Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα ακουγεται πως ισως φερει τον Ματζουρακη...(για τον επομενο αγωνα τουλαχιστον)...για τον μεθεπομενο βλεπουμε..:P:p:p:p

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μόνο ως πρωταπριλιάτικο αστείο μπορεί να δει κανείς την είδηση πως ο Θεϊκός Νικολό είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού.

Βρε, μπας και...

Δημοσ.

Εγώ την πάτησα σήμερα με είδηση ότι έκλεισε ο Κουφός στον Ολυμπιακό.

Τέλος πάντων, τώρα ακούω ακροατή στο ραδιόφωνο, ο οποίος ισχυρίζεται σοβαρά ότι ο Σεγκούρα επίτηδες έστησε έτσι την ομάδα για να φάει πολλά γκολ, επειδή η ΑΕΚ του έχει κάνει πρόταση να γυρίσει πίσω το καλοκαίρι. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Και το πιστεύει, έτσι; Α, τώρα αποκαλύπτει ότι και ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου ήταν στημένος. Καλά περνάμε!

Δημοσ.

Καταπληκτικο 1ο ημιχρονο στη Μοσχα...αν εξαιρεσεις στην αρχη που τα εκανε ροιδο ο Γιαννακης βαζοντας τον Τσακαλιδη στον Σμοντις και τον Γουντς στον Αντερσεν μετα το κοουτσαρισμα ηταν τελειο.

Και ολοι οι παιχτες μας πολυ καλοι τοσο σε αμυνα οσο και σε επιθεση!Αν υπηρχε μια στοιχειωδως αντικειμενικη διαιτησια η διαφορα θα ηταν ακομα μεγαλυτερη!

Δημοσ.

Φαντάζομαι δε θα πάιζει σε ριπλέι η Ρωσίδα, εδώ δε δείχνουν τις μαμακίες των διαιτητών.... τι είναι αυτοί ρε πάλι...

Κάθε χρόνο και πιο χάλια οι διαιτησίες ;;;

ΟΡΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΑΣ.... 15 δεύτερα και ισοπαλία το καναν. Για να δούμε, τελειώστε τους αλήτες ρε γμτ.

Δημοσ.

Που 'σαι ρε bouga να μας πεις πώς ξεφτιλίζει το όνομα του Ολυμπιακού τώρα η ομαδάρα...Γεια σου ρε Woods επιτέλους έδειξες τι αξίζεις...

Πήγε να τα χαλάσει στο τέλος η ομάδα αλλά τελικά ο Γκρίρ ήταν πάλι εκεί... συγχαρητήρια πάμε την Πέμπτη τώρα για την πρόκριση....

Δημοσ.

έεεεεεεεεεεεεεεεετσι

Είμαι ΠΑΟ αλλά πολυ΄το γούσταρα Παιχνιδάρα

O Γκριρ και ο Γουντς σε τρελλη βαρδιά - Βασιλόπουλος επίσης πολύ καλος !!!

Πωπω ξενέρα στην Μόσχα κάθε φορά που πλησίαζαν έτρωγαν 3 ποντο lol

Άπό cska μόνο τον Σμόντιτς θυμάμαι να έπαιζε :-p

Δημοσ.

H καρδια μου παει να σπασει, δεν θυμαμαι και εγω ποτε πορωθηκα τοσο πολυ με αγωνα μπασκετ, ισως στο eyro με τους αμερικανους. Θα ηταν κριμα να χαθει αυτο το παιχνιδι, αλλα τελικα το καλαθι που επρεπε μπηκε. ΤΕΡΑΣΤΙΟ παιχνιδι απο γκρηρ, γουντς, βασιλοπουλο, διαστημικο, τελειο.... επισης καλος ο μπλακνει, μετριος ως κακος ο πριντεζης και αναρωτιεμαι αν υπαρχει πιο υπερτιμημενος ΑΘΛΗΤΗΣ σε ολα τα αθληματα απο αυτον τον μουροχαυλο τον τσακαλιδη. Ειναι απιστευτο αυτος ο αμπαλος να εχει παει nba και να του δινουμε και εμεις τοσα λεφτα. Αδυναμος κρικος και τωρα που εφυγε ο τζακσον πρεπει να γυρισει ο σοφο δυνατος και θα πεταμε. Μπραβο και στον γιανακη, μονο κακο οτι τον γραψανε οι παιχτες στη 4ρτη περιοδο, ζητησε αργες επιθεσεις και μπασιματα και κανανε ακριβως το αναποδο. Ευτυχως δεν το πληρωσαμε χαρη σε ενα μαγικο γκριρ. Πωπω ενας γουντς!!!! Μαγεια. Και περα απο την σκληρη αμυνα ημασταν πολυ ευστοχη και στο μεγαλυτερο διαστημα σοβαρη και οργανωμενοι. ΜΠΡΑΒΟ επιτελους μια χαρα απο κοκινη ομαδα λολ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...