evabb Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 δεν έχει καθαριότητα σήμερα, και είπες να την δεις με την μαγειρική; Για σκάρα τι λες; Μηδέν σάλτσες και λάδια. εχει καθαριοτητα τωρα σε λιγο ξεκιναω. το ξερω οτι στην σχαρα ειναι το καλυτερο απλα ειναι βαρετο αμα τρως μονο αυτο τις προαλλες πεταξα στο ταξι μερικα κομματακια κρεας με αρκετο σκορδο (μπαχαρικο ετοιμο) και λιγο λαδολεμονο και ηταν ωραια. αλλα θελω καμια αλλη ιδεα ετσι με γευση. τπτ με πιπεριες γινεται; ρε μαν! με ανανα βρηκες κι εσυ; καλυτερα να πεθανω παρα να φαω ανανα
The_Judas Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Τι να σας πω τότε. Βράστε σκέτο ρύζι σε νερό Εγώ είμαι σε αντίθετη φάση αυτή την στιγμή. Προσπαθώ να βάλω κιλά. Πάντως και ο ανανάς δεν είναι και ιδιαίτερα παχυντικός. Προσωπικά πιο πολύ κοιτάω την διατροφική αξία στα τρόφιμα (βιταμίνες-πρωτείνες-λίγα λιπαρά) και όχι απλά τις θερμίδες που δεν λένε και τίποτα.
adi32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) ΚΕΙΚ Σούπερ φουσκωτό Υλικά 1 Φαριναπ 1 πακέτο βούτυρο τύπου Βιτάμ 2 ποτήρια ζάχαρη 4 αυγά 1 ποτήρι γάλα 1 κουταλάκι μπέικιν 1 βανίλια Ξύσμα πορτοκαλιού Τρούφα σοκολάτα Λίγο κονιακ Εκτέλεση Χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη Ρίχνουμε τα αυγά ένα ένα Κατόπιν το γάλα με το ξύσμα το κονιάκ και τη βανίλια Ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι ώστε να ενσωματώνεται στο μείγμα καθώς χτυπιέται Στο τέλος ρίχνουμε την τρούφα και το χτυπάμε λίγο ακόμα Έχουμε προθερμάνει τον φούρνο στους 170 ακριβώς (στο πάνω-κάτω, ΟΧΙ στον ΑΕΡΑ προσοχή) και ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα στρογγυλή (από καουτσούκ προτιμότερο) Ψήνουμε για 1ωρα και 25 λεπτά ακριβώς στους 170 βαθμούς (η σχάρα στην πρώτη θέση από κάτω) χωρίς να ανοίγουμε το φούρνο ούτε να βάζουμε μαχαίρια μέσα (Μάνο αν δούμε ότι έχει αρπάξει από πάνω μπορούμε στη 1 ώρα περίπου να βάλουμε με προσοχή ένα αλουμινόχαρτο από πάνω) Το πόσο φουσκωτό γίνεται φαίνεται στη φώτο όπου έχω ρίξει από πάνω και λιωμένη σοκολάτα Επεξ/σία 9 Μαΐου 2010 από adi32
The_Judas Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Muffins μαρμελάδας Συστατικά (για 10-12 muffins) 200 γρ απλό αλεύρι (γενικής χρήσης) 50 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κσ μπεικιν παουντερ 3-4 βανίλιες σκόνη 60 γρ. ζάχαρη 175 ml γάλα 1 αυγό 100 γρ. βούτυρο ξύσμα από 1 πορτοκάλι 130 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι (ή οποιαδήποτε άλλη μαρμελάδα θέλουμε). Εκτέλεση Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ºC. Αναμιγνύουμε το αλεύρι, το μπεικιν, την ζάχαρη και την βανίλια σε ένα βαθύ σκεύος (ή μπολ). Σε άλλο σκεύος χτυπάμε το αυγό και έπειτα αναμιγνύουμε με αυτό, το λειωμένο βούτυρο, το ξύσμα πορτοκαλιού. Τα ανακατεύουμε με σύρμα. Ρίχνουμε το μείγμα αυτό μέσα στο αλεύρι και ανακατεύουμε (με σύρμα χειρός ή ηλ. μίξερ). Επειτα χύνουμε μέσα και την μαρμελάδα και αναμιγνύουμε το μίγμα μέχρι ωσότου γίνει ομοιογενές. ++ Παίρνουμε μια ειδική φόρμα για muffins (ή απλά φορμάκια μιας χρήσης) και λαδώνουμε τις βάσεις με λάδι ή βούτυρο. Μοιράζουμε το μίγμα μέσα στην φόρμα. Το βάζουμε μέσα στον φούρνο και το ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά στους 200ºC. +++ ++ μπορούμε να θέλουμε να βάλουμε και κομμάτια σοκολάτας μέσα στο μίγμα. +++ Για να δούμε αν είναι έτοιμα βάζουμε μέσα μια οδοντογλυφίδα. Αν αυτή βγαίνει καθαρή σημαίνει ότι είναι έτοιμα. Ποτέ δεν ανοίγουμε τον φούρνο στην αρχή του ψησίματος γιατί αυτό θα εμποδίσει το φούσκωμα του μίγματος! Επεξ/σία 9 Μαΐου 2010 από The_Judas
YiN Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 μου αρεσει που η ευα ζητησε συνταγες διαιτης κι απο κατω εσκασαν τα κεϊκ και τα μαφινς :Ρ
evabb Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 μου αρεσει που η ευα ζητησε συνταγες διαιτης κι απο κατω εσκασαν τα κεϊκ και τα μαφινς :Ρ ελα ντε.
The_Judas Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 μου αρεσει που η ευα ζητησε συνταγες διαιτης κι απο κατω εσκασαν τα κεϊκ και τα μαφινς :Ρ Μας αρέσουν οι γυναίκες με πιασίματα
nickarmy Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 αντε θα κάνω εγώ την αρχή νομίζω πως ειναι διαιτητικό Πιλάφι αλά κριόλ (για 4 άτομα) 2 φλιτζάνια ρύζι 1/2 >> ελαιόλαδο 4 ντομάτες ξεφλουδισμένες 1/2 κιλό μανιτάρια 1/2 κρασί λευκό 1/2 πιπεριά πράσινη 1/2 πιπεριά κόκκινη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 5 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών Αλάτι,πιπέρι Εκτέλεση κόβεις τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες , τα σοτάρεις σε κατσαρόλα με μια κουταλιά λάδι μέχρι να ροδίσουν και τα σβήνεις με το κρασί , μετά ρίχνεις τις πιπεριές ψιλοκομμένες και ανακατεύεις ύστερα προσθέτεις τις ντομάτες τριμμένες λίγο χλιαρό νερό το αλάτι το πιπέρι και το σιγοβράζεις . Σοτάρεις σε κατσαρόλα το κρεμμύδι και το ρύζι με το υπόλοιπο λάδι,ρίχνεις το ζωμό ,το αλάτι και σιγοβράζεις το ρύζι ώσπου να πιει όλο το ζωμό το αφείνεις για 2 λεπτά και το σερβίρεις σε πιατέλα μετά ΄βάζεις και τη σάλτσα επάνω και το πασπαλίζεις με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι
evabb Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μας αρέσουν οι γυναίκες με πιασίματα πιασιματα εχουμε και με 5 κιλα λιγοτερα
Freakster Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) θυμηθείτε στα μαφινς του Juda, να βουτυρώσετε τη φόρμα γιατί εγώ δεν το θυμήθηκα edit: προσθεσα στο μίγμα λίγη σκόνη πρωτείνης σοκολάτα και κακαο σε σκόνη σα να παραφούσκωσαν.. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2010 από Freakster
The_Judas Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 θυμηθείτε στα μαφινς του Juda, να βουτυρώσετε τη φόρμα γιατί εγώ δεν το θυμήθηκα Το αστείο είναι ότι την τελευταία φορά που την έκανα την συνταγή το ξέχασα και εγώ αυτό. Στην φώτο έβαλα τα λιγότερο διαλυμένα μαφιν.
evabb Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Κανω τον κωπο να μεταφρασω μια ωραια συνταγη και να την βαλω εδω. αν και ειναι vegetarian, ειναι αρκετα βαρυ και συνοδευει καποιο κρεας η οτι θελετε Γκρατεν με μανιταρια για 4 ατομα 600γρ μανιταρια φρεσκα σε φετες 1 κρεμυδι καθαρισμενο και ψιλοκομενο 2 κουταλιες της σουπες ελαιολαδο 50 γρ βουτυρο 2 κουταλιες της σουπας αλευρι 300 ml ζωμο λαχανικων (κυβοι κνορ πχ) αλατι και πιπερι μοσχοκαρυδο θυμαρι 1 κουταλια της σουπας γαλετα προετοιμασια -ψηστε/τσιγαριστε ανακατευοντας τα μανιταρια και τα κρεμυδια σε ζεστο λαδι -λιωστε το βουτυρο προσθεστε το αλευρικαι μετα ριξτε το ζωμο λαχανικων -αφηστε το να φουσκωσει σε σιγανη φωτια ανακατευοντας χωρις διακοπη -ριξτε μεσα τα μανιταρια, αλατι και πιπερι οσο θελετε και το μοσχοκαρυδο και το θυμαρι -μεταφερετε το μιγμα σε ενα ταψι -πασπαλιστε με την γαλετα και ψηστε στους 180°C μεχρι να γινει χρυσο απο πανω. υγ βγαινει μικρη ποσοτητα στο τελος αλλα επειδη ειναι βαρυ δεν μπορεις να φας πολυ
minarokeftes Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 τις προαλλες πεταξα στο ταξι μερικα κομματακια κρεας με αρκετο σκορδο (μπαχαρικο ετοιμο) και λιγο λαδολεμονο και ηταν ωραια. Καλά και ο ταξιτζής δεν σε πήρε χαμπάρι βα αρχίσει τα βρισίδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις