konnak Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Το σχόλιο μου αγαπητέ ήταν και για γαύρους και για βάζελους που χαίρονται όταν νικάει ο ένας αιώνιος τον άλλον στα βελάκια. Δεν ξέρω αν θέλεις να καλοπιάσεις τον αξιωματούχο αλλά εμένα τέτοια μου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι. Ευτυχώς που εδώ στο τοπικό της Καβάλας δεν έχουμε Παναθηναϊκό αλλά μόνο Ολυμπιακό... θα είχαμε άλλο ένα ντέρμπι. Ρε αδερφέ, δεν θέλω να καλοπιάσω κανέναν, αλλά ο "αξιωματούχος" στο παράδειγμά του δεν χρησιμοποίησε κάποιο "εξωτικό" άθλημα. Θες να μείνουμε με τα δύο βασικά; Χάνεις και το πόλο. Αυτό εννοούσα, ότι σου είπε "υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε έχω από κάτω σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϋ και συ μόνο στο πόλο να 'σαι από πάνω", δεν σου είπε "θα είμαι από πάνω σε βόλεϋ, σκοποβολή και βελάκια, και εσύ μόνο στο ποδόσφαιρο". Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Ότι το εν λόγω σχόλιο για σουμπούτεο, βελάκια, κτλ. είναι χιλιοειπωμένο, αλλά τώρα δεν κόλλαγε . Και πάλι βέβαια μιλώντας υποθετικά. Στο τέλος θα κάνουμε τη σούμα. Αλλά αν όντως είμαι πρωταθλητής στα 3 κατά τεκμήριο δημοφιλέστερα σπορ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϋ), ε, πιάνεις το point του Edge και του κάθε Edge. Όσο για το αν θα καταχαρούμε ένα πιθανό πρωτάθλημα, έτερον εκάτερον. Κάντε μια βόλτα από τα αθλητικά site να διαβάσετε δηλώσεις Πεσέιρο για την γιούχα που έφαγαν προπονητής και παίκτες στο τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι, και ενώ είσαι πρώτος στη βαθμολογία, επειδή δεν παίζουν μπάλα. Διάβασε τι έχω γράψει μετά από κάθε παιχνίδι μας, και εγώ και άλλοι Παναθηναϊκοί του forum. Αυτό τα λέει όλα νομίζω. Και σεις πιστεύω ότι αν δεν υπήρχε η ευρωπαϊκή παρηγοριά φέτος, και είχατε μόνο τις εντός των τειχών εμφανίσεις, θα ήσασταν έξω φρενών και γιούχα-ready. Κακά τα ψέμματα, φέτος είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλον. Μέχρι τώρα τουλάχιστον, γιατί αν αποκλειστείτε από Chelsea και επικεντρωθείτε στο ελληνικό πρωτάθλημα δε νομίζω ότι θα συνεχίζετε να παίζετε έτσι. Το θέμα για μας είναι να έχετε μείνει αρκετά πίσω μέχρι να αρχίσετε να συνέρχεστε .
alexzzz Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 @konnak Από την δική σου οπτική και πολλών ακόμα έχεις δίκιο. Για μένα που δεν παρακολουθώ τίποτα άλλο εκτός από ποδόσφαιρο δεν έχει αξία το βόλεϋ και το πόλο (και το μπάσκετ αλλά τεσπα). Εξ ου και το σχόλιο μου. Επειδή είμαι γαύρος δεν σημαίνει ότι είμαι γαύρος και στο κρίκετ και άμα σας κερδίσουμε θα το φωνάξω. Για αυτό και άμα είμαι πρωταθλητής στην μπάλα και στην Β' κατηγορία στα υπόλοιπα εγώ πάλι ευτυχισμένος θα είμαι.
KWSN_Men Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δεν πουλάω καμία εξυπνάδα.Την αλήθεια λέω.Εσύ ενοχλείσε με το αρχικό όνομα του συλλόγου σου,κάτι που φανερώνει ποιός κουβαλάει κόμπλεξ... Δηλαδή αντί για ΠΑΟ, γράφεις ποα. Κόβεις και τα κεφαλαία... Και δεν έχεις κόμπλεξ. Και την Manchester United την λες newton heath φαντάζομαι... Οοοοοκκκ...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Ειναι δικια μου εντυπωση η μετα τον ιανουαριο εχει αρχισει να δημιουργητε μεσω των μμε αρνητικο κλιμα κατα του λεμονη, με σκοπο να φαγωθει?? Οχι δεν ειναι δικια σου εντυπωση...απο την αρχη της χρονιας συγκεκριμενα ΜΜΕ και συγκεκριμενα ατομα βγαινουν και κανουν υπουλη κριτικη εναντιον του Λεμονη οποτε υπαρχει καποιο στραβο αποτελεσμα. Ο χειροτερος απο ολους ειναι ο Θεοδωριδης που εχει γινει μονιμος θαμωνας των εκπομπων του Δουκακου και του Φωτος και πεταει συνεχεια μπιχτες ποτε για τα αποτελεσματα στην Ελλαδα,ποτε για τους τραυματισμους,το μικρο ροστερ,δεν μας νοιαζει η Ευρωπη μονο η Ελλαδα κτλ... Μιλαμε για ενα ατομο που ειναι μελος του ΔΣ και που ΣΚΟΠΙΜΑ και σε ΜΟΝΙΜΗ βαση προσπαθει να βλαψει την εικονα του προπονητη της ομαδας. Διάβασες την θεϊκή 11αδα; Όπως τα λέει στο http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/Olympiacos/189242.html Πειράματα ολέ ολέ. Αμα την φάμε και του ρίξουν σουτ μετά, θα φταίνε;;;; Την ειδα αδερφε αλλα αληθεια ποια 11αδα θα μπορουσε να κατεβασει; Αμα εβαζε κανενα Λεντεσμα ή κανενα Λουα Λουα μεσα και παθαινανε υποτροπη μετα δεν θα τον ξεσκιζανε; Καλα κανει γιατι το Κυπελλο ειναι η 3η σε αξια διοργανωση και επιβαλεται να ξεκουρασει τους βασικους για να μπορεσει να ανταπεξελθει στις αλλες δυο.
MiltoZ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Έλα όμως που φέτος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε έναν άλλο συμβιβασμό. "κανένα πρόβλημα. Εμείς ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλευ και εσείς πόλο" Άμα περάσω την Τσέλσι, κανένα πρόβλημα, σου δίνω και το πόλο άμα θες
antreaslam Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Άμα περάσω την Τσέλσι, κανένα πρόβλημα, σου δίνω και το πόλο άμα θες Αν είναι να μου δώσεις το πόλο, πέτα μου και μια 20αδα ζευγάρια μπρατσάκια, γιατί αλλιώς ούτε ετσι δεν το παίρνουμε!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Προσωπικά, δίνω πολύ μεγάλες πιθανότητες στον Ολυμπιακό. Το κλίμα στην Τσέλσι είναι βαρύ μετά την απώλεια του κυπέλλου από την Τότεναμ και δεν αποκλείεται και άλλη στραβή. Η Τσέλσι εδώ και καιρό παίζει ένα ποδόσφαιρο πολύ συγκρατημένο, οπότε δε νομίζω ότι είναι έξω από τα μέτρα του Ολυμπιακού, εφόσον παρουσιαστεί πειθαρχημένος. Ήδη στο επίσημο site της Τσέλσι μαζεύονται οπαδοί που ζητούν την απόλυση του Γκραντ. Με το πρωτάθλημα ουσιαστικά χαμένο, έτσι και γίνει η στραβή (δε θέλει πολύ, 1-1 και φινίτο) τον βλέπω τον Άβραμ στο πρώτο αεροπλάνο για Τελ Αβίβ.
littlelouievegos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Προσωπικά, δίνω πολύ μεγάλες πιθανότητες στον Ολυμπιακό. Το κλίμα στην Τσέλσι είναι βαρύ μετά την απώλεια του κυπέλλου από την Τότεναμ και δεν αποκλείεται και άλλη στραβή. Η Τσέλσι εδώ και καιρό παίζει ένα ποδόσφαιρο πολύ συγκρατημένο, οπότε δε νομίζω ότι είναι έξω από τα μέτρα του Ολυμπιακού, εφόσον παρουσιαστεί πειθαρχημένος. Ήδη στο επίσημο site της Τσέλσι μαζεύονται οπαδοί που ζητούν την απόλυση του Γκραντ. Με το πρωτάθλημα ουσιαστικά χαμένο, έτσι και γίνει η στραβή (δε θέλει πολύ, 1-1 και φινίτο) τον βλέπω τον Άβραμ στο πρώτο αεροπλάνο για Τελ Αβίβ. Θα συμφωνησω εν μερει με το ποστ σου για την κακη ψυχολογια της ομαδας και το συγκρατημενο ποδοσφαιρο(αν και η Τσελσι παντα συγκρατημενα επαιζε δεν ειδαμε και ποτε καμια μπαλαρα απο αυτη μονο αποτελεσματα). Επισης δεν εχει δειξει οτι ειναι ομαδα ψυχολογιας σε αυτα τα τελευταια χρονια, και το κυπελλο ειναι ενας θεσμος που γινονται πολλες εκπληξεις παντοτε. Το γεγονος ομως οτι χασανε το κυπελλο και οτι ειναι αρκετα δυσκολο να χτυπησουν το πρωταθλημα τους κανει να θελουν οσο τπτ αλλο την διακριση στο Τσαμπιονς Λιγκ. Ουτως ή αλλως ο φετινος τους πρωταρχικος στοχος αυτος ειναι αφου το κυνηγανε ανεπιτυχως ξοδευοντας εκατονταδες δις κατι χρονια τωρα. Ενα πληγωμενο θηριο λοιπον με σχεδον ενα και μοναδικο στοχο, μονο ευκολη δεν κανει την δουλεια του Ολυμπιακου, κατα την προσωπικη μου αποψη. Τουναντιον μαλιστα την κανει ακομα πιο δυσκολη απο οσο ηδη ειναι. Οι ελπιδες για μενα ειναι 75-25 υπερ της Τσελσι. Πολυ δυσκολο εργο.
konnak Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Νομίζω ότι έχετε μυθοποιήσει την Τσέλσι χωρίς λόγο. Μάλλον, αναδιατυπώνω: την τωρινή Τσέλσι. Εγώ γιατί θεωρώ ότι το 0-0 του πρώτου αγώνα, με την εικόνα των δύο ομάδων, είναι πιο βολικό για την Τσέλσι παρά για σας; Πιστεύω έπρεπε να το κυνηγήσετε περισσότερο. Από την άλλη, έστω και με αυτό το 0-0, πιστεύω ότι έχετε τύχη στη ρεβάνς. Είστε τυχεροί που δεν πέσατε με μία παραδοσιακή δύναμη, όπως θα ήταν η Μίλαν ή η Μπαρτσελόνα, και ειδικά η συγκεκριμένη ομάδα, στη μετά Μουρίνιο εποχή, μόνο φόβο δεν προκαλεί. Απουσία βέβαια ο Γκαλέτι, σε ένα παιχνίδι που χρειάζεσαι όση βοήθεια μπορείς να έχεις για τις κόντρα επιθέσεις.
littlelouievegos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μαστα. Τζαμπα μυθοποιηση και απλα θελει προσοχη. Και ειμαστε και τυχεροι. Και βεβαια μπορουσα να ειχα πεσει με Μπαρτσα,Μιλαν, Αρσεναλ, Μαν Γιου αντε και Λιβερπουλ().. Αλλα θα μπορουσα να ειχα πεσει και με Σεβιλλη, Πορτο και Φενερ. Εσυ προφανως την Τσελσι την κατατασεις στην δευτερη κατηγορια και μαλιστα υπερεκτιμημενη μετα την φυγη Μουρινιο, οποτε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.. Οκ ενταξει ρε μαν, το πιασα το υπονοουμενο, πρεπει να φυλαμε και τα νωτα μας μην γινει και καμια στραβη και κοιμηθει ο Θεος ετσι; Και ποιος τους ακουει μετα τους γαυρους (εγω παντως το ειχα πει οτι ειναι ευκολη..)
The_Edge Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Έχουμε φτάσει σε σημείο να μην μπορεί να πει κανένας τη γνώμη του γιατί πάντα θα ψάχνουμε "γιατί το είπε" και "τι θέλει να πετύχει με αυτό που λέει". Να το έχει πει απλά επειδή είναι η άποψη του το αποκλείουμε? Εν τω μεταξύ, εσύ που την κατατάσεις την Chelsea? Στην πρώτη κατηγορία δυναμικότητας των ομάδων του Champions League? Και αν ναι, με βάση τι? Τα αποτελέσματα της ή την απόδοσή της στο πρωτάθλημα? Τους τίτλους της? Την ευρωπαϊκή της ιστορία? Τη φόρμα της?
konnak Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Καλό θα ήταν να μπορείς να διακρίνεις με τι διάθεση μιλάει ο άλλος. Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι συνεχώς στην τσίτα, ώστε αν κάποιος αλλόθρησκος πει την γνώμη του να πέσεις να τον φας με τη μία. Πάμε άλλη μία λοιπόν. Μπορούσες να πέσεις μόνο με κάποια από τις πρώτες των ομίλων. Δηλαδή, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Μάντσεστερ, Ίντερ, Τσέλσι, Σεβίλλη, Πόρτο (εκτός η Ρεάλ που ήσασταν στον όμιλο). Όχι, δεν μπορούσε να πέσεις με Φενέρ. Προσωπικά θεωρώ ότι θα ήσουν άτυχος να πέσεις με Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Μάντσεστερ, οι οποίες θεωρώ ξεφεύγουν σαν ποσότητα από τις υπόλοιπες. Η κλήρωση με Τσέλσι ήταν όχι τυχερή, αλλά "αποφύγαμε τα χειρότερα". Παρακάτω: έχω παρακολουθήσει παιχνίδια της Τσέλσι τον τελευταίο μήνα, με αποκορύφωμα αυτό με τον ΟΣΦΠ. Από αυτά έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι μυθοποιείτε την Τσέλσι χωρίς λόγο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην κυνηγήσεις τη νίκη που σου άξιζε στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά να φοβηθείς πέραν του δέοντος. Αν δηλαδή δεν το κατάλαβες, αυτό που είπα είναι ότι μπορούσες να πάρεις τη νίκη με Τσέλσι, αλλά απλά δεν το πίστεψες. Από αυτό (που είναι και κοπλιμέντο για την ομάδα σου, παρεμπιπτόντως), εσύ συμπέρανες ότι λέω διάφορα για να φυλάω τα νώτα μου σε πιθανή "στραβή"! Για όνομα του Θεού δηλαδή, βγάλτε τα οπαδικά γυαλιά να μιλήσουμε μια φορά σαν άνθρωποι. Μην βλέπετε παντού φαντάσματα, συνωμοσίες, αντι-Ολυμπιακούς και μια μαφία που δεν θέλει τον γαύρο. Όσο για το ότι λέω ό,τι λέω για να φυλάω τα νώτα μου, να σου πω ότι στ' αρχίδια μου τα νώτα μου. Φίλαθλος είμαι, κάνω την ίδια συζήτηση εδώ και την ίδια συζήτηση στο τόπικ του ΠΑΟ. Ευχαριστώ πάντως που ακυρώνεις μία προσπάθεια συζήτησης με την τακτική "Παναθηναϊκός είναι αυτός που τα λέει, ας του την πέσω". Δεν έχω δώσει τέτοια δείγματα νομίζω. Για να τελειώνουμε, θα προτιμούσες Τσέλσι έναντι Μίλαν, Μπάρτσα ή Μάντσεστερ ή όχι; Γιατί αν την προτιμούσες, άδικα μου την έπεσες.
littlelouievegos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Έχουμε φτάσει σε σημείο να μην μπορεί να πει κανένας τη γνώμη του γιατί πάντα θα ψάχνουμε "γιατί το είπε" και "τι θέλει να πετύχει με αυτό που λέει". Να το έχει πει απλά επειδή είναι η άποψη του το αποκλείουμε? Προς θεου και φυσικα ο καθενας μπορει να λεει την γνωμη του. Και την λεει φυσικα δεν περιμενει εμενα να του το επιτρεψω.. Αλλα οπως και να το κανουμε σε λιγο θα ακουσω οτι οι ελπιδες ειναι 50-50 δλδ, κατσε και δες και την δικη μου οπτικη. Δεν χλευασα τπτ, απλα διαλογο κανω.. Εν τω μεταξύ, εσύ που την κατατάσεις την Chelsea? Στην πρώτη κατηγορία δυναμικότητας των ομάδων του Champions League? Και αν ναι, με βάση τι? Τα αποτελέσματα της ή την απόδοσή της στο πρωτάθλημα? Τους τίτλους της? Την ευρωπαϊκή της ιστορία? Τη φόρμα της? Μια ομαδα χωρις ιστορια στην Ευρωπη, καμια αμφιβολια επ'αυτου.. Σαφως σε αυτη την κατηγορια. Αλλα και μια ομαδα με το μεγαλυτερο μπατζετ στην Ευρωπη. Δεν μιλαμε για την Σαχταρ ας πουμε που εχει χρημα και ριχνει μεχρι ενος σημειου. Μιλαμε για ενα ιστορικο συλλογο στην Αγγλια με τον αρχιαπατεωνα Ρωσο να μην εχει ανταγωνισμο τα τελευταια χρονια. Μια ομαδα που καταστρεφει το ποδοσφαιρο, αλλα ειναι αποτελεσματικη. Αλλα και ατυχη συναμα γιατι επεσε 2 φορες επανω στον μαστορα της την Λιβερπουλ στην Ευρωπη (κανω το ιδιο αλλα καλυτερα απο εσενα και εχω και φανελα στην Ευρωπη) αλλιως θα το σηκωνε κατα την προσωπικη μου αποψη. Και με ενα ροστερ που ζαλισεσε μονο που το βλεπεις. Αν θες λοιπον την αποψη μου σαφως και την κατατασσω στην πρωτη κατηγορια και οσο και αν θλιβομαι που το λεω απο τα πρωτα αν οχι το πρωτο φαβορι φετος για το Τσουλου.
littlelouievegos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Καλό θα ήταν να μπορείς να διακρίνεις με τι διάθεση μιλάει ο άλλος. Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι συνεχώς στην τσίτα, ώστε αν κάποιος αλλόθρησκος πει την γνώμη του να πέσεις να τον φας με τη μία. Πάμε άλλη μία λοιπόν. Ωπα κατσε νομιζω οτι με αδικεις. Συμφωνω οτι ακουστηκα αρκετα ειρωνικος αλλα το ξερεις οτι δεν ειναι ετσι. Και φυσικα κανω πολυ μεγαλυτερο και θεωρω "εποικοδομητικοτερο" διαλογο απο πολλους. Μπορούσες να πέσεις μόνο με κάποια από τις πρώτες των ομίλων. Δηλαδή, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Μάντσεστερ, Ίντερ, Τσέλσι, Σεβίλλη, Πόρτο (εκτός η Ρεάλ που ήσασταν στον όμιλο). Όχι, δεν μπορούσε να πέσεις με Φενέρ. Προσωπικά θεωρώ ότι θα ήσουν άτυχος να πέσεις με Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Μάντσεστερ, οι οποίες θεωρώ ξεφεύγουν σαν ποσότητα από τις υπόλοιπες. Η κλήρωση με Τσέλσι ήταν όχι τυχερή, αλλά "αποφύγαμε τα χειρότερα".Σαν δευτερος ομιλου ναι, εγω μιλουσα γενικοτερα. Αλλα σε ενα ομιλο με την Ρεαλ δυστυχως δεν ειχα τυχη για πρωτια. Αλλωστε ποτε με πηγε η κληρωση και τα αποτελεσματα για να με παει τωρα; Ολοι οι μεγαλοι περασανε και μαλιστα πρωτοι. Οποτε υπο το πρισμα σου ναι μονο η Πορτο θα μπορουσε να ηταν ευκολοτερη, και εγω προσωπικα θα προτιμουσα και τις Ιντερ/σεβιλλη αντι της Τσελσι. Παρακάτω: έχω παρακολουθήσει παιχνίδια της Τσέλσι τον τελευταίο μήνα, με αποκορύφωμα αυτό με τον ΟΣΦΠ. Από αυτά έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι μυθοποιείτε την Τσέλσι χωρίς λόγο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην κυνηγήσεις τη νίκη που σου άξιζε στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά να φοβηθείς πέραν του δέοντος. Αν δηλαδή δεν το κατάλαβες, αυτό που είπα είναι ότι μπορούσες να πάρεις τη νίκη με Τσέλσι, αλλά απλά δεν το πίστεψες. Από αυτό (που είναι και κοπλιμέντο για την ομάδας σου παρεμπιπτόντως), εσύ συμπέρανες ότι λέω διάφορα για να φυλάω τα νώτα μου σε πιθανή "στραβή"! Για όνομα του Θεού δηλαδή, βγάλτε τα οπαδικά γυαλιά να μιλήσουμε μια φορά σαν άνθρωποι. Και το ξαναλεω και εγω οτι προφανως ξεχνατε οτι αυτο ειναι το παιχνιδι της Τσελσι απο καταβολης Μουρινιο. Παντα. Σου δινει την εντυπωση του απλα οργανωμενου πισω στην αμυνα και στο κεντρο, και επιθετικα "ψοφιου κοριου" και αν ανοιχτεις τον ηπιες. Σε διελυσε. Επισης μιλαμε για ματς νοκ αουτ και οπως καταλαβαινεις ενα γκολ στην εδρα σου σημαινει σχεδον αυτοματος αποκλεισμος. Και ειδικα απεναντι σε μια ομαδα που ειναι δυσκολο να σκοραρεις απεναντι της. Όσο για το ότι λέω ό,τι λέω για να φυλάω τα νώτα μου, να σου πω ότι στ' αρχίδια μου τα νώτα μου. Φίλαθλος είμαι, κάνω την ίδια συζήτηση εδώ και την ίδια συζήτηση στο τόπικ του ΠΑΟ. Ευχαριστώ πάντως που ακυρώνεις μία προσπάθεια συζήτησης με την τακτική "Παναθηναϊκός είναι αυτός που τα λέει, ας του την πέσω". Δεν έχω δώσει τέτοια δείγματα νομίζω. Για να τελειώνουμε, θα προτιμούσες Τσέλσι έναντι Μίλαν, Μπάρτσα και Μάντσεστερ ή όχι; Γιατί αν την προτιμούσες, άδικα μου την έπεσες.Ενταξει το καταλαβαινω οτι σου ακουστηκε περιεργα παω πασο. Σου ειπα ομως οτι σχεδον εχουμε φτασει να λεμε οτι εχουμε τις ιδιες πιθανοτητες προκρισης. Δλδ θα πεσει και το ταβανι να μας πλακωσει με αυτα που ακουμε ελεος.. Για το ερωτημα σου νομιζω σου απαντησα παραπανω..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Όσο χάλια και αν είναι η Τσέλσι δεν παύει να είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για κάθε ελληνική ομάδα.Παίζει σε ένα πρωτάθλημα που είναι σε ρυθμό το κορυφαίο της Ευρώπης και έχει πάικτες που έχουν τεράστια ποιότητα,κάτι που σημαίνει οτι όσο άμπαλος και αν είναι ο προπονητής τους μπορούν να καθαρίσουν το παιχνίδι με μια ατομική ενέργεια. Σε σύγκριση με τη Μίλαν,τη Μπάρτσα και τη Μάντσετσερ είναι καλό που πέσαμε με την Τσέλσι.Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι είναι και εύκολος αντίπαλος.Γιατί με τους πρώτους είχαμε ένα 5% να περάσουμε,τώρα έχουμε ένα 15%. Οι πιθανότητες πρόκρισης από μηδαμινές έγιναν ελάχιστες,σιγά τη διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.