Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσε... η BETA είναι παγκόσμια και έπαιξα και με κάποιον από New York... Μας έσκισαν λιγάκι... Bronze πάλι, οι Protoss απίστευτα OP, οι Terran οι πλέον ριγμένοι... Μόνο ένα παιχνίδι πήρα από τα 5 του qualify..

Τεσπα... Ελπίζω να ξαναφέρουν Warhound... αλλιώς τέρμα οι Terran... Όλοι Protoss και Zerg...

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. ειμαι ασχετος με το παιχνιδι δεν εχω καμια επαφη αλλα λεω να το δοκιμασω. ποια η διαφορα μεταξυ starcraft heart of the swarm και starcraft wings of liberty?

Δημοσ.

Το Wing of Liberty ήταν το πρώτο μέρος ας πούμε του Starcraft 2 που αφορούσε επι το πλείστον τη φυλή των γήινων Terran. Το Heart of the Swarm αφορά τους εξωγήινους ερπετοειδείς Zerg και το τρίτο που θα βγει θα λέγεται Legacy of the Void και θα αφορά τους προηγμένους τεχνολογικά εξωγήινους Protoss.

Ως single player είναι ένα κλασσικό πάρα πολύ καλό RTS. Ώς multi όμως είναι το κάτι άλλο... Εγώ ασχολούμαι πάρα πολύ καιρό και προσπαθώ να βελτιώνομαι μέσα απ΄ τα βιντεάκια στο YouTube.

Δημοσ.

Δεν είναι όλα ίδια... άλλωστε γι αυτό μας κάλεσαν και στην BETA... έχουν αλλάξει κάποιες μονάδες από κάθε φυλή και ακόμα ψάχνουν να βρούν μια ισορροπία...

Ένα επικό game από δυο από τους καλύτερους του κόσμου...

http://youtu.be/aRX5mcEQ4JU

Απλά για την ιστορία, οι καλύτεροι του κόσμου είναι οι Κορεάτες... Αν θυμάμαι καλά, από εποχής Starcraft Brood War (το παλιό) είχε εξελιχθεί στο εθνικό σπορ της Κορέας.

Υπήρχαν δυο τηλεοπτικά κανάλια που μετέδιδαν τουρνουά... τέτοια φάση... απλά στην Ελλάδα δεν έχει το multi του τέτοια απήχηση...

Δημοσ.

Δεν είναι όλα ίδια... άλλωστε γι αυτό μας κάλεσαν και στην BETA... έχουν αλλάξει κάποιες μονάδες από κάθε φυλή και ακόμα ψάχνουν να βρούν μια ισορροπία...

δεν είμαι Γιάννης, είμαι Γιαννάκης

και εγώ είχα ασχοληθεί πολύ με το SC2 και ίσως το ξαναπιάσω στο μέλλον, άλλα η τριλογία θα αλλάζει κατ'ουσίαν μόνο στο SP. Όποιος προτίθεται να δώσει 50-60 ευρά για SP, go ahead.

Δημοσ.

Γιατί να δώσει 50-60Ε? Αφού 35 έχει.

Το οποίο είναι ακριβό για expansion αλλά και πάλι, blizzard είναι αυτή ότι θέλει κάνει.

Με το HoS θα αλλάξει όλο το Μp ή θα έχει χωριστά leagues? Δλδ και χωρίς να πάρεις το expansion θα έχεις το συνολικό mp content?

Δημοσ.

Από όσο γνωρίζω όχι, θα είναι όπως το Sc Vanilla με το Brood War, είτε θα παίζεις το mp χωρίς τα new units, είτε θα έχεις το expansion και θα έχεις όλα τα units.

δεν είμαι Γιάννης, είμαι Γιαννάκης

και εγώ είχα ασχοληθεί πολύ με το SC2 και ίσως το ξαναπιάσω στο μέλλον, άλλα η τριλογία θα αλλάζει κατ'ουσίαν μόνο στο SP. Όποιος προτίθεται να δώσει 50-60 ευρά για SP, go ahead.

Ε εντάξει ακόμα και ένα unit να αλλάξει στο MP αλλάζει όλο το game και όλα τα timings/strategies etc.

Δημοσ.

Άστα να πάνε... Εγώ ξεκίνησα Bronze, το παράτησα για πόσο καιρό από απίστευτο frustration, κι όταν ξεκίνησα να βλέπω βιντεάκια στο youtube, μόνο τότε κατάλαβα ότι είναι κάτι σαν σκάκι, με ανοίγματα κλπ., αλλά αν θέλεις να ανέβεις επίπεδο παίζουν ρόλο όλα... αλλά έχω κολλήσει και παίζω κάθε μέρα... Έχω φτάσει Νο 2 στο Bronze αλλά δεν κατάφερα να ανέβω league ακόμα..

Το θέμα είναι ότι τους Terran μας έχουν ξεφτιλίσει λίγο στο ΒΕΤΑ, γιατί είχαμε ένα Warhound τουλάχιστον για το early - mid game, αλλά τώρα ζήτημα είναι να έχω πάρει έστω ένα παιχνίδι, ειδικά από Protoss...

Δημοσ.

StarCraft II: Heart of the Swarm Scheduled for First Half of 2013

During an Activision Blizzard third quarter 2012 results call it was revealed that Heart of the Swarm, the next installment of the three-part StarCraft II saga, is scheduled for a first half of 2013 launch.

The multiplayer portion of Heart of the Swarm is currently in closed beta testing, and features numerous new units and mechanics for the Protoss, Zerg and Terran armies. A substantial single-player portion will also be included when the expansion is ready that focuses on Kerrigan and the Zerg.

Blizzard revealed that to date, StarCraft II: Wings of Liberty has sold 6 million units. It was also mentioned that in 2013 BlizzCon will for sure take place.

Δημοσ.

Άστα να πάνε... Εγώ ξεκίνησα Bronze, το παράτησα για πόσο καιρό από απίστευτο frustration, κι όταν ξεκίνησα να βλέπω βιντεάκια στο youtube, μόνο τότε κατάλαβα ότι είναι κάτι σαν σκάκι, με ανοίγματα κλπ., αλλά αν θέλεις να ανέβεις επίπεδο παίζουν ρόλο όλα... αλλά έχω κολλήσει και παίζω κάθε μέρα... Έχω φτάσει Νο 2 στο Bronze αλλά δεν κατάφερα να ανέβω league ακόμα..

Το θέμα είναι ότι τους Terran μας έχουν ξεφτιλίσει λίγο στο ΒΕΤΑ, γιατί είχαμε ένα Warhound τουλάχιστον για το early - mid game, αλλά τώρα ζήτημα είναι να έχω πάρει έστω ένα παιχνίδι, ειδικά από Protoss...

Υπάρχει πληθώρα από videos / stream στο Internet για να παρακολουθήσεις και να προσπαθήσεις να μάθεις να παίζεις πιο καλά/σωστά...

Πολλοί επίσης έχουν κάνει guides τύπου Bronze to Master και αναλύουν πάνω κάτω σε κάθε league τι πρέπει να βελτιώσεις/προσέχεις...

Για παράδειγμα... στο κανάλι του Apollo --> http://www.youtube.com/user/dignitasapollo?feature=results_main θα βρείς αρκετά

Για οτιδήποτε άλλο ingame θα βρεις την πλειοψηφία των Ελλήνων στο κανάλι starcraft2.gr (ingame)

Δημοσ.

Βλέπω βιντεάκια κάθε μέρα ανεξαιρέτως... Μόνο έτσι μπόρεσα και ανέβασα τα αποτελέσματά μου, και από τελευταίος έφτασα νο2 στο Bronze και έχω πάρει και Silver που έχω παίξει μερικές φορές...

Αλλά δεν έχω κάτσει ακόμα να διαβάσω και να ασχοληθώ με timings και builds πάρα πολύ. Το θέμα είναι ότι ενώ πάντα έπαιζα και ήμουν καλός στα FPS και όχι στα Strategy, με το Starcraft έχω κολλήσει και παίζω ουσιαστικά κάθε μέρα εδώ και αρκετό καιρό... Στη beta βέβαια του Heart of the Swarm μας ξεσκίζουν τους Terran και οι Zerg και οι Protoss... Επίσης επειδή είναι ανοιχτή globally, με ένα Κορεάτη που έπαιξα και μου είπε δεν ξέρει να παίζει με τσάκισε... Αλλά το multi του είναι αξεπέραστο...

Δημοσ.

Αλλά δεν έχω κάτσει ακόμα να διαβάσω και να ασχοληθώ με timings και builds πάρα πολύ.

ε, no offense taken, άλλα αν δεν προσέχεις ακριβώς αυτά τα 2 που ανέφερες, τότε γιατί βλέπεις τα βίντεο;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...