Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dark επειδη ειδα φωτο του στο fb τυχαια, την αλλη φορα προσπαθησε να βρεις χοντρο κομματι μπεικον που θα το κανεις κυβακια ή να το κοψεις οσο πιο μικρο γινεται αν ειναι σε φετες. Κατα τα αλλα μια χαρα, πιο καλα και απο την εΒα

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι και εγω απο εκει παιρνω οταν ειμαι ελλαδα. Τα πολωνεζικα μαγαζια το εχουν σχεδον παντα επισης.

 

 

 

In other news, μιας και ειναι επικαιρο στο αμερικα λογω της αυριανης μερας, ενω δεν ειμαι των γλυκων, θελω να το φτιαξω αυτο γαμωτο!

Θα το κανω καποια στιγμη και θα βαλω καρυδια που εχω απο τοτε που κατεβηκα ελλαδα.

 

http://www.youtube.com/watch?v=enqbjvOJnf4&feature=feedu

Δημοσ.

Τouf το κόλπο με το ψήσιμο της βάσης κάνει και για πάστα φλώρα?

 

φοβάμαι μην με τα 20 λεπτά επιπλέον που θα έχει η βάση αρχίζει να καίγεται πριν ψηθούν οι πάνω λωρίδες

Δημοσ.

Απο οτι θυμαμαι αυτη ειναι υγρη ζυμη/cake που μπαινει στο ταξι και μετα βαζουμε την μαρμελαδα απο πανω? Αν ναι, οχι δεν χρειαζεσαι.

Δημοσ.

άλλη απορία.

ψήνομαι μέσα στο σαββατοκύριακο να κάνω τα κλασικά ελληνικά σαλιγκάρια στιφάδο.

αλλά η συνταγή λέει στο προτελευταίο βήμα (πριν μπουν τα σαλιγκάρια στη σάλτσα) να σπάσω τη πίσω μεριά του κελύφους...

εγώ όσες φορές μου τα έφτιαχνε η γιαγιά δεν είχα δει σπασμένο κέλυφος...πρέπει να το κάνω?

Δημοσ.

Πριν απο 2 μερες δοκιμασα πρωτη φορα σαλιγκαρια και αυτα ηταν εξω απο το κελυφος, αλλα νομιζω θα το λεει για να μπορεις να τα βγαλεις απο το κελυφος πιο ευκολα? Στην θεση σου θα τα εβγαζα μετα το ζεματισμα και θα τα εβαζα χωρις το κελυφος στο φαγητο, αλλα καποιος ειδικος θα ξερει καλυτερα απο μενα.

Δημοσ.

Πριν απο 2 μερες δοκιμασα πρωτη φορα σαλιγκαρια και αυτα ηταν εξω απο το κελυφος, αλλα νομιζω θα το λεει για να μπορεις να τα βγαλεις απο το κελυφος πιο ευκολα? Στην θεση σου θα τα εβγαζα μετα το ζεματισμα και θα τα εβαζα χωρις το κελυφος στο φαγητο, αλλα καποιος ειδικος θα ξερει καλυτερα απο μενα.

 

Γιάετε μωρέ ίντα λέει τούτος ο βούιδαρος! Ρε ανεργιάζεις ίντα λες; Να ξεπασουλίσουμε τσι χοχλιούς! Πράμα δεν κατέετε εσείς εκειά πέρα! Μούσκαροι!

Δημοσ.

Είναι για να φυγουν τα σκατά τους νομίζω αλλά υπάρχει και άλλη λύση

 

Τα αγοράζεις σήμερα: Τσεκ

Τα βάζεις στο αλεύρι: Τσεκ

Μέχρι την κυριακή κάθε μέρα τους αλλάζεις αλεύρι: Τσεκ

χέζουν τον πλανήτη στο αλεύρι και είναι καθαρά: Τσεκ

Τα μαγειρεύεις: Τσεκ

Τα τρώμε παρέα: Τσεκ

 

win win

Δημοσ.

Πριονίδι καλύτερα όχι αλεύρι, τους δίνει και μια ωραία γεύση. Αν και τα σκατά τους, το αποκώλι που λένε οι κρητικοί, είναι σε εμφανές σημείο και τα βγάζεις αν θες. Είναι το τελευταίο μαύρο κομματάκι στο σώμα τους. Αν κι εγώ το τρώω γιατί μαρέσει, είναι λίγο πικρό βέβαια αλλά είναι αφορμή να πιείς μια ρακή ακόμα για να ξεπλύνεις το στόμα σου.

Δημοσ.

πριονίδι μας γάμησες τώρα :P άντε να βρω!

αλευράκι και λίγο θυμάρι όπως κάνουν οι πόντιοι :P

 

για 6 άτομα (που τα 2 παίζει να μην τρώνε) 1,5 κιλό σαλιγκάρια καλά δεν είναι?

Δημοσ.

Λοιπον, διαβασα προσφατα για ενα υλικο που εχει ελαχιστες θερμιδες (20 θερμιδες τα 100 γραμμαρια) 0 υδατανθρακες και full φυτικες ινες.

Ειναι αυτο: Konjac και εχει πολλες εφαρμογες. Εγω αγορασα noodles απο αυτο, ηταν πολυ φτηνα (1.15 το πακετο) και μολις εκανα ενα stir fry και μπορω να πω οτι ηταν ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΑ.

Εχουν την ιδια υφη με τα harusame noodles, που ειναι απο πατατα. Δεν γινονται λασπη και κρατανε.

 

Εδω εχει και αλλες εφαρμογες περα απο noodles.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...