Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2002

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Σήμερα ξεκινάει για την ομάδα μου το πιο βάναυσο stretch παιχνιδιών ίσως ολόκληρης της χρονιάς. Στο τέλος του θα δούμε αν το phoenix μπορεί να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στα playoff. LETS GO SUNS.  

Δημοσ.

Ναι είναι αρρώστια το 60fps, από τότε που έχω μάθει να βλέπω αγώνες σε τέτοιο format (πρώτα με τα torrent και τώρα με το ballsttreams) δεν μπορώ με τίποτα να δω streaming στα 30.

Δημοσ.

Ναι είναι αρρώστια το 60fps, από τότε που έχω μάθει να βλέπω αγώνες σε τέτοιο format (πρώτα με τα torrent και τώρα με το ballsttreams) δεν μπορώ με τίποτα να δω streaming στα 30.

δεν χορταίνω να το βλέπω! Λες και είσαι στο γήπεδο!

*εδιτ. Δεν ψηνομαι να δω πολλα τετοια βιντεάκια γιατί μετά πως γυρνάς στο 30fps? :D

• Like 1
Δημοσ.

Noμιζω καπου εδω τελειωνει η καριερα του. Ακομα και υγιης να γυρισει, τα σημαδια της φετινης σεζον λενε να σταματησει. Εκτός αν χαλαρωσει και κανει μια τελευταια σεζον όπως ο Dr.J. αν και δεν ειναι ουτε κατα διανοια τόσο αγαπητος όπως ο Dr. 

• Like 1
Δημοσ.

...και για όποιον πει για τους 52 του Τόμσον (37 σε μια περίοδο) με 11/15 τρίποντα, η απάντησή μου είναι "αν μπορεί, ας κάνει κάτι αντίστοιχο και στα playoff". Στο τσίρκο της κανονικής περιόδου, ακόμα και ο... Ασίκ μπορεί να βάλει μια 15αριά. Οι Warriors πάντως πάνε τόσο τρένο, που δεν βλέπω πως μπορούν να μην σηκώσουν την πρώτη τους κούπα στη σύγχρονη εποχή (4η συνολικά), εκτός κι αν ξεφουσκώσουν στο τέλος.

Κατά τ' άλλα οι Hawks χθες έκαναν τη 15η σερί νίκη, που είναι και franchise record. Θύμα οι δύσμοιροι Zombiesonics, που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μια τραγωδία. Αυτός ο Westbrook έκανε (πάλι) τόσες πολλές μλκίες μαζεμένες στα κρίσιμα σημεία, χωρίς να δίνει ούτε από το δεξί στο αριστερό, που απορώ γιατί δεν τον ξεφορτώνονται να πάρουν 2-3 παίκτες που θα ανεβάσουν την ομάδα ένα επίπεδο. Και φυσικά ένα νέο coach.

Δημοσ.

Γιατί από το κέντρο του γηπέδου μια τρίπλα αρκεί για να φτάσεις σε κάρφωμα!!! Το παιδί έπρεπε να γίνει τριπλουνίστας.

Αν το παρατηρήσετε σε αργή κίνηση, δεν υπάρχει αυτό που κάνει ο τύπος. Πιάνει την μπάλα και αρχίζει το μπάσιμο στα 8 μέτρα, το πρώτο βήμα γίνεται μισό μέτρο πριν το φάουλ και το άλμα γίνεται από τα 3,5 περίπου μέτρα. Απίστευτο. Τι κατσίκι είναι αυτό. Δηλαδή αν συνεχίσει να ψηλώνει και δυναμώσει κι άλλο το άλμα του, θα καταντήσει να πηδάει από το... τρίποντο στους διαγωνισμούς καρφωμάτων.

ps: @tehAllantin, ήταν θέαμα που βλέπουμε μια φορά κάθε 20 χρόνια και αν. Παρ' ολ' αυτά δεν δέχομαι ότι δεν μπορούσαν να τον παίξουν καλύτερη άμυνα, ώστε να μην τους βάλει 37 πόντους σε 12'. Τότε ο Τζόρνταν με τον Τσάμπερλεν θα έπρεπε να βάζουν 40 για πλάκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...