Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πω πω firewalker, είσαι πραγματικά αγχωμένος για απόψε....

Κανονικά δεν θα έπρεπε να είμαι. 'Ισως συμβαίνει τις μέρες αυτές επειδή δεν έχω κάτι άλλο να ασχοληθώ και το ψάχνω αρκετά.

Δημοσ.
Χωρίς παρεξήγηση, αυτό το αστείο είναι 15 ετών, απορώ πώς εξακολουθείτε να το βρίσκετε πετυχημένο.

Dude... δεν είναι αστείο!:fear:

Δημοσ.

Ρε, τι τρελή διαιτησία πάλι..βλέπουν γραμμές, βήματα, φάουλ κουφά και δε ξέρω και εγώ τι άλλο. Μειώνει στο 1ν ο Ολυμπιακός, βρίσκουν κάτι να δώσουν πάλι.

Κάνει κ ο Γιαννάκης πάλι τα κουφά του με τα ελεύθερα 3ποντα ( παίζει 2ος παίχτης κοντά στη ρακέτα ενώ οι άλλοι έχουν παρκάρει στα 3ποντα).

33-34 κι όλας.

Δημοσ.
Ρε, τι τρελή διαιτησία πάλι..βλέπουν γραμμές, βήματα, φάουλ κουφά και δε ξέρω και εγώ τι άλλο. Μειώνει στο 1ν ο Ολυμπιακός, βρίσκουν κάτι να δώσουν πάλι.

Κάνει κ ο Γιαννάκης πάλι τα κουφά του με τα ελεύθερα 3ποντα ( παίζει 2ος παίχτης κοντά στη ρακέτα ενώ οι άλλοι έχουν παρκάρει στα 3ποντα).

33-34 κι όλας.

Πάλι οι μόνοι αδικοιμένοι είστε εσείς ε ?

Μήπως να τα βλέπαμε τα πράγματα λίγο πιο αντικειμενικά ?

Επίσης το μόνο που έχεις να σχολιάσεις από το match είναι η διαιτησία ? Βλέπεις το match μόνο για την διαιτησία μήπως ? Τίποτα από το παιχνίδι δεν έχεις δει ?

Δημοσ.

Πριν λίγο πάλι τα ίδια. Βήματα Μπατίστ στη προσποίηση, δίνει φάουλ :lol: Όταν το κάνει κανας Σχορτσιανίτης ή Τσακαλίδης, έχουν δώσει τα βήματα πριν τα κάνουν.

Όχι, δεν έχω δει τπτ προφανώς, οι φάσεις που περιγράφω είναι από άλλον αγώνα.

Δημοσ.

Κανω απο τωρα προβλεψη για το 2ο ημιχρονο...ο Γιαννακης θα ξεκινησει τη κλασσικη 5αδα "θανατος" με Τσακαλιδη-Πριντεζη μεσα και με αμυνα ζωνης με τον Τσακαλιδη στα πλαγια και το +5 θα γινει +10 κατι και θα τελειωσει το παραμυθι.

Δημοσ.
Κανω απο τωρα προβλεψη για το 2ο ημιχρονο...ο Γιαννακης θα ξεκινησει τη κλασσικη 5αδα "θανατος" με Τσακαλιδη-Πριντεζη μεσα και με αμυνα ζωνης με τον Τσακαλιδη στα πλαγια και το +5 θα γινει +10 κατι και θα τελειωσει το παραμυθι.

Όντως ρε γμτ, τι περίμενε με τον Τσακαλίδη μέσα, να πάει στους +20 ;;

Απο περιέργεια, θέλω να δω τι παίχτες θα πάρει την επόμενη σεζόν, για να μην έχει καμία δικαιολογία μετά για το ρόστερ.

Επίσης, έχω μήνες που που βρίζω τον Γιαννάκη και κάποιους παίχτες γι αυτές τις ηλίθιες ζώνες που αφήνουν τελείως ελεύθερο παίχτη στο 3ποντο. Θα δείτε σε επιθέσεις του Παναθηναϊκού να υπάρχει 1ς η και ΚΑΝΕΝΑΣ πάιχτης μέσα από το 3ποντο και να γυρίζουν τη μπάλα γύρω-γύρω και να υπάρχουν 2 και 3ς παίχτες του Ολυμπιακού μέσα και γύρω απο τη ρακέτα (!!)

Τους αφήνει να σουτάρουν ελεύθερα και ό,τι κάτσει. Εδώ ερασιτέχνες παίχτες μπορούν να σε σκοτώσουν με ελεύθερα 3ποντα, πόσο μάλλον παίχτες σαν Γιασικεβίτσιους, Διαμαντίδης κλπ.

Δημοσ.

Ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλά, δεν μπορείς να κερδίσεις με ατομικές ενέργειες μόνο. Εντάξει, η διαιτησία έκανε κάποια λάθη, αλλά δεν είναι τόσο κακή. Κατά τη γνώμη μου επηρέασε το ματς μόνο στο πρώτο 5λεπτο που δε δόθηκε κανένα φάουλ στην πίεση του ΠΑΟ. Όπως είδαμε, μόλις έδωσε ένα φάουλ στον Τσαρτσαρή, ο Ολυμπιακός κατέβαζε την μπάλα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

Η δική μου πρόβλεψη: το τρίποντο του Περπέρογλου θα αποδειχθεί καθοριστικό.

Δημοσ.

πλάκα κάνουν,δυστηχώς.Με το που μειώσουμε την διαφορά,παίζουνε 1,5 λεπτό μπάσκετ,και ξανά απο την αρχή...

Δημοσ.

παντως η διαιτησια ειναι μια χαρα ως τωρα..

Ο ολυμπιακος ειναι λιγο χαλια, λαστιχο εχει γινει και δεν δειχνει την ψυχικη δυναμη να το παρει...πρασινο παλι...

Δημοσ.

Χμ... 7,5 λεπτά στη 3η περίοδο δεν είχε κάνει ούτε 1φάουλ ο Παναθηναϊκός...

Κοίτα τώρα τι δίνει... να κουφαίνεσαι... Αυτό το φάουλ αντιαθλητικό... :lol Πριν λίγο, παίρνει ριμπάουντ ο Μπατίστ, χάνει την ισοροπία του και δίνουν φάουλ στον Τεόντοσιτς που τραβιόταν για πλάι για να μην τον πλακώσει ο Μπατίστ.... :lol:

21 βολές ο Παναθηναϊκός 5 μόνο ο Ολυμπιακός... :lol:

Άλλο κουλό φάουλ του Βασιλόπουλου...

Με 2-3 σφυρίγματα πάλι απανωτά, το +2 έγινε +12. Ἐλεοοοοος.

Απλωμένο πόδι -τάκλιν ο Γουίνστον, και πέφτουν να φάνε τον διαίτητη για το μόλις 4ο φάουλ στη 3η περίοδο.... :lol:

Δημοσ.

ανοιγει η διαφορα....

ότι έλεγα πριν.αυτό δέν είναι μεγάλη ομάδα.η μπασκετική μας φανέλα είναι ανύπαρκτη δυστηχώς παίδες.να το παραδεχτούμε.

Δημοσ.

3η περιοδος 2¨30 λεπτα πριν την ληξη..

18/22 βολες ο ΠΑΟ

3/5 ΟΣΦΠ

Ολα καλα και ωραια.. Ε δεν γινεται αυτο το πραγμα.. Νισαφι πια..

Μια ζωη σφαξιμο με βαμβακι μια ζωη οταν δεν τραβαει η πρασινη αρμαδα να την σπρωξουμε εμμεσα χωρις να φανει πολυ..

Πραγματα που στο μπασκετ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...