Arxon Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 εχμ... τα γραφικά του δύο ήταν πολύ καλά (και φυσικά τα επίπεδα γραφικών του Max Payne 1 ήταν επίσης ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ (αν εξαιρέσει κανείς τα μοντέλα των χαρακτήρων). Το concept "να προχωράει και να σκοτώνει" είναι κοινό στα shoot'em up games. Αλλά όχι και σκοτώνει όλους με τον ίδιο τρόπο ... (bullet time' date=' shoot dodges, snipper mode (με bullet time tracking στη σφαίρα), άπειρα όπλα και mods με ακόμα πιο πολλά όπλα, kung fu 3, Katana 2 mod ...και και και). Το παιχνίδι ήταν το πρώτο που με τον καλύτερο τρόπο ενσωμάτωσε το bullet time στο game play και είχε κορυφαίες ιδέες όπως graphic novels, nightmare levels, και πολύ καλό story που μπορούσες να παρακολουθήσεις. Επίσης ήταν το πρώτο (χρονικά) το οποίο με έκανε να παρομοιάζω φυσικά περιβάλλοντα με περιβάλλοντα του παιχνιδιου (και έχω παίξει αρκετά shoot em up) Το 2 ήταν sequel. Επόμενο ήταν να κινείται σε παρόμοιο πλαίσιο. Έδωσε όμως συνέχεια στο story με νέες ανατροπές, καλύτερη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον/αντικείμενα, καλύτερα μοντέλα χαρακτήρων, νέες κινήσεις και νέο bullet time, δυνατότητα να παίζεις και άλλο χαρακτήρα πέρα του Max, και κορυφαίες φάσεις (όπως εκεί που ο τύπος (δε θυμάμαι ποιος) είναι μέσα στη στολή ενός τεράστιου αρκουδακίου (sic) και πρέπει να τον προστατέψεις). Επίσης και στα δύο παιχνίδια μεγάλη αξία έχουν τα mods που έχουν κυκλοφορήσει. Trust me είναι απο τα καλύτερα ever.[/quote'] Πες τα γιατι ετοιμαζομουν να γραψω εγω!
sgklonis Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 εγω να δηλώσω απόλυτος φαν του 1. το 2 δεν ξέρω γιατι αλλα δεν με ενδιεφερε να το πιάσω καν. ενιωθα πολυ ολοκληρωμενο το 1.
DrFreeman Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Πες τα γιατι ετοιμαζομουν να γραψω εγω! Και το 1 και το 2 είναι εξαιρετικές εμπειρίες. Τα απόλαυσα εξίσου! Είναι πραγματικά μια σειρά υπόδειγμα για το πως μπορεί να φτιαχτεί κάποιο game όταν ο developer έχει κέφια. Να σημειώσω πως θεωρώ το voice acting κατά τη διάρκεια των graphic novels ότι καλύτερο έχω ακούσει σε game.
Arxon Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 εγω ψαχνω καιρο κατι παρομοιο και δεν μπορω να βρω.Ξερει κανενας τιποτα?Μεχρι να βγει το 3 τουλαχιστον
sno0py Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 O Brous willys tha phgaine ganti san fwnh k ermhnia alla apo emfanish... opote opws proanaferane na vroune kapoion pou na xei kalutero sunolo! Oti k na poume to Max Payne exei grapsei thn dikh tou istoria sta pc games k eixe polu kala ulopoihmenes kapoies kainotomies...sto trailer pou edwse enas pio prin den thumamai poios, leei oti tha vgei to 2009! eleos ti exei kokala?k to etoimazoun k apo to 2004...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Kati san to Payne einai to Total Overdose...ligo pio funky game alla diaskedastiko...kala den sas arese to deutero?lol!To gomenaki eixe katapliktiki kinisi...
DrFreeman Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Kati san to Payne einai to Total Overdose...ligo pio funky game alla diaskedastiko...kala den sas arese to deutero?lol!To gomenaki eixe katapliktiki kinisi... Περισσότερο σαν το GTA θα έλεγα παρά σταν το Μax Payne!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Apla to leo epeidi exei bullet time...kata ta alla nai GTA....
mvar Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 μια χαρα θα ηταν ο Bruce Willis στο ρολο του Max.. τωρα που το ξανασκεφτομαι...η ταινια(ρα) Sin City σε υφος θυμιζε πολυ Max Payne.. ή μηπως το Max Payne φτιαχτηκε στο υφος του SinCity (μιλαμε παντα για τις cut scenes με την αφηγηση σε στυλ κομικ - κορυφαιο!!)
aliaser Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Paei gerase o Willis den kanei pia gia taineies....alla apo thn allh einai kai ligo dyskolo na breis allon bruce willis.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 O Bruce zei kai vasileuei kai sto Die Hard 4 tha mamei...tora gia Max protimo ton T. Jane(Punisher)...
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Αν γίνει ποτέ η ταινία (γιατί το game ήταν ήδη αρκετά movie like και δε βλέπω κανένα όφελος ή νόημα σε μια ταινία)... προσωπικά δε θα ήθελα κάποιον γνωστό/παλιό ηθοποιό ως Max Payne...(εκτός ίσως απο τον Christian Bale) Πρόσφατα επηρεασμένος απο το "Prison Break" θα πρότεινα τον Frank Grillo. Ήταν αρκετές φορές που η φάτσα μου θύμιζε έντονα Max Payne...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Χμ...ναι, μερικά παιχνίδια δεν αξίζει να βγουν σε ταινία, γιατί...καλύτερα δεν γίνονται. (βλέπε Wing Commander the movie, blargh!)
Bougas Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 εγω θα γουσταρα ταινια max payne,με μελ γκιπσον στον ρολο. κατι σαν ανοιχτοι λογαριασμοι! του παει ο ρολος! ακριβη ημερομηνια εχουμε?
DrFreeman Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Για την ταινία οχι, αλλά ούτε και για το game. To τελευταίο μάλιστα ίσως καθυστερήσει μερικά χρονάκια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.