tzinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 filtate kwsn μην αρπαζεσε, δεν μπηκα στον κοπο να διαβασω ολοκληρη την διαμαχη σας. Με χιουμορ πεταξα την θεωρεια συνομοσιας αφανισης των ερυθρολευκων ινσομνιακς Αλλωστε οι συζητησεις που κανετε για το μπασκετ με κουραζουν, σορρυ αλλα το παρατραβετε
konnak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Κοιτά, δε θέλω να παινέψω τις σουπερ-δυνάμεις μου ή κάτι τέτοιο, αλλά το μπλαμπλα είναι δύσκολο φόρουμ για μοντερέητινγκ. Ειδικά σε οπαδικά τόπιξ που ο καθένας τσαντίζεται με το παραμικρό μετά από την εκάστοτε μεταγραφή ή το όποιο ματς, ένας μοντ ο οποίος έτσι και αλλιώς δεν θα έμπαινε ούτε ως χρήστης να διαβάσει ένα-ένα τα μηνύματα, δε την πολυπαλεύει. Μην παρεξηγηθώ, δε λέω πως δεν είναι η δουλειά μου, μοντ είμαι και να κάτσω να διαβάσω για το μπιμπίκι του Ζαγοράκη επειδή έτσι οφείλω, αλλά 1) με διευκολύνει αφάνταστα να μου επισημανθεί από κάποιον πως να, δες, εδώ παίζει μαλακία και 2) από τη στιγμή που μπορείς και εσύ να κάνεις κάτι γι' αυτό και δεν το κάνεις (για όποιον λόγο, δεν θα το κρίνω εγώ) ε μη γκρινιάζεις για το όποιο επίπεδο του οποίου εσύ την κατάντια μπορεί μεν να μη σιγοντάρεις, αλλά δεν κάνεις αυτό το ένα πράγμα που μπορείς για να βοηθήσεις. Για τα (1) και (2), το έχω κάνει ρε συ, αλλά στην καλύτερη απλά σβήστηκαν τα ποστ και πάμε από την αρχή. Δεν έγινε κάτι επί της ουσίας. Συμφωνώ ότι δεν γίνεται να κάτσεις να βάλεις μυαλό στον κάθε παράξενο, αλλά το σβήσιμο των εμπρηστικών μηνυμάτων από μόνο του δεν είναι λύση. Έχω αναφέρει ποστ και θα αναφέρω και στο μέλλον (στα οπαδικά τόπικ έχω αναφέρει ποστ και Παναθηναϊκών π.χ.), αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ήθελα να αναλύσω γιατί είναι σημαντικό πρόβλημα ο Κυριάκος και ο κάθε Κυριάκος να ξέρει ότι μπορεί να γράψει ότι μαλακία του περάσει από το μυαλό, ξέροντας ότι στη χειρότερη θα σβηστούν τα μηνύματά του. Και σίγουρα στα οπαδικά τόπικ είναι δυσδιάκριτο το όριο μεταξύ πειράγματος και βρισιάς, αλλά στην περίπτωση του Κυριάκου νομίζω είναι ξεκάθαρα εριστική και εμπρηστική συμπεριφορά - θυμάμαι πάρα πολλές περιπτώσεις που κάναμε μια χαρά κουβέντα με vlachaquito και Άρρωστο π.χ. και έσκαγε σαν από μηχανής εμπρηστής και γάμαγε τα πάντα. Anyway, εκτιμώ το ότι το ποστ μου έμεινε εκεί, και ότι η offtopic συζήτηση δεν κρίθηκε περιττή πάνω στο θέμα. Όσο για το Μπλα Μπλα, πίστεψέ με καταλαβαίνω πόσο εφιάλτης πρέπει να είναι το moderation του, αν τη σπάνε μια φορά σε μένα αυτά που βλέπω να γράφονται κατά καιρούς, εσένα θα στη σπάνε δέκα.
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δηλαδή το πρόβλημα είναι ο Κυριάκος... ωραία... το λύσαμε. Πάμε για άλλα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Άλλο είναι το πρόβλημα. Αλλά, δεν έχει σημασία.
MiltoZ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 konnak ακόμα και έτσι να ήταν όπως τα λες, που δεν είναι, διάλεξες λάθος στιγμή να δείξεις την αντιθεσή σου με τον Κυριάκο γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση προκλήθηκε πρώτος και αντέδρασε που του είπαν ότι "λέει πάλι παπαριές". Ε και τι περίμενες να σου πει όταν στο ποστ σου πας τον βγάλεις τον μ@λάκα του insomnia? Με λίγα λόγια FAILED
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 konnak ακόμα και έτσι να ήταν όπως τα λες, που δεν είναι, διάλεξες λάθος στιγμή να δείξεις την αντιθεσή σου με τον Κυριάκο γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση προκλήθηκε πρώτος και αντέδρασε που του είπαν ότι "λέει πάλι παπαριές". Ε και τι περίμενες να σου πει όταν στο ποστ σου πας τον βγάλεις τον μ@λάκα του insomnia? Με λίγα λόγια FAILED Ρε τον κακομοίρη τον Κυριάκο, τον προκάλεσαν πρώτο (γίνεται και δέυτερο; ). Θύμα σκευορίας και αυτός. Αγαπητέ, όταν ισχυρίζεται ότι έχω πει κάτι ενώ δεν το έχω πει και μετά λέει ότι βαριέται να ψάξει ότι το είπα, τι λέει αν όχι παπαριές;
konnak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δεν διάλεξα καθόλου λάθος στιγμή. Κατά τη διάρκεια ενός ακόμα εριστικού παραληρήματος είπα ό,τι σκεφτόμουν από την φορά εκείνη που είχα φάει ban και εγώ και ο Κυριάκος για υβριστικούς χαρακτηρισμούς (δικαιολογημένα και οι δύο). Το αν προκλήθηκε ή όχι είναι σχετικό. Μόνο με το υφάκι νταβατζή που έχει υιοθετήσει προκαλεί τους πάντες και υποβαθμίζει οποιαδήποτε προσπάθεια συζήτησης. Απόδειξη το ότι ο ένας από τους δύο (αυτόν και τον Μενέλαο) έφαγε ban και ο άλλος όχι. Αυτό το έκρινε κάποιος τρίτος, όχι εγώ. Εγώ σταματάω να αναφέρομαι σ' αυτόν επειδή αφ' ενός δεν μπορεί να γράψει αυτή τη στιγμή στο φόρουμ, και αφ' ετέρου γιατί μάλλον τα off topic ποστ ξεπέρασαν το όριο του ανεκτού για τρίτους που δεν τους ενδιαφέρει το όλο θέμα.
MiltoZ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ρε τον κακομοίρη τον Κυριάκο, τον προκάλεσαν πρώτο (γίνεται και δέυτερο; ). Θύμα σκευορίας και αυτός. Αγαπητέ, όταν ισχυρίζεται ότι έχω πει κάτι ενώ δεν το έχω πει και μετά λέει ότι βαριέται να ψάξει ότι το είπα, τι λέει αν όχι παπαριές; Ρε αδερφέ, δεν ξέρω αν λέει παπαριές ή όχι, και δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που είδα είναι ότι έγραψες ότι λέει παπαριές (πάλι) και μετά από 1-2 ποστ διαμαρτυρήθηκες για χαραχτηρισμό! Είναι λίγο unfair δε νομίζεις?
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ρε αδερφέ, δεν ξέρω αν λέει παπαριές ή όχι, και δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που είδα είναι ότι έγραψες ότι λέει παπαριές (πάλι) και μετά από 1-2 ποστ διαμαρτυρήθηκες για χαραχτηρισμό! Είναι λίγο unfair δε νομίζεις? Είναι το ίδιο να μου πεις ότι λέω μαλακίες και το ίδιο να με πεις μαλάκα;
Critter Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Αγαπητό Πρόβατο (πετυχημένο nickname to Critter σαν Ολυμπιακός που είσαι) μια χαρά τον απέρριψε. Δε σε πείθω; Δεν πειράζει, πίστεψε εσύ το Διαμαντόπουλο που λέει ότι τον κυνηγούσε η μισή Ευρώπη. Αλήθεια τον ήξερες τον παίκτη αυτόν πριν τον γράψει ο Πρωκταθλητής και το Σκώτος; Αλήθεια ξέρεις ότι ο τυπάκος είναι 2.11 αλλά περιφέρεται στη γραμμή του τρίποντου; (Μπουρούση τώρα δικαιώνεσαι!). Το ξέρεις ότι είναι λιπόσαρκος για 5άρι (και άρα δεν είναι τέτοιο που νομίζετε) αλλά όχι και κανένα τέρας ταχύτητας για 4άρι. Μείνετε να πιστεύετε ότι πήρατε το καινούργιο Κούκοτς. Τόσο το καλύτερο. Με ψηλούς Σχορτσιανίτη (αν δε συνεχίσει να πέρνει βάρος), Πρίντεζη, Βουγιούκα, Μπουρούση, Έρτσεγκ και πιθανόν Blackhead και τον Κορμό, είσαι ευχαριστημένος; Αλλά ξέχασα, θα έρθει ο Παπαροκάς οπότε θα γίνουν όλοι Κέβιν Γκαρνέτ. Και φυσικά 1 εκ. το χρόνο είναι κανονικά λεφτά για έναν παίκτη με μια καλή χρονιά σε μεσαία ομάδα της Σερβίας (και όχι στη Μακάμπι για παράδειγμα). Μάσεϊ 0,850 εκ. χρόνο, Μόρις 0,950 το χρόνο, Έρτσεγκ 1 μύριο. Και του χρόνου τέτοια εποχή θα μετράτε τα φάουλ και θα προσπαθείται να καταλάβετε πώς χάσατε πάλι το πρωτάθλημα. ΥΓ: http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8235&subid=2&tag=6171&pubid=1116256 Φιλε, απαντω συνοπτικα στη φλυαρια σου : Ουτε τον ηξερα, ουτε τον ξερω, ουτε ξερω αν τον απερριψε ο Ομπραντοβιτς ουτε αν δεν τον απερριψε. Να εισαι καλα εσυ που τα ξερεις ολα και μας ανοιγεις τα ματια με περισσια σιγουρια. Αλλωστε μην ξεχναμε οτι εισαι στη διοικηση του παναθηναικου και βγαινεις και με τον Ομπραντοβιτς για καφε 2 φορες τη μερα. (κοιτα που καθομαι και συζηταω με τον τυπο που γυρναει να συζητησει για διαιτησια ενω μολις εχει μπει στο σπιτι του απο το γηπεδο χωρις να εχει δει καν τις φασεις...ελεος..).
p3tran Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Αυτό που είδα είναι ότι έγραψες ότι λέει παπαριές (πάλι) και μετά από 1-2 ποστ διαμαρτυρήθηκες για χαραχτηρισμό!Είναι λίγο unfair δε νομίζεις? .... Είναι το ίδιο να μου πεις ότι λέω μαλακίες και το ίδιο να με πεις μαλάκα; :lol::lol: για διαλεξε μου εσυ ποιο προτιμας? ...να διαλεξω εγω το αλλο που θα μεινει' date=' και μετα να ζητησεις να μπαναριστω κιολας!!!! καλο εε? τι πινεις? FREE KYRIAKOS! red army
Hal9000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Τι θα γίνει παιδιά? Θα το ξεπεράσετε να ησυχάσουμε η να αρχίσουμε πάλι τα ban ?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Ο Εθκέρο έχει σχεδόν κλείσει αλλά κανένας δεν έχει μιλήσει μαζί του,ο Παβόν έρχεται αλλά ο μάνατζέρ του δηλώνεο οτι θα μείνει στη Σαραγόσα,ο Μοισές θέλει να έρθει αλλά έχει 12 Μ ρήτρα,όπου νάναι θα σκάσει και βόμβα Αιγυπτιακής προέλευσης και παρόλο που ο Άρης ζητά 5 Μ για τον Αβράμη ο Ολυμπιακός είναι ακόμα στο παιχνίδι. Το αγαπημένο καλοκαίρι των δημοσιογράφων έχει μπέι για τα καλά.
Critter Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Αχαχαχαχαχα....1,5 μέρα έλειψα και γυρνωντας βρηκα λιγοτερα ποστς απ'οτι ειχα αφησει? Ποιος εκανε μείον ποστς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.