Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αυτά τα ρεκορ που ουσιαστικά τον βοηθάει η ομάδα για να τα πιάσει δεν τα καταλαβαίνω. Το θέμα θα ήταν να σκοτωνόταν ο καθένας στην ομάδα να πιάσει ότι καλύτερο μπορεί, όχι να κρατιέται ή να μην μαζεύει πχ rebounds μονο και μονο για να ανέβει σε prestige συμπαίκτης του. 😛

Στο μεταξύ βλέπαμε ομορφιές στους Thunder του στυλ 30 λεπτά η μπάλα στον Westbrook για να πιάσει τα νούμερα ανεξάρτητα από το πώς πάει το παιχνίδι και όταν αυτό γινόταν ο Westbrook πέταγε αετό μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι.

• Like 1
  • Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αυτά τα ρεκορ που ουσιαστικά τον βοηθάει η ομάδα για να τα πιάσει δεν τα καταλαβαίνω. Το θέμα θα ήταν να σκοτωνόταν ο καθένας στην ομάδα να πιάσει ότι καλύτερο μπορεί, όχι να κρατιέται ή να μην μαζεύει πχ rebounds μονο και μονο για να ανέβει σε prestige συμπαίκτης του. 😛

μα δεν έχεις δει και τι άλλο κάνει το συγκεκριμένο άτομο;;;;

επειδή στα τελευταία δευτερα του αγώνα και έχοντας η ομάδα του κατοχή της μπάλας για να μη λείξει ο χρόνος και κρατόντας τη μπάλα αυτός να καταχωρηθεί στα στατιστικά σαν λάθος (turnover), αμέσως τη πασάρει σε κάποιον! Για να του μείνει του άλλου η μπάλα στα χέρια!!! ;)

Επεξ/σία από mants118
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα "rotation" (ή μάλλον η έλλειψη αυτών) μου θυμίζουν εποχές Άρη του Ιωαννίδη. Το αν είναι καλό ή όχι είναι άλλη ιστορία. Εγώ προσωπικά προτιμώ μια ομάδα να έχει 6-7 καλούς και να παίζουν συνέχεια παρά 2 καλούς και... 8 ρολίστες (όπως στην Ευρωλίγκα καλή ώρα).

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, nzeppos είπε

Αυτά τα "rotation" (ή μάλλον η έλλειψη αυτών) μου θυμίζουν εποχές Άρη του Ιωαννίδη.

Καλά αυτός κέρδιζε όλα τα παιχνίδια εντός συνόρων με 30+ και άφηνε μέσα 40 λεπτά Γκάλη κ Γιαννάκη

Δημοσ.

https://m.sport24.gr/Basket/USA/NBA/antetokounmpo-ekane-unfollow-toys-pantes-plhn-ths-oikogeneias-toy-kai-toy-kompi-mpraiant.5751265.html

Έκανε unfollow και στο Instagram όσους ακολουθούσε, σίγουρα πολύ κόσμο. Η ερώτηση μου είναι πως το έκανε;;;; τους έσβησε εναν έναν;;;; 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mants118 είπε

https://m.sport24.gr/Basket/USA/NBA/antetokounmpo-ekane-unfollow-toys-pantes-plhn-ths-oikogeneias-toy-kai-toy-kompi-mpraiant.5751265.html

Έκανε unfollow και στο Instagram όσους ακολουθούσε, σίγουρα πολύ κόσμο. Η ερώτηση μου είναι πως το έκανε;;;; τους έσβησε εναν έναν;;;; 

Ο Γιάννης ας ασχοληθεί με το instagramm όσο απολαμβάνουμε τον Βασιλιά στους τελικούς. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mants118 είπε

Τώρα που έχει πιο πολύ ελεύθερο χρόνο και από φοιτητή εν καιρώ κατάληψης, κάτι πρέπει να κάνει για να περνάει την ώρα του ο άνθρωπος. Το θέμα είναι αν αυτό σχετίζεται με την συνάντηση που είχε με τη διοίκηση και το μέλλον τού στην ομάδα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλήρωσε έναν και το έκανε ή το πας ανάποδα, τους σβήνεις όλους και κάνεις του δικούς σου

Υπάρχουν και επαγγελματικά tool φαντάζομαι. Αλλιως πως γίνονται όλα τόσο γρήγορα 

Επεξ/σία από coyote2
Δημοσ.

2ο σερι ματς οι ναγγεττς ανατρεπουν διαφορες μεγαλυτερες των 15 ποντων στο δευτερο ημιχρονο οποτε παμε για game 7

σιγουρα θα εχουν τρομερη ψυχολογια τωρα και ολα μπορουν να συμβουν

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Fosf0ros είπε

μεγάλη νίκη των Ναγκετς με ανατροπή

το έπαιξα στο 4.30

Γιατί ποσο ήταν το σκορ 4.30 πριν τη ληξη; 😛

ρε παιδιά λέτε τελικός Nuggets με Heat;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...