Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Γιατί μπορεί να το χέσω, μπορεί και να το κρατήσω για πάντα από αγάπη.

κβαντικα το ξερεις οτι δεν στεκει :P:p

Δημοσ.
Μην καταστρέφετε τη συνταγή μου.

ελα πλακα κανω, απλα βρηκα την ευκαιρια να πεταξω μια γατα του σροντινγκερ

Δημοσ.

γιναρα μου, το κολπο grosso με το καλαμαρι οταν το γεμιζεις ειναι να το γυρισεις μεσα εξω. Απλα πιεζεις την ουρα προς την τρυπα και το γυρνας μεσα εξω. δεν θελει ουτε οδοντογλυφιδα ετσι

Δημοσ.

τωρα που ειπες οδοντογλυφιδα θυμηθηκα κατι δαμασκηνα τυλιγμενα με μπεικον που ειχα φαει και ειχαν οδοντογλυφιδα να κραταει το μπεικο λολ

Δημοσ.

Ζεστη σοκολατα

Επειδη με τις σκονες σοκολατας ποτε δεν πετυχα κατι καλο εκανα το εξης

Βαζουμε 4-5 κομματακια απο τη σοκολατα που μας αρεσει σε μια μεγαλη φλυτζανα και ριχνουμε καυτο νερο να λιωσει

Ριχνουμε 2 κουταλιες ζαχαρουχο γαλα και προσθετουμε το υπολοιπο καυτο νερο και σιροπι σοκολατας ή αλλο

Δημοσ.

γιναρα το μονο που θα πω ειναι οτι θα εβαζα το καλαμαρι σε πιο αργη φωτια και πιο πολυ ωρα για να γινει πιο μαλακο.

Δημοσ.
Όλος ο υπόλοιπος πλανήτης τρώει κοτομπέικον, η έβα η δυσκοίλια τρώει δαμασκομπέικον.

καλα δοκιμασε το και μετα πες μου. ορεκτικο ηταν οχι κυριο πιατο. B)

Δημοσ.

Εγώ πάλι σαν γνήσια Κρητικιά (παρόλο που ζω Αθήνα) προτείνω συνταγή και παππού και γιαγιάς....

http://img716.imageshack.us/i/kreasantikristoresize.jpg/

+Μακαρονάδα στο ζωμό από το αρνάκι ή το προβατάκι και τριμμένο ανθότυρο από πάνω!!! (το έφαγα σήμερα :) )

Τρόπος παρασκευής ευκολότατος ακόμα και αν δεν έχουμε κάρβουνα! Αρκεί το κρεατάκι να ανοιχτεί με το τρόπο που βλέπουμε στη φώτο (πείτε στο χασάπη ξέρει αυτος ;) ). Βάζουμε αλάτι αρκετό, μέχρι να το γυρίσουμε ανάποδα και να κρατήσει όσο χρειάζεται ( σκόρδα κλπ απαγορεύονται!!). Το ψήνουμε στο φούρνο στους 200! Όσο για τη μακαρονάδα ακόμα πιο απλά τα πράγματα! Απλά βράζουμε το κρέας (κατά προτίμηση προβατάκι να έχει κανένα λιπαρό), κρατάμε το ζωμό, ρίχνουμε τα μακαρόνια και στη συνέχεια τα πασπαλίζουμε με μπόλικο ανθότυρο (Κρήτης παιδιά ε; ;) )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...