σας κανουν να μιλατε για παραγκα? Μα πως ειναι δυνατον?

Βλέπε παραπάνω απάντηση και υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι μπηχτές δεν έλλειπαν από πουθενά. Και, φυσικά, ούτε από το ποδόσφαιρο.

Παρενθετικά, το κρίκετ το ανέφερα όχι γιατί είναι περιφερειακό άθλημα (όπως ίσως παρανόησε ο louie) αλλά επειδή ιστορικά θεωρείται άθλημα όπου παίκτες και θεατές οφείλουν να φέρονται ως κύριοι. Στο συγκεκριμένο Τεστ, πολύς λόγος έγινε για το γεγονός ότι ο Σίμοντς, παίκτης της Αυστραλίας, δεν αποχώρησε από το γήπεδο όταν τον "πέτυχαν" (για να το πω χοντρικά) οι αντίπαλοι, ως όφειλε (ηθικά) αλλά συνέχισε να παίζει. Κι όμως, σε αυτό το sport κυρίων, και μπινελίκια για τη διαιτησία πέφτουν, και όλα όσα νομίζουμε ότι γίνονται μόνο στην "Ελλαδάρα". Αναλύσεις επί αναλύσεων, πρωτοσέλιδα θέματα (και σε sites κύρους, όχι το sportdog) και από όλα έχει ο μπαξές.

Η διαφορά, για μένα, έγκειται σε δύο παράγοντες: η μία είναι ότι οι ομάδες είναι εταιρίες και λειτουργούν ως τέτοιες. Συναίσθημα υπάρχει, στους φιλάθλους, αλλά οι εταιρίες δουλεύουν ως εταιρίες. Δεν υπάρχει το "είναι ιστορικός σύλλογος, δεν υποβιβάζεται". Η δεύτερη είναι ότι παρότι η διαιτησία τους έχει σοβαρά προβλήματα (μην ξεχνάτε ότι ο Βασσάρας τους, ο Πολ, έβγαλε τρεις κίτρινες στον ίδιο παίκτη), υπάρχει η πεποίθηση της ισονομίας. Στην Ελλάδα, αν η ποινή σου προκαλλεί ζημιά, στη δευτεροβάθμια είναι βέβαιο ότι θα μειωθεί.

Δημοσ.

Απόλυτο respect στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Heineken.Και για να καλύψουν και τον κώλο τους είναι έτοιμη η δικαιολογία της διατησίας από σήμερα.

Πόσο γέλιο χωράει σε ένα πρωτοσέλιδο?? :lol:

Δημοσ.
Έλα ρε, μην το κάνεις αυτό. Μη συγκρίνεις και μη μου λες ότι δεν έχω δικαίωμα να μιλάω για την πιο ολοφάνερη φάση των τελευταίων 50 χρόνων. Έλεος πια. Δηλαδή το επόμενο στάδιο είναι να πιάσει κάποιος τη μπάλα και να τη βάλει στο γκολ σαν παίκτης του ράγκμπι και ο διαιτητής να παριστάνει ότι κοιτούσε αλλού.

Φυσικά δεν κλαίω για το αν έπρεπε να ξεκινήσει για την κομπίνα με το φάουλ. Δεν υπάρχει καμία κομπίνα και δε συζητάω για το αν. Ηλίθιοι δεν είμαστε. Είναι ένα φανερό λάθος που το είδε όλη η Ελλάδα, κανείς δε συζήτησε για κομπίνες και "αν". Το μόνο που μας καίει είναι τι παριστάνουν ο διαιτητής και ο επόπτης. Ότι κοιτούσαν αλλού;

Πρώτα από όλα δεν είπα ότι δεν έχεις δικαίωμα να μιλήσεις (ίσα- ίσα που μου αρέσει να διαφωνώ μαζί σου, φαντάζομαι και εσύ μαζί μου ! :-D )

Αλλά αν θέλεις να τηρείτε κατά γράμμα ο κανόνας θα το θέλεις πάντα (άποψη μου). Για μένα και η φάση την δική σας και η δική μας είναι μία (κακή) δικαιολογία για το ότι η άμυνα κοιμήθηκε.

Τέσπα... άκουγα ΕΡΑ τώρα και έλεγαν ότι έκλεισε για το καλοκαίρι ο Γκαλίτσιος οριστικά

Δημοσ.

Ευτυχώς του εξηγήσανε κάποια πράγματα και δήλωσε και ο ίδιος οτι δεν θα παίξει με τον παο.Θα ήταν μεγάλο ρίσκο να πάρεις έναν πάικτη από τις παραλίες της Αργεντινής,όπου έκανε διακοπές τον τελευταίο μήνα,και να τον ρίξεις να παίξει απανωτά τα δύο μεγαλύτερα ντέρμπι της Ελλάδας.

Εγώ υπολογίζω οτι θα ξεκινήσει πρώτη φορά στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη στις 27 του μήνα.

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΑΛΗΤΑΚΟ.

Δημοσ.

Απόσπασμα από άρθρο του Σωτηρακόπουλου, με αφορμή την αηδία με τη διαιτησία:

"Οι Γάλλοι πριν από 15 χρόνια, βλέποντας την γκρίνια που υπήρχε έπειτα από κάθε αγωνιστική στο πρωτάθλημά τους, τόλμησαν. Απαγόρευσαν να δείχνει η τηλεόραση παραπάνω από ένα ριπλέι στις φάσεις που σήκωναν συζήτηση. Το πείραμα είχε φέρει αποτελέσματα. Υστερα από σχεδόν ένα χρόνο που αρκετοί φώναζαν, έγινε μέρος της καθημερινότητάς τους και οι συζητήσεις γύρισαν στα θετικά των αγώνων. Η είσοδος του Τσάμπιονς Λιγκ στη ζωή τους βοήθησε να αποδεχτούν και οι πιο θερμόαιμοι την πραγματικότητα. Δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί, αλλά από το 1994, που η κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη σε συλλογικό επίπεδο μπαίνει στα σπίτια σας, η ΟΥΕΦΑ έχει σαφείς εντολές σχετικά με την τηλεοπτική κάλυψη. Ελάχιστα ριπλέι, όχι την ώρα που παίζεται το παιχνίδι, και στις αμφισβητούμενες περιπτώσεις ελάχιστη έμφαση. Κανέναν δεν χάλασε, κανέναν δεν μείωσε, κανέναν δεν κατέστρεψε, αντίθετα βοήθησε. Εφτιαξε την εικόνα του προϊόντος, το ανέβασε, το προώθησε. Στην Ελλάδα, έγραφα πριν από δύο χρόνια, όταν συζητήθηκε η δημιουργία της Σούπερ Λίγκας, θα ήταν βασική προϋπόθεση να μπορούσαν οι σύλλογοι να συμφωνήσουν σε αυτό το γαλλικό μοντέλο. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα όφειλαν να προσαρμοστούν σε αυτό και θα γινόταν πιο εύκολη η ζωή και η δουλειά όλων. Τι προτίμησαν οι κρατούντες; Το μοντέλο που… απολαμβάνετε, που κάνει κάλλιστα ρίμα με κάτι άλλο, που παραπέμπει σε κτίριο με κόκκινο λαμπάκι απέξω! Τους ενδιαφέρει πιο πολύ να επιβάλλουν το δικό τους, να έχουν κάλυψη στις υπέρ τους αποφάσεις και ελάχιστα αν αυτό κάνει καλό ή κακό στο προϊόν. Οι σταθμοί που έχουν τα δικαιώματα από μόνοι τους δεν έχουν την τόλμη να κάνουν τομές και ο κόσμος, που στην Ελλάδα ζει και αναπνέει για συνωμοσίες και ίντριγκα, έχει μπει πια στο τριπάκι του παραλόγου."

Δημοσ.

Μπορει καποιος που ειναι μελος να παρει εισητηριο απο το Internet για καποιον που δεν ειναι μελος?Ευχαριστω!

Δημοσ.

Φυσικα και μπορει. Ακομα και αν εσυ ο ιδιος δεν εισαι μελος μπορεις να παρεις μεχρι 2 εισιτηρια για 2 μη μελη (εσενα και ενα φιλο σου).

Εγω για παραδειγμα δεν ειμαι μελος και εκλεισα απο 2 εισιτηρια και για τα 2 παιχνιδια με τον ΠΑΟ. Απλα θελει υπομονη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...