Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Πάει και το Campaign, uninstalled.. Άντε να βγει και το τρίτο expansion.
Retromaniac Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μια ερώτηση ωρέ συνφορουμίτες, γιατί η εγκατάσταση του παιχνιδιού κρατά τόση ώρα ενώ η απεγκατάσταση διαρκεί δευτερόλεπτα;; Γιατί κατεβάζει από το internet και το 1ο μέρος. Το σενάριο δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου. Το 1ο ήταν πολύ καλύτερο. Οι αποστολές μάπα οι περισσότερες. Μόνο τα γραφικά ευχαριστήθηκα και θα ευχαριστηθώ και το multiplayer βέβαια.
Athanasios2104 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 παίδες, βλέπω αυτές τις μέρες το Acer tournament και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κανέναν καλό caster στα γερμανικά, αντίστοιχο πχ του husky; Μπορεί να ακουστεί αστείο, άλλα είναι ένας τρόπος να εξασκήσω τα γερμανικά μου
DimAslan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Όποιος συμφορουμίτης θέλει, το nick μου είναι Dimaslan code 997.
LRoi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Έχουν προστεθεί νέες μονάδες στο MP? Αν ναι, όποιος δεν έχει το expansion, μπορεί να παίξει κανονικά στο MP;
LRoi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Κι εγώ που δεν το έχω το HotS αν μπω σήμερα να παίξω MP θα παίζω μόνο με παίχτες που έχουν το WoL?
DimAslan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Καλά τα hellbats απλά δεν πεθαίνουν... ειδικά με medivacs από πίσω... όλα τα λεφτά...
BlackScorpionX Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Λοιπόν τόσον καιρο στο WoL δεν είχα προλάβει να ασχοληθώ με τίποτα εκτός campaign αλλά με το HotS το πήρα απόφαση και μπορώ να πω ότι διασκεδάζω πολύ με το matchmaking vs ai που αναλόγως με το πώς είναι η απόδοσή σου, αυξάνεται (ή μειώνεται) η δυσκολία για vs AI. Πολύ καλή δουλειά έχουν κάνει και βλέπω και δική μου μεγάλη βελτίωση σε όλους τους τομείς. Εξαιρετική προπόνηση για newbies σε 1v1 σαν εμένα (που είχα να παίξω MP από την εποχή του πρώτου starcraft. Άντε να έρθει το ΣΚ να δοκιμάσω κανονικά unranked και ladde ΜΡ. Πολύ διασκεδαστικό btw Επίσης έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά σε διάφορους αυτοματισμούς και στα tutorials. Πολύ φιλικά ακόμα και για τον τελείως άσχετο!
Stavrakas13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 By the way η Blizzard ανακοίνωσε ότι ενώνονται τα MLG,ESL,GSL για μια μεγαλύτερη διοργάνωση την WCS(που έγινε και πέρυσι αλλά ανεξάρτητα από τις άλλες) και πως φέτος το συνολικό χρηματικό έπαθλο θα είναι 1.6m $ http://www.gamespot.com/news/blizzard-unveils-revamped-16-million-2013-starcraft-ii-tournament-season-6406325 Πάρα πολύ καλά νέα και για τον E-Sports τομέα. Live τώρα WCS Korea(GSL) http://www.twitch.tv/wcs_gsl
BlackScorpionX Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 By the way η Blizzard ανακοίνωσε ότι ενώνονται τα MLG,ESL,GSL για μια μεγαλύτερη διοργάνωση την WCS(που έγινε και πέρυσι αλλά ανεξάρτητα από τις άλλες) και πως φέτος το συνολικό χρηματικό έπαθλο θα είναι 1.6m $ http://www.gamespot.com/news/blizzard-unveils-revamped-16-million-2013-starcraft-ii-tournament-season-6406325 Πάρα πολύ καλά νέα και για τον E-Sports τομέα. Live τώρα WCS Korea(GSL) http://www.twitch.tv/wcs_gsl Yep πολύ καλά τα νέα, μεγάλα ποσά. Όλο και σοβαρεύει ο ηλεκτρονικός αθλητισμός. Αν δεν κάνω λάθος είχαν δώσει και σε dota2 (σε ένα promotional - αρχικό) τουρνουά γύρω στο 1,5m$? Προσωπικά μ'αρέσει το όλο σκηνικό. Πραγματικά σε κάθε παιχνίδι βλέπεις κορυφαίους να δίνουν "παραστάσεις" αλλά από την άλλη έχω κάποιες επιφυλάξεις μήπως τα φράγκα αλλοτριώσουν τα παιχνίδια αν και μέχρι τώρα μόνο πιο διασκεδαστικά γίνονται.
Stavrakas13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ναι ήταν το Dota 2 International, έχουν γίνει 2 και είχαν 1m$ prize για τον νικητή.
iliastra Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 ρε παιδια εκανα format το pc και τωρα δεν μπορω να μπω στο account μου...μπαινω μεσα στο παινχιδι αλλα εκει που λεει να βαλω το name account το βαζω αλλα το connect δεν πατιεται και ουτε το κουτακι με τον κωσικο μου εμφανιζεται....ξερει κανεις τι παιζει??? οκ το βρηκα....ακυρο
Athanasios2104 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω αν μπήκε στις προηγούμενες σελίδες, άλλα το έπαιξε πριν από λίγο ο Grubby και... απλά respect! Απολαύστε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα