Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Dark επειδη ειδα φωτο του στο fb τυχαια, την αλλη φορα προσπαθησε να βρεις χοντρο κομματι μπεικον που θα το κανεις κυβακια ή να το κοψεις οσο πιο μικρο γινεται αν ειναι σε φετες. Κατα τα αλλα μια χαρα, πιο καλα και απο την εΒα
Dark_son20 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 είχα σκεφτεί να πάρω κομμάτι από αγορά κέντρο. αλλά λέω δεν γαμιέται θα έχει και ο σκλαβενίτης...και έφαγα τρελό άκυρο :S
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Ναι και εγω απο εκει παιρνω οταν ειμαι ελλαδα. Τα πολωνεζικα μαγαζια το εχουν σχεδον παντα επισης. In other news, μιας και ειναι επικαιρο στο αμερικα λογω της αυριανης μερας, ενω δεν ειμαι των γλυκων, θελω να το φτιαξω αυτο γαμωτο! Θα το κανω καποια στιγμη και θα βαλω καρυδια που εχω απο τοτε που κατεβηκα ελλαδα. http://www.youtube.com/watch?v=enqbjvOJnf4&feature=feedu
Toufas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Rp4yWTLIPaE το turducken σε επιδορπιο
evabb Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 μπλιαχ αυτο το τελευταιο. βαλε κι ενα κομματι στο ματι σου δλδ. να τα φαμε ολα μην χασουμε
Dark_son20 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Τouf το κόλπο με το ψήσιμο της βάσης κάνει και για πάστα φλώρα? φοβάμαι μην με τα 20 λεπτά επιπλέον που θα έχει η βάση αρχίζει να καίγεται πριν ψηθούν οι πάνω λωρίδες
Toufas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Απο οτι θυμαμαι αυτη ειναι υγρη ζυμη/cake που μπαινει στο ταξι και μετα βαζουμε την μαρμελαδα απο πανω? Αν ναι, οχι δεν χρειαζεσαι.
Dark_son20 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 άλλη απορία. ψήνομαι μέσα στο σαββατοκύριακο να κάνω τα κλασικά ελληνικά σαλιγκάρια στιφάδο. αλλά η συνταγή λέει στο προτελευταίο βήμα (πριν μπουν τα σαλιγκάρια στη σάλτσα) να σπάσω τη πίσω μεριά του κελύφους... εγώ όσες φορές μου τα έφτιαχνε η γιαγιά δεν είχα δει σπασμένο κέλυφος...πρέπει να το κάνω?
Toufas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Πριν απο 2 μερες δοκιμασα πρωτη φορα σαλιγκαρια και αυτα ηταν εξω απο το κελυφος, αλλα νομιζω θα το λεει για να μπορεις να τα βγαλεις απο το κελυφος πιο ευκολα? Στην θεση σου θα τα εβγαζα μετα το ζεματισμα και θα τα εβαζα χωρις το κελυφος στο φαγητο, αλλα καποιος ειδικος θα ξερει καλυτερα απο μενα.
Dark_son20 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 όχι ρε το slourp slourp είναι όλη η φάση στα σαλιγκάρια
freedubus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Πριν απο 2 μερες δοκιμασα πρωτη φορα σαλιγκαρια και αυτα ηταν εξω απο το κελυφος, αλλα νομιζω θα το λεει για να μπορεις να τα βγαλεις απο το κελυφος πιο ευκολα? Στην θεση σου θα τα εβγαζα μετα το ζεματισμα και θα τα εβαζα χωρις το κελυφος στο φαγητο, αλλα καποιος ειδικος θα ξερει καλυτερα απο μενα. Γιάετε μωρέ ίντα λέει τούτος ο βούιδαρος! Ρε ανεργιάζεις ίντα λες; Να ξεπασουλίσουμε τσι χοχλιούς! Πράμα δεν κατέετε εσείς εκειά πέρα! Μούσκαροι!
Pantelwolf Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Είναι για να φυγουν τα σκατά τους νομίζω αλλά υπάρχει και άλλη λύση Τα αγοράζεις σήμερα: Τσεκ Τα βάζεις στο αλεύρι: Τσεκ Μέχρι την κυριακή κάθε μέρα τους αλλάζεις αλεύρι: Τσεκ χέζουν τον πλανήτη στο αλεύρι και είναι καθαρά: Τσεκ Τα μαγειρεύεις: Τσεκ Τα τρώμε παρέα: Τσεκ win win
freedubus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Πριονίδι καλύτερα όχι αλεύρι, τους δίνει και μια ωραία γεύση. Αν και τα σκατά τους, το αποκώλι που λένε οι κρητικοί, είναι σε εμφανές σημείο και τα βγάζεις αν θες. Είναι το τελευταίο μαύρο κομματάκι στο σώμα τους. Αν κι εγώ το τρώω γιατί μαρέσει, είναι λίγο πικρό βέβαια αλλά είναι αφορμή να πιείς μια ρακή ακόμα για να ξεπλύνεις το στόμα σου.
Dark_son20 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 πριονίδι μας γάμησες τώρα άντε να βρω! αλευράκι και λίγο θυμάρι όπως κάνουν οι πόντιοι για 6 άτομα (που τα 2 παίζει να μην τρώνε) 1,5 κιλό σαλιγκάρια καλά δεν είναι?
Toufas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον, διαβασα προσφατα για ενα υλικο που εχει ελαχιστες θερμιδες (20 θερμιδες τα 100 γραμμαρια) 0 υδατανθρακες και full φυτικες ινες. Ειναι αυτο: Konjac και εχει πολλες εφαρμογες. Εγω αγορασα noodles απο αυτο, ηταν πολυ φτηνα (1.15 το πακετο) και μολις εκανα ενα stir fry και μπορω να πω οτι ηταν ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΑ. Εχουν την ιδια υφη με τα harusame noodles, που ειναι απο πατατα. Δεν γινονται λασπη και κρατανε. Εδω εχει και αλλες εφαρμογες περα απο noodles.
Προτεινόμενες αναρτήσεις