Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά και ο ταξιτζής δεν σε πήρε χαμπάρι βα αρχίσει τα βρισίδια?

 

στα διαλα ταψι ηθελα να γραψω:P

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

όταν κάνουμε γλυκα με αλεύρι δεν πρέπει να ανακατέψουμε πολύ το μίγμα μιας και αυτό θα ενεργοποίηση την γλουτένη και θα κάνει το μίγμα λάστιχο.

επίσης, η ζάχαρη μπαίνει μαζί με τα υγρά για να διαμοιραστεί πιο καλά μιας και δεν πρέπει να ανακατέψουμε πολύ το αλεύρι

επίσης, η βανίλια δεν είναι η σκόνη στις άσπρες κάψουλες, αγοράστε κανονική βανίλια και θα ανακαλύψετε έναν καινούριο κόσμο γεύσης :P

επίσης όπως και όταν φτιάχνουμε αβγά/ομελέτα και πρέπει να τα βγάζουμε από το τηγάνι όταν είναι ακόμα λίγο υγρά, έτσι και το cake θα είναι full ψημένο μέσα, όταν το βγάλουμε από τον φούρνο με την οδοντογλυφίδα να ειναι εντελως στεγνη και θα είναι πιο πολύ ψημένο επειδή το ψήσιμο δεν σταματάει την στιγμή που θα το βγάλουμε από τον φούρνο. Αρα, λιιιγο υγρασια στην οδοντογλυφιδα δεν ειναι κακο.

Δημοσ.

Ρε συ τούφα, το τυρί το τσέντα(ρ ή λ?) που καμιά φορά το φέρνουν πάνω σε πατάτες σε μορφή ρευστού, πως το λιώνεις? Απλά με την θερμοκρασία της πατάτας γίνεται έτσι ή το λιώνουν με κάποιο τρόπο? Αν το βάλω σε μπρίκι π.χ δεν θα κολλήσει?

Δημοσ.
Ρε συ τούφα, το τυρί το τσέντα(ρ ή λ?) που καμιά φορά το φέρνουν πάνω σε πατάτες σε μορφή ρευστού, πως το λιώνεις? Απλά με την θερμοκρασία της πατάτας γίνεται έτσι ή το λιώνουν με κάποιο τρόπο? Αν το βάλω σε μπρίκι π.χ δεν θα κολλήσει?

λες εκεινο το χημικο πορτοκαλι πραγμα που ειναι και πανω στα nachos με την ΓΑΜΑΤΗ γευση?

με το bain-marie το προσπάθησα πριν λίγες μέρες και δεν βγήκε μιας και το τυρί ξαναερχόταν πάλι σε στερεα μορφή με το που το έβγαζα πάνω από τον ατμό ενώ είχα βάλει και λίγο gala για να το βοηθήσει.

Μια συνταγή για το σπίτι/ευρώπη (μιας και στην αμερική έχουν το velveeta που στο bain-marie γίνετε ακριβώς το ίδιο)

ή το βαζεις καποιο καλο τυρι για λιωσιμο (κασερι/cheddar/fontina/edam/gouda/emental) και το βαζεις να λιωσει για κανα λεπτο κατω απο ζεστο grill

 

 

μιας και ειπα για λιωμενο τυρι:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=BlTCkNkfmRY[/ame]

Δημοσ.
Με κορνφλέιξ για βραδινό δεν αδυνατίζεις έβα. Το πρωί τα τρώνε.

 

δεν τρωω μια σκαφη. αλλωστε δεν την εφτιαξα εγω την διαιτα. η διαιτολογος την εφτιαξε

Δημοσ.
λες εκεινο το χημικο πορτοκαλι πραγμα που ειναι και πανω στα nachos με την ΓΑΜΑΤΗ γευση?

με το bain-marie το προσπάθησα πριν λίγες μέρες και δεν βγήκε μιας και το τυρί ξαναερχόταν πάλι σε στερεα μορφή με το που το έβγαζα πάνω από τον ατμό ενώ είχα βάλει και λίγο gala για να το βοηθήσει.

Μια συνταγή για το σπίτι/ευρώπη (μιας και στην αμερική έχουν το velveeta που στο bain-marie γίνετε ακριβώς το ίδιο)

ή το βαζεις καποιο καλο τυρι για λιωσιμο (κασερι/cheddar/fontina/edam/gouda/emental) και το βαζεις να λιωσει για κανα λεπτο κατω απο ζεστο grill

 

 

μιας και ειπα για λιωμενο τυρι:

http://www.youtube.com/watch?v=BlTCkNkfmRY

 

Αυτό λέω... Αυτό δεν κάνει και καθόλου κακό στην καρδιά. Έτσι όπως το τρώς πάει αυτούσιο και κάθεται στην εξωτερική μπάκα, και όλα καλά.

Δημοσ.

Ξερει κανεις πως γινεται η παγωμενη σοκολατα που πινουμε στις καφετεριες και μοιαζει με μιλκσεικ?

  • Super Moderators
Δημοσ.

Με μερικες μπάλες παγωτό σοκολάτα και παγωμένο γάλα στο μπλέντερ!

 

8000 θερμίδες!

B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...