evabb Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Λουσι τωρα που σε βρηκα να σε ρωτησω κατι ασχετο. μιας και εισαι γιατρος, πες μου ποτε σταματαει γενικα η αναπτυξη του ανθρωπινου σωματος;
Lucifer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ Αυστηρά 18-21, αλλά υπάρχει μια υποτυπώδης ανάπτυξη μέχρι τα 23-24.
evabb Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ Αυστηρά 18-21, αλλά υπάρχει μια υποτυπώδης ανάπτυξη μέχρι τα 23-24. τι εισαι; τα βυζια πιανονται στην υποτυπωση αναπτυξη;
Chrisxxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Κοίταξε, όταν πεις στην Κρήτη πεινάω, θα σε ταίσουν. Πολύ. Αν αρχίσεις τα "ε μήπως θα μπορούσατε να μου βγάλετε το λιπάκι από το μπουτάκι γιατί θα μου πέσει λίγο βαρύ", τα "εε μου βάλατε πολλά σαλιγκάρια κι είναι και τηγανητά" και τα "δεν μπορώ αυτή την κομματάρα ομελέτα απάκι μόνη μου" και εσύ δεν θα το ευχαριστηθείς και ο άλλος θα προσβληθεί. Κι αυτό το too much of a good thing όταν μιλάμε για τυπικό κρητικό τραπέζι είναι σαν να πας στο Oktoberfest και να πεις στο μουστακαλή με τα βαρέλια παραμάσχαλα "να μου βάλετε ένα ποτηράκι να δοκιμάσω?" Γενικά αυτό το συναντας σε υπερβολικό βαθμο σε Κρητη, Ποντιους και μικρά χωριά.. Καλύτερα να τους βρίσεις παρα να αρνηθεις φαι. Στην Κρητη μου εκανε εντυπωση γιατι το κρατανε και στις πιο μικρες ηλικιες.. Ειμασταν καμπινγκ γαηδουρονησι και είχαν μονιμα μια εγνοια για το φαγητο, σαν τη μανα μου ενα πραμα, τους λέγαμε θα φαμε κανα κριτσινι, κανα μπισκοτο που είχαμε παρει και μας κοιταζαν σαν να ειμασταν εξωγηινοι, φυσικά γυρνουσαμε και μαγειρευαν και τρώγαμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ..
Lucifer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 τι εισαι; τα βυζια πιανονται στην υποτυπωση αναπτυξη; Αν εξαιρέσεις το λίπος, όχι. Δύσκολα μετά τα 19-20 αλλάζει η μάζα, αλλά μέχρι και 22 περίπου μπορεί να έχουν αλλαγές σε σχήμα.
evabb Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 να κανω διαιτα δλδ η να παρω καινουργια σουτιεν;
Praetorianos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δε θα έρθει κανείς να σε μπουκώσει με το πιστόλι στον κρόταφο. ...Ε; - Σε ξανοίγω από πριν, για δεν τρως, δεν σ' αρέσει το φαί ΜΑΣ? - Πως πως, πολύ καλό και πολύ νόστιμο αλλά έχω φάει 10 κιλά κρέας και μυζηθροπιτάκια και χοχλιούς μπουμπουριστούς και πατάτες, έσκασα. - Πράμα δεν έχεις φάει, φάε λίγο καπρικό ακόμα. - Μα .. - Και μια ολιά ρακί να πάει κάτω... - Όμως.. - Και λίγο απάκι? Δεν δοκίμασες απάκι ΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΓΚ. Τώρα ζεσταίνει κι η γυναίκα λίγο κουνελάκι από χθες, έτσι για τη γεύση.. - Κουνέλι? - Θα τση πω να σου τυλίξει στο χρυσόχαρτο και δυο σφακιανόπιτες για το δρόμο. Μην οδηγάς νηστικός και σε πειράξει ο δρόμος. Απ' την άλλη μπορείς να πεις "δεν θέλω άλλο" και να τελειώσει εκεί το θέμα. Ή εσύ. Στην Κρητη μου εκανε εντυπωση γιατι το κρατανε και στις πιο μικρες ηλικιες.. Γνωστή κι αγαπητή χρήστρια είχε κάνει τραπέζι (βασικά θα μαζευόμασταν για κανα ξηροκάρπιο και κανα μεζέ) πριν από κάμποσο καιρό και μα τη μπαναγία είχε μαγειρέψει το γκόσμο όλο. Με quotάρω από την επόμενη μέρα: Βασικά για να είμαστε ακριβείς, μπριζόλες που γέμισαν 3 (τρεις) φορές, αρκετές πασέτες, πατάτες 2 γαβάθες, σαλάτα 1 λεκάνη, ρακί, κρασί, κανταϊφι και παγωτό. Γαμάτ παρέα. WIN RE.
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Καινουρια εκπομπη bourdain που δειχνει τι μπορουμε να κανουμε σε μια χωρα οταν εχουμε λιγες ωρες να πιασουμε την επομενη πτηση. Η διαφορα με το απιστευτο no reservations ειναι στο οτι εδω μιλαει πιο πολυ για φαγητο και εχει καποιες πληροφοριες για κοστος μετακινησης/διαμονης στην καθε πολη. Ξερω πως η Σιγκαπουρη ειναι καπως μακρια για εμας αλλα ποτε δεν ξερεις. Νεα Υορκη στο επομενο επεισοδιο, και η Ρωμη μετα απο αυτο http://www.youtube.com/watch?v=d5FKGiZCvbw http://www.youtube.com/watch?v=VAV6CZWhchA http://www.youtube.com/watch?v=kWP184vz4t4
Dark_son20 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Touf κάνα tip για quiche lorraine? με τα κλασικά υλικά. σε καμιά ώρα θα τη φτιάξω. δε μ'αρέσουν οι παραλλαγές με τη πρασινάδα
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Να ψησεις πρωτα την βαση που θα εχεις καλυψει με λαδοκολα και μερικα φασολια/ρεβυθια (ωμα) και μετα θα βαλεις τα ΖΟΥΜΙΑ σου Και να την κοψεις αφου εχει κρυωσει λιγο. Τα αλλα λογικα θα τα ξερεις.
Dark_son20 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 ωπ η πρώτη μπήκε κλασικά. αλλά στη δεύτερη θα ακολουθήσω αυτό που είπες ακούγετε πολύ καλό. αρπάζει και λίγο από μέσα η βάση έτσι?
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Ψηνεται κανονικα δεν παιρνει και πολυ χρωμα. http://www.youtube.com/watch?v=xZncTflj8ng Αλλα υπαρχει και η αλλη εκδοχη: http://www.youtube.com/watch?v=IKtjpDw68Fs
freedubus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Γνωστή κι αγαπητή χρήστρια είχε κάνει τραπέζι (βασικά θα μαζευόμασταν για κανα ξηροκάρπιο και κανα μεζέ) πριν από κάμποσο καιρό και μα τη μπαναγία είχε μαγειρέψει το γκόσμο όλο. Να μου στείλεις τα στοιχεία της σε πμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις