Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το ξέρα ότι ήσουν πολύ καλός για να ήσουν αληθινός.

Εγώ περιμένω τον διαρρήκτη με την συλλογή λεπίδων και σπαθιών μου καθώς και την backup λύση ενός 9mm.

Αν όλα πάνε καλά' date=' τον κρεμάμε ανάποδα στην μπανιέρα νεκρό και του κόβουμε τον λαιμό για να φύγει το αίμα. Αυτό εξυπηρετεί 2 σκοπούς, πρώτον δεν θα γίνει όλο το σπίτι χάλια κατά τον διαμελισμό του πτώματος, και δεύτερον δεν κάνει να τρως κρέας με αίμα μέσα, ποτέ δεν ξέρεις.

Αφού διαμελίσουμε το πτώμα, βάζουμε το κάθε μέλος σε διπλή και γερή σακούλα την οποία δένουμε καλά (βρωμάνε), τα τοποθετούμε σε μια σκληρή βαλίτσα με συνδυασμό ή λουκέτο, βάζουμε και μερικές πέτρες μέσα, και τη φουντάρουμε στο Σούνιο.

Αφού σφουγγαρίσουμε και χαλαρώσουμε, καθαρίζουμε την επιδερμίδα από το μέρος του διαρρήκτη που επιλέξαμε να φάμε με τον πατατοκόφτη, και ΑΦΟΥ το αλατίσουμε και ρίξουμε λίγη ριγανίτσα, το ρίχνουμε στην ψησταριά. Γυρνάμε συχνά γιατί το ανθρώπινο κρέας είναι σχετικά μαλακό και δεν θέλουμε να μας αρπάξει. Μπορούμε αν θέλουμε να το πασπαλίσουμε με ελάχιστη σκόνη σκόρδου για άρωμα.[/quote']

Κατα την διαρκεια του διαμελισμου θα με φωναξεις να του παρω την σπληνα?(κανω συλλογη)

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τέτοιο άβαταρ?! Καλή φάση!

Βεβαίως, πάρε και ό,τι άλλο θες -εκτός απ'το πορτοφόλι του-, δεν τρώω εντόσθια.

Δημοσ.

@random

ελπίζω την ταυτότητα τελικά να την άλλαξες... άνετα την χρησιμοποιούσε κάποιος στην επέστρεφε και μετά έμενες επαναπαυμένος οτι όλα είναι εντάξει..

Δημοσ.

To κοκκινο ματι στο avatar δεν το βλεπεις? ;p

η μηπως εχω αχρωματοψια?

Λες να βαλω τπτ απο Cannibal Corpse? ;p

Δημοσ.

E ναι...Πάντως νομικά έχεις το δικαίωμα να προστατεύσεις την προσωπική σου ιδιοκτησία σε περίπτωση βανδαλισμού, απόπειρα κλοπής κτλ...και θεωρείτε αυτοάμυνα το να σκοτώσεις κάποιον μέσα στο σπίτι σου σε περίπτωση ληστείας...παρόλα αυτά πάντα εξαρτάται από τον δικαστή και από τις συγκυρίες...καλο είναι να το αποφύγετε εκτος φυσικά εάν έχετε ήδη καθαρίσει αρκετούς και είστε cool με την φάση!:)Το καλύτερο είναι να τον δέσετε να του πάρετε μέχρι και τα ρούχα και μετά να καλέσετε τα κανάλια να γίνετε και ήρωας!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
[...'] και θεωρείτε αυτοάμυνα το να σκοτώσεις κάποιον μέσα στο σπίτι σου σε περίπτωση ληστείας...[...]

Ελπίζω να μην σοβαρολογείς. Γιατί αν σοβαρολογείς, κάνεις μεγάλο λάθος... :(

Δημοσ.

Νομίζω πως αυτοάμυνα θεωρείται μόνο αν μπορείς να αποδείξεις πως αποπειράθηκε να σου επιτεθεί με σκοπό να σε σκοτώσει.

Αν ισχύει, απλά τραβάς μια χαρακιά στο μπούτι σου, ή ρίχνεις μια-δυο σφαίρες στον τοίχο πίσω σου με το όπλο του.

Δημοσ.
@random

ελπίζω την ταυτότητα τελικά να την άλλαξες... άνετα την χρησιμοποιούσε κάποιος στην επέστρεφε και μετά έμενες επαναπαυμένος οτι όλα είναι εντάξει..

πλάκα, πλάκα... ειμαι σίγουρος οτι κάποιος εχει χρησιμοποιήσει ήδη κάτι, μαλλον το παλιό μου διαβατήριο, αλλα το ειχα χάσει πριν μπουκάρει αυτός εκεινη τη νύχτα.

Μια μέρα, μου εστειλαν ενα γράμμα στα Γερμανικά. δεν ξερω τη γλώσσα, το δινω σε μια συναδελφο να εξηγήσει, και μου λέει.. "αν καταλαβα καλα, ειναι απο καποιου ειδους αστυνομία ή δικαστική αρχή, και λεει οτι κατηγορήσαι για κλοπή ενος μπουφάν, και χρωστας κατι χρήματα σε ενα ξενοδοχείο στη Γερμανία !!!"

(δεν εχω πατήσει ποτέ στη χώρα)

τους πήρα τηλέφωνο, μισο-συννενοήθηκα με εναν Γερμανο που ήξερε κατι λιγα αγγλικά, και τελικα τους έστειλα ενα φαξ, οτι εχω χάσει εδω και χρόνια το διαβατήριο, δεν εχω πάει ποτέ Γερμανία, και αν χρειαστεί μπορώ να τους το αποδείξω με βεβαίωση της Ελλ.Αστυνομίας.

δεν επανήλθαν.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι στο παραπάνω post μου ανάφερα ότι έχω κάνει κάτι από τα πράγματα που λέω, οποτε τι λέτε?Και για το πολλές ταινίες k @@διες βλέπεις αυτά τα πράγματα γίνονται κάθε μέρα...παρέδωσε δεν ξέρω για ελλάδα, αλλα αγγλία k αμερική έτσι είναι νομικά, απλά λίγο πιο αναλυτικά και ακολουθεί σχετική ερευνα και φυσικά εξαρτάται από την περίπτωση,τρόπο κτλ...μπορεί ίσος να δικαστής αλλα αμφιβάλλω αν θα καταδικαστείς...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ξεθαβω το παρον μιας και ηδη υπαρχει το σχετικο θεμα..

μπορει καποιος σχετικος (paredwse ακους??) να μας πει ακριβως τι παιζει σε περιπτωση που μπουκαρει ενοπλος διαρρηκτης και τον καθαρισεις με οπλο που εχεις νομιμα φυσικα, στη κατοχη σου? η και ας μην ειναι οπλο, με μαχαιρι, ο,τι κατσει.

σε αντιστοιχες περιπτωσεις (θυμαμαι μια με εναν λιμενικο πριν μερικα χρονια) τι εχει συμβει? ο αμυνομενος τελικα πηγε μεσα?

επισης, αν εισαι κωλοφαρδος και δεν τον σκοτωσεις αλλα απλα τον τραυματισεις με κατι, παιζει να σε χωσουν μεσα και για αυτο??

και τελος, τι ακριβως θεωρειται αυτοαμυνα στο ελλαντα μεσα η εξω απο το σπιτι? (γιατι πχ μπορει να στη πεσει καποιος στο δρομο, αν τον αρχισεις στις φαπες παιζει να σου ζηταει και τα ρεστα?)

Δημοσ.

Αν και δέν είμαι ειδήμων σάν τον paredwse,αν τραυματίσεις/σκοτώσεις τον διαρρήκτη φαντάζομαι οτι θα πρέπει να αποδείξεις οτι βρισκόσουν σε νόμιμη άμυνα και η ζωή σου βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο εκείνη την δεδομένη στιγμή.Σε περίπτωση που δέν μπορείς να αποδείξεις/δέν ισχύει κάτι τέτοιο, ο θύτης μπορεί κάλλιστα να σου κάνει μήνυση για πρόκληση σωματικών βλαβών και να κερδίσει μάλιστα.Ου μπλέξεις δηλαδή!

Θυμάμαι μια περίπτωση πρίν χρόνια,που κάποιοι (αλλοδαποί μάλλον) διαρρήκτες άνοιξαν ένα μαγαζί,οι οποίοι μάλιστα ήταν και οπλισμένοι.Τους είδε κάποιος γείτονας,ο οποίος κατα "διαβολική" σύμπτωση είχε καραμπίνα στο σπίτι του.Οι διαρρήκτες άνοιξαν πύρ κατα τα λεγόμενα και ο γείτονας ανταπέδωσε σκοτώνοντας έναν και τραυματίζοντας έναν δεύτερο.Κάπου εκέι περιπλέκεται το θέμα γιατί δέν ξέρω ποιος πραγματικα πυροβόλησε πρώτος.Το θέμα είναι οτι άν και ο άνθρωπος αυτός προσπάθησε να βοηθήσει, άλλα και να προστατεύσει την ζωή του,είχε τραβήγματα στα δικαστήρια.Αν θυμάμαι καλά αθωώθηκε εν τέλη με την παρέμβαση των κατοίκων της περιοχής...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...