billkost Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Και παμε παλι offtopic, το πιατο ειναι με σοταρισμενο κομματι απο foie gras. http://www.archive.org/details/cu31924000610117 σελιδα 400. Πολύ καλά λοιπόν. Ο Escoffier έκανε ένα λάθος. Άνθρωπος είναι και έκανε λάθος. Δεν έχω κάτι άλλο να τονίσω. Ας πάρουμε λοιπόν όλοι μοσχάρι, αστακό, foie gras, τρούφες, μαύρες και άσπρες, χειμωνιάτικες και καλοκαιρινές, ας βάλουμε και λίγο bacon για την κυρία Εύα και ας το κάνουμε σαν πίτσα, να βάλουμε και κανένα σουβλάκι από πάνω και ας το φάμε με λίγη μερέντα στο πλάι. Δεν είμαι εγώ περίεργος, οι άνθρωποι κάνουν λάθη. μια ερωτηση στα γρηγορα παιδες. θα φτιαξω σοκολατενια μαφινς και λεω να βαλω κομματακια σοκολατας μεσα κιολας. μαυρη σοκολατα fondant 48% κακαο ειναι οκ; Βάλε και λίγο bacon :>.....
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δοκιμασε να την βαλεις και πες μας. αυτο εκανα,
billkost Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 αυτο εκανα, bacon έβαλες; Πλάκα πλάκα, ένα μικρό, εξαιρετικά μικρό, τηγανισμένο κομμάτι bacon στο κέντρο κάθε muffin ίσως να ήταν προσθήκη έκπληξης. Όπως ο άλλος που έκανε crema di riso στον Blumenthal και έστρωνε κόκκους στιγμιαίου καφέ από κάτω.
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ναι σιγουρα να μου τα φερει στο κεφαλι η φιλη μου που με παρακαλεσε ειδικα να της τα φτιαξω. επισης θελω ενα γουδι. μου εφυγε ο κωλος να σπασω την σοκολατα.
Toufas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ναι σιγουρα να μου τα φερει στο κεφαλι η φιλη μου που με παρακαλεσε ειδικα να της τα φτιαξω. επισης θελω ενα γουδι. μου εφυγε ο κωλος να σπασω την σοκολατα. Δεν την βγαζεις απο την συσκευασια, απλα την κοπανας στον παγκο και ειναι ετοιμη.
billkost Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ναι σιγουρα να μου τα φερει στο κεφαλι η φιλη μου που με παρακαλεσε ειδικα να της τα φτιαξω. επισης θελω ενα γουδι. μου εφυγε ο κωλος να σπασω την σοκολατα. Και εγώ θέλω ένα γουδί αλλά να είναι από αυτό το ειδικό που φτιάχνουν εκεί στην Καταλονία τα γουδιά. Από πέτρα νομίζω είναι το σωστό για να είναι τραχύ. Είχα δει σε μια ταινία, νομίζω Ισπανική μια τύπισσα που έφτιαχνε κάτι σε ένα γουδί και γούσταρα.
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 κοιτα ηθελα να γινει σχετικα μικρα κομματια αλλα οχι τριματα.την εβαλα σε ενα πλαστικο ταπερ και με ενα ποτηρι την κοπαναγα. θελω ενα γουδι εργαστηριου, σκιζει κωλους. Και εγώ θέλω ένα γουδί αλλά να είναι από αυτό το ειδικό που φτιάχνουν εκεί στην Καταλονία τα γουδιά. Από πέτρα νομίζω είναι το σωστό για να είναι τραχύ. Είχα δει σε μια ταινία, νομίζω Ισπανική μια τύπισσα που έφτιαχνε κάτι σε ένα γουδί και γούσταρα. εργαστηριακο γουδι εχω κανει σκονη οτι μπορεις να φανταστεις εκει μεσα, για πολυ μπρουταλ καταστασεις.
billkost Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 κοιτα ηθελα να γινει σχετικα μικρα κομματια αλλα οχι τριματα.την εβαλα σε ενα πλαστικο ταπερ και με ενα ποτηρι την κοπαναγα. θελω ενα γουδι εργαστηριου, σκιζει κωλους. Κυρία βρωμόστομη, τι είναι το γουδί εργαστηρίου; Διαφορετικό από το κανονικό κουζίνας;
traganeus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ΧΟΙΡΙΝΟ ΡΙΓΑΝΑΤΟ Συνταγή... Βγάζουμε απο την κατάψυξη την προηγούμενη μέρα το ταπεράκι με το χοιρινό που μας έφτιαξε η μαμά και το βάζουμε να ξεπαγώσει. Βράζουμε ρύζι και ζεσταίνουμε το χοιρινό. ΕΤΟΙΜΟ!!!! Συνοδεύεται με πιρούνι!
traganeus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 uncle bens σε σακουλάκι, το πετάς σε κατσαρόλα με νερό που βράζει, κάνεις ένα ντουζάκι και μόλις βγείς είναι έτοιμο. 10-12 λεπτάκια!
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 σοκολατενια μαφινς με κομματακια σοκολατας λιγο στραπατσαρισμενα βεβαια αλλα μυριζουν ωραια. αψητα ψημενα the total!!!
traganeus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 βάλε συνταγή.... *πως λέγονται αυτά τα χάρτινα???
Impious Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 θελω ενα γουδι εργαστηριου, σκιζει κωλους. εχω κανει σκονη οτι μπορεις να φανταστεις εκει μεσα, για πολυ μπρουταλ καταστασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις