nzeppos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Στις 29/9/2020 στις 6:15 ΜΜ, Weiss είπε Living the american dream Τελικά ο Φιλιππινέζος παπαγάλος-υποχείριο (όπως τον είχαν αποκαλέσει κάποτε) είναι καλός προπονητής! Μαγκιά του. 1
coyote2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Πόσο άλλαξε η απόδοση με αυτά που έγινα χτες υπερ των Λακερς?
~mxls~ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάποιες παρατηρήσεις απ'το πρώτο ματς: Οποιαδήποτε ομάδα είχαν απέναντί τους χθες οι Χιτ (εκτός των LAL), θα έπεφτε τρελό μπλοουάουτ απ'το πρώτο ημίχρονο. Εκτός απ'το psysical game, οι Λέικερς ήταν έτοιμοι πνευματικά. O Έρικ δεν βρήκε λύσεις στα μις-ματς που κυνηγούσε ο Λεμπρον , ενώ ο Μπαμ έφαγε ξύλο, ειδικά από Χάουαρντ. Άγνωστο ο Nunn τι μπορεί να προσφέρει αν δεν γυρίσει ο δράκος. Κάτι που ελάχιστοι πρόσεξαν, ο Crowder προσπάθησε να βγάλει τον ώμο του Λεμπρόν, όταν το ματς γύρισε και οι Λέικερς πήραν διψήφιο προβάδισμα, ενώ τον έβριζε σε όλο το ματς. Λογικά δεν έχει ξεπεράσει το σουτ που έφαγε από Καβς, αλλά πέρασε απαρατήρητο από τους ρεφς, που έπαιξαν 90-10 Μαϊάμι σε ένα ματς που δεν γινόταν να το πάρουν ωστόσο. Spoiler Τα σχόλια Πίππεν/Καϊρί δείχνουν γενικά πόσο ατενσιοχοριλίκι πέφτει απο USA μεριά σε επιτυχία άλλων, ενώ σε μας τέτοια σκηνικά δεν παίζουν στα φώτα. Στο παρασκήνιο ίσως και χειρότερα, αλλά όχι συχνά δημόσια. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από ~mxls~
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 17 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Τα σχόλια Πίππεν/Καϊρί δείχνουν γενικά πόσο ατενσιοχοριλίκι πέφτει απο USA μεριά σε επιτυχία άλλων, ενώ σε μας τέτοια σκηνικά δεν παίζουν στα φώτα. Στο παρασκήνιο ίσως και χειρότερα, αλλά όχι συχνά δημόσια. Επειδή είναι μικρή η αγορά και θέλουν όλοι να τα έχουν (φαινομενικά) καλά με όλους. Στα παρασκήνια πρέπει να γίνονται τα ίδια και χειρότερα, απλώς δεν βγαίνουν προς τα έξω λόγω παραδοσιακής μασονίας κλπ. Τα γνωστά. Να δούμε τώρα αν θα κυλίσει στο ίδιο μοτίβο η σειρά, προσωπικά δεν το νομίζω. 1
~mxls~ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Βλέπεις να τους φτιάχνει ο Ράιλι, και να μασάνε σίδερα απόψε;
~mxls~ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δεν είναι, αλλά δεν θα πας να παίξεις τέτοιο μπάσκετ, εκεί ποντάρουν οι Λέικερς. Τη διαφορά και τη ζαλάδα την προκάλεσαν με το μακρινό σουτ σε επιθέσεις <10sec. Βροχή λοιπόν από midrange και 3π.
Edel Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Ούτε Αντεμπάγιο σήμερα, ούτε Ντράγκιτς. Δε βλέπω ν αξίζει να μείνω ξύπνιος. Εύκολο 2-0
~mxls~ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Έπεσε μέσα ο @nzepposτελικά. Μέχρι τέλος 3ου μέρους, ο AD και ο Λεμπρόν έχουν κάνει σχεδόν τέλειο ματς, με υψηλό fg% χωρίς λάθη, και η διαφορά ήταν οριακά διψήφια. Οι Χιτ σκόραραν σχεδόν 40 πόντους απέναντι σε λυσσαλέα άμυνα των LAL, και στο 4ο ήταν όλα ανοιχτά. Έκαναν αυτό ακριβώς που έγραψα πιο πίσω, βροχή από σουτ, και υπάρχει δεδομένο πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ. Ο Ολινικ ίσως πρόσφερε περισσότερα απ'οτι ο Μπαμ θα έδινε και ο Ναν πολύ αθλητικός. Το ματς δείχνει αυτό που έχω πει καμια κατοσταρια φορές, η ομαδική απόδοση κρίνει το παν, και παρά το δίδυμο οι Λέικερς θα έχαναν. Το ματς κρίθηκε από τον Ρόντο. Ένας παίχτης που αν δεν είχε μεσολαβήσει η πανδημία, θα έχανε τη σεζόν, τώρα είναι διαθέσιμος και κρίνει ματς τελικών. Απόψε αμφίβολοι AD, Γκριν, Λεμπρόν, Μπαμ ενώ άγνωστο αν θα ξαναδούμε δρακο στη σειρά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Εγώ θέλω να δω περισσότερο jr.Ο τύπος έχει ταλέντο.Λίγο η hennessy ,λίγο η βαρεμάρα που τον δέρνει ,τον έχουν μόνιμα παγκίτη.Κρίμα γιατι το 3ποντο το έχει.
~mxls~ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 52 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε Εγώ θέλω να δω περισσότερο jr.Ο τύπος έχει ταλέντο.Λίγο η hennessy ,λίγο η βαρεμάρα που τον δέρνει ,τον έχουν μόνιμα παγκίτη.Κρίμα γιατι το 3ποντο το έχει. Να τον βάλει, αλλά με το σκορ +20 τουλάχιστον, να μη μπερδεύεται.
coyote2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 ΜΠορεί να τον έχει δει με καμιά φούντα ... στα αποδυτήρια Τον Κώστα τον έβαλε καθόλου? Κρίμα ρε γαμώτο... το GAME 4 θα είναι πάρα πολύ σκληρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα