Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα. ξερω πολλα παιδια που ανηκουν στους οργανωμενους. το γκυζη αλλωστε ανεκαθεν ειχε πολυ δυνατο συνδεσμο. Ακολουθουν την ομαδα εκει που δεν την ακολουθει κανεις, σας εχουν προστατεψει σε καποιες φασεις οπως με την αεκ που κανανε πεσιμο οι αλλοι σε οικογενειες και χωθηκαν αυτοι στη μεση τωρα το οτι βραζει το αιμα τους ειναι αλλο θεμα. δεν μπορειτε να τους αφοριζετε ολους αυτοι κρατανε τον παναθηναικο τοσα χρονια εντος γηπεδου και αυτοι πανε παντου. Και μην νομιζετε οτι γουσταρουν τοσο πολυ τα επεισοδια απλα οταν προκληθουν απλα χωνονται. ο τζιγκερ απλα δεν θελει να υπαρχουν ατομα μεσα στο γηπεδο που τον απασχολουν απο το να κανει τους ισολογισμους του μεσα στο γηπεδο. Ρωτηστε τους ποδοσφαιριστες αν του λειπει ο παλμος των οργανωμενων ειναι αυτο που σου δινει το κλικ παραπανω για να ανεβει η αποδοση. ενταξει πρεπει να αλλαξουν καποια πραγματα οσον αφορα την βια αλλα μην αφοριζετε ατομα με τα οποια δεν εχετε καμια επαφη.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρωτηστε τους ποδοσφαιριστες αν του λειπει ο παλμος των οργανωμενων ειναι αυτο που σου δινει το κλικ παραπανω για να ανεβει η αποδοση. ενταξει πρεπει να αλλαξουν καποια πραγματα οσον αφορα την βια αλλα μην αφοριζετε ατομα με τα οποια δεν εχετε καμια επαφη.

Το πιο σημαντικό είναι το θέμα με την βία, και το δευτερεύον είναι ο παλμός των οργανωμένων. Τόσα χρόνια ακούω θα τους απομονώσουμε μόνοι μας και τίποτα δεν γίνεται. Κάθε χρόνο τα ίδια.

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι σε εμβρυακό στάδιο ζούμε μια αλλαγή. Τη μετατροπή των ομάδων σε εταιρίες με την πραγματική σημασία της λέξης. Ίσως πριν λήξει η βιολογική μας παρουσία σε αυτόν τον πλανήτη να ζούμε σε μια χώρα όπου το κράτος δε θα χαρίζει εκατομμύρια ευρώ σε ΙΚΑ, για να ικανοποιήσει το "λαό" της μιας και της άλλης ομάδας και να εκλεγεί ο κάθε όμορφος βουλευτής. Ίσως.

Το ποιοι δε "γουστάρουν τόσο πολύ τα επεισόδια" φάνηκε από το πώς δίνουν ραντεβού για να μακελευτούν, χωρίς να προστατεύουν οικογένειες (το ακούσαμε κι αυτό) εκεί στα χωράφια που δίνουν ραντεβού, χωρίς να τονώνουν το ηθικό των παικτών, χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην ομάδα που υποτίθεται ότι αγαπούν. Violentia gratia violentiae.

Έπαιζε χθες ο Παναθηναϊκός, κέρδιζε ανετότατα, το γήπεδο μισοάδειο κι όμως βρέθηκαν κάποιοι που άρχισαν να φωνάζουν το γνωστό "Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός...^&*@ ο Ολυμπιακός". Ε, αυτό δεν εξηγείται λογικά.

Και βέβαια, αντίστοιχα φυντάνια υπάρχουν παντού, για να μην παρεξηγούμαστε.

Δημοσ.
για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα. ξερω πολλα παιδια που ανηκουν στους οργανωμενους. το γκυζη αλλωστε ανεκαθεν ειχε πολυ δυνατο συνδεσμο. Ακολουθουν την ομαδα εκει που δεν την ακολουθει κανεις, σας εχουν προστατεψει σε καποιες φασεις οπως με την αεκ που κανανε πεσιμο οι αλλοι σε οικογενειες και χωθηκαν αυτοι στη μεση τωρα το οτι βραζει το αιμα τους ειναι αλλο θεμα. δεν μπορειτε να τους αφοριζετε ολους αυτοι κρατανε τον παναθηναικο τοσα χρονια εντος γηπεδου και αυτοι πανε παντου. Και μην νομιζετε οτι γουσταρουν τοσο πολυ τα επεισοδια απλα οταν προκληθουν απλα χωνονται. ο τζιγκερ απλα δεν θελει να υπαρχουν ατομα μεσα στο γηπεδο που τον απασχολουν απο το να κανει τους ισολογισμους του μεσα στο γηπεδο. Ρωτηστε τους ποδοσφαιριστες αν του λειπει ο παλμος των οργανωμενων ειναι αυτο που σου δινει το κλικ παραπανω για να ανεβει η αποδοση. ενταξει πρεπει να αλλαξουν καποια πραγματα οσον αφορα την βια αλλα μην αφοριζετε ατομα με τα οποια δεν εχετε καμια επαφη.

Μα το θέμα δεν αφορά μόνο τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο πρέπει να γίνει για όλους τους συλλόγους. Διότι αν δεν υπήρχαν και οι ανεγκέφαλοι της ΑΕΚ δεν θα χρειάζονταν να παρέμβουν οι δικοί μας. Αν μπορέσουν οι ίδιοι οι σύνδεσμοι να φιλτράρουν τα άτομα που ξεφεύγουν πολύ ας το κάνουν. Ας το δούνε και αλλιώς. Να μην δίνουν πάτημα στον Ραλάκια να δικαιολογεί αυτά που κάνει. Οι ποδοσφαιριστές στην Αγγλία, Ισπανία πως τον πιάνουν τον παλμό και παίζουν μια χαρά... Τέλος πάντων. Αυτά.

Δημοσ.
[...]

...σας εχουν προστατεψει σε καποιες φασεις οπως με την αεκ που κανανε πεσιμο οι αλλοι σε οικογενειες και χωθηκαν αυτοι στη μεση τωρα το οτι βραζει το αιμα τους ειναι αλλο θεμα.

[...]

Συντηρώντας αυτήν την κατάσταση δεν υπάρχει μέλλον. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να εκλείψουν από όλες τις πλευρές. Η λύση είναι όχι να υπάρχουν στρατοί εκατέρωθεν, αλλά να μην υπάρχουν καθόλου στρατοί. Αυτό δέχομαι ότι είναι δύσκολο, αλλά αυτή είναι η σωστή κατεύθυνση.

Δημοσ.
Νομίζω ότι σε εμβρυακό στάδιο ζούμε μια αλλαγή. Τη μετατροπή των ομάδων σε εταιρίες με την πραγματική σημασία της λέξης. Ίσως πριν λήξει η βιολογική μας παρουσία σε αυτόν τον πλανήτη να ζούμε σε μια χώρα όπου το κράτος δε θα χαρίζει εκατομμύρια ευρώ σε ΙΚΑ, για να ικανοποιήσει το "λαό" της μιας και της άλλης ομάδας και να εκλεγεί ο κάθε όμορφος βουλευτής. Ίσως.

Το ποιοι δε "γουστάρουν τόσο πολύ τα επεισόδια" φάνηκε από το πώς δίνουν ραντεβού για να μακελευτούν, χωρίς να προστατεύουν οικογένειες (το ακούσαμε κι αυτό) εκεί στα χωράφια που δίνουν ραντεβού, χωρίς να τονώνουν το ηθικό των παικτών, χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην ομάδα που υποτίθεται ότι αγαπούν. Violentia gratia violentiae.

Έπαιζε χθες ο Παναθηναϊκός, κέρδιζε ανετότατα, το γήπεδο μισοάδειο κι όμως βρέθηκαν κάποιοι που άρχισαν να φωνάζουν το γνωστό "Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός...^&*@ ο Ολυμπιακός". Ε, αυτό δεν εξηγείται λογικά.

Και βέβαια, αντίστοιχα φυντάνια υπάρχουν παντού, για να μην παρεξηγούμαστε.

γιατι βγαζεις συμπερασματα χωρις να εχεις επαφες μαζι τους? καλα ενταξει παιδια σταυρωστε τους σαν την σαρρη τι να σας πω αμα δεν καταλαβαινετε καποια πραγματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Συγγνώμη, τι επαφή θα έπρεπε να έχω και με ποιον για να αποκτήσω το δικαίωμα να λέω ότι είναι νοσηρό να δίνεις ραντεβού να σπαστείς στο ξύλο με κάποιον, εντελώς έξω από τις δράσεις της ομάδας; (το πάθος σου για την οποία ομάδα υποτίθεται ότι σε ωθεί σε πιο "δυναμικές" εκδηλώσεις).

Ποιοι ρίχνανε πέτρες στο πούλμαν του Παναθηναϊκού, ας πούμε; Οι ανοργάνωτοι; Τι γίνεται σε αυτούς τους συνδέσμους; Στυλιάρια, μαχαίρια, σιδηρογροθιές και δεν ξέρω εγώ τι άλλο βρέθηκαν στις εφόδους της αστυνομίας μετά τη δολοφονία εκείνου του φιλάθλου του Παναθηναϊκού. Κατηγορήθηκε τελικά κανένας για εκείνη την υπόθεση;

Υπάρχει το Αγγλικό παράδειγμα που αποδεικνύει ότι οι ομάδες και κόσμο φουλ μπορούν να έχουν και λεφτά να βγάζουν χωρίς τις στρατιές των στρατευμένων. Επειδή έχω ζήσει εκεί, ξέρω πως είναι να κατεβαίνεις στην παμπ να πιεις μπύρα πριν το παιχνίδι, απέναντι να κάθονται οπαδοί της άλλης ομάδας και να μην ανοίγει ρουθούνι.

Αλλά, εδώ σε άλλη φάση διαβάζαμε "κρίμα που μπαίνουν οι σαραντάρηδες μέσα, αυτοί δε φωνάζουν, χαραμίζεται η θέση". Λες και το παιχνίδι είναι πόλεμος. Αυτά συμβαίνουν, όμως, όταν ένα άτομο αναζητά τη δικαίωση της ύπαρξής του στο "γλέντημα" του "αιωνίου αντιπάλου". Το '96 στη Θεσαλλονίκη έδειραν ανηλεώς κολητό μου φίλο που διέπραξε το έγκλημα να περάσει με κίτρινο Leadακι έξω από την Τούμπα, στη Santa Barbara όπως ανέβαινε στην κοπέλα του. Το κωμικοτραγικό είναι πως ήταν (και είναι) Παοκτζής, αλλά πού να τον ακούσουν οι χούλιγκαν που τον είχαν ρίξει κάτω και τον κλοτσούσαν. "Σκουλήκι" και λοιπές αηδίες. Τον τρέχαμε στο νοσοκομείο.

Και βέβαια, δεν είναι όλοι οι σύνδεσμοι ίδιοι, αλλά ρεαλιστικά νομίζω ότι και οι πλέον μετριοπαθείς έχουν χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία.

Δημοσ.

στα αλλα θα σου απαντησω μετα αλλα αυτο που γραφεις για τους σαρανταρηδες θα το λεω συνεχεια. ναι το φαιναλ φορ ηταν πολεμος οπως και καθε σημαντικος αγωνας. ατομα που μου σκανε λες και ηρθαν στο μεγαρο μουσικης να μας λειπουν ειναι αχρηστα. το γηπεδο θελει παλμο να ξεσηκωνεις τους παιχτες και να επηρεαζεις αρνητικα την ψυχολογια του αντιπαλου. αλλοιως κατσε σπιτι σου στην πολυθρονα να παει κανεις που το νοιωθει πιο πολυ το θεμα. δεν μας νοιαζει τοσο πολυ το γλεντημα του αντιπαλου οσο το να κερδισουμε. η ηττα οταν παιζεις με γαβρο π.χ. η παιζεις για την κουπα δεν ειναι μεσα στο προγραμμα. και ειναι λογικο αν εισαι οπαδος οχι φιλαθλος.

Δημοσ.

1980 +13

ΣΕ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΜΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

Λες και το γηπεδο δεν θα γεμισει χωρις αυτους. ΣΙΓΑ μην περιμενω τον τελικο του Φ4 για να δω θεαμα, εκει με νοιαζει η νικη, μπορω να κερδισω 11-10?Γιατι αυτος που δεν παθιαζεται αν χασουμε 113-114 θα παει σπιτι του χαρουμενος για το θεαμα, εγω θα εχω νευρα μια βδομαδα

Δημοσ.
1980 +13

ΣΕ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΜΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

Λες και το γηπεδο δεν θα γεμισει χωρις αυτους. ΣΙΓΑ μην περιμενω τον τελικο του Φ4 για να δω θεαμα, εκει με νοιαζει η νικη, μπορω να κερδισω 11-10?Γιατι αυτος που δεν παθιαζεται αν χασουμε 113-114 θα παει σπιτι του χαρουμενος για το θεαμα, εγω θα εχω νευρα μια βδομαδα

ασε με μωρε ηταν κατι διπλα μου που δεν ηξεραν ουτε τα ονοματα των παιχτων και ειχαν μεινει αυτοι που τραβιουνται ολο τον χρονο απεξω αν ειναι δυνατον. σωστη εξεδρα ειχαμε στον τελευταιο τελικο με τον γαβρο. εκει ηταν κολαστηριο και στο φαιναλ φορ ηταν ξενερωμα που επρεπε να ειναι ολοι οι σωστοι μεσα.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, στην Κύπρο το ημίχρονο είναι 45-15, ο Οίνστον που πολλοί δεν υπολογίζουν πάει πολύ καλά και ο Διαμαντίδης δείχνει ότι δεν κάνει μόνο ο Γιασικεβίτσιους περίεργες πάσες...

Εντάξει, μικρής δυναμικότητας ο αντίπαλος αλλά και ο Ομπράντοβιτς δοκιμάζει ένα σωρό πράγματα.

Δημοσ.

Παρεπιπτοντως, το ticket club ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ οτι θα παρεις εισητηριο ετσι?

Αν δεν το εχετε καταλαβει το θεμα δεν ειναι "Οποιος θελει πηγαινει". Αμα ηταν τοσο απλο οσο λεει ο Γκοντζος και αναμασατε εδω μεσα θα πηγαιναν οι συνδεσμοι μια μερα 5,000 ατομα πορεια, θα κανανε ουρα, θα αγοραζανε μετα απο 8 ωρες ο καθενας εισητηριο και τερμα

Το θεμα ειναι οτι μπορει να φας ακυρο στην αιτηση, ρωτηστε τον Βασιλη Κωνσταντινου, εκεινο τον τυχαρπαστο μωρε, τον ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Α.Ο. που εφαγε ακυρο στην αιτηση του. Βλεπεις αμα εισαι γραμμενος αλλου περαν της γνησιας τοτε κλαφτα Χαραλαμπε, τρως πορτα

Οσο για τις οικογενειες με τα παιδακια, μαζι σας, αλλα περιμενω την 5η-6η αγωνιστικη εντος να εχει 15,000 κοσμο ολες οικογενειες με τα παιδακια τους ετσι?(εξαλλου αν δεν μπορει να γεμισει ο Παναθηναικος στην μπαλα και οχι στο πινγκ πονγκ 15,000 καθισματα να το κλεισουμε το μαγαζι)

Και μην πειτε για πορεια της ομαδας, 8 ηττες σερι να εχουμε εσεις θα πρεπει να πατε σωστα?Διοτι μονο οι οργανωμενοι φταινε που δεν πηγαινετε, αυτοι οι ιδιοι που με 8 ηττες σερι πηγαιναν

ΚΟΙΝΩΣ να ανταλλαξουμε οργανωμενους με οικογενειες σωστα?Εγω σου λεω μαζι σας(και ας ξερω οτι θα οδηγησει στην απολυτη απαξιωση της εδρας, δλδ πραγματικα δεν θα υπαρχει κανενα σπρωξιμο της ομαδας απο την κερκιδα και το ξερετε), να το γυρισουμε στο θεατρο. ΑΛΛΑ τουλαχιστον στο θεμα προσελευσης να φερεστε σαν τους οργανωμενους, δλδ μετα απο 5 ηττες, και με 15 ποντους μπροστα τον γαυρο, να παιζουμε με Καλαμαρια και να ειστε εκει ετσι?

ΥΓ. ΔΕΝ ειμαι συνδεσμιτης, απλα δεν παω στην μπαλα γιατι δεν θα παρει απο μενα ουτε ευρω ο καριολης, δεν πα να δωσει αυριο τσαμπα 5 θυρες στους ανεξαρτητους

ΥΓ2. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως οσοι λετε "Δικο του μαγαζι, οτι θελει κανει", δλδ τεχνοκρατικα, να ειναι ετοιμος να δεχτει "Δεν μαρεσει το εμπορευμα, να πα να γαμηθει ο Τιζγγερ και το μπουρδελο του". Δεν γινεται η ΠΑΕ και οι συμφωνουντες με την ΠΑΕ να θελουν στο 'παρε" να φερονται τεχνοκρατικα(πχ η ομαδα να εχει εσοδα και ας σημαινει χειροτερη ομαδα, τα εισητηρια να δινονται τεχνοκρατικα, το μαγαζι ειναι ΑΕ αρα ανηκει στους μετοχους) αλλα στο "φερε" (πχ εισητηρια, φανελες, αποψη) να φερομαστε ρομαντικα του στυλ "Βαλτε την ομαδα πανω απολα". Αυτο θα το πω για τον Παυλο που στο φιναλε μπαινει 15Μ μεσα την σεζον και μπαινουμε χυμα στο γηπεδο.

Δημοσ.

Καιζεζονε +100 απο εμενα.

Αλλα νομιζω τοτι υπαρχει και ενα ακομα για το οτι δεν πηγαινει ο κοσμος του παο γηπεδο. Ολοι βλεπουμε οτι η ομαδα φετος παιζει καλα , αλλα ολοι επισης ξερουμε οτι εστω και την τελευταια αγωνιστικη θα χασουμε το πρωταθλημα. Η ομαδα πλεον εχει μικρυνη και εχει χασει την νοοτροπια του πρωταθλητη. Τα τελευταια 11 χρονια μας εχει πικρανει πολυ ο καρκινος ο Τζιγκερ. Αν η ομαδα γινοταν ξανα μεγαλη και πρωταθλητρια να εισται σιγουροι οτι ολοι θα τα βρισκαμε και μεταξυ μας αλλα και με τον καρκινο(Τζιγκερ). Στο μπασκετ ολοι οι παναθηναικοι ειναι ενωμενοι.Στη μπαλα αλλος λεει οτι φταινε οι παιχτες , αλλος ο Τζιγκερ , αλλος οι δημοσιογραφοι , αλλος οι οργανωμενοι , αλλος οι πολλες αλλαγες στο ροστερ της ομαδας καθε χρονο κτλ κτλ .

ΥΓ Ευτυχως που εμας δεν μας φταιει το χορταρι :mrgreen:

Δημοσ.

Τελικό 96-70

Τα δεκάλεπτα: 09-26, 15-45, 39-68, 70-96.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Διαμαντίδης 2, Μπετσίροβιτς 16 (2), Ουίνστον 9 (1), Ντικούδης 5, Τομάσεβιτς 9, Περπέρογλου 10 (1), Μπατίστ 6, Χατζηβρέττας 7, Αλβέρτης 6, Γιασικεβίτσιους 5 (1), Ζίζιτς 14, Βούγιανιτς 7 (1).

Εκτός δωδεκάδας ο Τσαρτσαρής, εκτός αποστολής ο Σπανούλης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...