1980 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Πόσο μ@λ@κ@ς μπορεί να είναι κανείς για να το κάνει αυτό; θεμα εντασης και παιδειας ειναι οχι μαλακιας. καλα εμενα δεν μου κανει εντυπωση τα εχω συνηθισει. μην γινεστε τοσο μεγαλοι κριτες. απλοι ανθρωποι ειναι και αυτοι που τα σπανε.
FilipposMD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 1980, μη δικαιολογείς αυτόν που σπάει δημόσια περιουσία επειδή έχει ένταση, σε παρακαλώ, μην αρχίσουμε πάλι τέτοια κουβέντα. Τέλος πάντων, άλλο ήθελα να πω. Η βελτίωση στη συμπεριφορά παικτών και προπονητών είναι θεαματική την τελευταία δεκαετία-δεκαπενταετία. Σκεφτείτε ντέρμπι δεκαετίας '90, με Ιωαννίδη να δίνει σακάκια σε διαιτητές, ΠΑΟ να μην κατεβαίνει σε τελικούς και να βγάζουν τα μπαλέτα στο ΣΕΦ, παίκτες να γκρινιάζουν συνέχεια για διαιτητές, Αλβέρτη Οικονόμου να πανηγυρίζουν για ήττες Ολυμπιακού κτλ. Τώρα οι άνθρωποι σέβονται αντιπάλους και το παιχνίδι το ίδιο. Και τσαμπουκάς να γίνει, δε βγαίνει εκτός παρκέ. Για τον 5ο τελικό, ο Θεός βοηθός, αν γίνει.
1980 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 1980, μη δικαιολογείς αυτόν που σπάει δημόσια περιουσία επειδή έχει ένταση, σε παρακαλώ, μην αρχίσουμε πάλι τέτοια κουβέντα. Τέλος πάντων, άλλο ήθελα να πω. Η βελτίωση στη συμπεριφορά παικτών και προπονητών είναι θεαματική την τελευταία δεκαετία-δεκαπενταετία. Σκεφτείτε ντέρμπι δεκαετίας '90, με Ιωαννίδη να δίνει σακάκια σε διαιτητές, ΠΑΟ να μην κατεβαίνει σε τελικούς και να βγάζουν τα μπαλέτα στο ΣΕΦ, παίκτες να γκρινιάζουν συνέχεια για διαιτητές, Αλβέρτη Οικονόμου να πανηγυρίζουν για ήττες Ολυμπιακού κτλ. Τώρα οι άνθρωποι σέβονται αντιπάλους και το παιχνίδι το ίδιο. Και τσαμπουκάς να γίνει, δε βγαίνει εκτός παρκέ. Για τον 5ο τελικό, ο Θεός βοηθός, αν γίνει. Αντε παλι.... ειπα οτι ειναι ενας απλος ανθρωπος και οχι ενα κερασφορο τερας οπως νομιζετε μερικοι που δεν εχετε επαφη με το γηπεδο. κριτες των παντων εχετε γινει. ωραια και εγω χτες απο τα νευρα μου κλωτσαγα την καρεκλα μπροστα μου για να ξεσπασω καπου πρεπει να βγει η ενταση που ενοιωθα βλεποντας τον αγωνα τι θες να κανω. αρα ειμαι καφρος ετσι? δεν την εσπασα απλα τραβηξα δυο τρεις καλες κλωτσιες για να μου φυγει η ενταση. ανθρωπινο ειναι. μεσογειακοι ανθρωποι ειμαστε οχι κρυοκωλοι εχουμε παθος και ενταση.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Τι λετε ρε?Εγω κοιμηθηκα στις 3 απο την τσιτα που ημουν. Δεν δικαιολογω αλλα κατανοω γιατι καποιος πιο αδυναμος χαρακτηρας θα εβγαζε την ενταση σε μπουκετα. Εχω την αισθηση οτι παμε για 3-1
antreaslam Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 αγωνιστικά... Ο σίσκα έχει ξεφουσκώσει τελείως,η μισή ομάδα μαζί του! ο μητσος ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ,και μας έδωσε το παιχνίδι (οξύμωρο ε?)! ένα παιχνίδι που μας κράτησαν οι τεράστιοι μπατιστ και τομάσεβιτς, και ένας πολύ καλός τσαρτσαρής (συγχαρητήρια που σούταρε στην τελευταία φάση,και ας ήταν τραγικό το σουτ) Ο χ''βρεττας για άλλη μια φορά με "δικαίωσε". Όταν η μπάλα καίει, πρέπει να είναι μακριά της ο νικολάκης!Αν χάσει κ το 1ο σουτ,τότε είναι λίγο πιο χρήσιμος στην ομάδα,από ότι ο ... Γεωργικόπουλος,που του ζητάς τρίποντο! συμφωνώ για ...1000005η φορά με τον κάιζερ,ότι μας λείπει το ένα σουτ που θα ξεκολλήσει ψυχολογικά την ομάδα! (επίσης συμφωνώ στην περί μπορούση ανάλυση)! Και εγώ είχα την εντύπωση ότι ο ντόμερκατ είναι 30+ . Το ότι είναι μόνο 27, ένας παίχτης με λίγο λιγότερο προσόντα από τον μασιγιάουσκας,αλλά 10 φορες πιο φθηνός, τον κάνει υπερ-πολύτιμο! (μικρό σχόλιο για τον οσφπ: ο γκέρσον, κάνει καταπληκτικό κοουτσάρισμα στους τελικούς,χωρίς αυτό να διαγράφει το πλήρως άναρχο επιθετικά παιχνίδι του) (τέτοιο άσχημο κόλλημα στα τρίποντα,είχαμε φάει πέρυσι πάλι σε κρίσιμη καμπή, με οσφπ εντός,και στα 3 με ταού συνεχόμενα)! Δυστυχώς, νομίζω ότι είναι πιο πιθανό να το πάρουμε στο σεφ τώρα,παρά στο οακα! (το έχω ξαναπεί, η ομάδα μου μοιάζει λίγο πιο "άδειΑ" πια)! Τρέμω ένα 5ο τελικό με οπαδούς και των 2 ομάδων μέσα! ΥΓ: Συγκλονιστική η ατμόσφαιρα και η συμπεριφορά του κόσμου! ΥΓ2: Τι θα γίνει με τους διαιτητές και τα φάουλ στον μήτσο? Στο 2ο φάουλ του,δεν ακουμπάει καν τον παίχτη του οσφπ ΥΓ3: κάποιος να ηρεμήσει σίσκα,μήτσο,μπέτσι,δήμο. Για κάποιο λόγο,είναι εκτός... των νερών τους (πιθανώς γιατί αισθάνονται ότι δεν είναι καλά, δεν είναι φορμαρισμένοι,είναι κουρασμένοι)! ΥΓ4:τώρα θα γίνω ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ! είναι τυχαίο που η ατμόσφαιρα στα γήπεδα καλυτέρεψε από τότε που έφυγε το μεγαλύτερο καθίκι αυτών,ο ξανθός? ο άνθρωπος που μπροστά στο συμφέρον της ομάδας του, έκανε τη "ριζούπολη" να μοιάζει εκκλησία σε ΠΟΛΛΟΥΣ αγώνες? ΥΓ5:Και αν τέλος πάντων πράγματι έχουν γίνει βήματα μπροστά, υπάρχουν κάτι ανθρωποειδή,στυλ ελληνιάδη, που φροντίζουν να προκαλούν συνέχεια τον Χ ανεγκέφαλο! (ο mvp του πρωταθλήματος-με μηδεν πόντους- που είχε πάρει ο οσφπ από εμάς,γιατί...έβαλε το πόδι οτυ κάτω από το πόδι του στόγιαν,και τραυματιστηκε)!
johnyboy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 οκ το ξέρω οτι δεν έχει νόημα αλλά απορώ με το πως σκέφτονται ορισμένοι.Πιθανότατα φοράνε γυαλιά με χρώμα.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Ρε Γιαννη...Στον Πρωκταθλητη γραφει, εχει νοημα να μιλαμε για προπαγανδα?
antreaslam Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 καλά, έχω τν εντύπωση ότι δεν πρέπει καν να κάθεσαι να ασχολείσαι με τέτοιες φυλλάδες,και με αρθρογράφους που γραφουν για φανταστικό οσφπ κλπ!!! (γνώμη μου.... κάντο ένα έντιτ,και μη δινεις αξία σε αυτους)!
1980 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 ενω το εξωφυλο του γκολ ειναι καλυτερο? καλα οι οπαδικες αλλα και αυτοι?
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Εκτος το sportime ολα τα αλλα εξωφυλλα εφημεριδων ειναι απλα εμετικά. Ακομα και αυτα που δεν ασχολουνται οπως η Ωρα και οι εφημεριδες της Θεσσαλονικης. Αλλα απο την αλλη μαλλον παιρνουμε οτι μας αξιζει... Εξαιρετικες οι δηλωσεις του Ματσε για το φαουλ στο τελος.
anthony_88 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 1980, εμενα η ενταση γιατι δε μου φερνει ορεξη να σπαω? Δε λεω, καντε το τσιγαρακι σας, σηκωθειτε ορθιοι, φωναξτε, βριστε, καντε χειρονομιες. Οχι ξυλο, κλωτσιες, φωτοβολιδες και αντε να μπουμε μεσα... Τοσο πολυ συνδεεστε με την ομαδα?? Σε σημειο να κινδυνευετε να πατε φυλακη για χαρη της??
konnak Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Έλα μου ντε...Συμφωνώ απόλυτα. Και στην τελική είναι και τελείως τυχαίο τι ομάδα είσαι (=έγινες). Σιγά μην το κάνω λάβαρο και να το προστατέψω με τη ζωή μου. ΟΚ η υπερένταση γενικά υπάρχει, στο τρίποντο του Μπατίστ π.χ. με άκουσε όλη η γειτονιά. Πριν 10 χρόνια στην τάπα του Βράνκοβιτς είχα σπάσει και ένα βάζο που το πήρα παραμάζωμα. Αλλά από αυτό και από το να κοιμηθεί ξημερώματα ο Kaizer μέχρι το να βαράω τα τζάμια στο τρένο για να εκτονωθώ, υπάρχει τεράστια απόσταση. Στην στιγμή να δικαιολογήσω κάποια πράγματα, αλλά μετά από τόση ώρα να πάει να γαμηθεί το μαλακισμένο που θα βαράει τα παράθυρα για να εκτονωθεί. Όσο για τον αγώνα τώρα, ΟΚ, χορτάσαμε μπάσκετ, μπλα μπλα μπλα, αλλά παρ' όλα αυτά συμφωνώ με Kaizer, αυτό το πρωτάθλημα (triple crown) το θέλω πάρα πολύ περισσότερο απ' το να δω μπάσκετ ή να διαλύσω τον αντίπαλο. Πάντως, όπως διάβασα σε ένα άρθρο σήμερα, όπως είχε πει ο Ταρακάνοφ, ένας παλιός σοβιετικός παίκτης: «Ματς που χάνεται σε ένα σουτ έχει χαθεί πολύ νωρίτερα...». Αυτό θα ίσχυε και από τις δύο πλευρές. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού όταν ήταν στο +12 και (κυρίως) στο τέλος στο 77-73, και από τον ΟΣΦΠ όταν βρέθηκε στο +6. Το μόνο παρήγορο είναι ότι ο Παναθηναϊκός ήταν κακός (). Τόσο κακός φαντάζομαι (και θέλω να πιστεύω) ότι δεν θα ξαναεμφανιστεί. Φαίνεται ότι έχουν κουραστεί κυρίως ψυχολογικά από την φετινή χρονιά και θέλουν να τελειώνουν χωρίς να έχουν όμως το καθαρό μυαλό. Αν την Κυριακή στο ΣΕΦ ήταν πιο συγκεντρωμένοι στο τελευταίο δεκάλεπτο, θα είχε τελειώσει η ιστορία, και πιο εύκολα μάλιστα. Οπότε πρέπει στο ΣΕΦ να παίξουν σαν να είναι ο 5ος τελικός και να μην πάμε σε 5ο που θα πέσουν κορμιά και θα έχει αντιστραφεί (πάλι) το ψυχολογικό αβαντάζ, αφού ο ΟΣΦΠ θα είναι ήδη κερδισμένος αφού πήγε τη σειρά σε 5 παιχνίδια, κάτι που κανείς δεν περίμενε.
gvaggis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Εγώ βλέπω πως και ο Ζοτς το έχει καταλάβει πως οι παίκτες έχουν "αδειάσει". Πρέπει τώρα να ζοριστούν,να σφιχτούν,εν ανάγκη να κλάσουν κιόλας γιατί αν το παιχνίδι το πας στο ΟΑΚΑ δίνεις φτερά στον διεκδικητή ΟΣΦΠ που κακά τα ψέμματα ΔΙΨΑΕΙ για αυτή τη κούπα. Δε λέω πως εμείς δεν τη γουστάρουμε,αλλοίμονο! Απλά ίσως να τους περίμεναν πιο ήρεμους τους τελικούς οι δικοί μας.. Πιο εύκολους.. (Βασικά κ εγώ τους περίμενα πιο εύκολους,μη βγάζω την ουρά μου απ'έξω.) ΥΓ.δε θα μάθουμε ποτέ τελικά αν ο γιαβτόκας δεν είναι σε θέση να προσφέρει, γιατί ο Ζοτς δε βλέπω να τον βάζει ακόμα κ αν πάμε σε 5ο παιχνίδι!
revil Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Διαβαζοντας το μηνυμα σου gvaggis 2 πραγματα μου ηρθαν στο μυαλο. καταρχας αληθεια πιστευε κανεις οτι θα σας κοντραραμε τοσο πολυ? Κανεις νομιζω. και δευτερον δε καταλαβαινω την εμπαθεια του ζοτς με τον γιαφτοκας. Ρε παιδι μου ενταξει αμπαλος ενταξει βλακας ενταξει οτιδηποτε. αλλα βαλτον για να δωσει φαουλ να παιξει ξυλο να κουρασει τους δικους μας και να ξεκουρασει τους δικους σας.
talikra Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Παιδιά είδε κανένας σήμερα ο πρωί εκείνους τους 2 τους μα@@@@ες στην ΝΕΤ ναι τα 2 γαυράκια. Καλά μιλάμε τους άκουσα και ήταν και οι 2 εμαιτικοί μιλάμε για εκφράσεις του στυλ "σφαγή" να παίξει ξανά το replay να το δούμε, και στο τέλος λέει το εξείς Τέλος το μπάσκετ δεν μας απασχολεί ποιός ασχολείται με αυτό ας πάμε να δούμε καμιά μεταγγραφή στο ποδόσφαιρο. Ξέρετε δεν με πείραξε τα του σφάξιμο κτλπ αφού ο τύπος δεν έχει ιδέα για το άθλημα. Εδώ ρε παίδες δίπλα μου ένας γαύρος όταν τελείωνε η παράταση μου λέει εεπ φίλε έχουμε και 2 ημίχρονο ναι του λέω και θα πάμε μετά στις βολές λολολολ. Κρίμα για κάποια παιδιά που δεν ξέρουν το άθλημα. P.S αυτό πάει προς όλους και αύριο αν ένας βάζελος θα έλεγε τα ίδια πάλι τα ίδια θα έλεγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.