Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκληρό καρύδι οι clippers ..Break με τέτοιες εμφανίσεις δεν βλέπω από τους suns .Εχω μια υποψία ότι οι clippers ξεκουράζουν Leonard για τελικούς ..Τόσο σίγουροι νιώθουν η είναι 

K κάτι για τον paul George . Πολύ μεγάλος παίκτης . Δεν κοιτάζω στατιστικά , αλλά έβαλε 27 ποντους , πήρε 15 ριμπάουντ και έδωσε κ 8 ασίστ . ..Ναι είχε βοήθειες αλλά αυτή την στιγμή αυτός είναι ο ηγέτης της ομάδας.

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2005

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Ρε μάγκες μια χαζή απορία αν το υπολόγισα σωστά. 

Βλέπω ώρα Ελλάδος λέει απόψε 3.30. Αυτό με διαφημίσεις συνήθως ξεκινάει 4 πάρα κάτι σωστά? Άρα οι δύο πρώτες περιόδους πάντα ανάλογου ρυθμού/διακοπών θα είναι γύρω στα 45-60 λεπτά, άρα αν συν-υπολογίσω και ημίχρονο αλλά 20 λογικά κατά τις 5 και κάτι θα ξεκινήσει η τρίτη περίοδος?? Αν θέλω να τα δω λαιβ κάπου εκείνη πρέπει να ξυπνήσω σωστά? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, di maria kun είπε

Βλέπω ώρα Ελλάδος λέει απόψε 3.30. Αυτό με διαφημίσεις συνήθως ξεκινάει 4 πάρα κάτι σωστά? Άρα οι δύο πρώτες περιόδους πάντα ανάλογου ρυθμού/διακοπών θα είναι γύρω στα 45-60 λεπτά, άρα αν συν-υπολογίσω και ημίχρονο αλλά 20 λογικά κατά τις 5 και κάτι θα ξεκινήσει η τρίτη περίοδος?? Αν θέλω να τα δω λαιβ κάπου εκείνη πρέπει να ξυπνήσω σωστά? 

Ναι γαμώ την ώρα μου γαμώ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, di maria kun είπε

Σωστά.... 5:00 - 5:10 για 3η..... Το σπαστικό είναι να μεγάλα time out, τα κόλπα της κάμερας με το κοινό κτλ..... Φτάνει να τελειώνει ο αγώνας 6:30 το πρωί ώρα Ελλάδος...

• Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Weiss είπε

Αν ο Γιάννης σουτάρει καμία 10 βολές θα τραβήξει ακόμα περισσότερο 😆

Κακίες..... Το κακό ειναι ότι η εσπρεσιέρα κάνει θόρυβο... θα παγώσω καφέ από το βράδυ για να το δω στις 5 το πρωι.... 

Ρομαντικά με την αυγούλα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, coyote2 είπε

Κακίες..... Το κακό ειναι ότι η εσπρεσιέρα κάνει θόρυβο... θα παγώσω καφέ από το βράδυ για να το δω στις 5 το πρωι.... 

Ρομαντικά με την αυγούλα

Το θέμα είναι ότι πια ο οργανισμός μου το αποτύπωσε πια, εσωτερικό ρολόι και ξυπνώ μηχανικά γύρω στις 5:00 με 5:15 😆😆😆😆😆

Δημοσ.
1 ώρα πριν, IcemanGr71 είπε

Το θέμα είναι ότι πια ο οργανισμός μου το αποτύπωσε πια, εσωτερικό ρολόι και ξυπνώ μηχανικά γύρω στις 5:00 με 5:15 😆😆😆😆😆

Είμαστε όλοι Νορβηγοί

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vargas είπε

Σκληρό καρύδι οι clippers ..Break με τέτοιες εμφανίσεις δεν βλέπω από τους suns .Εχω μια υποψία ότι οι clippers ξεκουράζουν Leonard για τελικούς ..Τόσο σίγουροι νιώθουν η είναι 

K κάτι για τον paul George . Πολύ μεγάλος παίκτης . Δεν κοιτάζω στατιστικά , αλλά έβαλε 27 ποντους , πήρε 15 ριμπάουντ και έδωσε κ 8 ασίστ . ..Ναι είχε βοήθειες αλλά αυτή την στιγμή αυτός είναι ο ηγέτης της ομάδας.

Αν έβαζε ομως στα 2 τελευταια παιχνιδια 34 ποντους, με 12 ριμπαουντ, 9 ασιστ, 2 μπλοκ, 2 κλεψιματα  και 40 ποντους, με 13 ριμπαουντ και 5 ασιστ θα ηξερε τα βασικα χειροτερα απο τον Κώστα Αντετοκούνμπο!!!! 😂😂😂😂

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, xgol είπε

Αν έβαζε ομως στα 2 τελευταια παιχνιδια 34 ποντους, με 12 ριμπαουντ, 9 ασιστ, 2 μπλοκ, 2 κλεψιματα  και 40 ποντους, με 13 ριμπαουντ και 5 ασιστ θα ηξερε τα βασικα χειροτερα απο τον Κώστα Αντετοκούνμπο!!!! 😂😂😂😂

Ας έρθει και ο Γιάννης από σπασμένο πόδι να παίξει έτσι και το ξανασυζητάμε...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Τελικά πήγε στους Mavericks o Jason Kidd..

Yeap .καλή κίνηση  και μήπως ο Γιάννης έχει κάποιο τρόπο να φύγει ; Θα ήταν ωραίο στορι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, vargas είπε

Yeap .καλή κίνηση  και μήπως ο Γιάννης έχει κάποιο τρόπο να φύγει ; Θα ήταν ωραίο στορι

Ναι, αυτο που ελειψε στους φετινους Mavs ηταν αλλος ενας ψηλος με ανυπαρκτο σουτ...

Επεξ/σία από eaglos
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, eaglos είπε

Ναι, αυτο που ελειψε στους φετινους Mavs ηταν αλλος ενας ψηλος με ανυπαρκτο σουτ...

Για φαντάσου συνεργασία ντονσιτς με Γιάννη....

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vargas είπε

Για φαντάσου συνεργασία ντονσιτς με Γιάννη....

Ξαναζεσταμενο lob city και σιγουρος δρομος για να καταληξει ο Γιαννης σε Blake Griffin no2.

Ο Doncic δεν ξερω αν μπορει να συνυπαρξει με δευτερη ντιβα στο παρκε. Εχω την αισθηση οτι προτιμα ευστοχους ρολιστες.

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...