Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Kαποτε πρεπει να ληφθουν δραστικα μετρα και να εφαρμοστουν εναντιον των ηλιθιων που περιμενουν τετοια παιχνιδια για να βγαλουν τα κομπλεξ τους... Αυτο που θα προτεινα ειναι τιμωρια της εδρας οχι στο επομενο παιχνιδι αλλα στο επομενο παιχνιδι με τον ιδιο αντιπαλο (οποτε και αν ειναι αυτο). Ειναι γεγονος ομως πως πρεπει πρωτα οι ιδιοι να καταλαβουν οτι στο γηπεδο πας για να υποστηριξεις την ομαδα σου και οχι για να γιουχαρεις (στην καλυτερη τον αντιπαλο). Χαιρομαι που εδω και καιρο στον μπασκετικο Αρη το εχουμε καταλαβει και η ατμοσφαιρα στο γηπεδο ειναι ιδανικη. Ειναι τοσο δυσκολο να φερθουν οι δικοι σας οπως στους Ευρωπαικουτς αγωνες; Η μονη απαντηση που μπορω να δωσω ειναι οτι ξερουν οτι δεν τιμωρηθουν...
tzinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 2 λεπτα ακομα, αλλα νομιζω οτι ο γιανακης καταφερε και εκανε την ανατροπη!!! βαζει τον γκριρ που ειναι εκτος τοπου, βγαζει τον γουντς που μπορει να παρει καποιες εκρηκτικες προσπαθειες να ξυπνησει την ομαδα. Παραλληλα αφηνει τον παναθηναικο να ροκανισει την διαφορα και να περασει μπροστα και μετα να παρει ταιμ αουτ!! Ωραιος ο παο της 4ρτης περιοδου, αν το παρει θα ειναι μαγκια, αλλα στις προηγουμενες περιοδους ηταν κακιστος, αυτο το γυρισμα της μπαλας μου φανηκε αστειο και οχι μπασκετ. Ωραιοι οι αυτοματισμοι αλλα να εχουν καποιο σκοπο, οχι να γυρναμε την μπαλα σαν χαζοχαρουμενα ακομα και σε φασεις που ειχαν ανοιχτο σουτ!!! Μαλακια του ολυμπιακου, εχασε τοσες επιθεσεις και αφησε την διαφορα νε πεσει σαν να το χε σιγουρο ΛΟΙΠΟΝ 40 ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. Για να δουμε
Bougas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 2 πόντους απέναντι σε μια ομάδα με 24 άστοχα τρόποντα.... Κάτι δέν πάει καλά.Δύσκολο για την τετάρτη.
tzinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 αιιντε μας ανοιξε, καλη αμυνα στο τελος, κατουρηθηκε ο σπανουλης στο τριποντο δεν εφτασε ουτε στεφανι. Ο μαλακας ο γκριρ μονο μια βολη μεσα, λιγο ηθελε ο διαμαντιδης να το κλεψει το ματσακι. Τελος παντων, δεν μου αρεσε η διαχειρηση του ματς απο τον γιαννακη. Ελεος με αυτον τον τσακαλιδη, εντελος αχρηστος, παιζει 3-4 λεπτα σε καθε αγωνα, χανει το 80% τον βολων και σουτ που κανει και αντε να παρει κανα ριμπαουντ. Ο πριντεζης πολυ καλος σημερα, εχει κανει και αλλα τετοια παιχνιδια στα μεσα της περιοδου, αλλα ενιοτε κανει και πολυ κακες εμφανισεις. Θελει σταθεροτητα. Ο ολυμπιακος εχει προβλημα στις πιεστικες αμυνες, με γκερσον πολλες φορες εφτανε τις επιθεσεις στα τελευταια δευτερολεπτα χωρις να μπορει να βγαλει ουτε σουτ, με γιανακη γυρναει λιγο καλυτερα την μπαλα, αλλα παλι αμα τον ζωρισου οι αντιπαλοι χανει τον μπουσουλα.
tsavi1991 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 πραγματι πολύ καλος Πρίντεζης. Ο Τσακαλίδης είναι οντως σκιαχτρο.Οταν σουταρε ο Σπανουλης εχασα λίγο από την ζωή μου... Ευτυχως το πηραμε το ματσακι-την Τεταρτη παμε στο ΟΑΚΑ να φαμε καλα αμα δεν αλλαξει το παιχνιδι της ομαδας. Οσο για τα αντικειμενα τι να πώ...ειναι κριμα να χαλαει αυτη η ατμοσφαιρα.
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Οσο για τα αντικειμενα τι να πώ...ειναι κριμα να χαλαει αυτη η ατμοσφαιρα. Σιγά τι έγινε. Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. Δεν είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί. Έφτιαξε η ατμόσφαιρα. Αν δεν γινόταν το νταβαντούρι αυτό θα χάνατε σήμερα.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 πραγματι πολύ καλος Πρίντεζης. Εγώ από μπάσκετ δεν ξέρω καθόλου αλλά προχτές δεν τον βρίζατε αυτόν;
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Εγώ από μπάσκετ δεν ξέρω καθόλου αλλά προχτές δεν τον βρίζατε αυτόν; Σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο με την εθνική. Όπως ο Βασιλόπουλος.
vlachaquito Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο με την εθνική. Όπως ο Βασιλόπουλος. δεν εχουμε και πολλες εναλλακτικες σε αυτη την θεση... Καλα, γιατι δεν παιζει ο ντικουδης??
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Καλα, γιατι δεν παιζει ο ντικουδης?? Όσες φορές έπαιξε, δεν μπορούσε. Πολλοί και για προσωπικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν και δεν του επιτρέπουν να είναι καλός σε αυτό που κάνει. Έπρεπε να το πάρουμε στα χαρτιά σήμερα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να κάνει καμιά ένσταση ο Παυλάρας.
tsavi1991 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Εγώ από μπάσκετ δεν ξέρω καθόλου αλλά προχτές δεν τον βρίζατε αυτόν; δεν ξερω τι λεγοταν προχτες παντως σημερα αυτος ηταν που πήρε το παιχνιδι.3ο και4ο δεκάλεπτο δεν υπήρχε Ολυμπιακος πλην του Πριντεζη.
tsavi1991 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Σιγά τι έγινε. Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. Δεν είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί. Έφτιαξε η ατμόσφαιρα. Αν δεν γινόταν το νταβαντούρι αυτό θα χάνατε σήμερα. δεν νομίζω.αν θυμασαι και πριν γινει το θεμα και μετα νικουσαμε με μεγαλη διαφορα. στο τελος πηγατε να μας το παρετε γιατι ειμασταν αθλιοι.
Critter Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Λοιπον, μολις γυρισα απο το γηπεδο και εχω να πω οτι τα πραγματα ειναι πολυ απλα : Αν το εβλεπα σαν καφρος οπαδος, θα επρεπε να πω ριχτε κι αλλα για να ριξουμε περισσοτερα απ'οσα ριξανε οι αλλοι. Όμως επειδη το βλεπω σαν φιλαθλος του ολυμπιακου, εχω να πω το εξης....Όταν ενας νομος-κανονισμος παραβιαζεται και δεν υπαρχουν αυστηρες ποινες, τοτε επαναλαμβανεται η παραβιαση και ειναι απολυτα λογικο (αν ληστεψω τραπεζα και μου ριξει μια μπατσα ο μπατσος για τιμωρια, θα παω να ξαναληστεψω...σιγα την ποινη). Δειτε για παραδειγμα τα μηχανακια και τα κρανη...μεχρι περισυ κυκλοφορουσαν ολοι χωρις κρανος ενω τωρα λογω αυστηροτερων ποινων, το 90% φοραει κρανος. Παμε τωρα στα του μπασκετ. Θες να κοψεις τα υβριστικα συνθηματα? Βγαλε κανονισμο οτι σε οποιο γηπεδο ακουστουν υβριστικα θα παιρνει το παιχνιδι η αλλη ομαδα στα χαρτια. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. Θες να μην πετανε αντικειμενα? Κανε το ιδιο. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. Χωρις προειδοποιηση καν ολα αυτα. Ριξανε στο ΠΑΟ 17.000 προστιμο για τα αντικειμενα... Δεν ειναι λες και τους λεει ξανακαντε το? Ε!το κανανε σημερα. Προσωπικα σημερα αν κατωχυρονότανε το παιχνιδι υπερ του ΠΑΟ πραγματικα δεν θα ελεγα τιποτα και θα ελεγα οτι καλα κάνανε. Θα πει κανεις....Μα ρε φιλε γιατι στο ΟΑΚΑ δεν κανανε το ιδιο? Ε!καποτε πρεπει να γινει η αρχη...Ας γινει και απο την ομαδα μου αρκει να μπορω να βλεπω μπασκετ, ποδοσφαιρο κτλ. Φυσικα αν το κανανε στην ομαδα μου θα απαιτουσα απο εδω και στο εξης να γινοτανε σε ολες τις ομαδες. Εννοειται επισης οτι αυτα που καταγραφουν αυτες οι γ@μημενες οι καμερες πρεπει να κλεινουν στη φυλακη οποιον κανει αυτες τις μαλακιες. Όσο εχουμε νομους μπανανιας θα ειμαστε και μπανανια...Απλα πραγματα. Πως θελετε μετα να ερχονται και να μενουν ξενοι παιχτες (ειδικα αμερικανοι) στην Ελλαδα. Ο Γρηρ με ολα αυτα χεστηκε πανω του και ουτε βολες δεν εβαζε. Αν ημουν Γριρ θα ελεγα στον Αγγελοπουλο μετα τον τελικο της Τεταρτης "Φιλε εχω και παιδια....τα λεμε"....
FilipposMD Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μπράβο για την ψύχραιμη αντιμετώπιση. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί οι Έλληνες που πάνε έξω να παίξουν δε γουστάρουν να ξαναγυρίσουν.
konnak Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μπράβο ρε Critter, ειλικρινά το λέω. Και 'γω στο τόπιικ του ΠΑΟ το ίδιο λέω, αν δηλαδή κάνουν την Τετάρτη τα ίδια να διακοπεί και να κατοχυρωθεί στον ΟΣΦΠ. Κάποτε ναι, πρέπει να γίνει η αρχή. Θα γίνει μία, θα γίνει δύο, ε, μετά δεν θα πετάνε ούτε γαριδάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.