evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν μόλις αυτοσχεδίασα με καλαμάρια:Quantum Squids: γτ κβαντικο; τρωγεται και δεν τρωγεται;
Lucifer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Γιατί μπορεί να το χέσω, μπορεί και να το κρατήσω για πάντα από αγάπη.
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Γιατί μπορεί να το χέσω, μπορεί και να το κρατήσω για πάντα από αγάπη. κβαντικα το ξερεις οτι δεν στεκει :p
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μην καταστρέφετε τη συνταγή μου. ελα πλακα κανω, απλα βρηκα την ευκαιρια να πεταξω μια γατα του σροντινγκερ
YiN Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 btw, ο τιτλος της συνταγής βγαίνει από το νικ μου. Βλ. φορμσπρινγκ.
Toufas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 γιναρα μου, το κολπο grosso με το καλαμαρι οταν το γεμιζεις ειναι να το γυρισεις μεσα εξω. Απλα πιεζεις την ουρα προς την τρυπα και το γυρνας μεσα εξω. δεν θελει ουτε οδοντογλυφιδα ετσι
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 τωρα που ειπες οδοντογλυφιδα θυμηθηκα κατι δαμασκηνα τυλιγμενα με μπεικον που ειχα φαει και ειχαν οδοντογλυφιδα να κραταει το μπεικο λολ
freedubus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Όλος ο υπόλοιπος πλανήτης τρώει κοτομπέικον, η έβα η δυσκοίλια τρώει δαμασκομπέικον.
YiN Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Τούφα θα το έχω υπ'όψιν, κατατά η συνταγή πώς σου φαίνεται; (κανόνισε τι θα πεις ε)
adi32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ζεστη σοκολατα Επειδη με τις σκονες σοκολατας ποτε δεν πετυχα κατι καλο εκανα το εξης Βαζουμε 4-5 κομματακια απο τη σοκολατα που μας αρεσει σε μια μεγαλη φλυτζανα και ριχνουμε καυτο νερο να λιωσει Ριχνουμε 2 κουταλιες ζαχαρουχο γαλα και προσθετουμε το υπολοιπο καυτο νερο και σιροπι σοκολατας ή αλλο
Toufas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 γιναρα το μονο που θα πω ειναι οτι θα εβαζα το καλαμαρι σε πιο αργη φωτια και πιο πολυ ωρα για να γινει πιο μαλακο.
evabb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Όλος ο υπόλοιπος πλανήτης τρώει κοτομπέικον, η έβα η δυσκοίλια τρώει δαμασκομπέικον. καλα δοκιμασε το και μετα πες μου. ορεκτικο ηταν οχι κυριο πιατο.
karmen1983 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάλι σαν γνήσια Κρητικιά (παρόλο που ζω Αθήνα) προτείνω συνταγή και παππού και γιαγιάς.... http://img716.imageshack.us/i/kreasantikristoresize.jpg/ +Μακαρονάδα στο ζωμό από το αρνάκι ή το προβατάκι και τριμμένο ανθότυρο από πάνω!!! (το έφαγα σήμερα ) Τρόπος παρασκευής ευκολότατος ακόμα και αν δεν έχουμε κάρβουνα! Αρκεί το κρεατάκι να ανοιχτεί με το τρόπο που βλέπουμε στη φώτο (πείτε στο χασάπη ξέρει αυτος ). Βάζουμε αλάτι αρκετό, μέχρι να το γυρίσουμε ανάποδα και να κρατήσει όσο χρειάζεται ( σκόρδα κλπ απαγορεύονται!!). Το ψήνουμε στο φούρνο στους 200! Όσο για τη μακαρονάδα ακόμα πιο απλά τα πράγματα! Απλά βράζουμε το κρέας (κατά προτίμηση προβατάκι να έχει κανένα λιπαρό), κρατάμε το ζωμό, ρίχνουμε τα μακαρόνια και στη συνέχεια τα πασπαλίζουμε με μπόλικο ανθότυρο (Κρήτης παιδιά ε; )
freedubus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Αυτό το αποπάνω το είχα φάει σε γάμο στα Ανώγεια. Μα το Δία κουζουλάθηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις