Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

  • Super Moderators
Δημοσ.

Για μαύρο αλάτι Χαβάης: D for Delicious, στο Λυκαβηττό.

 

Σίνα 62, Κολωνάκι, απέναντι από το Γαλλικό Ινστιτούτο τηλ. 210 3602898.

Δημοσ.

Για μαύρο αλάτι Χαβάης: D for Delicious, στο Λυκαβηττό.

 

Σίνα 62, Κολωνάκι, απέναντι από το Γαλλικό Ινστιτούτο τηλ. 210 3602898.

Thanks Snoob!!!

Δημοσ.

βρηκα κατι που θα αρεσει σε πολλους πιστευω

 

τσιπς απο παρμεζανα

 

http://www.marmiton.org/pratique/techniques-culinaires-video-cuisine_chips-de-parmesan.aspx

 

ειναι στα γαλλικα αλλα δεν εχει πολλα να καταλαβεις κιολας

 

αγοραζεις κομματι παρμεζανα και το τριβεις μονος σου.

σε ενα αντικολλητικο τηγανη χωρις καθολου λαδι (μετρια φωτια) ριχνεις μια κουταλιτσα του καφε τυρι και το απλωνεις λιγο.

δεν το αγγιζεις καθολου αλλιως θα γινει μπαλα.

οταν γινει χρυσο απο πανω (οπως φενεται στο βιντεο) το ξεκολλας απαλα με μια πλαστικη σπατουλα.

συνοδευεται με λευκο κρασι η σαμπανια ως ορεκτικο/απεριτιφ.

οταν κρυωνουν τα τσιπς γινονται τραγανα.

 

υγ τα επομενα λεει γινονται πιο γρηγορα γτ το τηγανι εχει ζεσταθει καλα.

Δημοσ.

Καπου ειχα φαει σαλατα με βαση απο παρμεζανα που ηταν φτιαγμενη με αυτον τον τροπο και ηταν υπεργαματο αν και πολυ αλμυρο.

Δημοσ.

Καπου ειχα φαει σαλατα με βαση απο παρμεζανα που ηταν φτιαγμενη με αυτον τον τροπο και ηταν υπεργαματο αν και πολυ αλμυρο.

Πάνε στο 2.49 και δες τα μακαρόνια που παρουσιάζει.

http://www.youtube.com/watch?v=qwKLw5vk-Kg

"I am sure this is illegal somewhere" χαχαχαχαχαχα.

 

Πιο μετά έχει και μια μικρή συζητησούλα για την παρμεζάνα.

Δημοσ.

Ρε συ, είναι εντυπωσιακή η αθυροστομία σου.

 

ισχυει :-D

 

ξέρει κανένας: αν φτιάξω μαγιονέζα, πόσο περίπου κρατάει στο ψυγείο; Μια βδομάδα ξερωγώ; Κάναν μήνα;

 

εβδομαδα. σκεψου οτι εχει αυγο μεσα.

Δημοσ.

ξέρει κανένας: αν φτιάξω μαγιονέζα, πόσο περίπου κρατάει στο ψυγείο; Μια βδομάδα ξερωγώ; Κάναν μήνα;

Μια εβδομάδα, απλά πρόσεξε, όταν τη φτιάξεις, άφησέ την για 4-5-6 ώρες έξω από το ψυγείο, το λεμόνι που έχει θα είναι αρκετό για να σκοτώσει μικρόβια που μπορεί να έχει το αυγό. Εκτός αν βάλεις παστεριωμένο αυγό, που το έχω δοκιμάσει και δεν έχω καταλάβει διαφορά.

 

Καλή επιτυχία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...