Land_Of_Banania Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Θα πρότεινα τη δημιουργία ενός channel με όνομα Greece ώστε να βρισκόμαστε όλοι οι Έλληνες σε πρώτη φάση, κάτι αντίστοιχο με το παλιό grc του Warcraft και του Starcraft 1. Μπείτε όλοι, κάνετε invite και γνωστούς σας, ώστε να καθιερωθεί. Τουλάχιστον μέχρι να βάλει η Blizzard δικά της κανάλια ανά χώρα όπως στο Warcraft 3.
Stavrakas13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ε απλα το πανε αναποδα πλεον, στην beta νερφαρανε τους πρωτους και τωρα νερφαρουνε τους γηινους ενω τα ζεργκζ τα εχουν χαιζμαινα
Athanasios2104 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Θα πρότεινα τη δημιουργία ενός channel με όνομα Greece ώστε να βρισκόμαστε όλοι οι Έλληνες σε πρώτη φάση, κάτι αντίστοιχο με το παλιό grc του Warcraft και του Starcraft 1. Μπείτε όλοι, κάνετε invite και γνωστούς σας, ώστε να καθιερωθεί. Τουλάχιστον μέχρι να βάλει η Blizzard δικά της κανάλια ανά χώρα όπως στο Warcraft 3. +1 η δημιουργία καναλιού προυποθέτει ότι κάποιος θα είναι συνέχεια online? ή είναι τύπου set & forget? αν ισχυεί το 2ο, ας το κάνει κάποιος και τέλειωσε! σαν ιδέα πάντως -προφανώς- λέει
Land_Of_Banania Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Το κανάλι γίνεται στιγμιαία με το που το γράφεις. Δε νομίζω να χρειάζεται κανέναν online. Εγώ ήδη το έχω βάλει default να μπαίνει και μπαίνουν και μερικοί άλλοι. Απλά το θέμα είναι να διαδοθεί, όπως π.χ διαδόθηκε το eleos στο war3. Οπότε κάνε invite τα contact σου και αυτοί τα δικά τους κλπ.
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 http://www.livestream.com/fliplucksc Idra drunk it Όποιος θέλει να δει την συνέχεια.. Marineking vs Nada Matchάρα taking place.. ψηθείτε
angmar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Τουλάχιστον έμεινε ο Jinro, μπας και δούμε και κάνα παιχνίδι της προκοπής. Τώρα για foxer δε το σχολιάζω καν. 1. make 1000000 barracks 2. press A key a lot 3. ????????? 4. profit όχι, έλεος με τους κορεάτες, οταν και αν ξεφύγουν ποτέ απ τις τσιζιές τα ξαναλέμε, μέχρι τότε foreigners FTW.
predator Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 παιδια υπαρχει πιθανοτητα να παιξει το starcraft 2 σε laptop με τα εξης specs εστω και σε super low? δε με νοιαζει να ειναι τα γραφικα starcraft 1 αρκει να παιξει: CPU: Intel Core Duo T2400 @ 1.83 GHz (Dual Core) RAM: 4 GB DDR2 Dual Channel @ 332.5 MHz GPU: ATI Mobility Radeon X1400 @ 512 MB OS: Windows XP SP3 ευχαριστω πολυ
angmar Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Επεξεργαστικά και από ραμ είσαι ΟΚ, η κάρτα γραφικών δεν έχω ιδέα αν θα την παλέψει. Πάντως τη δοκιμή σου να την κάνεις, όλα τέρμα κάτω και βλέπεις.
antonl Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Σε φίλο με παρόμοιο cpu, 2GB RAM και intel onboard ήταν playable (με σχετικά χαμηλά fps φυσικά) σε lowest settings. Δεν θυμάμαι ποια onboard είχε αλλά όποια και να ταν, λογικά είναι κάτω απ την 1400. Εκτός κι αν έχει κανα θέμα με τη συγκεκριμένη Ati το starcraft...
predator Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 ναι δικιο εχεις απλα επειδη λεω να το παρω οriginal για να το παιζω online θα ηθελα να ξερω αν θα παιξει πριν το παρω. εχω και καλο desktop pc βεβαια αλλα θα αργησω να παω ηρακλειο που το εχω οποτε θα το παιζω κανα μηνα στο lap. τι λετε να το ρισκαρω?
angmar Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Αφού σκοπεύεις να το παίξεις, μπορείς να το πάρεις, δε νομίζω σ ένα μήνα ν αλλάξει η τιμή του. Δοκίμασε το demo για να πάρεις μια ιδέα.
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=roIOpHq0vUc
Stavrakas13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 φαγαν μηνυση για την ονομασια οι μοντερς
georgemvg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 παιδια υπαρχει πιθανοτητα να παιξει το starcraft 2 σε laptop με τα εξης specs εστω και σε super low? δε με νοιαζει να ειναι τα γραφικα starcraft 1 αρκει να παιξει: CPU: Intel Core Duo T2400 @ 1.83 GHz (Dual Core) RAM: 4 GB DDR2 Dual Channel @ 332.5 MHz GPU: ATI Mobility Radeon X1400 @ 512 MB OS: Windows XP SP3 ευχαριστω πολυ Εγώ εχω C2D T5600, 2,5gb @667 και x1600 mobility me windows 7 και να πιάνω 30 fps στα χαμηλοτερα settings πρέπει να βάλω τα γραφικά των windows σε xp mode. Και το πρόβλημα είναι στη gpu...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα