Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ναι βολές σε αυτό το σημείο ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να τις χάνεις . Παρόλαυτα φοβερό play στο τέλος. Για τον ayton το έχω ξαναπεί κ με κραζανε. Μου θυμίζει πολύ τον ben Wallace,okay σε πιο light έκδοση , αλλά έχει στοιχεία που παρόμοια

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Όσο για τον Κώστα ,μπασκετικά , θεωρώ ότι είναι σε ανώτερο επίπεδο από τον Γιάννη κ τον Θανάση. Προσέξτε δεν λέω ότι είναι καλύτερος παίχτης. Λέω ότι  τα βασικά  του μπάσκετ τα ξέρει καλύτερα ..  Ο Γιάννης δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα αδέλφια στο κομματι των σωματικών προσόντων . Εκεί θυμίζει Σακίλ  με πολυ πιο γρήγορα πόδια και λίγο λιγότερη δύναμη. Ο Θανάσης είναι απερίγραπτος απλά .😜

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, vargas είπε

Όσο για τον Κώστα ,μπασκετικά , θεωρώ ότι είναι σε ανώτερο επίπεδο από τον Γιάννη κ τον Θανάση. Προσέξτε δεν λέω ότι είναι καλύτερος παίχτης. Λέω ότι  τα βασικά  του μπάσκετ τα ξέρει καλύτερα ..  Ο Γιάννης δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα αδέλφια στο κομματι των σωματικών προσόντων . Εκεί θυμίζει Σακίλ  με πολυ πιο γρήγορα πόδια και λίγο λιγότερη δύναμη. Ο Θανάσης είναι απερίγραπτος απλά .😜

συμφωνω μεν απλα νομιζω μειωνεις παρα πολυ ετσι οπως το γραφεις τον γιαννη,δεν ειναι μονο σωματικα,ειναι αντιληψη ειναι εξελιξη ειναι ταχυτατη σκεψη ειναι αλτρουισμος στο γηπεδο ειναι η γενικη επιβλητικη παρουσια στην αμυνα και κυριως ειναι ο εγωισμος(που εχουν ολοι οι μεγαλοι)το να μην χανεις ουτε ενα possession,και μετα τα σωματικα προσοντα.Για τον θαναση τα εχουμε πει πολλες φορες νομιζω ειναι μια τιμιοτατη αλλαγη 8-12 λεπτων σε μια μετρια προς καλη ομαδα ευρωλιγκα με αποκλειστικα χαρακτηρα ρολιστα

Δημοσ.

Πιστεύω Booker περιορίζουμε... αλλά τον Ayton πως; Με τον Λόπεζ; Επίσης ο Crowder θα ρίξει το ξύλο της αρκούδας αν πει πάνω στον Γιάννη! Για να δούμε!

Όσο για τους haters το έχω πει και σε προηγούμενο post. Greek Freak ... διαφημίζει την Ελλαδα με το ήθος του πάνω απ' όλα. Θα μπορούσε να έχει ρίξει μαύρη πέτρα στη χώρα μας, και δεν το εχει κάνει. Αυτά για όσους του φέρονται άσχημα για ότι δεν έχει σχέση το μπάσκετ. Εννοείται ότι και θα τον κρίνουμε και όπου κάνει πατατιές θα τον βρίσουμε, αλλά νομίζω αξίζει καλής αντιμετώπισης από τους Έλληνες.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, cambo99 είπε

Πιστεύω Booker περιορίζουμε... αλλά τον Ayton πως; Με τον Λόπεζ; Επίσης ο Crowder θα ρίξει το ξύλο της αρκούδας αν πει πάνω στον Γιάννη! Για να δούμε!

Καλά μη  βιάζεσαι ακόμα δεν είναι σίγουρο ποιες ομάδες θα περάσουν . Έχεις δίκιο πάντως ο Ayton είναι rim protector που δεν έχει καμιά από τις υπόλοιπες ομάδες. Με αντιπάλους Jokic και Ζubac κάνει ότι θέλει και ο φίλος μας ο Lopez θα περάσει τα ίδια αν φτάσουν τελικό.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ilos είπε

Αυτό είναι μεγάλο foul φίλε για τον Θανάση και ξέρω που αναφέρεσαι. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο δουλευταράς με Γιάννη. αλλά πως να το κάνουμε δεν είχε και το ίδιο θεόσταλτο potential. Επίσης δε φταίει ο alex αν μεγάλωσε στα κολέγια και όχι στη θεμιστοκλέους πουλώντας cd.

Αυτά από άλλον έναν hater εδώ μέσα.

Ένας γρήγορος, αθλητικός ψηλός. Μια χαρά επίπεδο για Euroleugue. Και προφανώς καλύτερος και πιο ώριμος παίχτης από ότι ήταν πριν 2 χρονιά στα φιλικά πριν την Κίνα. Για τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη, υπόθεση δε θα βρει Έλληνα με τα χαρακτηριστικά του πουθενά.

Καλό παιχνίδι και το 2ο στο phoenix  btw,

Αυτη τη στιγμη ο Κωστας ουτε στο Eurocup δε μπορει να σταθει βς βασικος.

3ος σεντερ για Ευρωλιγκα. 

Δημοσ.

Μην υποτιμάτε τον μπροοκ είναι φορτηγό. Μπορεί να να μην έχει ταχύτητα αλλά έχει ροπές. Επίσης πιθανόν να παίξει και ο πορτις αντί τακερ 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xgol είπε

θα τον εβαζα πιο κατω,ειλικρινα μπορει να παιξει βασικος στον ηρακλη η το περιστερι???δεν νομιζω

• Like 1
Δημοσ.
37 minutes ago, Weiss said:

Καλά μη  βιάζεσαι ακόμα δεν είναι σίγουρο ποιες ομάδες θα περάσουν . Έχεις δίκιο πάντως ο Ayton είναι rim protector που δεν έχει καμιά από τις υπόλοιπες ομάδες. Με αντιπάλους Jokic και Ζubac κάνει ότι θέλει και ο φίλος μας ο Lopez θα περάσει τα ίδια αν φτάσουν τελικό.

Λέμε όταν και αν ... γίνει ένας τέτοιος τελικός. Απόψε θα πάρουμε το πρώτο δείγμα!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vargas είπε

Μη τα πετάς έτσι ξαφνικά ρε παιδάκι μου αυτά και μαζεύω τους καφέδες,😁 Τουλάχιστον προειδοποίησε πρώτα. Προσπαθούσα να βρω το "στην ηλικία του" και δε το έβρισκα.😁

Ο ένας είναι 2 way contract player και ο άλλος 4-5 χρόνια all nba team player (και συνήθως 1st team). Το ίδιο και χειρότερο σουτάκι έχει από τον Γιάννη και πολύ χειρότερη τρίπλα και πάσα. Δεν ξέρω καν αν στις βολές είναι λίγο καλύτερος. Σκόρερ δεν είναι, playmaker δεν είναι. ένας χρήσιμος αθλητικός center είναι. Χαμάλης για μια μικρομεσαία ομάδα του NBA (όχι τους Lakers). Ακόμα και στο Dallas δε τον πολυπίστεψαν. Πολύ μικρότερο μπασκετικό IQ αφού δεν έχει τις ίδιες παραστάσεις, και πολύ πιο αδύναμος σωματικά ειδικά για την θέση του. Προσπαθώ να βρω ένα στοιχείο που να υπερτερεί και δε βρίσκω ειλικρινά,

Ακόμα και με τον Θανάση να τον συγκρίνω, υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος μπορεί να προτιμήσει τον "elevator" ανάλογα τι προσφορά ψάχνει στην ομάδα και αν μπορεί να [περιμένει να εξελιχθεί ο άλλος. TLDR ο Κώστας είναι λες και ο Γιάννης έκοψε τις κρεατίνες και ξέχασε το basket που ήξερε.😁

29 λεπτά πριν, xgol είπε

Ο άλλος απο πάνω λέει ξέρει καλύτερα τα βασικά από τον Γιάννη.😁 Ποιον να πιστέψω?😁

Δημοσ.

Έχει κορμια παντως η Ατλάντα .  Το πιο πιθανό είναι να κάνει τραμπα ο mc millan. Να βάλει collins στον lopez , cappella στον Γιάννη .Κ αυτή η σειρά θα κριθεί στα ριμπάουντ. Οι bucks κάτ έμε έτσι πήραν τους nets.Αν πάρουν τα ριμπάουντ και με τους hawks θα περάσουν. Ο bogdanovic  έχει θεματακια με το πόδι του αλλά μάλλον θα παίξει 

3 λεπτά πριν, ilos είπε

Μη τα πετάς έτσι ξαφνικά ρε παιδάκι μου αυτά και μαζεύω τους καφέδες,😁 Τουλάχιστον προειδοποίησε πρώτα. Προσπαθούσα να βρω το "στην ηλικία του" και δε το έβρισκα.😁

Ο ένας είναι 2 way contract player και ο άλλος 4-5 χρόνια all nba team player (και συνήθως 1st team). Το ίδιο και χειρότερο σουτάκι έχει από τον Γιάννη και πολύ χειρότερη τρίπλα και πάσα. Δεν ξέρω καν αν στις βολές είναι λίγο καλύτερος. Σκόρερ δεν είναι, playmaker δεν είναι. ένας χρήσιμος αθλητικός center είναι. Χαμάλης για μια μικρομεσαία ομάδα του NBA (όχι τους Lakers). Ακόμα και στο Dallas δε τον πολυπίστεψαν. Πολύ μικρότερο μπασκετικό IQ αφού δεν έχει τις ίδιες παραστάσεις, και πολύ πιο αδύναμος σωματικά ειδικά για την θέση του. Προσπαθώ να βρω ένα στοιχείο που να υπερτερεί και δε βρίσκω ειλικρινά,

Ακόμα και με τον Θανάση να τον συγκρίνω, υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος μπορεί να προτιμήσει τον "elevator" ανάλογα τι προσφορά ψάχνει στην ομάδα και αν μπορεί να [περιμένει να εξελιχθεί ο άλλος. TLDR ο Κώστας είναι λες και ο Γιάννης έκοψε τις κρεατίνες και ξέχασε το basket που ήξερε.😁

Ο άλλος απο πάνω λέει ξέρει καλύτερα τα βασικά από τον Γιάννη.😁 Ποιον να πιστέψω?😁

Μα ήξερα ότι θα πεταχτεί κάποιος να το πει αυτό . Δες τις κινήσεις του ενός στο γήπεδο και του άλλου . Ο Γιάννης έχει την εξής μια , μπασιμο reverse  και κάρφωμα η λει απ'. Τον κόβει κανένας ;; Όχι. άλλα  είτε το θεέ είτε όχι δεν έχει τπτ άλλο .  Για τον Θανάση τι να πω ;  Κ  μόνο που τον θεωρείς παίκτη μπάσκετ δεν έχω κάτι άλλο να πω . Κέρδισες...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vargas είπε

Έχει κορμια παντως η Ατλάντα .  Το πιο πιθανό είναι να κάνει τραμπα ο mc millan. Να βάλει collins στον lopez , cappella στον Γιάννη .Κ αυτή η σειρά θα κριθεί στα ριμπάουντ. Οι bucks κάτ έμε έτσι πήραν τους nets.Αν πάρουν τα ριμπάουντ και με τους hawks θα περάσουν. Ο bogdanovic  έχει θεματακια με το πόδι του αλλά μάλλον θα παίξει 

Μα ήξερα ότι θα πεταχτεί κάποιος να το πει αυτό . Δες τις κινήσεις του ενός στο γήπεδο και του άλλου . Ο Γιάννης έχει την εξής μια , μπασιμο reverse  και κάρφωμα η λει απ'. Τον κόβει κανένας ;; Όχι. άλλα  είτε το θεέ είτε όχι δεν έχει τπτ άλλο .  Για τον Θανάση τι να πω ;  Κ  μόνο που τον θεωρείς παίκτη μπάσκετ δεν έχω κάτι άλλο να πω . Κέρδισες...

Σιγά τις post moves που έχει και ο Κώστας. Τα μισά καλάθια του είναι στο transition που έρχεται σαν τρέιλερ, γιατί όπως είπαμε είναι αθλητικός και γρηγοράκος. Άντε πες έστω έχει τις ίδιες (που αμφιβάλλω αν μπορεί να κάνει κάποια up and under που κάνει ο Γιάννης), τι να το κάνω αν δε μπορεί να μου βάλει καλάθι?

Εντάξει και η υπερβολή έχει τα όριά της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...