IcemanGr71 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, Ggiorgos7 είπε Έχει ληξει ,παμε για υπνο τωρα Πάω για τσιγάρο .... 😜😜😜
Armored Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Γιάννη φερτο σπίτι γτσμ. Χοκς ή Σίξερς προτιμάμε;
ilos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Να μου εξηγήσει κάποιος πως έγινε αυτό. Έχουμε 0.3 inbound, Γίνεται πάσα και σφυρίζεται foul πάλι με 0.3 remaining και δεν είναι dead ball foul που σημαίνει μια και απ' έξω πάλι. WTF.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, IcemanGr71 είπε Πάω για τσιγάρο .... 😜😜😜 εγω ετοιμαζω βαλιτσες,φευγω😝
IcemanGr71 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Ο Γιάννης είχε 2 στα 6 στα τρίποντα και ο μπυροκοιλιάς 2 στα 12.... Τι λέμε τώρα.... Τρομερός ο KD αλλά MJ δεν είναι... Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2021 από IcemanGr71
ilos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δηλαδή από τη στιγμή που ακουμπάει μπάλα ο Lopez μου λες ότι έκανε κίνηση για foul σε 0.01 λες και είναι ο flash. Seems legit.
greekfragma Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 3 λόγοι που χάρηκα. Θα δούμε κι άλλο Γιάννη Δε θα δούμε άλλο Χάρντεν να σέρνει τη μπυροκοιλιά και να σφαδάζει για να εκμαιεύσει φάουλ. Τα κοράκια έκαναν τα πάντα για τους Kyrie Kevin James και δε τους πέρασε. ώρα για ύπνο... 1
ilos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Ασχολίαστη η διαιτησία. Ευτυχώς δε το ξεφτύλισε γιατί δε θα νικάγαν οι Bucks Πολύ choke και από τους 2. Οι bucks στις τελευταίες possesions του 4ου και ο KD στην ΟΤ. Και ναι είναι choke το τελευταίο.
Armored Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, ilos είπε Δηλαδή από τη στιγμή που ακουμπάει μπάλα ο Lopez μου λες ότι έκανε κίνηση για foul σε 0.01 λες και είναι ο flash. Seems legit. Το πάλευαν μέχρι το τελευταίο δέκατο οι γκρι αφού. Μετά είδαν ότι φύγανε για μπάνιο οι Νετς και βραχυκύκλωσαν 1
ilos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Έσπασε η κατάρα του Barkley ρε μαλάκες τι να πούμε. Βλέπω τελικό πλέον. Και έχουν και ελπίδα. Flippers χωρίς claw, Suns χωρίς Paul. Έχει συνωμοτήσει το σύμπαν.
mants118 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, ilos είπε Έσπασε η κατάρα του Barkley ρε μαλάκες τι να πούμε. Βλέπω τελικό πλέον. Και έχουν και ελπίδα. Flippers χωρίς claw, Suns χωρίς Paul. Έχει συνωμοτήσει το σύμπαν. Και πάλι όμως είναι δυνατές ομάδες!
greekfragma Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, ilos είπε Έσπασε η κατάρα του Barkley ρε μαλάκες τι να πούμε. Βλέπω τελικό πλέον. Και έχουν και ελπίδα. Flippers χωρίς claw, Suns χωρίς Paul. Έχει συνωμοτήσει το σύμπαν. πες μου και οτι θα πάρει δαχτυλίδι ο Μπαντ.....ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΕΛΟC
W0zzAp Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Φοβερό ματς και επιτέλους στα δύσκολα μίλησαν παρότι πήγαν να αυτοκτονησουν. Όσο φοβερό ήταν στην κανονική διάρκεια άλλο τόσο κακό ήταν στην παράταση. Οι νετς έπαιζαν μόνο με Durant που απλά στο τέλος κουράστηκε. Επίσης τραγική διαιτησία σε αρκετές φάσεις ειδικά υπέρ των νετς. Ο χαρντεν μόνο από βολές έβαζε πόντους. Χαρηκα για Γιάννη αλλά λυπήθηκα Ντουραντ πραγματικά υπερπαικτης μόνος του μια ομάδα. 3
ilos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Αν το φιλοσοφήσεις γλίτωσε μια χρονιά ο Bud, για μια τρίχα που πάτησε ο KD την γραμμή. Δε θα μιλάγαμε για choke τώρα. Από τα πιο ιστορικά παιχνίδια που έχω δει στο NBA. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα