Toufas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ρε φίλε επειδή εσένα δε σου άρεσε η πανσέτα του κυρ γιώργη μας έβγαλες τους Έλληνες σκατόλα και τα αμερικανάκια του μακ sous vive πριγκιποφαγάδες. Και "θέλω φίλους αμερικάνους", "θέλω φαγητό αμερικάνικο" και δε συμμαζεύεται. Όποιος τολμήσει να έχει άλλη άποψη από τη πάρτι σου βαφτίζεται ελληνάρας σαβουροφάγος πλασ άξεστος χωριάτης. Αν δε σου γουστάρει ρε φίλε πάνε στο αμέρικα. Απορώ γιατί γύρισες και γιατί μένεις ακόμη εδώ. Αν ο κυρ γιωργης εχει ψησει την πανσετα "μεχρι θανατου" και την εχει κανει σολα, πρεπει να του αρεσει ρε μαστορα? Το κακο μαγειρεμα δεν εχει εθνικοτητα και χωρα απο οσο ξερω. Το ζουμι απο αυτα που ειπε για μενα ειναι η στραβοκεφαλια και οι παρωπιδες που εχει δει να εχουν οι αλλοι στην ελλαδα και οχι σε μια απο τις πιο συντηρητικες χωρες του πλανητη οπως ειναι η αμερικη. Δεν σας αρεσουν αυτα που λεει/λεω και μιλανε για πιο τεχνικα θεματα? Μην τα διαβαζετε. Να παω στο thread με την ερασιτεχνικη φωτογραφια και να εχω την απαιτηση να μιλανε ολοι στο ιδιο μηκος κυματος με μενα επειδη δεν εχω ιδεα για το τι μιλανε? Να παω και να τους την λεω για τις ομορφες φωτο που βαζουν επειδη δεν ειναι αφισες 2μιση τετραγωνικων? Ή οταν καποιος εξηγει μια τεχνικη με την καμερα του να του απανταω "tl;dr"? Θα ηθελα να δωσει καποιος ενα παραδειγμα direct απαντησης απο μενα ή την ευα ή τον billkost (γιατι απο μερικους εμεις οι 3 ειμαστε οι ενοχλητικοι) που να ειναι στο ιδιο επιπεδο απαντησεων απο την αλλη μερια οπως ηταν οι απαντησεις για το burger του, για τις μπριζολες που εχω βαλει κλπ κλπ.
Toufas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ε ναι, τρολλαρουν και ειναι αγενεις μερικοι και ειναι οκ. Γινεται το ιδιο σαν απαντηση και ειναι αγενεια και μας λενε χωριατες και ειναι δραμα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Το αν ο οποιοσδήποτε ανώνυμος (ουσιαστικά) κυρ-Γιώργης έχει κάνει "σόλα την παντσέτα" δεν έχει καμία σχέση με αυτό το νήμα. Αντίστοιχα, το αν θεωρώ εγώ πως ο φίλος μου, που βράζει μισή ώρα τα μακαρόνια, δε θα έπρεπε να έχει μούτρα να σχολιάζει τις απορίες μου για το τι κρέας χρησιμοποιήθηκε για το κοντοσούβλι, δεν έχει καμία σχέση με αυτό το νήμα. Δε μας νοιάζουν οι φίλοι σας, δε μας νοιάζει αν ο χασάπης σας είναι ενημερωμένος ή όχι. Έχετε κάποια πρόταση για ποιο κομμάτι κρέας κάνει καλό βραστό, λ.χ.; Ευχαρίστως να την ακούσουμε. Σας πειράζει που τρώγατε καλύτερα στη Ζιμπάμπουε και δεν αντέχετε τους βλάχους τους Έλληνες; ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ. Ανοίξτε νήμα για το basse classe επίπεδο των νεοελλήνων και γράψτε εκεί τις εμπειρίες σας: από εστιατόρια, μαγέρικα, πολυκαταστήματα, τους λούστρους στην Ερμού. Όπως πάντα, αν θεωρείτε προβληματική την παρέμβαση του όποιου χρήστη, στέλνετε αναφορά και δεν απαντάτε (ιδιώς εκτοξεύοντας χαρακτηρισμούς). Εναλλακτικά, αγνοείτε τα μηνύματα αυτά. Αρκετά με τους καυγάδες, έχει εκτροχιαστεί το νήμα. Εφόσον συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και υποχρεωθώ να επανέλθω, το νήμα θα κλειδωθεί. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλους.
apd453 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Τα αισθητήρια γεύσης στη γλώσσα ξεπατίκωνονται από κανένα μουσείο μέτρων και σταθμών γεύσης?
evabb Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 οχι αλλα ολοι οι ανθρωποι δεν εχουν την ιδια ευαισθησια, και το ιδιο ισχυει και για την οσφρηση. πχ οι καπνιστες τινουν να χανουν την αισθηση της γευσης και της οσφρησης.
Toufas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Τα αισθητήρια γεύσης στη γλώσσα ξεπατίκωνονται από κανένα μουσείο μέτρων και σταθμών γεύσης? Εσυ λες να εχεις την ιδια ευαισθησια με καποιον που τρωει ολη του την ζωη φαγητο με full μπαχαρικα και καυτερα στο tabasco? Εγω οταν πρωτοεφαγα φαγητο απο την μανα του ινδου μου φιλου ειχα δακρυσει παντως. Τωρα μου ειναι μια χαρα.
evabb Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 αυτο συμβαινει τουφα γτ η καψαισινη καταστρεφει τις νευρικες αποληξεις που ειναι υπευθυνες για την αισθηση της υψηλης θερμοκρασιας. βασικα η καψαισινη και η θερμοκρασια διεγυρουν με τον ιδιο τροπο αυτες τις αποληξεις και τις καταστρεφουν με τον ιδιο τροπο. δεν ξερουμε ομως αν ειναι αναστρεψιμο ομως. εγω παλι τρωω πολυ ζεστα φαγητα και φοβαμαι οτι εχω καταστρεψει ετσι την αισθηση της γευσης μου.
Praetorianos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 εγω παλι τρωω πολυ ζεστα φαγητα και φοβαμαι οτι εχω καταστρεψει ετσι την αισθηση της γευσης μου. Στα 'λεγα
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Τα αισθητήρια γεύσης στη γλώσσα ξεπατίκωνονται από κανένα μουσείο μέτρων και σταθμών γεύσης? για τα καυτερά υπάρχει η κλίμακα scoville http://en.wikipedia.org/wiki/Scoville_scale
Toufas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Και για τα αλμυρα το γλουταμινικο οξυ: http://en.wikipedia.org/wiki/Glutamic_acid_%28flavor%29
billkost Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 αυτο συμβαινει τουφα γτ η καψαισινη καταστρεφει τις νευρικες αποληξεις που ειναι υπευθυνες για την αισθηση της υψηλης θερμοκρασιας. βασικα η καψαισινη και η θερμοκρασια διεγυρουν με τον ιδιο τροπο αυτες τις αποληξεις και τις καταστρεφουν με τον ιδιο τροπο. δεν ξερουμε ομως αν ειναι αναστρεψιμο ομως. εγω παλι τρωω πολυ ζεστα φαγητα και φοβαμαι οτι εχω καταστρεψει ετσι την αισθηση της γευσης μου. Είχα διαβάσει κάτι σε ένα από τα βιβλία του Herve This για το συγκεκριμένο θέμα, θα το ψάξω αν θες, αλλά αφού πάω σε δικό μου σπίτι και ανοίξω τις κούτες με τα βιβλία μου, αλλιώς είναι βαβούρα και βαριέμαι. Αυτό δε το βρίσκεις εύκολα στο net.
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον ψαχνω για καποια συνταγη σουφλε ζυμαρικων*. Απλως θελω να ειναι λιγο πιο "περιεργη" απο το κλασικο μακαρονια/τυρια/μπεηκον whatever/ψησιμο. Θα εξυπηρετησει ως filler dish τα χριστουγεννα. Καμια ιδεα? *Disclaimer: Ξερω πως κανονικα δεν λεγεται σουφλε, αλλα ωγκρατεν (οχι απαραιτητα με αυτην την ορθογραφια), απλως για κοινη κατανοηση του πιατου το γραφω ετσι
apd453 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Εγω οταν πρωτοεφαγα φαγητο απο την μανα του ινδου μου φιλου ειχα δακρυσει παντως. Τωρα μου ειναι μια χαρα. Κοιτα,ο συντροφος μου ειναι Ινδος κ ειμαστε μαζι 6-7 χρονια εκ των οποιων τα 2.5 ζουμε κ μαζι.Μιλαμε το μπαχαρικο κ το καρικευμα που τρωει ειναι απλα εξωπραγματικο.Ειλικρινα ομως,οταν λενε spicy για τους Ελληνες αυτο μεταφραζεται ''παμε στο νοσοκομειο για πλυση στομαχου''.Ειναι απλα culture issue. αγγλία, ινδός, spicy foods, δίακόπτης.... Λοιπον ψαχνω για καποια συνταγη σουφλε ζυμαρικων*. Απλως θελω να ειναι λιγο πιο "περιεργη" απο το κλασικο μακαρονια/τυρια/μπεηκον whatever/ψησιμο. Θα εξυπηρετησει ως filler dish τα χριστουγεννα. Καμια ιδεα? Με σπανάκι είχα φάει και ήταν γαμάτο. Συνταγή δε ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις