cool_alex Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνώ στα περισσότερα απ' αυτά που είπατε. Ούτως ή άλλως κι όταν ήμουν επαρχία φοιτητής και τώρα που μένω Αθήνα, δεν έβλεπα τηλεόραση κι ούτε βλέπω (φανταστείτε δεν ξέρω καν τι γίνεται με το παρά5. Άκουγα όλο τον κόσμο να μιλάει γι'αυτό και δεν είχα πάρει πρέφα). Θα το έθετα όμως από μία διαφορετική οπτική γωνία: Μήπως θα ήταν καλύτερα να παρακολουθούμε συνειδητοποιημένα τηλεόραση από το να την κόψουμε τελείως; Τι εννοώ... Διαβάζει κάποιος το πρόγραμμα της TV, επιλέγει συγκεκριμένα προγράμματα που πραγματικά τον ενδιαφέρουν και βλέπει μόνο αυτά. Γιατί σίγουρα - έστω και και λίγες - υπάρχουν κάποιες αξιόλογες εκπομπές. Βέβαια το δύσκολο είναι να μείνει μόνο σ'αυτό και να μη μπει στο τρυπάκι να δει μαζί με αυτά κι όλα τ' άλλα σκουπίδια. Γιατί πραγματικά περί σκουπιδιών πρόκειται.
KWSN_Men Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥΥΥΥΥ ΤΑΚΕΕΕΕΕΕΣΙ....ΧΑ ΧΑ ΧΑ πολυ γέλιο οι κινέζοι ρε γμτ... Ενώ οι Γιαπωνέζοι που παίζουν στην εκπομπή; Και ΕΛΕΟΣ με την μεταγλώττιση!!!
levianthan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Παιδια εγω τον τελευταιο καιρο βλεπω κυριως μονο σκαι.Τα τελευταια χρονια ειχα σταματησει να βλεπω tv.Απο τοτε που ανοιξε ο σκαι ξαναανοιξε και η tv μου .Ελπιζω μονο να μην σταματησει να δειχνει ντοκιμαντερ,γιατι τωρα τελευταια βλεπω κατι διαφημισεις για κατι χαζοσειρες που ετοιμαζει να δειξει απο αρχες νοεμβρη.
Panahs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Παιδια εγω τον τελευταιο καιρο βλεπω κυριως μονο σκαι.Τα τελευταια χρονια ειχα σταματησει να βλεπω tv.Απο τοτε που ανοιξε ο σκαι ξαναανοιξε και η tv μου .Ελπιζω μονο να μην σταματησει να δειχνει ντοκιμαντερ,γιατι τωρα τελευταια βλεπω κατι διαφημισεις για κατι χαζοσειρες που ετοιμαζει να δειξει απο αρχες νοεμβρη. Όντως! Και μάλιστα σε μεταγλώττιση! Μακάρι να μην περιορίσει τα ντοκιμαντερ...
Socratis_g Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Καλό αυτό! Εγώ θα έκανα μια μικρή παράφραση: "η τηλεόραση είναι η τσίμπλα των ματιών"! Κι αν είσαι και τσιμπλιάρης... άστα να πάνε! Socratis_g άντε και κλείνουμε την τηλεόραση! Το ΣΚΑΙ πως θα το δούμε; Στον ύπνο μας; :twisted: Xαλόου!! Λογοπαίγνιο???
DrLo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Το ΣΚΑΙ (αλήθεια πόσο μ@λ@κ@ς ήταν αυτό που σκέφτηκε να γράψει το SKY ελληνικά ?) έχει και κάλες στιγμές και κάκες στιγμές. Προσωπικά μου αρέσουν (πέρα από τα ντοκυματέρ που κρίνονται ένα ένα) τα TOP-GEAR και MYTH BUSTERS (αν και με χαλάει η μεταγλωτιση). Από τη άλλη σκέψου ότι έχει Ophra, Fashion TV, το κάστρο του TAKESHI που μάλλον δεν συμβαδίζουν με οσα λες
Sorath Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 +1 κι εμένα για το ΣΚΑΙ (Top Gear κορυφή, και άλλα πολλά!) Μόνο αυτό παρακολουθώ όποτε μπορώ και φυσικά φαντικά MotoGP στην ΕΤ3 (μακάρι να έπιανα Eurosport γιατί ο Διατσίδης είναι ΓΤΠ)
john1987 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Kαλό το Fashion TV, καλό..... Οχι απλα καλο
ffilz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά ειλικρινά από τότε που πήρα υπολογιστή (10 χρόνια!!) έπαψα να βλέπω TV. Μόνο καμιά ταινία. Αλλά από πέρσι που ανακάλυψα το ΣΚΑΙ έχω τρελαθεί. Δεν κλείνω ποτέ τη TV στο σπίτι. Ακόμα και οι ειδήσεις του έχουν επίπεδο. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι που τα μεταγλωττίζει. Βέβαια έχω την εντύπωση ότι αυτό θα σταματήσει φέτος γιατί όλο διαφημίσεις βλέπω για σειρές. Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά. Δεν ξέρω γιατί, αλλά νομίζω ότι για όλα φταίει η AGB και τα κ@l@μηχανάκια της. Ο κόσμος που τα έχει πρέπει να είναι επιπέδου παντόφλας. Πώς να εμφανίσουν μετά ακροαματικότητα οι Χριστιανοί. Μάλλον πρέπει να οργανωθούμε να στείλουμε ομαδικά mail
Σκύμνος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Το ΣΚΑΙ (αλήθεια πόσο μ@λ@κ@ς ήταν αυτό που σκέφτηκε να γράψει το SKY ελληνικά ?) έχει και κάλες στιγμές και κάκες στιγμές. Προσωπικά μου αρέσουν (πέρα από τα ντοκυματέρ που κρίνονται ένα ένα) τα TOP-GEAR και MYTH BUSTERS (αν και με χαλάει η μεταγλωτιση). Από τη άλλη σκέψου ότι έχει Ophra, Fashion TV, το κάστρο του TAKESHI που μάλλον δεν συμβαδίζουν με οσα λες Έλα ντε!!! Χάθηκε να το γράψει sky ή ακόμα καλύτερα "Ουράνιο κανάλι";;;;
freakystyley Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 ρε σεις το sky είναι αγγλικό κανάλι και λογικά θα είναι κατοχυρωμένο σήμα..
tzinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 και εγω δεν βλεπο καθολου ελληνικη τηλεοραση, movies kai tv shows υπαρχουν αφθονα στα τορρενταδικα χεχε, αλλα παρτε ενα καλο νεο το πρωτο καναλι που συντομα θα εχει ολο το προγραμα σε 16/9 Ένα μεγάλο μπράβο στο ΣΚΑΪ που φέρνει σε λίγες μέρες την τεχνολογία του 16:9 σε όλα τα προγράμματα του. Οι νέες εγκαταστάσεις του, όσον αφορά τον εξοπλισμό, είναι μακράν οι καλύτερες όλων των ελληνικών καναλιών. Μακάρι να μπορέσουν να τις αξιοποιήσουν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Άντε επιτέλους να αξιοποιήσετε και την plasma που έχετε στο σαλόνι... (grmedia.blog.com) Εχουμε μια τηλεοραση 16/9 sto saloni, 32ρα panasonic crt oxi plasma, και φυσικα ολα τα καναλια φενονται ξεχειλομενα και παραμορφομενα. Τουλαχιστον με το σκαι θα φενεται σωστα
sabonis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Με τιμάει που έχω NOVA και όταν δεν έχει κάτι ενδιαφέρον στα history discovery ή αθλητικά το χρησιμοποιώ σαν ραδιόφωνο νακούω supersport fm(ούτε ταινίες ούτε τίποτα..);;Τα ελεύθερα καναλία μόνο για αθλητικά και για να δώ παραπέντε ή 50-50 να γελάσει το χειλάκι μου περιμένω να κάνουν τα επεισόδια *.avi και τα καταβάζω απο το dc..... Η τηλεόραση αυτη τη στιγμή καθορίζει πολτικές και ρίχνει κυβερνήσεις αποπροσανατολίζει:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .....Οπότε μακρυά και αγαπημένοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.