Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Κι εγώ υποστηρίζω heat εναντίον lakers αλλά ας μη πανηγυρίζουμε από τώρα, μόνο 2-1 είναι και οι lakers το έχουν πάρει σοβαρά. 

Δημοσ.

αφου πιο πολυ μιλανε και λιγοτερο παιζουν,βεβαια οταν προκειται για το χρημα απο κινα τοτε ο μπρον μουγκα και ολοι οι αλλοι που εχουν αποψεις.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Fosf0ros είπε

νεο ιστορικο χαμηλο για το ΝΒΑ

https://sports.yahoo.com/nba-finals-ratings-hit-record-low-during-game-3-165737933.html

Σε συνθήκες φούσκας νομίζω όποιοι και να πήγαιναν στους τελικούς παρόμοια νούμερα θα έκαναν. Ειδικά το Miami που όσο καλό και να είναι, δεν το λες και εμπορική ομάδα (οι ίδιοι οι φίλαθλοι στη Φλόριντα ασχολούνται πολύ περισσότερο με το football παρά με μπάσκετ).

Μακάρι το 2-2 σήμερα για να πάρει φωτιά η σειρά, αλλιώς το 3-1 μια φορά έτυχε και γύρισε πριν λίγα χρόνια αλλά δεν ξαναγίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο ωραίοι παίκτες οι Καρούσο από LA και ο Ρομπινσον από Miami.

Βλέπω τώρα live και όταν βραχυκυκλώνουν τα συστήματα και οι all star "κολλάνε'" αυτοί οι 2 (καθένας για την ομάδα του) είναι εκεί να δώσουν την σούπερ λύση.

Γουστάρω αλητόφατσα Hero αλλά είναι ακόμα άγουρος για σταθερότητα.

Δε ξέρω τι θα γίνει στο 2ο ημίχρονο αλλά το ματς πάει για θρίλερ.

• Like 1
Δημοσ.

Αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Η μισή ομάδα τους λείπει ...δεν θεωρείται δύσκολος αντίπαλος για τους lakers.Περίμενα αποτελέ με διαφορά τουλάχιστον 15π.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, nzeppos είπε

Σε συνθήκες φούσκας νομίζω όποιοι και να πήγαιναν στους τελικούς παρόμοια νούμερα θα έκαναν. Ειδικά το Miami που όσο καλό και να είναι, δεν το λες και εμπορική ομάδα (οι ίδιοι οι φίλαθλοι στη Φλόριντα ασχολούνται πολύ περισσότερο με το football παρά με μπάσκετ).

Μακάρι το 2-2 σήμερα για να πάρει φωτιά η σειρά, αλλιώς το 3-1 μια φορά έτυχε και γύρισε πριν λίγα χρόνια αλλά δεν ξαναγίνεται.

δεν εχω σχεση με το nfl οποτε εχω την απορια εκει δεν παιζουν σε φουσκα??

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, st2 είπε

δεν εχω σχεση με το nfl οποτε εχω την απορια εκει δεν παιζουν σε φουσκα??

Στο NFL τώρα ξεκίνησε η σεζόν με τους γενικούς κανόνες που υπάρχουν για τα ομαδικά αθλήματα ανά τον κόσμο, πχ τακτικά τέστ στους παίχτες, απαγόρευση μετακινήσεων σε ομάδες με αρκετά κρούσματα, αγώνες χωρίς θεατές, λίγοι δημοσιογράφοι κτλ. Όπως στην UEFA έτσι και στο NFL επιτρέπονται μεγαλύτερα ρόστερ. Στο NFL αν κάποιος παίχτης δεν θέλει να παίξει γιατί φοβάται τον ιό μπορεί να ζητήσει opt out χωρίς να υπάρχει θέμα με το συμβόλαιό του.

Αν η πανδημία παραμείνει στα ίδια επίπεδα όταν αρχίσουν τα playoffs τότε ίσως εξεταστεί το ενδεχόμενο φούσκας.

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...