Προς το περιεχόμενο

512 se 384 - apantisi sto lock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με μεγαλη μου εκπληξη προσεξα οτι κλειδωθηκε το thread αυτο και πολυ σωστα, αλλα με απαραδεκτες κατηγοριες απο τον mod:

@ anisixo_pnevma: Βλέπω ότι τα υπόλοιπα μέλη προσπάθησαν να απαντήσουν στην απορία σου. Αντί για ένα "ευχαριστώ ρε παιδιά", το μόνο που εισέπραξαν είναι αγένεια, ειρωνία και προσωπικές επιθέσεις.

Αν θεωρείς ότι δεν ικανοποιήθηκες με τις απαντήσεις των υπολοίπων μελών, μπορείς να το πεις ευγενικά ή να πας να ρωτήσεις αλλού (στους ειδικούς).

Συμπεριφορές σαν αυτήν που επιδεικνύεις στο παρόν topic δεν είναι ανεκτές εδώ.

Αντι ο mod να συνετισει αυτους που μου επιτεθηκαν, με εβρισαν χωρις λογο και χαλανε συστηματικα τα ποστς μου, κατηγορει εμενα!! Αυτο ειναι αισχος, αλλα θα μου πειτε τι να περιμενει κανεις απο εναν κομπλεξικο mod που με εχει ηδη προσβαλει σε pm και δε σεβεται τα μελη:-?

Το "ευχαριστω παιδια" θα το πω μονο σε οσες βοηθανε και ειναι ευγενικοι, οχι σε παρασιτα που ξερουν μονο να βριζουν, καταλαβες? Ευγενικα θα μιλησω μονο εαν μου μιλησουν ευγενικα.

Την αγενεια και την ειρωνια την εισεπραξα εγω, μην τα λες ολα οπως σου γουσταρει φιλαρακο. Διαστρεβλωνεις την αληθεια για να βγαλεις λαδι τους κολητους σου. Αυτο που εκανες, το να πεις μπουρδες εις βαρος μου και μετα να κλειδωσεις το θρεντ για να μην μπορω να απαντησω ειναι ΑΝΑΝΔΡΟ.

Κι εγω με τη σειρα μου θα σου πω οτι τετοιες ανανδρες και αθλιες συμπεριφορες δεν προκειται να ανεχτω. Αυτα να τα κανεις εκει που σε παιρνει, σε μενα δε περνανε.

Δημοσ.

file mou etsi den tha vreis to dikio sou,to mono pou tha katafereis einai na se kanoun ban.Den kserw poios ftaiei kai poios to arxise kai den me apasxolei kai den tha katsw na diavasw ta posts.Omws an ki esy hsoun swstos otan se evrizan h se kathgorousan eprepe na epikoinwnhseis me ena moderator h administrator wste na tous valei sth thesh tous...

Δημοσ.

@anisixo_pnevma

Διάβασα με προσοχή το σχετικό thread και πιστεύω ακράδαντα πως έχεις άδικο. Γνωμοδοτώ με καλή προαίρεση.

Συνεχίζω κι ο ίδιος να πιστεύω πως αν θεωρείς πως το adslgr.com κατέχει την απόλυτη αλήθεια, δεν υπάρχει λογος να χαλαλίζεις το χρόνο σου στο παρόν forum, όπου κατά τα λεγόμενά σου δεν καλύπτει επαρκώς τις γνωστικές σου απαιτήσεις.

Κατά τα άλλα φοβάμαι πως μπορεί και να μην προλάβεις να ανταπαντήσεις, οπότε ελπίζω να πάρεις τελικά την απάντηση που αναζητάς μια και δε σου αρκούσαν τα όσα διάβασες εδώ μέσα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

@anisixo_pnevma

diabasa olo to arxiko thread.file moy,nomizw pws prepei na hremhseis ligo kai isws na ana9ewriseis ton tropo poy antimetwpizeis toys alloys.Parathrisa pws ola ta paidia eixan dia9esh na se boh9hsoyn kai to epraksan(parolo poy esy mporei na mh to katalabes ).Elpizw na mh pareksigises tis protheseis moy.

ayta..

Δημοσ.

Άχου το, την είπε στα μισά μέλη του forum κ το παίζει κ αδικημένος.

Ξανακάνε τα ίδια μόλις ξαναμπείς ...

p.s. Μην ασχολείστε μαζί του παιδιά, αφήστε τον σε μας.

Ένα report φτάνει όπου ξαναδείτε παρόμοια συμπεριφορά.

/sc

• Super Moderators
Δημοσ.

Για να λήξει εδώ το θέμα με δύο κουβέντες: απάντηση σε lock δεν υφίσταται.

8. [...] Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος ή για απαγόρευση πρόσβασης στο forum (ban) θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως.

Διαβάζουμε και λίγο τους Όρους Χρήσης πριν δημοσιεύσουμε κάποιο μήνυμα..

Δημοσ.

paidia mpas kai drapeuteuse apo pouthena.oloi tou lene oti exei adiko autos sinexizei.ti na pei kaneis.to paidi sigoura den paei kala.tosi authadeia sto neo topic den legetai.esi ise autos o kakos moderator paredwse?oute ta posts sou den sevetai.mravo gia to ban

Δημοσ.

Έτυχε να το διαβάσω κι εγώ, να και δεν συμμετείχα έχω να πω το εξής, διότι θίχτηκα προσωπικά:

@poulinos: Εγώ είμαι αυτός ο ηλίθιος που έγραψα στο adslgr για το ανεμιστηράκι στο LInksys, και έδωσα λύση σε έναν επείσης ηλίθιο φίλο που είχε πρόβλημα. Επείσης, εαν διαβάσει κανείς γαλλικά forums, 100άδες ηλίθιοι γάλλοι κάνουν το ίδιο με το Linksys σε adsl2, όπου "παίρνει φωτιά".

Απλά εσύ χαρακτήρησες ολόκληρο το adslgr, με παράδειγμα εμένα, που έχω δεν έχω 10 posts εκεί. Ισχυρότατο επιχείρημα. Θα το έψαξες πολύ.

Άσχετα με τη συμπεριφορά του χρήστη anisiho_pnevma, παρατήρησα μια αντιδεοντολογική συμπεριφορά από "παλιούς" χρήστες. Αυταπόδεικτα επιχειρήματα του στυλ "το adslgr κατέχει την απόλυτη αλήθεια", "δεν σέβεσαι τα posts του" κλπ, δείχνουν εμπάθεια και αλαζονεία αντιστοίχως.

Δεν έχει νόημα νομίζω να γίνονται κόντρες, χαρακτηρισμοί κλπ που θίγουν άλλα forums. Όλα έχουν τη δυναμική τους και το κοινό τους. Και από το adslgr έχω προσωπικά βοηθηθεί πολύ, μιας και είναι "εξειδικευμένο" forum. Και από εδώ πολλοί χρήστες έχουν βοηθηθεί. Αλλά και εδώ μέσα έχω διαβάσει απίστευτες "πατάτες" σε κάποια θέματα που κατέχω, να πεφτεις κάτω από τα γέλια. Άρα να χαρακτηρίσει κανείς το insomnia και όλους τους χρήστες τους αναλόγως; Άδικο δεν θα είναι;

Δημοσ.

Ma ti leme tora ???????Hmarton diladi .Anaferese stin aparadekti symperifora enos gia na krineis ena sxolio enos allou \????Auto to thread opos kai ola ta alla den apadane gia to an ena allo forum einai kako.Kakos krineis ena tetoio sxolio .kai an diekrines adideodologiki symperifora apo ta meli tote pos krineis tin symperifora tou allou pou vrizei ta meli ystera apo tosesprospatheies na tou exigisoun .MiN LEME KAI OTI THELOUME (Me kathe sevasmo pros tin apopsi sou nickscoti )

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι χαρακτηρισμοί για οποιοδήποτε άλλο forum και τα μέλη του δεν συμμερίζονται από τον Hal9000 ή από την ομάδα των moderators της Insomnia. Είναι αυτονόητο νομίζω ότι σεβόμαστε τα υπόλοιπα fora (ελληνικά και ξένα) και τιμούμε τη δουλειά που γίνεται σε αυτά.

ΥΓ: Γμτ, ξέχασα να το κλειδώσω αυτό το thread... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...