insomniaK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Τούφα, έχω παρατηρήσει πως βράζεις τα κρεατικά σου με σέλινο. Άρχισα να βάζω και λεμον γκρας και η κρεατίλα είναι κατα πολύ περιορισμένη χωρίς το εφεκτ του λεμονιού...
Toufas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 ειναι η αγια τριαδα της γαλλικης μαγειρικης: σελερι καροτο κρεμμυδι (και καμια φορα και πρασσο) εχει παρα πολλες παραλαγες ανα τον κοσμο (πχ η δικια μας τριαδα ειναι λεμονι λαδι ριγανη)
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Στην αλμη(brine) να το βαλεις, και πιο ζουμερο θα γινει, και θα βαλεις οτι γευση θες μεσα. Θα σε εμπιστευτώ. Γλύτωσα και τον κόπο με τις πιπεριές και τις ντομάτες; Awesome. Θα παίξω με το αλάτι τη ζαχαρίτσα και το νερό και μπορεί λίγο σκορδάκι και θυμάρι. Θα δω.
lak10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια εχω και μια συνταγη μους αγριοπαπαρα http://www.youtube.com/watch?v=IQfa4acADAc
marios32 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Το γεύομαι τώρα! Είναι σαν να το έχω μπροστά μου εεε!!
evabb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Το γεύομαι τώρα! Είναι σαν να το έχω μπροστά μου εεε!! :wub: merci
akpe Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Και για να σας ξενερώσω λίγο. Καμιά πρωτότυπη συνταγή/συνδυασμός για πατατοσαλάτα; Μέχρι τώρα την έφτιαχνα κλασσικά με πατάτες, κρεμμύδια, αυγά σε φέτες, μαύρες ελές και μισό κιλό μαγιονέζα αλλά είπα να ψαχτώ για κάτι πιο ενδιαφέρον. Είπα να δοκιμάσω καμιά φορά να την φτιάξω προσθέτοντας ή ψιλοκομμένο bacon ή jalapenos, αλλά φοβάμαι πως θα καταστρέψουν την γεύση
marios32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Με επιφύλαξη το λίνκ αλλά φαίνεται καλό και έχει πολλές συνταγές.
thomasG4 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Και για να σας ξενερώσω λίγο. Καμιά πρωτότυπη συνταγή/συνδυασμός για πατατοσαλάτα; Μέχρι τώρα την έφτιαχνα κλασσικά με πατάτες, κρεμμύδια, αυγά σε φέτες, μαύρες ελές και μισό κιλό μαγιονέζα αλλά είπα να ψαχτώ για κάτι πιο ενδιαφέρον. Είπα να δοκιμάσω καμιά φορά να την φτιάξω προσθέτοντας ή ψιλοκομμένο bacon ή jalapenos, αλλά φοβάμαι πως θα καταστρέψουν την γεύση αυτη η συνταγη πρεπει να ειναι γαματη.Πηρε και βραβειο.Πρεπει να τη δοκιμασω καποια στιγμη.
agamoi-thytai Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς που θα βρω κουτάλα που να είναι σαν σουρωτήρι; CookShop, IKEA, δεν έχουν. Επίσης, συνταγές για work (όχι Κινεζικό) έχει κανείς να προτείνει; Κατά προτίμηση κοτόπουλο και χοιρινό. Danke
Toufas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς που θα βρω κουτάλα που να είναι σαν σουρωτήρι; CookShop, IKEA, δεν έχουν. Επίσης, συνταγές για work (όχι Κινεζικό) έχει κανείς να προτείνει; Κατά προτίμηση κοτόπουλο και χοιρινό. Danke http://en.wikipedia.org/wiki/Spider_%28utensil%29 αυτο?
agamoi-thytai Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι παρόμοιο αν και εχω δει και με πιο λεπτές τρύπες όπως ένα μικρό σουρωτύρι.
Toufas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 μαγαζι με εξοπλισμο εστιατοριου. ασε τα cook shop για τα θυματα.
billkost Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα. Καινούριος στο site και γράφτηκα μόνο για αυτό το θέμα. evabb, έκανες brine τον σολομό; Επίσης, είναι με sous vide;;;; toufas από ποιον κτηνοτρόφο πήρες μανγκαλίτσα; Επίσης, ξέρεις που μπορώ να βρω ζυμαρικά από σκληρό σίτο και περασμένα από μπρούντζινες τρύπες στην Ελλάδα; Στην Αμερική εισάγουν από Ιταλία, αλλά δεν έχω δει σε κανένα Βασιλόπουλο αντίστοιχες μάρκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις