parasaser Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 αν και μαγειρας πρωτη φωρα βλεπω τοσο χοντρο μαυρο αλατι λολ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Για μαύρο αλάτι Χαβάης: D for Delicious, στο Λυκαβηττό. Σίνα 62, Κολωνάκι, απέναντι από το Γαλλικό Ινστιτούτο τηλ. 210 3602898.
billkost Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Για μαύρο αλάτι Χαβάης: D for Delicious, στο Λυκαβηττό. Σίνα 62, Κολωνάκι, απέναντι από το Γαλλικό Ινστιτούτο τηλ. 210 3602898. Thanks Snoob!!!
evabb Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 βρηκα κατι που θα αρεσει σε πολλους πιστευω τσιπς απο παρμεζανα http://www.marmiton.org/pratique/techniques-culinaires-video-cuisine_chips-de-parmesan.aspx ειναι στα γαλλικα αλλα δεν εχει πολλα να καταλαβεις κιολας αγοραζεις κομματι παρμεζανα και το τριβεις μονος σου. σε ενα αντικολλητικο τηγανη χωρις καθολου λαδι (μετρια φωτια) ριχνεις μια κουταλιτσα του καφε τυρι και το απλωνεις λιγο. δεν το αγγιζεις καθολου αλλιως θα γινει μπαλα. οταν γινει χρυσο απο πανω (οπως φενεται στο βιντεο) το ξεκολλας απαλα με μια πλαστικη σπατουλα. συνοδευεται με λευκο κρασι η σαμπανια ως ορεκτικο/απεριτιφ. οταν κρυωνουν τα τσιπς γινονται τραγανα. υγ τα επομενα λεει γινονται πιο γρηγορα γτ το τηγανι εχει ζεσταθει καλα.
athlios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Καπου ειχα φαει σαλατα με βαση απο παρμεζανα που ηταν φτιαγμενη με αυτον τον τροπο και ηταν υπεργαματο αν και πολυ αλμυρο.
evabb Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 η παρμεζανα σκιζει παρθενα κωλαρακια. τελος...
athlios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 η παρμεζανα σκιζει παρθενα κωλαρακια. τελος... Σαρεσει η παρμεζανα εΒουλα?
billkost Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 η παρμεζανα σκιζει παρθενα κωλαρακια. τελος... Ρε συ, είναι εντυπωσιακή η αθυροστομία σου.
billkost Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Καπου ειχα φαει σαλατα με βαση απο παρμεζανα που ηταν φτιαγμενη με αυτον τον τροπο και ηταν υπεργαματο αν και πολυ αλμυρο. Πάνε στο 2.49 και δες τα μακαρόνια που παρουσιάζει. http://www.youtube.com/watch?v=qwKLw5vk-Kg "I am sure this is illegal somewhere" χαχαχαχαχαχα. Πιο μετά έχει και μια μικρή συζητησούλα για την παρμεζάνα.
leftermann Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 ξέρει κανένας: αν φτιάξω μαγιονέζα, πόσο περίπου κρατάει στο ψυγείο; Μια βδομάδα ξερωγώ; Κάναν μήνα;
evabb Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ρε συ, είναι εντυπωσιακή η αθυροστομία σου. ισχυει ξέρει κανένας: αν φτιάξω μαγιονέζα, πόσο περίπου κρατάει στο ψυγείο; Μια βδομάδα ξερωγώ; Κάναν μήνα; εβδομαδα. σκεψου οτι εχει αυγο μεσα.
billkost Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 ξέρει κανένας: αν φτιάξω μαγιονέζα, πόσο περίπου κρατάει στο ψυγείο; Μια βδομάδα ξερωγώ; Κάναν μήνα; Μια εβδομάδα, απλά πρόσεξε, όταν τη φτιάξεις, άφησέ την για 4-5-6 ώρες έξω από το ψυγείο, το λεμόνι που έχει θα είναι αρκετό για να σκοτώσει μικρόβια που μπορεί να έχει το αυγό. Εκτός αν βάλεις παστεριωμένο αυγό, που το έχω δοκιμάσει και δεν έχω καταλάβει διαφορά. Καλή επιτυχία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις