Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και οι 2 ομάδες δείχνουν κάπως κουρασμένες μετά τα προηγούμενα eliminations και λίγο τρακαρισμένες λόγω αναγνωριστικής διάθεσης στο game1.

Αυτό που με ανησυχεί είναι οτι έχουν αφήσει τον Young να ανεβάζει στροφές όλο το 2ο quarter και παίζει να τους τιμωρήσει όσο πηγαίνουμε προς το 2ο μισό.

Παρόλαυτά τα Ελάφια δείχνουν πιο στρωμένοι και έτοιμοι από τους τρακαρισμένους Χωκς αν και παίζει ρόλο και η έδρα σίγουρα.

• Like 1
  • Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2002

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

+5 ημίχρονο. Έχει λυπηθεί η ψυχή μου teague και planet pat. Όποτε καλύπτουν Trae τους έχει κάνει γιογιό. Μόνο o Jrew μπορεί να τον παίξει και χρειάζεται και βοήθεια. Όταν βγαίνει από το γήπεδο η Atlanta είναι ομάδα Β ΕΣΚΑΝΑ.

Δημοσ.

να κάνω λίγο ράντ; Υπάρχει λόγος που εκθέτει τον Λόπεζ και ο Λόπεζ την ομάδα στα σουήτσις;

Μια χαρά έπαιζε ο Πόρτις...τη τρέλα μου....

Δημοσ.

Δε ξέρω. Δε πρόκειται να βγάλει τον Λόπεζ. Τα ίδια γινόντουσαν και όσο τον έκανε cook ο KD στα switches.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Par1s* είπε

Ρε ο Σκουντής μεθυσμένος είναι ή απλά νυστάζει; 

δε βλέπουμε έλληνες δημοσιογράφους. TNT μόνο

έλα εντάξει γελοίε ταβερνιάρη αρκετά με Λόπεζ γ@μω το μπυροκοίλι σου! σιχτιρ!

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΛΟΠΕΖ ΤΟ ΦΧΑΡΣΤΗΘΗΚΑ ΞεβΡΑΚΩΜΑ!!!! ΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤ

εχασε τα αυγά και τα πασχάλια πάλι ο ταβερνιάρης Μπαντ...ξεγλυστράει το game άσχημα. τώρα που το πιστέψανε οι Χωκς και τα στάζουν όλοι..αντίο ζωή.

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 1
Δημοσ.

Απιστευτη βαρεμαρα στην αμυνα οι Μπακς. Βγηκε ο Γιαννης και -8 το ματσακι σε 5 κατοχες. Δε πανε πουθενα ετσι. 

Δημοσ.

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ. O BUD ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. PORTIS-GIANNIS KAI HOLIDAY ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.

Χειρότερα και από τον Rivers τον έχουν παίξει. Γελάει η υφήλιος με Bud.

Χάρηκα που τα πήρε ο Γιάννης με το shimmy. Τουλάχιστον έχουν τσίπα. Last quarter +3 οι hawks.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, coyote2 είπε

Ξύπνησα.... 2 πόντους ματς

τράβα για ύπνο. χαμένο είναι.

αν ξαναμπεί ο Λόπεζ αλήθεια το λέω φεύγω εγώ για ύπνο.

Δημοσ.

Δε ξέρω τι να πω ο Trae είναι εκτός και δε μπορούν να το ισοφαρίσουν.

Ούτε θέλω να σκεφτώ τι θα κάνει ο young στο clutch time.

Πάντως τι να πω φταίει και ο Γιάννης. Δεν υπάρχει ψηλός στην ιστορία του basket που να ξεκινά όλα τα post plays από το τρίποντο και beyond.

Τι βλαμμένο foul έκανε ο Γιάννης εκεί.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xgol είπε

Ο προγναθισμος του Γιανγκ δεν υπαρχει.. η αυξητικη βλεπω εκανε τη δουλεια της..

Το συκώτι μου παλιόπ...τα.😁

Δημοσ.

όλα αυτά που βλέπεις είναι λάθη προπονητή. δε μπορεί να εμπνεύσει την ομάδα τι πρέπει να κάνει πάνω στον καλύτερο παίκτη του αντίπαλου.

δε γίνεται να παίζεις τον young έτσι. ούτε να αφήνεις τις back door δίχως active hands for deflections.

η διαφορά παραμένει μικρή γιατί τουλάχιστον απέσυρε το Λόπεζ και οι αποστάσεις στο switch μίκρυναν. 

αλλά ΔΕΝ αρκεί.

Αν εξαιρέσουμε τον Holiday που φαίνεται οτι μετά το κάρωωμα ξύπνησε....Κρις άφαντος, Φορμπς το ίδιο και ο Γιάννης στην αφάνεια δίχως ξεκάθαρο ρόλο πως θα μπει στη ρακέτα....0 cutters from Bucks.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...