Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ηταν δυνατον ρε παιδια να μην γινουν επεισοδια και συμπλοκες ??

εδω και 25 μερες εφημεριδες, τηλεορασεις και ιντερνετ αυτο το κλιμα καλλιεργουν και στις δυο χωρες

Δημοσ.

Ειλικρινά, ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να προκριθεί σήμερα. Μόνο αν αποκλειστεί, φάει και 2-3 αγωνιστικές, υπάρχει μια μικρή ελπίδα να καταλάβει επιτέλους ο Κόκκαλης και οι κρετίνοι αρχιΟλυμπιακάρες ότι με αυτές τις μεθόδους δε γίνεται δουλειά. Κι αν δεν το καταλάβει, να πουλήσει λόγω χασούρας, μήπως έρθει κανένας άνθρωπος που θα διώξει αυτά τα ζώα από το γήπεδο. Σε περίπτωση πρόκρισης, ετοιμαστείτε για άλλη μια δεκαετία καφρίλας, προεδρικών αποφάσεων και μηδενικού προγραμματισμού.

ΑΙΣΧΟΣ!

Υ.Γ. Δεν είναι πάντως τυχαίο ότι τα επεισόδια γίνονται μεταξύ Ελλήνων οπαδών. Αν παίζαμε με την Ααλμποργκ, δεν πιστεύω ότι θα γινόταν το ίδιο.

Edit: μερικοί Κύπριοι, προφανώς όχι οι αντίστοιχοι κάφροι, σηκώνουν τις ελληνικές σημαίες για να κατευνάσουν τους κάφρους με τα κόκκινα που τους πετάνε ξύλα. Λες και το ξύλο που πέφτει στα γήπεδα σχετίζεται με την εθνικότητα και βαράμε μόνο ξένους.

Δημοσ.

Πριν μέρες είχε γράψει μια βλακεία ο Τσόχος και κάποιοι την έκαναν πράξη.Το άσχημο είναι ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη για αυτόν τον κύριο.

Δημοσ.
Πριν μέρες είχε γράψει μια βλακεία ο Τσόχος και κάποιοι την έκαναν πράξη.Το άσχημο είναι ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη για αυτόν τον κύριο.

Μήπως αναφέρεσαι στον Καρπετόπουλο; Ειρωνικός ήταν. Και εγώ στην αρχή αγανάκτησα όταν το είδα. Διαβάζοντας όμως όλο το κείμενο κατάλαβα πόσο ειρωνικό ήταν. Σφάλμα του βέβαια που δεν το έκανε ποιο φανερό στους κρετίνους.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι ποιος από τους 2 ήταν.Μπορεί να ήταν και ο Καρπετόπουλος.Αυτό που έχει σημασία είναι πως δεν πρέπει να γράφονται ούτε σαν ειρωνεία γιατί κάποιοι το αντιλαμβάνονται όπως θέλουν.

Σήμερα το πρωί έλεγε ο Παπανικολάου στην ΕΡΑ πως αυτοί που πήγαν με τα μηχανάκια στο λεωφορείο της Ανόρθωσης δεν έκαναν και τίποτα.

Ε ναι δεν το έκαψαν κιόλας.Μερικές ροχάλες έφαγε.Ηταν λερωμένο.

Δημοσ.

Xεσε με ρε firewalker που ηταν ειρωνικο. Το διαβασα καλα, θελω να πιστευω πως ηλιθιος δεν ειμαι και καταλαβαινω πολυ καλα πραγματα. Δεν υπαρχει κανενους ειδους ψιλη ή χοντρη ειρωνια που να δικαιολογει οτι το ΖΩΟ που θα τα κανει μπουρδελο (διοτι την ψιλη ειρωνια περι χαλαρης στα επισοδεια Ελλαδας νομιζω την εχει χεσμενη το ζωο) θα την καταλαβει και δεν θα το παρει σοβαρα

Ειναι ενα κομματι γραμμενο με στυλ που θελει ΑΝΑΛΥΣΗ για να βρεις μια ειρωνια(που μου δειχνει οτι απλα το εγραψε ετσι για να φυλαξει τον κωλο του), μια αναλυση που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα κανει ο ηλιθιος πουναι διατεθιμενος να τα σπασει ολα

ΥΓ. Και οχι να μην βγαζουμε ομαδες, 100,000 κοσμος μαζευτηκαμε σε 2 ματς και δεν ανοιξε ρουθουνι. Σπαρτα και Δυναμο?Σπαρτα και Δυναμο. Δηλαδη με την Ανορθωση τι ειχατε να χωρισετε πριν?Ή σας πουλησαν τσαμπουκα οι Κυπριοι.

Κανεις δεν θα μου ισοπεδωση την χαρα του ΤΛ με την απαραμμιλη λογικη "Κανεις στο ΤΛ για να μαθουμε'. Εσεις να μην πατε για να μαθετε. Εμεις ημαστε εκει ηδη

Δημοσ.
Υ.Γ. Δεν είναι πάντως τυχαίο ότι τα επεισόδια γίνονται μεταξύ Ελλήνων οπαδών. Αν παίζαμε με την Ααλμποργκ, δεν πιστεύω ότι θα γινόταν το ίδιο.

Edit: μερικοί Κύπριοι, προφανώς όχι οι αντίστοιχοι κάφροι, σηκώνουν τις ελληνικές σημαίες για να κατευνάσουν τους κάφρους με τα κόκκινα που τους πετάνε ξύλα. Λες και το ξύλο που πέφτει στα γήπεδα σχετίζεται με την εθνικότητα και βαράμε μόνο ξένους.

Κύπριοι είναι, όχι Έλληνες.

Δημοσ.

KaizerSoze δεν μπορώ να σου αντιπαραθέσω κάτι σαν επιχείρημα. Έχεις από κάθε πλευρά δίκαιο. Εμένα όμως η γεύση που μου άφησε μετά από μερικές αναγνώσεις ήταν ειρωνική.

Σήμερα πολύ άθλιο παιχνίδι. Λες και μαζεύτηκε μια παρέα από φοιτητές και παίζουν μπάλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...