Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω για την γυμναστικη πινω carbs+αλατα εκεινη την ωρα και πραγματικα εχω σωθει. εχουν κοπει οι ζαλαδες λογω χαμηλων ηλεκτρολυτων.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω για την γυμναστικη πινω carbs+αλατα εκεινη την ωρα και πραγματικα εχω σωθει.

Ποιά γυμναστική ρε τσουρεκομπίφτεκο;

Δημοσ.

body building κανεις;

Ναι.Δε ξερω βεβαια πως το εχεις στο μυαλο σου ακριβως,σωματικα ενοοω.Η γενικη ιδεα ειναι οτι τρως πολυ(παραπανω απο αυτα που καις) για να βαλεις μυικα κιλα αλλα παραλληλα καθαρα για να μην λιπωσεις.Βεβαια,μετα την περιοδο ογκου ,στην απομακρυνση του λιπος(που οπως και να τρως καποιο λιπος θα μπει), οι προπονησεις μας συναντωνται,οπου εκει συνδυαζεις βαρη με αεροβια.

Δημοσ.

Ποιά γυμναστική ρε τσουρεκομπίφτεκο;

το τσουρεμπιφτεκο κανει αερομπικ και περπαταει μπρος απο 2 ωρες την μερα καθε μερα. και ζηλεια ψωρα, σφιγγω σε χρονο dt.

Ναι.Δε ξερω βεβαια πως το εχεις στο μυαλο σου ακριβως,σωματικα ενοοω.Η γενικη ιδεα ειναι οτι τρως πολυ(παραπανω απο αυτα που καις) για να βαλεις μυικα κιλα αλλα παραλληλα καθαρα για να μην λιπωσεις.Βεβαια,μετα την περιοδο ογκου ,στην απομακρυνση του λιπος(που οπως και να τρως καποιο λιπος θα μπει), οι προπονησεις μας συναντωνται,οπου εκει συνδυαζεις βαρη με αεροβια.

μαλιστα. ναι ειναι τελειως διαφορετικη προσεγγιση, εγω απλα θελω τους ηλεκτρολυτες για να μην πεσω κατω το οποιο εχει κοντεψει να συμβει τουλαχιστον 3 φορες.

Δημοσ.

του τσουρεμπιφτεκο κανει αερομπικ και περπαταει μπρος απο 2 ωρες την μερα καθε μερα. και ζηλεια ψωρα, σφιγγω σε χρονο dt.

μαλιστα. ναι ειναι τελειως διαφορετικη προσεγγιση, εγω απλα θελω τους ηλεκτρολυτες για να μην πεσω κατω το οποιο εχει κοντεψει να συμβει τουλαχιστον 3 φορες.

λογικο ειναι.ελπιζω να τρως ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Δημοσ.

του τσουρεμπιφτεκο κανει αερομπικ και περπαταει μπρος απο 2 ωρες την μερα καθε μερα.

Τσαπρρρρρρρρρρρρ ρε τυρόγαλο. Μπράσελς Μπράσελς αλλά τη βλαχαδερή διάλεκτο δεν την ξέχασες βλέπω.

Δημοσ.

λογικο ειναι.ελπιζω να τρως ΚΑΝΟΝΙΚΑ

κανονικα τρωω, απλα και το καλοκαιρι μπορει να το παθω απο την ζεστη που ιδρωνω. στις εξετασεις αιματος εχω παντα νορμαλ ηλεκτρολυτες αλλα κοντα στο κατωτατο οριο.

Δημοσ.

... επισης σε ζωντανα κυτταρα η διακινηση ιοντων δεν γινεται με ωσμωση αλλα μεσω βαλβων που καταναλωνουν ενεργεια. σε γενικες γραμμες στην ωσμωση μεταφερεται ο διαλυτης στην αλλη πλευρα της μεβρανης κι οχι η διαλυμενη ουσια. ...

"ζωντανά" κύτταρα σε κομματιασμένο κοτόπουλο που "καταναλώνουν" ενέργεια για να ανοιγοκλείνουν βαλβίδεσ...

Το πρώτο κοτόπουλο ζόμπι!

Δημοσ.

"ζωντανά" κύτταρα σε κομματιασμένο κοτόπουλο που "καταναλώνουν" ενέργεια για να ανοιγοκλείνουν βαλβίδεσ...

Το πρώτο κοτόπουλο ζόμπι!

δεν ειπα οτι ειναι ζωντανο. ουτε οτι γινεται ετσι στο ψοφιο κοτοπουλο. ελεος!

Δημοσ.

μα θα ειναι τα κρεμμυδια γλυκα μεσα στην "αλμυρη" ταρτα/quiche; δεν ειχα κανενα σκοπο να καραμελωσω τα κρεμμυδια. να τα τσιγαρισω ηθελα ωστε να βγουν τα νερα τους και να μπουν μετα στην quiche. λυσσα κακια με τα μακαρονια που δεν ειναι ανακατεμενα, που κολλανε τα κρεμμυδια με τα μακαρονια παλι;

εχω να κανω μια ερωτηση εδω μιας και αναφερθηκε carbonara. η αυθεντικη carbonara δεν περιεχει κρεμα γαλακτος αλλα αυγο, σωστα;

Λοιπόν, εγώ νόμιζα πως ήθελες να καραμελώσεις τα κρεμμύδια γιαυτό σου έδωσα το link.

Δεν έχει σχέση με τα μακαρόνια, απλά επειδή νόμιζα πως ήθελες καραμελωμένα κρεμμύδια που δεν ήταν γλυκά, το οποίο αν ίσχυε θα ήταν παραξενιά, το συνέδεσα με την παραξενιά σου στη σάλτσα και τα μακαρόνια.

Η αυθεντική καρμπονάρα είναι λίγο αμφιλεγόμενο θέμα, από ότι θυμάμαι που έψαχνα τέλος πάντων. Αυτό που θα βρεις σε αυθεντικές συνταγές για μια μερίδα είναι με ολόκληρο αυγό με λίγο πεκορίνο και παρμεζάνα, χωρίς κρέμα γάλακτος, που είναι ο τρόπος που το προτιμώ εγώ.

Επίσης, αν δε θες ανακατεμένη σάλτσα, δε θα σου αρέσει καθώς στη διαδικασία παρασκευής της είναι απαραίτητο να έχεις τα μακαρόνια στο τηγάνι και να ρίξεις πάνω τους το ωμό αυγό με το τυρί και να τα ανακατέψεις, με αυτό το τρόπο το αυγό θα μαγειρευτεί και θα κολλήσει πάνω στα μακαρόνια. Εδώ βοηθάει να ρίξεις νερό από το βράσιμο των μακαρονιών. Το νερό αυτό έχει μέσα άμυλο από τα μακαρόνια που βοηθάει να δέσει η σάλτσα. Για αυτό το λόγο, να βάλεις πολύ λίγο νερό όταν τα βράζεις, για να έχεις μεγαλύτερη συγκέντρωση αμύλου. Επίσης, πάρε μια καλή μάρκα και όχι του κώλου.

Πάρε ένα βιντεάκι για να δεις. Θυμήσου, αυτός έβαλε νερό από βράσιμο πολλών πακέτων μακαρονιών άρα έχει αρκετό άμυλο. Εσύ θα κάνεις μόνο μια κατσαρόλα μακαρόνια άρα βάλε λίγο νερό.

http://www.youtube.com/watch?v=0sBxqVWbpDw&feature=related

Δημοσ.

Τσαπρρρρρρρρρρρρ ρε τυρόγαλο. Μπράσελς Μπράσελς αλλά τη βλαχαδερή διάλεκτο δεν την ξέχασες βλέπω.

εγω τυρογαλο εσυ τραχανας και πιχτη. τραχειοτικος τραχανας!

Λοιπόν, εγώ νόμιζα πως ήθελες να καραμελώσεις τα κρεμμύδια γιαυτό σου έδωσα το link.

Δεν έχει σχέση με τα μακαρόνια, απλά επειδή νόμιζα πως ήθελες καραμελωμένα κρεμμύδια που δεν ήταν γλυκά, το οποίο αν ίσχυε θα ήταν παραξενιά, το συνέδεσα με την παραξενιά σου στη σάλτσα και τα μακαρόνια.

Η αυθεντική καρμπονάρα είναι λίγο αμφιλεγόμενο θέμα, από ότι θυμάμαι που έψαχνα τέλος πάντων. Αυτό που θα βρεις σε αυθεντικές συνταγές για μια μερίδα είναι με ολόκληρο αυγό με λίγο πεκορίνο και παρμεζάνα, χωρίς κρέμα γάλακτος, που είναι ο τρόπος που το προτιμώ εγώ.

Επίσης, αν δε θες ανακατεμένη σάλτσα, δε θα σου αρέσει καθώς στη διαδικασία παρασκευής της είναι απαραίτητο να έχεις τα μακαρόνια στο τηγάνι και να ρίξεις πάνω τους το ωμό αυγό με το τυρί και να τα ανακατέψεις, με αυτό το τρόπο το αυγό θα μαγειρευτεί και θα κολλήσει πάνω στα μακαρόνια. Εδώ βοηθάει να ρίξεις νερό από το βράσιμο των μακαρονιών. Το νερό αυτό έχει μέσα άμυλο από τα μακαρόνια που βοηθάει να δέσει η σάλτσα. Για αυτό το λόγο, να βάλεις πολύ λίγο νερό όταν τα βράζεις, για να έχεις μεγαλύτερη συγκέντρωση αμύλου. Επίσης, πάρε μια καλή μάρκα και όχι του κώλου.

στην καρμπορανα συμφωνω με το ανακατεμα. δεν γινεται αλλιως λογο αυγου. παντως ρωταω γτ εχω διαρκως αυτη την διαφωνια με ατομα που μου λενε οτι η καρμποναρα εχει κρεμα γαλακτος κι εγω επιμενω στο αντιθετο. νομιζω τελικα η κρεμα γαλακτος ειναι γαλλικη προσθηκη, ειναι γνωστο οτι εχουν μανια με την κρεμα (ειδικα για τους βελγους παιρνω ορκο, την κοτσαρουν παντου λες και ειναι αλατι, στο οποιο δεν συμφωνω καθολου γτ κατανταν ολα τα φαγητα ιδια)

Δημοσ.

δεν ειπα οτι ειναι ζωντανο. ουτε οτι γινεται ετσι στο ψοφιο κοτοπουλο. ελεος!

Η συμβολή σου στο μαρινάρισμα ήταν καθοριστική, όλοι πια μπορούμε να βασιστουμε στη σχετικη γνώση που απλόχερα μας προσέφερες για να κάνουμε το κρέας μας νοστιμότερο.

Δημοσ.

Η συμβολή σου στο μαρινάρισμα ήταν καθοριστική, όλοι πια μπορούμε να βασιστουμε στη σχετικη γνώση που απλόχερα μας προσέφερες για να κάνουμε το κρέας μας νοστιμότερο.

δεν διαφωνισα ουτε στο αποτελεσμα του μαριναρισματος ουτε στην διαδικασια με την οποια γινεται. εκει που διαφωνισα ηταν στις εξηγησεις που δινουν τα διαφορα σαιτς που πεταν αβιαστα 2-3 φυσικα φαινομενα χωρις να το ψαξουν παραπανω για να κανουν εντυπωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...