Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σταματήστε την γκρίνια.

Επιτέλους θα δούμε και λίγο ανταγωνισμό.

Ας είναι προπονητής και σε 10 ομάδες... τα αποτελέσματα θα τον κρίνουν , οχι εμείς.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το οτι ο πρωταθλητης Ευρωπης διαμαρτυρεται οπως και οι φιλαθλοι του για την υπογραφη του γιαννακη στον ολυμπιακο, μονο ως κομπλεξικη αντιδραση μπορει να χαρακτηριστει.. Γιατι δλδ δεν διαμαρτυρηθηκε ο αρης η ο παοκ?? Γιατι δεν διαμαρτυρεται η Ρωσια για τον μπλατ...

Και στο μαρουσι εκανε κακο?? Μια χαρα το εβγαλε τριτο στο πρωταθλημα και πηρε το ευρωπαικο με την εθνικη το 2005....τοσο χαλια δλδ...

Οσο για αυτο το δεν ειναι σωστο για τις υπολοιπες ομαδες, δεν το καταλαβαινω... Η μαλλον κανω πως δεν το καταλαβαινω, γιατι ειναι μεγαλο θεμα...

Δε μπορώ να μιλήσω για τον Άρη και τον Πάοκ. Ίσως δεν τους ενδιαφέρει, ίσως δε θεωρούν ότι ανταγωνίζονται τον Ολυμπιακό, ίσως επειδή δεν έχουν παίκτες στην Εθνική ενώ ο Παναθηναϊκός 5-6.

Εξάλλου, τι δεν καταλαβαίνεις; Είπα να μην πάρει το Γιαννάκη ο Ολυμπιακός; Ας τον πάρει. Όχι διπλοθεσίτη όμως.

Δημοσ.

Πιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα, παρά ουσίας. Εγώ το μόνο που λέω είναι ότι καλύτερα για τον ίδιο θα είναι να φύγει, γιατί η π@π@ρολογία που ήδη αναπτύσσεται ίσως του κάνει κακό.

Ούτε καν μου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να βλάψει την Εθνική.

Δημοσ.

Εγώ απλά δεν το θέλω στην Εθνική.Ας πάρει και 2-3 μουντομπάσκετ μαζί εγώ πάλι το ίδιο θα λέω.Ας πάει σε όσες ομάδες θέλει δεν μου καίγεται καρφί.Απλά τώρα είναι ευκαιρία να φύγει απο την Εθνική.Και όσο για το ποιος θα έρθει υπάρχουν ένα σορό άλλοι που να ξέρουν να παίζουν και λίγο επίθεση.Ακόμα και ο χοντρός ο γκέρσον θα κατάφερνε να κερδίσει μια φορά την Ισπανία.

Δημοσ.

Παντως λογω της ιδιαιτεροτητας του Προολυμπιακου τουρνουα γνωμη μου ειναι πως στην εθνικη θα επρεπε να μεινει ο Γιαννακης που ειναι ο μονος Ελληνας κοουτς αυτη τη στιγμη που μπορει να χειριστει μια τετοια κατασταση. Μετα τους ολυμπιακους και εγω θα ηθελα να δω αλλο κοουτς στην Εθνικη.

Δημοσ.

Κοίτα ο χοντρός για να στίσει ομάδα είναι εντελώς άχρηστος ΑΛΛΑ για κοουτσάρισμα μέσα στο παιχνίδι είναι πολύ καλύτερος.Λόγο πείρας φυσικά.

Δημοσ.

KWSN_Men, εκτός από αυτό που είπες για την προστασία από τους διαιτητές, υπάρχει άλλος λόγος που δε θέλεις να είναι ταυτόχρονα στις 2 ομάδες; Λες ότι δε θα βλάψει την Εθνική. Επομένως θα βλάψει τον ΠΑΟ με κάποιο τρόπο. Ποιος θα είναι αυτός;

Μπορώ να υποθέσω ότι θα ενοχλούσε τον ΠΑΟ αν ο Γιαννάκης έπαιρνε πολλούς παίκτες από αυτόν στην Εθνική και τους καταπονούσε. Ε, περισσότερους από όσους παίρνει ήδη, δε γίνεται να πάρει. Εκτός αν καλέσει και τον Ταταρούνη! Να τους φέρεται διαφορετικά από τους παίκτες του Ολυμπιακού, στις προετοιμασίες και στα ματς της Εθνικής, μου φαίνεται επίσης αδιανόητο. Θα τους βάζει να κάνουν ειδικό πρόγραμμα προπόνησης; Αν μιλούσαμε για ποδόσφαιρο, θα κατανοούσα τον προβληματισμό, γιατί υπάρχουν αγώνες της Εθνικής μέσα στην αγωνιστική περίοδο και το να παίξει 1 ή 2 ημίχρονα ο παίκτης, μπορεί να κάνει διαφορά. Στο μπάσκετ όμως, ό,τι είναι να γίνει, γίνεται το καλοκαίρι.

Δημοσ.

Εμένα γενικά δεν μου αρέσει να είναι ένας προπονητής σε ομάδα και να είναι και στην Εθνική.

Ούτεο Ζοτς θα μου άρεσε αν έφευγε ο Γιαννάκης να πάει στην Εθνική φυσικά. Δεν ξέρω βέβαια εκ του αποτελέσματος ίσως να βγουν άλλα συμπεράσματα αλλά θεωρητικά δε μου φαίνεται υγιές να έχει αντίπαλους κάποιους παίκτες και το Καλοκαίρι να τους καλεί και να τους κοουτσάρει στην Εθνική.

Όσο για τον Ολυμπιακό κανένα πρόβλημα αν θέλει το Γιαννάκη. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δω την Εθνική και με ένα άλλο προπονητή

Δημοσ.

Σκεφτείτε τα εξής.

Σε μια στιγμή έντασης (που υπάρχουν πολλές) ο Γιαννάκης τα χώνει π.χ. στον Διαμαντίδη (που λέει ο λόγος). Λόγο στον λόγο γυρνάει ο Διαμαντίδης και του λέει. Άντε και xxxxxxxx ρε σκατόγαυρε...

Ή μετά παιχνίδι της εθνικής ρωτάει ο Ζοτς τον Μητσάρα... Γιατί κολόνα της ομάδας μου σε έβαλε να παίξει ενώ είχες ενοχλήσεις στο πόδι (χτύπα ξύλο); Δεν ξέρω κόουτς. Ξέρω εγώ γιατί σε έβαλε. Μάλλον για μην μπορείς να παίξεις και να χάσουμε και να ανέβει η ομάδα του που είναι και ο βασικός μας αντίπαλος (λέμε τώρα...).

Δεν γίνεται προπονητής του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού να είναι και προπονητής στην εθνική. Όποιος νομίζει ότι ήταν το ίδιο με το Μαρούσι... Πιστεύω ότι έχει άδικο.

Δημοσ.

Ολα λυνονται πολυ ευκολα αμα ο Μητσος, ο Σπανουλης και Τσαρτσα με τον Ντικουδη κοψουν την Εθνικη

Τοτε λυνεται το προβλημα, εμεις δεν θα γκρινιαζουμε, οι γαυροι δεν θα γκρινιαζουν και οι ουδετεροι ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να γκρινιαζουν γιατι ο αγαπημενος τους Παπαλουκας, ο αγαπημενος τους χοντρελας, ο αγαπημενος τους Ζησης (που εχουμε κανει θεμα το χτυπημα του Βαρεχαο), ο αγαπημενος τους Μπορουσης θα ειναι ακομα εκει, οποτε για να δουμε τι απιδια πιανει ο σακος

Δημοσ.
KWSN_Men, εκτός από αυτό που είπες για την προστασία από τους διαιτητές, υπάρχει άλλος λόγος που δε θέλεις να είναι ταυτόχρονα στις 2 ομάδες; Λες ότι δε θα βλάψει την Εθνική. Επομένως θα βλάψει τον ΠΑΟ με κάποιο τρόπο. Ποιος θα είναι αυτός;

Μπορώ να υποθέσω ότι θα ενοχλούσε τον ΠΑΟ αν ο Γιαννάκης έπαιρνε πολλούς παίκτες από αυτόν στην Εθνική και τους καταπονούσε. Ε, περισσότερους από όσους παίρνει ήδη, δε γίνεται να πάρει. Εκτός αν καλέσει και τον Ταταρούνη! Να τους φέρεται διαφορετικά από τους παίκτες του Ολυμπιακού, στις προετοιμασίες και στα ματς της Εθνικής, μου φαίνεται επίσης αδιανόητο. Θα τους βάζει να κάνουν ειδικό πρόγραμμα προπόνησης; Αν μιλούσαμε για ποδόσφαιρο, θα κατανοούσα τον προβληματισμό, γιατί υπάρχουν αγώνες της Εθνικής μέσα στην αγωνιστική περίοδο και το να παίξει 1 ή 2 ημίχρονα ο παίκτης, μπορεί να κάνει διαφορά. Στο μπάσκετ όμως, ό,τι είναι να γίνει, γίνεται το καλοκαίρι.

Δηλαδή δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων όταν είναι και στις δύο ομάδες;

Μπορείς να μου πεις γιατί δε θέλεις εσύ να φύγει από την εθνική εφόσον πάει στον Ολυμπιακό;

Σχετικά με το θέμα της διαιτησίας, μια βόλτα σε Ολυμπιακά forum θα σε πείσει ότι οι περισσότεροι Ολυμπιακοί για αυτόν το λόγο χαίρονται για τον Γιαννάκη. Δες τι είπε και ο KYRIAKOS_GKLEZAKOS.

Δημοσ.
Ολα λυνονται πολυ ευκολα αμα ο Μητσος, ο Σπανουλης και Τσαρτσα με τον Ντικουδη κοψουν την Εθνικη

Τοτε λυνεται το προβλημα, εμεις δεν θα γκρινιαζουμε, οι γαυροι δεν θα γκρινιαζουν και οι ουδετεροι ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να γκρινιαζουν γιατι ο αγαπημενος τους Παπαλουκας, ο αγαπημενος τους χοντρελας, ο αγαπημενος τους Ζησης (που εχουμε κανει θεμα το χτυπημα του Βαρεχαο), ο αγαπημενος τους Μπορουσης θα ειναι ακομα εκει, οποτε για να δουμε τι απιδια πιανει ο σακος

Γιατί να είμαστε διχαστικοί;

Η τωρινή φουρνιά των παικτών της Εθνικής έχει αποδείξει το πόσο την αγαπά, και περιμένω ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα είναι παρόντες το καλοκαίρι.

Όπως και εσύ αναφέρεις πόσο χάλια θα ήταν η Εθνική χωρίς τους τέσσερις αυτούς, κάλλιστα κάποιος άλλος θα μπορούσε να πει ότι χωρίς Σόφο, Παπαλουκά ίσως δεν είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα στο Μουντομπάσκετ.

Η απαξίωση των αντιπάλων παικτών και ομάδων δε μου αρέσει. Ακόμα περισσότερο δε μου αρέσει όταν βλέπουμε την επιτυχία της Εθνικής ομάδας με οπαδικά γυαλιά, ειδικά από τη στιγμή που οι ίδιοι οι παίκτες τα ξεπερνάνε αυτά(προφανώς!) και έχουν τόσο καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...