Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ξενέρα το trade. Εκεί που οι Ρόκετς θα μπορούσαν να ήταν dark horse αν έπαιζε σοβαρά ο μούσιας, τώρα πάνε για χτίσιμο. Οι Νετς εκεί που είχαν ένα πλήρες σύνολο με 2 σούπερ σταρ, τώρα είναι ρώσικη ρουλέτα. Οι Καβς κάτι έκαναν, αλλά who cares. Μόνο οι Pacers μένει να φανεί αν έκαναν καλή κίνηση ή όχι. Ο Ολαντίπο δε τράβαγε και πολύ.

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Miracle Worker είπε

Πολύ ξενέρα το trade. Εκεί που οι Ρόκετς θα μπορούσαν να ήταν dark horse αν έπαιζε σοβαρά ο μούσιας, τώρα πάνε για χτίσιμο. Οι Νετς εκεί που είχαν ένα πλήρες σύνολο με 2 σούπερ σταρ, τώρα είναι ρώσικη ρουλέτα. Οι Καβς κάτι έκαναν, αλλά who cares. Μόνο οι Pacers μένει να φανεί αν έκαναν καλή κίνηση ή όχι. Ο Ολαντίπο δε τράβαγε και πολύ.

Tην καλυτερη δουλεια εκαναν οι Ροκετς.Τι dark horse,μιλαμε για παιχτη κλοουν ο οποιος βρισκεται σε φαση ''να παμε Καλυβια για γουρουνοπουλα.''.Οτι καλυτερο κανανε,ξεφορτωθηκαν εναν παιχτη που δεν εχει ιχνος πρωταθλητισμου μεσα του κ εχουνε τα μισα πικς του πρωτου γυρου.

Δημοσ.

Εδώ και 15+ χρόνια ακούγαμε πώς ο Λεμπρόν παίζει ανατολή, και αν πάει δύση δεν είναι το ίδιο κτλ

KD & Harden στην ανατολή με συνοπτικές διαδικασίες. Και ο Λεμπρόν στα 36 του.

Ποιος να το περίμενε. Α ναι, εγώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ~mxls~ είπε

Εδώ και 15+ χρόνια ακούγαμε πώς ο Λεμπρόν παίζει ανατολή, και αν πάει δύση δεν είναι το ίδιο κτλ

KD & Harden στην ανατολή με συνοπτικές διαδικασίες. Και ο Λεμπρόν στα 36 του.

Ποιος να το περίμενε. Α ναι, εγώ.

Σου χω πει ποτέ ποιος είναι ο goat ε; 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Edel είπε

Σου χω πει ποτέ ποιος είναι ο goat ε; 

Εσύ είσαι ρισπεκτ. Δεν αλλάζεις στάση. Άλλοι έγιναν βαγονάκηδες για μια 4ετια στους GSW και τώρα δεν ξέρουν ούτε το ροστερ.

Δημοσ.

Για να τους δούμε να παίζουν...

Τελικά μόνο playoff... κακώς βλέπουμε και την κανονική περίοδο

Και ο κόσμος ειναι κάτι φοβερό. Γήπεδο τώρα χωρίς κόσμο.... που να ανέβει η ομάδα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, coyote2 είπε

Τελικά μόνο playoff... κακώς βλέπουμε και την κανονική περίοδο

Και ο κόσμος ειναι κάτι φοβερό. Γήπεδο τώρα χωρίς κόσμο.... που να ανέβει η ομάδα 

Αυτό ακριβώς. Προσωπικά μέχρι στιγμής δεν έχω δει ούτε ένα αγώνα και ούτε πολυπιστεύω να το κάνω τουλάχιστον μέχρι τα μισά. Γενικά πάντως διαβάζω ότι έχουν ανέβει τα TV ratings σε σχέση με πέρσι, πιθανώς ως αποτέλεσμα του συνδυασμού lockdown, κλειστών γηπέδων και των μεγάλων ανακατατάξεων που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται. 

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Αυτό ακριβώς. Προσωπικά μέχρι στιγμής δεν έχω δει ούτε ένα αγώνα και ούτε πολυπιστεύω να το κάνω τουλάχιστον μέχρι τα μισά. Γενικά πάντως διαβάζω ότι έχουν ανέβει τα TV ratings σε σχέση με πέρσι, πιθανώς ως αποτέλεσμα του συνδυασμού lockdown, κλειστών γηπέδων και των μεγάλων ανακατατάξεων που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται. 

το ίδιο κι εγώ, άντε με το ζόρι κάποια highlights...και ούτε!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, coyote2 είπε

Κέρδισαν τους Μας, διάβασα ο Γιάννης 1 στις 10 βολές; Παρά τους 31 πόντους του;

Ναι το είδα λαιβ. Μια στις δέκα. Ούτε σε τοπικά τέτοιο ποσοστό παίχτης. Μου δίνει την εντύπωση ο Γιάννης προσωπικά ότι έχει φτάσει ταβάνι. Δε θα ανέβει άλλο στη καριέρα του. Έχω μια υποψία ότι αντί να φτιάχνει το περιβόητο σουτ του που λένε κάθε χρόνο, το χειροτερεύει 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Edel είπε

Ναι το είδα λαιβ. Μια στις δέκα. Ούτε σε τοπικά τέτοιο ποσοστό παίχτης. Μου δίνει την εντύπωση ο Γιάννης προσωπικά ότι έχει φτάσει ταβάνι. Δε θα ανέβει άλλο στη καριέρα του. Έχω μια υποψία ότι αντί να φτιάχνει το περιβόητο σουτ του που λένε κάθε χρόνο, το χειροτερεύει 

Δε μπορεί ρε παιδιά; Είναι ψυχολογικό πλέον;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, coyote2 είπε

Δε μπορεί ρε παιδιά; Είναι ψυχολογικό πλέον;

Όχι, απλά δεν έχει σουτ.

Καλυτερα να επικεντρωθεί σε αυτό που κάνει καλά. Το σουτ μπορεί να έρθει με τα χρόνια.

Και άσχετο, ο Ζάιον είναι η προσωποποίηση της αμερικανικού hype.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...