^BOOMBOOM Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Για τα γράμματα που γράφω: Θα γράφω σε όποιο χρώμα γουστάρω. Όποιος έχει πρόβλημα ας έρθει να του κάνω μία μετατροπή στην οθόνη για να φαίνονται εντάξει... Εφόσον δεν απαγορεύεται απο την διαχείρηση του φόρουμ (σε άλλο μπορεί να απαγορευόταν όπως τα greeklish ή τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ) τότε προφανώς και γράφεις όπως γουστάρεις και επειδή δεν απαγορευεται να λέω και εγω τι μου τη σπάει θα το λέω.
laokratwr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Τι να κάνουμε??? Σύμφωνα με κάποιους εδω μέσα είμαι αμόρφωτος' date=' δεν έχω κριτικό πνεύμα... Τέλοσπάντων δεν ασχολούμαι άλλο... Κάποιοι ψάχνεται να βρείτε ευκαιρίες να την πέσετε στον καθένα... Εγώ κατέκρινα το φόρουμ που βρίζανε τον Άλεξ και αμέσως ορμήσανε μερικοί "προοδευτικοί" κι "ανοιχτόμυαλοι" και μου λένε αφού είσαι φασίστας τί σε ενοχλεί και τέτοιες μαλακίες... Λες και έκανα καμιά χούντα και σκοτώνουμε ξένα παιδάκια... [/color'] ο χαρακτηρισμος των λεγομενων μου ως μαλακιες μου δειχνει το επιπεδο σου.συγχαρητηρια,το μορφωτικο επιπεδο σε μαρανε.αν θυμασαι η ιδεολογια την οποια λες πως ακολουθεις εχει φαει αρκετα αμοιρα παιδακια...
LL_NEO Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δλδ αν ήταν 17 χρονών και κουμούνι θα είχε διαφορά; Και μην ξαναπιάσουμε το θέμα με τα θύματα της κάθε ιδεολογίας. Νυσάφι
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Ρε guys πάντε για κάνα μπανάκι να ξελαμπικάρετε λίγο και να χαλαρώσετε...τον τελευταίο καιρό πολλές εχθρότητες βλέπω...μια μεγάλη οικογένεια είμαστε και στο κάτω κάτω μέσο net μιλάμε...
geovard Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Σίγουρα η ιστορία τού μικρού Αλέξανδρου από τη Βέροια,έχει ρατσιστικό υπόβαθρο.Καί σας ρωτώ. Ποιός ισχυρίζεται ότι δεν είναι ρατσιστής αλλά ανοικτός με όλους?Κανείς πιστεύω.Αν αύριο μεθαύριο έρθει η κόρη σας καί σας πεί ότι ερωτεύτηκε έναν π.χ Αλβανό ή ένα μαύρο καί ότι σκοπεύει να τον παντρευτεί εσείς ως απόγονοι τού Σωκράτη καί τού Πλάτωνα τι θα κάνατε?Γι αυτό πιστεύω υπάρχει υποκρισία από τον πρώτο άρχοντα της χώρας μέχρι τον τελευταίο πολίτη(Αυτό το τελευταίος πολίτης δεν το έχω καταλάβει ποτέ,όπως καί το επώνυμος). Αλήθεια πιστεύετε οτι η Ελλάδα είναι η καλλίτερη χώρα στον κόσμο?Αν ναί τι πιστεύετε γιά τούς Έλληνες? Είμαι πολύ απογοητευμένος από εμάς τούς νεοέλληνες γιατί είμαστε αλλοπρόσαλλοι χωρίς καμμιά σταθερότητα.Δεν μπορείς μόλις τα βλέπεις μπαστούνια να επικαλείσαι τούς αρχαίους προγόνους.Εσύ δηλαδή τι έχεις κάνει πού να προβάλλει τη χώρα σου? Κοτζάμ πρωταθλητές Ευρώπης είμαστε καί όμως θα βλέπουμε το μουντιάλ από την τηλεόραση υποστηρίζοντας Ακτή Ελεφαντοστού(Τουρέ), Κροατία(Σέριτς) κ.λ.π Μπορεί κανείς να απαριθμήσει δεκάδες ελαττώματα της φυλής μας όμως εμείς νομίζουμε πως είμαστε το κέντρο τού κόσμου. edit: Σκεφτείτε την μεταχείριση πού είχαν οι Έλληνες μετανάστες προς Γερμανία,Αμερική,Αυστραλία καί αλλού στη διάρκεια των μεγάλων μεταναστευτικών ρευμάτων. Γι αυτό σας λέω.Η μοίρα τού ανθρώπου είναι κοινή. ------------------------------------- Μεταξύ μας είμαστε λίγο ανώτεροι από άλλους δεν είμαστε?
antreaslam Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 φαν, δεν ειμαι εγω αυτος που χαρακτηριζω τουρκολαγνο και τουρκογλυφτη του κωλου τον συνομιλητη με τον οποιο διαφωνω... δεν αρνουμαι να μιλησω με κανεναν, και αποδειξη ειναι το παιδι που παραδεχεται οτι ειναι φασιστας. αρνουμαι να μιλησω μαζι σου,γιατι με προσβαλεις, προσβαλεις την λογικη μου κ την αισθητικη μου,δεν κανεις διαλογο αλλα απαντας σε οτι θελεις,οπως θελεις. την ατμοσφαιρα για μενα,δεν την δυναμιτιζει ο διαλογος,αλλα οι χαρακτηρισμοι. αυτους δεν ανεχομαι σε προσωπικο επιπεδο,και δεν κανω κ χαρακτηρισμους επισης. αν σε προσβαλουν οι θεσεις μου,προβλημα σου. ασε με να μιλαω με ανθρωπους που μπορουν να συνομιλησουν,ασχετα αν διαφωνουν μαζι μου. οσο για το μεταναστευτικο κυμα των ελληνων, θα ειχε ΠΟΛΥ ενδιαφερον να δουμε τι πιστευει ο καθενας εδω μεσα (Σε ενα νεο τοπικ) για το τι εκαναν ΤΑ ΠΡΩΤΑ κυματα ελληνων (οχι οι μεταγενεστεροι_),κ φυσικα τι αντιμετωπισαν...κ αν υπαρχουν κ καποιοι που εζησαν στα πρωτα κυματα,να μας πουν τι εκαναν οι ελληνες κ τι αντιμετωπισαν επισης ως ρατσισμο κ γιατι! κ παλι συγγνωμη για το οφ τοπικ,απλα με τον συγκεκριμενο ανθρωπο εχω προβλημα απο τη στιγμη που χρησιμοποιησε προσβλητικο χαρακτηρισμο για εμενα... edit: εσβησα κομματι που μπορει να ηταν προκλητικο για αλλους συνομιλητες, και ισως προσβλητικος ο τροπος που το εγραψα πανω στα νευρα μου...
konnak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 [...]Ο πραγματικός ιδεολόγος (οποιασδήποτε ιδεολογίας) δεν βάζει ο ίδιος ταμπέλες στον εαυτό του. Τα υπόλοιπα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. I 'll drink to that. Άντε, γιατί έγινε μόδα το να πουλάς εκλεπτυσμένο φασισμό.
Narayan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Ποιός ισχυρίζεται ότι δεν είναι ρατσιστής αλλά ανοικτός με όλους?Κανείς πιστεύω. Μίλα για τον εαυτό σου και όχι για τους άλλους.
Fan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 την ατμοσφαιρα για μενα' date='δεν την δυναμιτιζει ο διαλογος,αλλα οι χαρακτηρισμοι. αυτους δεν ανεχομαι σε προσωπικο επιπεδο,και δεν κανω κ χαρακτηρισμους επισης. οσο για το μεταναστευτικο κυμα των ελληνων, θα ειχε ΠΟΛΥ ενδιαφερον να δουμε τι πιστευει ο καθενας εδω μεσα (Σε ενα νεο τοπικ) για το τι εκαναν ΤΑ ΠΡΩΤΑ κυματα ελληνων (οχι οι μεταγενεστεροι_),κ φυσικα τι αντιμετωπισαν...κ αν υπαρχουν κ καποιοι που εζησαν στα πρωτα κυματα,να μας πουν τι εκαναν οι ελληνες κ τι αντιμετωπισαν επισης ως ρατσισμο κ γιατι! κ παλι συγγνωμη για το οφ τοπικ,απλα με τον συγκεκριμενο ανθρωπο εχω προβλημα απο τη στιγμη που χρησιμοποιησε προσβλητικο χαρακτηρισμο για εμενα... [/quote'] Τέλος πάντων, αν και δεν βλέπω που σε πρόσβαλα στο τόπικ, σου ζητάω συγνώμη για να ξεκολήσουμε επιτέλους. Όσον αφορά για το αν ήταν ρατσιστική ενέργεια εγώ δεν το νομίζω, γιατί μου φαίνετε χλωμό να συμμάχησαν Ελληνες, Αλβανοί και Ρουμάνοι εναντίον του παιδιού από τη Γεωργία. Απλώς ο άτυχος Αλεξ πρέπει να ήταν ήσυχο και αγαθό παιδάκι και είχαν βρεθεί οι "μάγκες" του σχολείου και το πείραζαν συνέχεια. Για μένα φταίνε ΜΟΝΟ οι γονείς των παιδιών που ενώ ήξεραν τι γινόταν τα άφηναν. Για τους μετανάστες εγώ δεν τους διακρίνω ανάλογα με την χώρα καταγωγης τους αλλά με τις πράξεις τους. Εάν Έλληνες μετανάστες έκαναν (που δεν νομίζω να έκαναν) αυτά που κάνουν οι Αλβανοί ή οι Πακιστανοί ή οι Ρουμάνοι καλά θα έκαναν να τους διώξουν-δείρουν-κάψουν-εξεφτιλίσουν κτλ. Όχι γιατί είναι μετανάστες άλλα για τις πράξεις τους. Θεωρώ μάλιστα τους πρώτους που πρέπει να αντιδράσουν τους ομοεθνείς τους γιατί όταν κάποιοι παρανομούν παίρνει οι μπάλα όλους μαζί. Στην Ελλάδα υπάρχουν παρα πολύ Αλβανοί που δουλεύουν σαν σκυλιά και είναι εντελώς νόμιμοι και εξετίας εκείνων που κάνουν τα εγλήματα έχουν κακοχαρακτιρηστεί και αυτοί.
blueviper Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Τολμώ να παραπέμψω οποιονδήποτε ανοιχτόμυαλο (ακόμα κι αντιφρονούντα) να διαβάσει κάποια άρθρα του Ιού, στεκόμενος στις πηγές που περιλαμβάνονται, τις στατιστικές αναφορές και τα αποκόμματα των εφημερίδων με τα σχόλια γύρω από τους Έλληνες μετανάστες, για να καταφανεί πως όλοι υπήρξαμε "Αλβανοί" κάποια στιγμή. Κατανοώ απολύτως πως για κάποιους το όνομα "Ιός" οδηγεί στην ανάπτυξη σπυρακίων μεγέθους θρούμπας Χίου, αλλά προσωπικά θα στεκόμουν και θα αξιολογούσα όλα τα άλλα πλην των θέσεων του ιδίου: * Το άγνωστο πογκρόμ κατά των Ελλήνων * Ελληνες κι Αμερικάνοι ή κλέφτες κι αστυνόμοι * Μετανάστες χωρίς πατρίδα * Αυστραλία: Οι ανεπιθύμητοι Έλληνες Πολλά από τα παραπάνω έχουν επιβεβαιωθεί κι από τον Κούλογλου στο Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα, για να καταδειχθεί πως τα φαινόμενα της παραβατικότητας και του εγκλήματος είναι συνδυασμός του ποιοι πάνε και τι φιλοξενία λαμβάνουν. Αφορούν δε εκείνους που "δε νομίζουν πως τα έκαναν" κι οι ομοεθνείς μας...
GI@RG@S Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Εχω την απορια οση ωρα διαβαζω γιατι ακομα κανενας μοντερειτορ δεν εχει κλεισει το τοπικ. Τι σχεση εχουν ολα αυτα με το θεμα του τοπικ ,δλδ με τη σελιδα που υπηρχε και εβριζαν το παιδακι το οτι καποιος εχει κατι στην υπογραφη του και θεωρειται "καπως" και καπιοι τον κρινουν και αναλυουν το τι ειναι και τι λεει,και καπιοι αλλοι διαφωνουν μεταξυ τους και αναπολουν ιστοριες απο παλιοτερα τοπικς,και για μπατσους και φοιτητες ,χουντα και φασισμο!!!!!! Τεσπα στη σελιδα αυτη εχω μπει αρκετες φορες και σε ολα σχεδον τα τοπικς οποιο και να ηταν το θεμα παντα θα κατεληγαν σε βρισιες.Αλλα αμα εμπενες καποιες φορες καταλαβαινες οτι πρεπει να ηταν ιδιας ηλικιας οι περισσοτεροι εκει μεσα (δλδ γυρω στγα 15-17) γιατι ο τροπος γραφης τους εμοιαζε. Τελικα το σιτε εκλεισε χτες το βραδακι.Νομιζω σειρα του να κλεισει και αυτο το τοπικ.
dkangel000039 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Ποιός ισχυρίζεται ότι δεν είναι ρατσιστής αλλά ανοικτός με όλους?Κανεις πιστευω. εαν αυτο σε κανει να νιωθεις καλυτερα με τον εαυτο σου,ΠΙΣΤΕΥΕ το. Αλλα να ξερεις οτι ειναι ενα ψεμα μονο και μονο για να νιωσεις καλυτερα.
DrLo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Εχω την απορια οση ωρα διαβαζω γιατι ακομα κανενας μοντερειτορ δεν εχει κλεισει το τοπικ.Τι σχεση εχουν ολα αυτα με το θεμα του τοπικ .... Συμφωνώ απολύτως. Και για να το πω αλλιώς .... Να πάρω Intel ή AMD ?
dkangel000039 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 αι μωρε τωρα παρε apple mac να μη σκεφτεσαι κιολας
geovard Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 εαν αυτο σε κανει να νιωθεις καλυτερα με τον εαυτο σου' date='ΠΙΣΤΕΥΕ το.Αλλα να ξερεις οτι ειναι ενα ψεμα μονο και μονο για να νιωσεις καλυτερα.[/quote'] Είναι ωραίος τρόπος να παραθέτεις μόνο μιά πρόταση γιά να με εκθέσεις ε?Ντροπή!Γράψε ολόκληρη την πρόταση καί τον συλλογισμό μου καί μετά τα λέμε.Ρώτησα αν θα έκανες ποτέ γαμπρό σου ένα μαύρο γιά να σού αποδείξω ότι υποκρίνεσαι, τουτέστιν τσάμπα δημοκράτης (η μάγκας θερμοκηπίου) όπως θα έλεγε καί ο συγγραφέας με το ψευδώνυμο Νick Pack.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.