Toufas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ε ρε Τουφα πια! έχεις ένα βίντεο απάντηση για ΤΑ ΠΑΝΤΑ επίσης, κάνει να βάζουμε το ζεματιστό *οτιδήποτε* σε παγωμένο νερό? ειναι υγιεινό δλδ? ή και το ανάποδο. πχ παγάκι σε χοτ ζεματιστό καφέ.? Ασχετα σε αυτο με την πατατα, στα λαχανικα τα βαζουμε σε κρυο νερο μετα το ζεματισμα για να σταματησουν να μαγειρευονται και να κρατησουν το χρωμα τους.
evabb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 εφτιαξα μηλοπιτα απο γευση γαμει. απο εμφανιση την γαμησα γτ με ειχε φαει η αγωνια να δω να εχει ψηθει και την εκοψα ζεστη. δεν σας την δειχνω.
μαφαλντα Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αχ όχι, να την ποστάρεις.Τι, μόνο τις επιτυχίες δεχόμαστε;Εε;
μαφαλντα Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δεν πειράζει,σε όλους έχει συμβεί.Ολοι έχουμε πέσει με τα μούτρα στο ταψί-άμα πεινάς ξεχνάς τους τρόπους.
evabb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 οχι απλα ειχα αγωνια να δω αν ψηθηκε απο μεσα, γτ την πρωτη φορα που την ειχα κανει δεν ειχε ψηθει και γτ ο φουρνος μου δεν ειναι δυνατος. οποτε την εκοψα γρηγορα. γενικα βγηκε σκουρα οχι λογο καψιματος αλλα γτ η ζυμη εχει λιγη μερεντα μεσα (πριν με κρεμασετε κι εγω ειχα στην αρχη αμφιβολιες αλλα βγαινει ωραια) και κανελα πανω στα μηλα.
Toufas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αφου η εΒα ειναι ντροπιαρα, ας βαλω εγω ενα "γλυκο" απο το alinea http://www.youtube.com/watch?v=afGpptxz_qE
traganeus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ντάξει έργο τέχνης!!!!! Αλλα δεν νομίζω να έχει να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο γευστικά.... Μόνο για παπατζιλίκι είναι και για καμια photo στο facebook
freedubus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Τούφα καμιά συνταγή για κουραμπιέδες και μελομακάρονα ξέρεις;
evabb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αφου η εΒα ειναι ντροπιαρα, ας βαλω εγω ενα "γλυκο" απο το alinea http://www.youtube.com/watch?v=afGpptxz_qE συγνωμη αλλα αυτο φαι δεν ειναι. ωραιο εντυπωσιακο αλλα μοιαζει πιο πολυ με πινακα παρα με τροφη. το φαγητο υπαρχει για να τρωμε οχι να το πασαλιβουμε στο τραπεζομαντιλο< καλυτερα η πυροβολιμενη μου μηλοπιτα.
μαφαλντα Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Φρινταμαπα αν φτιάξεις κουραμπιέδες να το δούμε σε βιντεακι. Please. Εσύ και η ζάχαρη άχνη.
freedubus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Σιγά. Την παίρνεις και την πετάς πάνω στους κουραμπιέδες. Τι μπορεί να πάει στραβά δηλαδή;
traganeus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εγώ έφτιαξα πρώτη φορά στην ζωή μου σήμερα σοκολατόπιτα απο μια συνταγή της Μπαρμπαρίγου πολύ εύκολη. Το αποτέλεσμα: δεν ξέρω αν φαίνεται σαν σοκολατόπιτα αλλα έχω φάει μισό ταψί μέχρι στιγμής χωρίς να πάω τουαλέτα ακόμα!!!
Chrisxxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αυτό ειναι το thread που δεν ποστάρει κανείς συνταγές παρα μονο φωτοουζζζ? Αντε βαλτε καμια συνταγη. Για την σοκολατοπιτα κυρίως ενδιαφέρομαι
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Συνταγή για γαμάτη κυριακάτικη ομελέτα δική μου: - Ανάβουμε το μάτι και βάζουμε πάνω το τηγάνι. Παρατηρούμε οτι το τηγάνι δεν εφαρμόζει καλά στο μάτι και αφήνει κενό ενδιάμεσα. Το διαολοστέλνουμε και συνεχίζουμε. - Παίρνουμε 3 αυγά. Μας σπάει και ένα γιατί μας γλίστρησε απ΄ το χέρι και το αντικαθιστούμε με άλλο βρίζοντας. Σύνολο 4 αυγά. - Σπάμε τα αυγά σε ένα βαθύ πιάτο. Όπως πάντα (σε εμένα τουλάχιστον) , έτσι και τώρα μπορεί να πέσουν και λίγα τσόφλια μέσα στο πιάτο. Μουρμουρίζουμε μια πνιχτή χριστοπαναγία και τα αφαιρούμε. - Χτυπάμε καλά τα αυγά με ένα πιρούνι. Προσέχουμε να μη μας φύγει απέξω το μείγμα. Εγώ δεν πρόσεξα και μου χύθηκε. (Σε αυτό το στάδιο παραλίγο να την φάει ο φωταγωγός από τα νεύρα την ομελέτα μας, αλλά ευτυχώς συγκρατήθηκα και απλά τη στόλισα με μερικά κοσμητικά επίθετα). - Λάδι βάλατε στο τηγάνι πριν; Όχι ε; Καλοί μαλάκες σαν κι εμένα είστε. Βάλτε λοιπόν. - Ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά στο τηγάνι. Μπορεί να πεταχτεί λάδι, αν συμβεί αυτό οπισθοχωρήστε (κατά προτίμηση φωνάζοντας ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ) για να μην σας κάψει. - Περιμένουμε λίγο να ψηθεί. Σκαλίζουμε με την κουτάλα τριγύρω για να ξεκολλάει. Όχι με το δάχτυλο όπως εγώ, γιατί θα καείτε και θα χάσετε λίγο ακόμα κάρμα από τις βωμολοχίες. - Μόλις ψηθεί λίγο, την γυρίζετε και τη διπλώνετε στη μέση. Καλό θα ήταν να έχετε προνοήσει και να μην έχετε το μάτι στο τέρμα, εμένα είχε πάρει ένα ωραίο βαθύ καφέ χρώμα αποκάτω, ένα στάδιο πριν το κάψιμο. - Περιμένετε λίγο να ψηθεί ολοκληρωτικά και το μέσα της. - Βάζετε στο πιάτο. - Τρώτε. - ... - Αν χορτάσατε να μου τρυπήσετε τη μύτη. Καλό είναι να φάτε και τίποτε άλλο μαζί (π.χ. ψωμί, τυρί, σαλάτα, απάκι, κανά λουκάνικο). Εγώ δεν είχα, δυστυχώς. Δεν έβαλες αλάτι. Βασικά δεν έβαλες μέσα τίποτε άλλο εκτός από αυγά. και χριστοπαναγίες και τσόφλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις